Ima tako nekih dana kada stvari jednostavno ne funkcionišu kako treba, koliko god se vi trudili. Nisu ovo krupne stvari, vec sitnice, ali dovoljno da se opteretite time gledajuci kako drugi uspevaju da završe nešto oko cega se vi mucite. Iako se neko od kolega ili prijatelj nudi da vam pomogne ili pokušava da vas oraspoloži, teško vam je.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ukoliko pravite problem u svojim emotivnim relacijama – na prvom mestu ga pravite sebi, pa tek onda partneru i odnosu. E sad kakav problem – ma ko bi to znao. Možete biti previše opušteni, možete svesno ili nesvesno praviti voljenu osobu ljubomornom, možete tripovati da vaše drago biće radi ko zna šta i ko zna sa kim….naći ćete vi već neki razlog ukoliko se potrudite. Da li može doći do svađe? Može. Problem je što može doći i do prekida, trajnog ili manje trajnog–zar je zaista važno–u svakom slučaju ćete se nervirati. Slobodni – sedite gde ste i ne radite ništa konkretno. Za svaki slučaj. Flertujte, to je dovoljno.

Posao

Ne muljajte ništa vezano za posao. Takođe, ne zanosite se nekim grandioznim šemama za zaradu. Obećanja – računajte da će vam tri posto biti ispoštovana, ostalo će pojesti mrak. Ukoliko imate velike poslovne planove, preispitajte ih i pokušajte da sve svedete na razumnu meru – i svoja očekivanja i način na koji ćete to uraditi. Pripremite se da se sve menja na dnevnoj bazi. Ne držite se čvrsto svojih zamisli već budite spremni da ih korigujete u hodu. I naravno – pokušajte da se što manje nervirate.

Novac

Prilivi su sada dosta stabilni. Ne ljuljajte ovu stabilnost povećanjem troškova.

Zdravlje

Sitne povrede, sitne reumatske tegobe, sitne alergije, ne baš sitni problemi sa stomakom.

Hrana

I vi morate da se uvedete u red u ovom segmentu i da prestanete da se ponašate opušteno prema sebi. Možete preterati sa nekim namirnicama, naročito u drugom delu sedmice – što može izazvati probleme i sa varenjem ali i sa pritiskom i krvnim sudovima.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Prva sedmica juna je prilično izazovna u emotivnim relacijama a napetost bi mogla dostići kulminaciju u danima oko pomračenja Meseca u vašem partnerskom polju. Najveći broj problema može biti pokrenut nejasnoćama u odnosu, nedefinisanim situacijama I statusima, sumnjom I osećajem da postoji neiskrenost ili tajne. Iako će u nekim momentima izgledati kao da ne postoji teorijska šansa da pronađete zajednički jezik, ipak su ove situacije rešive. U odnosu na prvi, drugi deo juna je znatno mirniji I stabilniji – vi lično biste mogli da se potrudite više I unesete vedriji I lepršaviji duh u vašu vezu. Slobodni Blizanci – postoje dosta intenzivni kontakti sa suprotnim polom. Malo se stvari vrte oko prošlosti, malo oko novih ljudi u vašem životu. Sa prošlošću završavajte, na lep ili manje lep način. Sa novitetima – mora da postoji doza opreza koliko god vam se neko dopadao I činio kao savršena prilika. Imate šansu da zgrabite “pravog” ili “pravu” ali ne žurite sa procenom I nemojte da budete baš previše zaslepljeni.

Posao

Ovo bi mogao biti kvalitetan poslovni mesec, ali imaćete par prepreka koje ćete morati da savladate. Prva je tokom prve nedelje juna kada treba povesti više računa u odnosu sa autoritetima. Druga je polovinom meseca kada možete imati nerealna očekivanja I eventualno se upustiti u dogovore koji samo na prvi pogled deluju kao dobri. Treća se vezuje za vaše finansije, ulaganja I troškove u drugoj polovini juna. Iako vam na prvi pogled može delovati kao zahtevno I teško – imate ogromne šanse za uspeh.

Zdravlje

Tokom celog perioda Blizanci će morati da više pažnje obrate na zdravstveni segment. Prilično ste osetljivi – I to naročito respiratorni sistem I stomak. Krećite se, odmarajte, hranite kvalitetno.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs