Osetićete tokom dana opterećenje i pritisak. Drugi jako utiču na vas, čine vas nervoznim. Pokušajte da optimističnije gledate na ono što se dešava. Osobu do koje vam je stalo možete iznenaditi svojim strasnim nastupom. Kontakt sa osobom iz prošlosti.

 

Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Realno gledano, sve bi u vašim emotivno partnerskim odnosima u ovoj nedelji trebalo da funkcioniše dosta mirno. Partner je okrenut prema vama, pokušava da vam se podvuče pod kožu, podilazi vam – u suštini, radi sve ono što ste vi u prethodnom periodu zahtevali i očekivali, ali prilično bezuspešno. Trebalo bi da vam je sada srce na mestu, jel da? Pa zašto nije? Možda zato što ste previše oprezni, možda zato što ste previše nepoverljivi, možda zato što vam je ovo ponašanje druge strane prilično sumnjivo i pitate se šta stoji iza toga. Verovatno ništa, samo da znate....Slobodni mogu malo da odlepe za nekim....ili malo više, ali šta sad – sve je za ljude. Interesantno je, pa uživajte u dešavanjima.

Posao

Mars u vašem znaku će da vas gura. To jest – guraćete vi one situacije koje su vam bitne. Venera u Jarcu će da vam da tačno onoliko racionalnosti i praktičnosti koliko vam je potrebno da prepoznate šta valja, a šta treba odbaciti momentalno. U dogovorima ćete smatrati da je druga strana ostala pomalo nedorečena ili nejasna, pa dobro ispitajte sve „šta je pisac hteo da kaže“. U suštini, jedna fina nedelja u kojoj se mogu pokrenuti pitanja koja su vama lično veoma bitna.

Novac

Odjednom svima nešto trebaju pare i svi se okreću ka vama sa pitanjem – jel možeš da mi pozajmiš, vraćam tad i tad......Ne morate baš da izađete svima u susret, samo da znate....

Zdravlje

Mars u vašem znaku će vam dati više energije, ali on može da vam donese i probleme sa grlom, kao i mogućnost da se povredite. Pametno koristite ovaj tranzit – više se pokrenite.

Hrana

Nešto više računa biste trebali da povedete o kvalitetu i ispravnosti namirnica koje koristite. Takođe – moraćete da se borite sa povremenim impulsivnim napadima gladi u kojima čistite sve što vam dođe pod ruku.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Slobodni Bikovi – vama je najbolje da se ovog meseca družite, da izlazite sa prijateljima, da malkice flertujete, malkice probate čari avanture i neobaveznih kontakata – i na početku i na kraju meseca vaša će vladarka Venera biti u kontaktu sa Uranom što može dati brzinsko emotivno dizanje, ali naravno sa onom “začkoljicom” – pitanje je koliko će to trajati….Obzirom da je tokom februara Venera u znaku Jarca – vama će biti potrebna emotivna stabilnost i sigurnost, neko na koga možete računati – a nešto nisam sigurna da ćete naletati baš na takve osobe…..Doduše, tamo negde polovinom meseca pomislićete da ste našli nekoga ko je baš po vašoj meri, ali pošto su u tim danima jako naglašeni aspekti idealizacije, magle – mogu samo da vam savetujem da budete oprezni i ne date svoje srce baš odmah. Zauzeti – sve do polovine februara i vi i partner ste u jako promenljivim raspoloženjima i dosta nervozni. Lepi momenti smenjivaće se sa nekim napetim situacijama i u ovim drugim trenucima treba se truditi da komunikacija između vas dvoje funkcioniše. Drugi deo meseca je nešto blaži, ali ne u potpunosti miran.

Posao

Iako ćete i na poslu povremeno imati nemirno more, tu se nekako snalazite mnogo bolje nego po pitanju emocija. Neke situacije koje su vam nejasne ili koje vas zbunjuju razrešiće se u drugom delu februara. U prvom delu meseca povremeno ćete se osećati kao da se konstantno borite sa ljudima ili okolnostima koje su protiv vas i koje vas koče i odugovlače vam ono što vam je važno. Ulazak Marsa u vaš znak doneće vam veću odlučnost, ali će istovremeno baciti akcenat i na sva finansijska pitanja.

Zdravlje

Ovaj mesec može doneti veću podložnost virusnim infekcijama. Dosta je napetosti u vama, pa bi bilo poželjno da se više opuštate, ali i bavite rekreacijom.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs