Neće vam odgovarati što će vas danas neko podsećati na greške ili propuste koje ste napravili u prethodnim danima. Smatrate da to radi zlonamerno, ali ćete prećutati. U odnosu sa voljenom osobom prepustite se onome što osećate i ne preispitujte previše svaki njegov postupak. Nije vreme za bezrazložne razmirice.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Iako se suštinski razumete, dešavaju se situacije koje vas sapletu i na kratko donesu tenziju sa partnerom. Slične talasne dužine postoje, ali isto tako bi trebala da postoji I potreba da popustite jedno drugom u tim tenzičnim momentima da bi sve funkcionisalo kako treba. Ono što vas vezuje je duboko, ono što vas uznemirava je kratkotrajno I prolazno zato ne dozvolite da vam te dubine komeša I muti vodu. Slobodni Blizanci – pažnju I zainteresovanost od strane nekoga imate, ali vi kao da uspevate da kažete pogrešnu reč u pogrešnom trenutku I da vratite situaciju na sam početak.

Posao

Sve ide sporo, sve ide uz kašnjenje I naravno u ovoj nedelji – sve ide uz mnogo nerviranja. Da se razumemo – sve što budete otpočeli, vi ćete na kraju I završiti ali ne u onom roku I na onaj način na koji ste mislili. Bilo da se bavite ekstra bitnim poslovnim pitanjima ili obavljate svakodnevne obaveze – situacija će biti potpuno ista. Ništa nećete uspevati da završite iz prvog puta. Naravno, krajnjim rezultatom hoćete biti zadovoljni, ali očekujte pred sobom jednu zahtevnu I napornu sedmicu.

Novac

Nije savršena situacija po pitanju finansija, ali vi nekako uspevate da se održavate na površini.

Zdravlje

Naglašen stres. Mogući problemi sa uro genitalnim traktom.

Hrana

Umerena konzumacija mleka i mlečnih proizvoda, ali je zato potrebno neuporedivo više voća u ishrani, naročito svih vrsta citrusa – pomorandži, limuna, mandarina. Takođe, barena I kuvana hrana. Preporučuje vam se više ribe i manje mesa.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Još od kraja septembra krenuli su negativni momenti između partnera i vas. Iako ste neke situacije rešili, ipak će se tokom oktobra pokazati da je to rešavanje bilo površno, ili da ste praktično – samo problem gurnuli pod tepih. To ne znači da ih sada ne možete uspešno privesti kraju, ali će vam svakako trebati više vremena i živaca za to. Generalno gledano, komunikacija i odnos sa partnerom će imati velike oscilacije I zaista je neophodno da pronađete zajednički jezik po mnogim pitanjima. Sa nešto više truda – to jeste sada moguće, jer vam interesi ipak jesu isti, bez obzira na to što vam se metodi I način komunikacije razlikuju. Slobodni Blizanci – nemate neke bajne predispozicije za stabilnu i trajniju emotivnu priču. Flertovati možete, imati avanturice da, imati mnogo površnih kontakata da. Ipak, ono pravo, ta neka velika i jaka emocija moraće da ostane za drugi period….

Posao

Pa, zaista je zahtevan poslovni period pred vama. Kod mnogih će biti prisutna i neprijatna iznenađenja i promene u svakodnevnom funkcionisanju koje vam donose nervozu, a koje i utiču na vaš odnos sa kolegama. Period koji može iznedriti mnogo grešaka i propusta, i u kojem ćete verovatno morati da se više posvetite zaostaloj poslovnoj problematici, naročito papirologiji. Oktobar će obeležiti i dosta žurbe, mnogo obaveza i kratki rokovi za njihovo ispunjenje. Finansije – nisu loše, ali su troškovi pojača

Zdravlje

Imunitet vam nije najsnažniji tokom oktobra, a možete imati probleme i sa pritiskom, upalama i infekcijama. Dame Blizanci bi mogle da prošetaju do ginekologa.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs