Obavili ste pripremne radnje i dogovore vezane za novi posao ili projekat koji planirate. Teži deo posla je iza vas, sada je ostalo samo još da se obavi papirologija, koju ćete vrlo rado prepustiti nekom drugom. Postoji mogućnost da više osoba danas obrati pažnju na vas.
 
 

Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Rekli ste voljenoj osobi sve što ste imali i potrošili ste reči. Ostalo vam je samo da čekate i vidite da li je druga strana shvatila i naravno – na koji način će odgovoriti. Nešto nisam sigurna da ćete reakciju koju očekujete dočekati u ovoj sedmici. Partner mi izgleda preokupiran svojim poslovnim problemima i trenutno ne pokazuje neku posebnu nameru da se posveti vašem odnosu. Umesto što čekate i nervirate se, bolje provedite vreme sa prijateljima – bar će brže proći....Slobodni Bikovi nove ljude upoznaju preko porodice, prijatelja ili posla. A ima onih „starih“ – njih ste već upoznali (neko bi rekao kao zlu paru) ali ništa vas ne košta da utvrdite gradivo....to pričam za ove koji do sada nisu naučili lekcije iz ljubavi...

Posao

Birajte – ili naučite da kažete „ne“ ili pustite da vas zatrpaju i vašim i tuđim obavezama. Ako budete baš previše fini i na usluzi drugima, naći ćete se u poslu do guše....U ovoj sedmici dolazite u kontakt sa tvrdoglavcima i sa onima koji nisu razumni – insistiraće na svojim željama, prohtevima, uslovima – i neće hteti da čuju da je to neizvodljivo i nemoguće. Probajte diplomatski, a ako to „ne pije vodu“, onda pokažite koliko tek vi možete biti nezgodni, pogotovo kada znate da ste u pravu.

Novac

Bićete zadovoljni, pa onda malo nećete....pa opet hoćete i tako u krug....

Zdravlje

Bolovi u lumbalnom delu kičme, problemi sa bubrezima i žlezdama.

Hrana

U ovoj sedmici niste opušteni, relaksirani – već u nekoj vrsti grča, zabrinutosti, prisutno je osećanje neispunjenosti. Često će vam zalogaji zastajati u grlu, neće vam biti do jela pa čak ni do omiljenih namirnica..

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Dobro, pa nešto malo manje dobro….pa onda opet dobro I tako u krug…U suštini, septembar ne bi trebao da bude loš kada su vaše emotivne relacije u pitanju – biće doduše nekih par momenata koji mogu na kratko zatalasati odnos sa voljenom osobom, ali – ništa toliko strašno da bismo mogli da kažemo da ste na bilo koji način kao par ugroženi. Šta više – češće nego inače ćete voljena osoba I vi biti spremni da napravite ustupke, da izađete jedno drugom u susret – više će vas voditi racio I praktičnost, a manje emocije. Ne u smislu da neće biti ljubavi među vama već da nećete dozvoliti da trenutni bes, nervoza ili ljutnja na voljenu osobu dovedu do većih problema I rasprava. Oni koji su slobodni neka obrate pažnju na prvu dekadu meseca – vaša vladarka Venera će praviti trigonski aspekt sa retrogradnim Saturnom pa su u tom periodu moguće obnove kontakata I odnosa iz prošlosti. No, to ne znači da je vama samo prošlost “zapisana” tokom ovog perioda – I nove prilike su tu, I to vrlo dobre I stabilne.

Posao

Dobar poslovni mesec je pred vama. Možda će njegova prva polovina biti nešto sporija I mirnija, ali drugi deo meseca je već vrlo aktivan I sa povoljnim prilikama po vas. Ukoliko dugo čekate neko priznanje, unapređenje ili se nadate jačem saradničkom odnosu – sve ovo može biti ostvareno u tom periodu. U prvom delu septembra vaše će finansije ili biti nestabilne ili vas očekuju veći troškovi, ali sve će te to nadoknaditi u drugom delu meseca koji donosi odlične prilike za dobru zaradu.

Zdravlje

Možda ćete biti osetljiviji nego inače. Moguće su sitnije prehlade I manji problemi sa stomačnm delom. Prijalo bi vam više odmora i fizičkih aktivnosti.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs