Još uvek ste pod velikim utiskom situacija u poslovnom segmentu iz prethodnog dana i pokušavate da raščistite situacije koje su se u međuvremenu zakomplikovale. Planirate da obavite razgovor sa voljenom osobom i pokušate da ispravite neke problematične postupke.
 

Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ukoliko je komunikacija sa partnerom bila lošija u prethodnom periodu, ili ako ste uspeli da se tokom prošle nedelje nešto „pokačite“, možda čak i zaćutite – u ovoj sedmici definitivno očekujte nastavak priče i konačni razgovor o pitanjima koja su do sada preskakana. No, da li će ovo doneti neko značajnije poboljšanje u vašim emotivnim relacijama? Pa, iskreno – teško. Tu ste gde ste i za sada ne mrdate nigde, ali ne vide se ni neke značajnije, vama bitne promene na bolje....Slobodni Bikovi će u ovoj sedmici malo da se sudaraju sa prošlošću. Nemojte se iznenaditi ukoliko naletite na bivšeg partnera ili ako vam on, ničim izazvano, pošalje poruku. Možda će biti fino da malo zajednički evocirate uspomene.

Posao

Na poslu onako, nit smrdi nit miriše. Neki dani će vam biti pomalo dosadni, u drugim ćete nešto više živnuti, imati pojačan obim posla, možda se malkice i iznervirati....i to je to...Eto, imaćete priliku da završite sa papirologijom, da arhivirate neka dokumenta koja vam se vuku ko zna od kada, da obavite razgovore koje ste propustili....i da možda čak odete i na onaj poslovni sastanak koji već danima odlažete. E, da – mogu vas kontaktirati i bivše kolege i poslodavci...

Novac

Naplatićete neko dugovanje ili dobiti novac koji već duže vreme očekujete.

Zdravlje

Dobro. Više se krećite, šetajte – prijaće vam.

Hrana

Osluškujte svoj organizam u ovoj nedelji jer će nepogrešivo umeti da prepozna šta mu je potrebno kada je ishrana u pitanju. Ukoliko hoćete nas da poslušate, onda se vodite onim – raznovrsno i od svega po malo. Da, i nešto više hidriranja nego inače, potrebna vam je tečnost!

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Za partnera i vas bi bilo najbolje kada biste tokom jula u što širem luku izbegavali bilo kakve ozbiljnije teme i emotivne dileme. Zaista nije pravi trenutak da izvodite neke stvari “na čistac” jer je malo verovatno da možete doći do kompromisnog rešenja – pre će se dogoditi uvećanje problema nego njegovo smanjivanje. Polovinom meseca ne izvlačite stare teme i pitanja na kojima ste se već ranije “sapleli” kao par, koliko god vas jezik svrbeo da ih pokrenete ponovo. Ono što možete uraditi da biste poboljšali odnos sa osobom koju volite jeste da uvedete promene u svakodnevicu – da češće izlazite, družite se, otputujete negde zajedno – neka vas mesto ne drži! Slobodni već u prvoj dekadi jula mogu da otpočnu jedan interesantan flertić, prepisku, možda zanimljivo novo poznanstvo preko prijatelja. Uživaćete u dešavanjima, ali da sve ne bi ostalo samo na nivou letnje, prolazne avanture – ne žurite sa konkretnim ulaskom u emotivnu priču. Znate ono – ljubav je lepa samo dok se čeka….

Posao

Jul je mesec velikih aktivnosti i mnogobrojnih promena u poslovnom segmentu. No, malo je verovatno da će se pokrenuti baš one promene koje vama odgovaraju – pre će to biti one koje vas nerviraju i koje vas teraju da žurite. Budite obazrivi ukoliko tek počinjete sa radom ili ugovarate nov posao ili poslovni projekat – potrudite se oko svakog, pa i najmanjeg detalja i gledajte da vam ne promaknu bitne stavke. Ne baš stabilna finansijska situacija, pa će neki od vas potražiti i dodatni posao.

Zdravlje

Problemi sa nogama i sa kičmom. Takođe – prisutna je i dalje jaka osetljivost kada su grlo, pluća i bronhije u pitanju. Sredinom meseca – alergije.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs