Ništa od onoga što ste isplanirali ne funkcioniše kako treba. Pa dobro, ako već vidite da situacija ide tako kako ide, makar pokušajte da je pratite i da se ne nervirate. Napeti ste jer niste sigurni ni kako ćete uspeti da se uskladite sa voljenom osobom zbog njenih obaveza. Samo polako....

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Astrolog Violeta

Hrana

Bogata trpeza u novogodišnjoj noći se podrazumeva kada ste vi u pitanju. No, ovog ćete puta imati želju da malo eksperimentišete i oprobate se i u pripremi novih specijaliteta. Naročitu pažnju ćete obratiti na slatkiše – od ruke će vam posebno dobro ići sitni kolači.

Ljubav

Malo je verovatno da među slobodnim pripadnicima ovog znaka ima onih koji su istinski usamljeni. Čak i ako nemate simpatiju trenutno, imate odlično društvo i osobe sa kojima rado flertujete, nadmudrujete se rečima i uživate u komunikaciji. Neke dosta ozbiljne ponude će „pasti“ za doček nove godine, na vama je da li ćete ih prihvatiti ili ne. U svakom slučaju, budite sigurni da ćete se provesti odlično. U vašim emotivnim relacijama došlo je do neke forme nerazumevanja. Voljena osoba vam nije jasna, jer se ne ponaša kao ranije – sklona je povlačenju u sebe, smatrate da vam neke stvari prećutkuje i čak možete biti zabrinuti i opterećeni sumnjom i ljubomorom. Nema pravog razloga za brigu, u pitanju su najverovatnije poslovne ili finansijske nedoumice koje će se rešiti ulaskom u drugi deo sedmice.

Posao

Odlična pozicija vladarke vašeg znaka, Venere, tokom ove sedmice uspeće da vas „sačuva“ od bilo kakvih većih kikseva i problema u poslovnom segmentu. Vladar polja posla i novca Merkur ide retrogradnim hodom, što može doneti sitnije teškoće u komunikaciji sa saradnicima, a ne preporučuje vam se niti ulaženje u nove saradnje i dogovore sa ljudima koje već niste kroz posao „proverili“. Ono što je najbitnije jeste da ćete vi lično imati veliku inicijativu, upornost i strpljenje, a ne može se poreći da će i sreća biti na vašoj strani. Sa jako malo truda možete vrlo uspešno zaključiti ovu godinu.

Novac

Nekima od vas će se isplatiti i da se okušate u igrama na sreću. Generalno – kada poplaćate neke zaostale obaveze, ostaće vam sasvim dovoljno da provedete praznike na miru i opušteni.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je prilično solidna, ali nemojte preterivati sa hranom. Takođe, vodite računa da se oblačite shodno vremenu.
Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vi lično, kroz ovaj mesec obojeni energijom znaka Vodolije – verovatno ćete se osećati ispunjeno, srećno i zadovoljno, imali partnera ili ne. Mnogima od vas najviše će prijati laki kontakti sa suprotnim polom, uživaćete u novim poznanstvima ili flertovanju, ali ćete se zaista teško odlučiti da nekome u potpunosti poklonite svoje srce. Možete ostvariti zanimljive konekcije preko interneta sa osobama koje ne žive u vašem gradu, a da li će i u kom pravcu ove priče uopšte ići, to neka vreme pokaže. Do susreta sa ovim osobama može doći polovinom decembra, a da li će sve ostati samo na kratkoročnom poznanstvu, to ćete verovatno odlučiti samo vi. Vladar vašeg polja ljubavi, Merkur, tokom ovog meseca je retrogradan, pa nemojte da se začudite ako vam se posle dugo vremena, neki bivši javi sa željom da obnovi kontakt sa vama. Tu uvek važi pravilo – razmislite o razlozima koji su doveli do prekida ljubavi između vas dvoje, i zapitajte se da li ste spremni da još jednom prolazite istim putem....I emotivni partner i vi ćete tokom decembra biti u posebnom raspoloženju. Neke barijere po pitanju komunikacije se sada mogu prevazići između vas dvoje, a takođe – možete obogatiti i svoj seksualni život i uneti veću dozu strasti u njega.

Posao

U poslovnom segmentu od samog početka meseca koračajte opreznim i proračunatim koracima. Ne dozvolite sebi neka rizična ulaganja, a takođe – sklapajte dogovore samo sa ljudima za koje imate čvrste garancije ili dugogodišnju saradnju sa njima. Vladar vašeg polja posla i novca, Merkur je u senci i retrogradnom kretanju tokom decembra i morate imati na pameti da će bilo kakvi vaši potezi imati dugoročnu vrednost. Zato se potrudite da budete sabrani, racionalni i promućurni – ne zalećite se i ne donosite ishitrene odluke. Vaša vladarka Venera je od kraja prve nedelje decembra u vašem polju karijere, pozicije – pa je evidentno da tokom ovog perioda možete napraviti neke značajnije korake ka stabilnosti u poslovnom segmentu, ali i ka napredovanju. Iako će velika količina obaveza biti prisutna, kao i povremena „spoticanja“, ovo bi se na kraju mogao pokazati kao dosta profitabilan mesec.

Zdravlje

Jupiter u polju zdravlja jeste jedna vrsta velike zaštite u ovom segmentu, ali tokom decembra vam neće biti baš od pomoći, pogotovo ako ste od onih koji vole da sednu i dobro se najedu. Da, vodite računa o svom izgledu, ali pre svega – o svojim krvnim sudovima, naročito ako ste stariji pripadnik znaka.Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs