Dobar je dan da se posvetite onim obavezama koje su vam važne i koje morate završiti što pre. Imate potrebnu organizovanost, samo nemojte dozvoliti da vam drugi razbijaju koncentraciju. Sve više razmišljate o jednoj osobi i želite da sa njom ostvarite pravi kontakt i komunikaciju.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Jeste vaš vladar Merkur retrogradan i malo „potkačen“ opozicijom od strane Saturna i Plutona, ali ipak je tokom cele ove sedmice u zagrljaju sa Venerom....U prevodu – moraćete da progovorite o nekim temama iz prošlosti ili o pitanjima koja do sada nisu rešena sa voljenom osobom, ali ćete sve to nekako fino umeti da „umotate“ kao u oblandu i da kažete na slađi i lepši način. Voljenoj osobi i vama bi baš prijalo da na par dana pobegnete negde, pa gledajte da to i uradite. Slobodni Blizanci će poželeti da se vrate ljubavi koja ih strpljivo čeka. Neko će se vratiti osobi iz prošlosti, a neko će se pomalo umoriti od lutanja i provoda i poželeti da ostvari jednu stabilniju ljubavnu priču....

Posao

Niste baš strpljivi sa nekim saradnicima, ali umete da se ugrizete za jezik i kažete samo ono što ide u korist i vama i saradničkom odnosu. Na taj način ćete lakše ispraviti i propuste i greške koje ste eventualno napravili u prethodnom periodu. Ovo je sedmica u kojoj možete pokrenuti neke planove ili situacije od ranije i koje će sada, za divno čudo – profunkcionisati. U početnoj fazi ćete imati manjih problema sa organizacijom, ali će sve to ipak doći na svoje mesto...

Novac

U ovoj nedelji vas novci vole, a volite i vi njih....Uživajte u ovoj, obostranoj ljubavi.

Zdravlje

Blaga osetljivost stomaka.

Hrana

U ovoj sedmici umete da uživate, ali da ne preterate u tome. Znači, taman koliko i kada treba...nešto više će vas mamiti slatkiši, ali svi imamo neku slabu tačku, zar ne? Bitno je samo da ne preterate, da ne biste posle morali na dijetu.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Jedino što može tokom jula kvariti odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom jeste povremena nervoza koja će dovoditi do preosetljivosti i svadljivosti. No, ta nervoza se ne vezuje lično za vaš odnos, već za neka druga pitanja – poslovna ili finansijska. Iz tog razloga – pokušajte da ne uplićete u vašu vezu ona pitanja koja realno gledano nemaju veze sa njom. Ionako će tenzija vezana za posao i finansije krenuti da opada u drugom delu jula, tako da nema smisla da budete negativni prema partneru zbog nečega što ćete ionako ubrzo sami rešiti. Ovaj mesec je dobar za neke druge stvari – za planiranje puta sa osobom koju volite, za više kretanja, izlazaka, druženja, za situacije koje će oboma donositi osmeh na lice i činiti vas opuštenim. Očekuje vas mnogo finih momenata i razloga za radovanje. Slobodni pripadnici ovog znaka – i pored prošlosti koja vas povremeno muči i opterećuje – ipak ste otvoreni za ulazak novih ljudi u vaš život. Dobar period za nova poznanstva, a u drugom delu jula – i novih ljubavi.

Posao

Jul, naročito njegov prvi deo može obeležiti lošija komunikacija sa saradnicima – moguće su dezinformacije, zbunjujuće situacije i nesporazumi. Sačuvajte mir i hladnu glavu i rešavajte situacije jednu po jednu. Period je dobar da rešite zaostala finansijska pitanja, ali i da finiširate dogovore koji su otpočeli u prethodnom periodu. Takođe – otvara vam se mogućnost za započinjanje novog poslovnog projekta, prelaska na nov posao ili zaposlenje onima koji su trenutno bez njega.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom, kičmom i krvnim sudovima starijima. Mlađi – povremene nesanice, nervoza I sklonost povredama. Budite oprezni u saobraćaju.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs