Skladne okolnosti na poslu nisu samo posledica toga što su se „zvezde namestile kako treba“vec ste vi u prethodnom periodu stvarno dali sve od sebe da to sada ovako funkcioniše. I sa emotivnim partnerom danas vam sve ide potaman. Raspoloženje vam se samo može pokvariti pred kraj dana i to verovatno zbog nekog putovanja ili papirologije vezane za njega.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Možda mislite da vam je sve jasno, ali definitivno nije. Možda mislite da ste otkrili razlog za čudna ponašanja partnera i još čudniji i promenljiviji vaš odnos. E pa niste. Ipak, to ne znači da ne možete da se u ovoj nedelji nervirate, da ne možete da uđete sa voljenom osobom u neke napete situacije. To možete svakako ali bi baš bilo fino da to izbegnete. Ukoliko pokrenete rasprave i neka raščišćavanja – uvešćete i partnera i vas u period koji može poprilično dugo biti ispunjen tenzijom. Kulirajte, volite se – jer emocija ovde postoji. Slobodni – ako uradite, kajaćete se. Ako ne uradite, kajaćete se. A vi sad kako god hoćete.

Posao

Obavljanje više poslova u isto vreme ili pak pretrpavanje obavezama može dovesti do problema u ovoj nedelji. Vaša snaga, energija i volja da nešto uradite nije sada slaba tačka, ali rasutost i razapetost jeste. Možete napraviti i greške i propuste – jeste da ćete vi to brzo ispraviti, ali ostaće nerviranje zbog istih i oduzimanje previše vremena koje će vas onda naterati da žurite – što opet može dovesti do grešaka. Začarani krug iz kojeg je izlaz samo da se organizujete i ne preuzimate previše na sebe.

Novac

Nešto škripi na polju finansija. Ne gomilajte račune, ne rasipajte se u troškarenju.

Zdravlje

Ishrana je na prvom mestu jer vam baš ona može prouzrokovati zdravstvene tegobe. Takođe, pritisak.

Hrana

Vaš probavni sistem ne funkcioniše bajno i neće ga „opraviti“ to što ćete jesti više, to što ćete uzimati repete ili što ćete se hraniti brzom hranom. Neke namirnice vam sada ni malo ne prijaju i potrebno je da istražite koje i uklonite ih iz svoje ishrane.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Koliko god da je odnos sa partnerom inače stabilan, ipak prva polovina juna baš i nije najlaganiji period za vas. Mnogo toga može biti razlog za raspravu – situacije koje su bilo voljenoj osobi, bilo vama sumnjive (pogotovo ako se ponavljaju), loša komunikacija ili zanemarivanje jedno drugog na uštrb kontakata preko posla ili sa prijateljima. No, ovi stabilni će napete situacije pregurati, problem su nam oni parovi koji i inače imaju nestabilan odnos. Kod vas to talasanje može biti prilično veliko, pa čak i dovesti do povlačenja, možda i do prekida. Da se razumemo – ukoliko prekinete sa voljenom osobom u prvoj polovini juna, više je nego izvesno da ćete priču obnoviti. Ipak, bilo bi lepo da prođete sa što manje nerviranja….Drugi deo meseca je lakši i zajedničkim snagama ćete ga jednostavnije izgurati. Slobodni Bikovi – mnogo strasti i hemije, mnogo zanosa ali na žalost – malo realnih i stabilnih osnova za trajnu ljubavnu priču. U sve što je novo i mnogo obećava – treba ulaziti sa dozom opreza.

Posao

Pred vama je prilično šaren poslovni mesec. Imaćete periode velikih tenzija I brzinskog završavanja obaveza što će vam doneti dosta opterećenja, ali I periode u kojima će se sati u radnom danu vući, a vi biti neinspirisani, statični. Periodi nezadovoljstva odnosima na radnom mestu su posebno naglašeni u prvoj nedelji juna, kao I u poslednjih desetak dana ovog meseca. U stabilnost finansijskog segmenta ćete ulagati dosta truda I vremena, a opet ćete non stop imati osećaj da su troškovi preveliki a vi nesigurni.

Zdravlje

Zdravstvena problematika je najnaglašenija tokom prve dekade juna. Moguće su alergije, respiratorni problemi, hormonski disbalans, kao I oscilacije pritiska.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs