Sada je vreme kada vam okolnosti idu na ruku, a voljena osoba je spremna da otvori svoje srce i dušu. Imacete mnogo razloga za zadovoljstvo i dobro raspoloženje.
 

Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Muškracima Bikovima predstoji nagrada za njihov trud i kroz posao, ali i u partnerskim odnosima. Neko nenadano poznanstvo ce se pretvoriti i lepu romansu. Zbog preangažovanosti poslom malo ste zanemarili svoj emotivni život i partner to oseca. Vi ste veoma komunikativni, nežni i šarmantni, ne umete da budete grubi, a nema ni potrebe jer sve probleme rešavate kroz razgovor i šalu. Medutim, sada vaš partner oseca izvesnu dozu nezadovoljstva i nervoze pa nece biti raspoložen da sa vama razgovara na tu temu. I on može biti prezauzet poslom i finansijama i sve to mora ostaviti traga u vašoj ljubavi.

Posao

Besprekorna komunikacija na svim nivoima bice danas. Moguci su izlivi velike kreativnosti ako je ona deo vašeg života i ako se bavite umetnošcu. U narednom periodu mogli biste da ostvarite znacajne kontakte i da upoznate znacajne i važne ljude. Ocekuju vas i kraca putovanjakoja ce vam posebno prijati.

Novac

Sve što je kasnilo sada ce polako pristizati i doci na svoje mesto. Manji novcani dobitak tokom sredine nedelje.

Zdravlje

Manji bolovi u stomaku na pocetku nedelje. Pazite na krvni pritisak.

Hrana

Važe za najvece gurmane. Važno je da vam frižider uvek bude pun. Skloni su debljanju. Na vašoj trpezi se nalaze razni sirevi, poslastice, socni umaci i masna jela. Naravno ima i vegaterijanaca i iz ovog znaka.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Smetaće vam što ćete veći deo meseca « vući » partnera i što će on svoju slabost pokazivati kroz povremene jake nalete ljubomore. Takođe, biće sklon prebacivanju i izvlačenju na dnevni red pitanja koja ste odavno zatvorili (bar vi, druga strana očigledno nije). I pored toga, vaš trud da sve funkcioniše normalno i kako treba biće više nego evidentan. Napeti periodi u kojima može doći do neprijatnih situacija su vam od 10-og do 16-og I od 23-eg do 27-og novembra. U prvom će se sve vrteti oko tajni – bilo vaših, bilo partnerovih ili će problem biti u lošoj komunikaciji I nerazumevanju. U drugom – iznenađenja, no samo je početni momenat loš, vrlo brzo dolazi do razrešenja I čak pozitivnih obrta. Slobodni Bikovi – od prošlosti još uvek ne možete da pobegnete – retro Merkur u vašem polju partnerstava prosto “traži” da se osvrćete, ali donosi I kontakte od strane bivših partnera. Novi ljudi u vaš život ulaze u drugom delu meseca I ovo mogu biti kvalitetne emotivne priče.

Posao

Finansijski je ovo dosta stabilniji mesec, pogotovo njegov drugi deo. Posebno lepo će zaraditi oni Bikovi koji imaju neki vid saradnje sa strancima ili rade za inostrane firme. U novembru ste dosta aktivni i ulažete mnogo snage u posao,što će vam se višestruko isplatiti. Povremeno ćete imati manje tenzije sa saradnicima i kolegama, najpre zbog nerazumevanja i nešto lošije komunikacije. Pred kraj meseca može doći do neočekivanih promena u poslovnom segmentu koje će se pokazati kao jako povoljne po vas.

Zdravlje

Sitnije zdravstvene tegobe. Stariji Bikovi neka urade krvnu sliku i prekontrolišu stanje jetre i žuči. Mogući su manji problemi sa kožom ili žlezdama.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs