Malo ste zabrinuti zbog odnosa sa nadređenima i zato što imate problem sa realizacijom planova, ali i pored ovoga sve vezano za posao funkcioniše više nego dobro. Dan je naporan u emotivnom smislu, nesuglasice i nerazumevanje sa voljenom osobom.

 

Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Povremena nervoza u odnosu sa voljenom osobom svakako će postojati, ali ti trenutni komunikacijski problemi ne bi trebali da uzdrmaju vašu vezu. Možda vam se neka partnerova ponašanja ne dopadaju, možda vas iritira svojom brzopletošću – ali šta da se radi – kakav je, takav je – vaš je. Sada ste dovoljno stabilni da dragom biću možete povremeno progledati kroz prste....Ukoliko ste sami, to više ne mora da bude slučaj. Kontakti od strane suprotnog pola su se intenzivirali – ima tu osoba koje ne zaslužuju vašu pažnju, ali ima i onih kojima biste mogli da se „pozabavite“. U svakom slučaju – vi sada diktirate i igru i njen tempo....

Posao

Komunikacija sa saradnicima se lagano popravlja, što je jednim velikim delom vaša zasluga. Doduše, moraćete da popustite po nekim pitanjima ili da napravite par kompromisa, ali bitno je da sve to vodi ka sređivanju odnosa i boljem funkcionisanju. Da, još uvek će vas oni sa kojima radite iritirati svojim, povremeno bahatim ponašanjima, ali to ćete prevazići na taj način što ćete se okrenuti onim obavezama koje su vam važne i usredsrediti se na njih.

Novac

Finansijski segment je dosta korektan – malo smanjite troškarenje i biće još bolji...

Zdravlje

Prijalo bi vam više kretanja – šetnje bi sada bile pun pogodak...

Hrana

Uživate u svakom zalogaju u ovom periodu, ali alarm u podsvesti uporno zvoni u momentima kada preterate ili kada krenete da se zatrpavate konzerviranom hranom, onom punom aditiva ili grickalicama. Poslušajte svoj unutrašnji glas....

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Iako u realnosti nemate nikakvih razloga da budete opterećeni odnosom sa voljenom osobom – sve funkcioniše dosta normalno i nekim svojim mirnim tokom – vi baš i nećete uspevati da utišate glasove u glavi koji vam šapuću da nešto nije kako treba...Malo je verovatno da zaista postoji neki pravi problem – pre bi se moglo reći da vaši strahovi divljaju i unose vam nemir. Ako je razlog za brigu neki problem koji vaš partner ima – i to će se srediti, a vi svojim nerviranjem ne možete tom sređivanju da pomognete. Drugi deo meseca vam donosi mirnije funkcionisanje i manje opterećenja, pa će i odnos sa voljenom osobom donositi više zadovoljstva i vama i drugoj strani. Slobodni Bikovi – prvi deo maja donosi kontakt sa bitnom osobom iz vaše emotivne prošlosti – od mnogo faktora zavisi da li će se ova obnovljena priča stabilizovati, ali velike šanse za to postoje. Drugi deo meseca vam donosi obilje kontakata sa suprotnim polom, nova značajna poznanstva i uživanje u svim životnim čarima.

Posao

Prva polovina maja meseca donosi mnogo obaveza, veliku pritisnutost zahtevima od strane nadređenih, ali i nešto lošiju finansijsku situaciju. Često ćete u ovom periodu biti u velikim razmišljanjima kako da nešto promenite na bolje, a odgovora neće biti. Odnos sa kolegama će biti prilično zategnut. No, zato je drugi deo maja prilično povoljan za vas, jer će se neke prilike za promenu odjednom otvoriti ili će doći do reorganizacije na radnom mestu koja vam daje više šansi za napredovanje.

Zdravlje

Napetost, nesanica i umor prisutni su u prvom delu meseca maja.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs