Niste raspoloženi za bilo kakav ozbiljniji posao i to će se lako I primetiti. Možete doći u sukob sa kolegama, zbog toga što pokušavate da izvrdate obaveze koje imate. Danas vam prijaju lepe stvari, komunikacija sa ljudima koji su vam interesantni i koji vas privlače.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

njeni prijatelji i to kako govori, hoda, kako se ponaša.....a posle ćete shvatiti da vas u stvari nije nervirala ona, nego neke vaše situacije koje su vam istumbale živce. Posle ćete da je volite kao da ništa nije bilo. Iskreno, mogla bi ova nedelja da prođe i bez ovog prvog dela (sa nerviranjem i manjkom komunikacije)...pa gledajte da se potrudite...Ako ste slobodni – prošlost će vas zvati, ali ćete vi samo gledati da što pre i što dalje zbrišete od nje. Postoji tu neko drugi, neko potpuno nov – dašak friškog vazduha i uzbuđenja u vašem životu – e, vi ćete na tu stranu....

Posao

Biće vam mnogo teško. I to najpre zato što bi vama sada baš odgovaralo da sve ide lako – a neće biti tako (vidi, rima!) Vi biste dogovor, a neko se inati. Vi hoćete kompromis, a neko zategao situaciju i ne popušta ni malo. I taman ćete biti u fazonu da dignete ruke od svega i kažete „piši propalo“, kad gle čuda – situacije će se pred vama ipak otvoriti. Doduše, možda ne baš baš baš onako kako biste vi želeli i kako ste planirali – ali neće biti ni onoliko loše koliko ste u prvom cugu mislili.

Novac

Trebaće vam svaki dinar – zato ne trošite na svakom koraku i u svakoj prilici.

Zdravlje

Prehlada kao vrata ukoliko ne povedete nešto više računa.

Hrana

Biće vam potrebno više energije u ovom periodu jer ćete i sami često primetiti da se osećate „izduvano“, malaksalo, teško. Da, mesni obroci vam brzo mogu vratiti snagu, ali ne smete svoju ishranu zasnivati samo na njima. Ubacite i više povrća, žitarica, jaja.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

U prvoj polovini septembra može biti nekih povuci – potegni situacija sa voljenom osobom. Oboje ćete biti ubeđeni da ste u pravu i čvrsto stajati iza svojih stavova, pa će usaglašavanje biti ponekad teško. Ako ćemo pravo – i vaši i partnerovi argumenti su u redu, samo ih još morate nekako uklopiti. Ukoliko vam dogovori prave problem – partner neka daje ideje a vi ih dodatno oblikujte i realizujte – i neće biti razloga da se prepirete oko sitnica. Druga polovina meseca već donosi više pozitivne energije i bolji sklad sa voljenom osobom. Oboje ćete istinski uživati u zajedničkim momentima a u tom periodu možda vam oboma padne na pamet i neko kraće putovanjce koje će vas dodatno zbližiti. Ukoliko ste slobodni – čak i ako postoji osoba koja vam se dopada, u prvoj polovini septembra nećete uspevati da se « pronađete ». Eventualne veze započete u ovom periodu mogu biti trajne, ali će vam doneti konstantno natezanje i nemire. Cekajte drugi deo septembra koji je izuzetno povoljan i sa odličnim ljubavnim šansama !

Posao

Računajte na napornu i zahtevnu prvu polovinu septembra, period koji će od vas zahtevati mnogo posvećenosti, vremena i živaca. Niko ne kaže da nećete biti uspešni, naprotiv – i pored teškoća, vi ćete savladavati svaku prepreku i nepokolebljivo ići napred. Dobar momenat za pokretanje privatnih poslovnih priča i dodatnih anganžmana. Drugi deo meseca donosi pokretanje novih saradničkih odnosa, partnerstava a dobar je momenat I za one koji su u potrazi za poslom. Finansije – troškovi za kuću.

Zdravlje

Preopterećenost, premalo opuštanja i trošenje sebe do krajnjih granica mogu ostaviti posledice na vašem zdravlju. Više se odmarajte i opuštajte.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs