Osobe koje imaju poseban dar za muziku, i ako se njome bave, u ovom periodu bi mogle da postignu veoma dobre rezultate. Mlade osobe bi trebalo da pokušaju i da se potrude, u dobrom su periodu koji vodi ka uspehu

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Umete povremeno da budete teški sami sebi, a kamoli partneru. Ni jednom ni drugom nije lako da se izbori sa trenutnom situacijom, ali iako napetost može postojati sredinom nedelje, ipak dani vikenda donose opušteniju i lakšu, komunikativniju energiju između vas dvoje. Umećete da prevaziđete naporne momente I više uživate u društvu jedno drugog. Slobodni Bikovi – više osoba je tu sada aktuelno. Nisam sigurna da vi baš u potpunosti I jasno znate na koju biste stranu. Jednostavno, prija vam da flertujete a situacija će se pobrinuti da toga bude u dovoljnoj meri za vas.

Posao

Tranzit Marsa I Saturna kroz polje karijere I pozicije govori da su Bikovi u periodu velikih, suštinskih poslovnih promena. Neki od vas će sami “prelomiti”, kod drugih će se situacija postarati za to, ali postoje I oni Bikovi koji će u ovoj I u narednoj nedelji ozbiljno početi da razmišljaju da u poslovnom segmentu naprave veliki zaokret I promenu. Oni koji aktivno rade – vrlo napeta situacija sa mnogo stresa I tenzije – a ipak se od vas očekuje da stignete na sve strane odjednom I obavite posao kako treba.

Novac

Osećate blagu nelagodu kada shvatite kojom brzinom vam se novac izvlači iz džepa.

Zdravlje

Koliko god delovali jako – osetljivi ste. Ne landrajte naokolo, budite odgovorni prema sebi.

Hrana

Pojačajte proteine a malo prikočite kad su ugljeni hidrati u pitanju, mada se mora priznati da će vam ovaj zadatak u nedelji koja je pred nama biti prekomplikovan. Venera koja je u vašem znaku do subote govori o tome da se osećate sigurno tek onda kada ste se lepo naručkali….

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Prvih nedelju dana marta bićete u jednoj totalno statičnoj fazi, nezadovoljni, neispunjenih želja i očekivanja kada je vaše partnerstvo u pitanju. Prolazićete kroz jedan mentalno – emotivni pad čije uzroke samo vi znate. Čak i ako sve bude funkcionisalo normalno – taj osećaj težine u vama će biti prejak. No, kao i uvek u životu – sve se može promeniti bukvalno preko noći. Ovog puta, u pozitivnom smeru. Promene koje će se dogoditi izuzetno će podsticajno delovati prvenstveno na vas, a onda i na odnos sa voljenom osobom. Pred vama ipak jeste jedan dobar i miran mesec, koji čak može doneti i vrlo pozitivna iznenađenja od strane osobe sa kojom ste. Slobodni – imate osećaj da ste se zakucali u samoći, vrtite filmove koji se vezuju za prošlost – a ta prošlost čak i ako dođe – neće vam doneti to što vam je potrebno da biste bili srećni. No, ima dana za megdana – mart vam ipak donosi ne jednu, nego makar par novih ljubavnih prilika. A oko tih prilika će vredeti potruditi se.

Posao

Mesec poslovnih promena. Kod nekih od vas će to biti samo „kozmetičke promene“, dok će kod drugih biti korenite, čak u prvom trenutku turbulentne i uz dosta napetosti. No, kakve god bile – ove promene vas lično neće dokačiti na iole neprijatan način. U smislu – tu ste gde ste, na pozicijama koje ste prilično čvrsto zauzeli. Možda ćete raditi na drugačiji način, ili na drugačiji način biti plaćeni – ali nemate razloga za bojazan. Za vas je mart mesec dobrih zarada i napredovanja.

Zdravlje

Zdravstvena situacija će se u potpunosti stabilizovati u drugoj polovini marta. Vodite računa o ishrani jer su apetiti pojačani – više se krećite i provodite vreme na svežem vazduhu, u prirodi.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs