Moguće je da vam se neko iz poslovnog okruženja popeo na vrh glave svojim primedbama pa niste mogli da odolite da mu ne kažete reč dve…..onako kako samo vi to umete….Više ste u fazonu da se vidite sa prijateljima nego sa voljenom osobom.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Sledi vam naporan odnos sa emotivnim partnerom, iako će u nekom momentu izgledati kao da ste makar jednim delom rešili nesuglasice koje vas pritiskaju. Ponašanje voljene osobe vi ne uspevate da definišete i nije vam jasno zbog čega preteruje i od svega pravi razlog za turbulenciju u vašoj vezi. Ne dozvolite da vas svojim raspoloženjima navede na reči ili na postupke zbog kojih bi vam posle bilo krivo. Ukoliko ste sami – u nedostatku novih ljubavnih prilika počinjete sve češće da razmišljate o bivšim partnerima. Ulazak Sunca u vaš znak iskoristite da se više aktivirate – da ste u pokretu, okružite se prijateljima i makar se dobro zabavite.

Posao

Kao i emotivni segment i poslovni odiše nervozom i kontaktom sa ljudima koji su naporni i komplikovani. Informacije koje dolaze do vas su nepouzdane i ne biste trebali da na njima zasnivate svoje odluke i postupke. Ne jurite i ne žurite, već prvo proverite. U ovoj sedmici može doći do neorganizovanosti i zbrda-zdola funkcionisanja, ali čak i na taj način – uspećete da stanete na kraj obavezama. Nova poslovna ponuda koja dolazi do vas ostaviće vas u razmišljanju i nedoumici da li da je prihvatite...

Novac

Izbegavajte velike troškove i opreznije baratajte novcem.

Zdravlje

Problemi sa varenjem, nervoza. Stariji su skloni i prehladama.

Hrana

I pripadnicima vašeg znaka će promenljiva raspoloženja uticati na apetit. Moguće je da će isti u ovoj nedelji biti pojačan a ukoliko je to tako – probajte da „tešku“ i previše kaloričnu hranu zamenite voćem, povrćem, mlečnim proizvodima, ribom.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vruće – hladno situacije sa voljenom osobom obeležiće skoro celu prvu polovinu meseca maja. Ono što je loše – partner će vas „prozivati“ za neke vaše reči ili postupke iz prošlosti, non stop vas vraćati na nešto za šta vi mislite da ste završili i stavili tačku, što će vas izuzetno nervirati. Ono što je dobro – postoji prostor za otvorenu i iskrenu komunikaciju, koja će ipak dovesti do smirivanja i rešenja. Takođe – zajednički momenti će biti prožeti jednom prilično strasnom energijom i za mnoge probleme rešenje će se pronaći u spavaćoj sobi. Drugi deo meseca je dosta mirniji, samo pazite da u poslednjim danima maja ne napravite neku brljotinu koja bi vam se mogla obiti o glavu – ne sakrivajte ništa od voljene osobe, a ukoliko to radite – trudite se da ne budete uhvaćeni...Slobodni Blizanci – u prvom delu maja kontakt sa osobom koju znate od ranije ili sa kojom ste bili u emotivnoj priči može se pretvoriti u strast, ali je upitna trajnost ovog odnosa. Ostatak meseca vam donosi dobru energiju i mnogo uživanja i flertovanja.

Posao

Saradnički odnosi mogu biti uzdrmani u prvom delu meseca. Takođe, u tom periodu bi trebali da se klonite bilo kakvih rizičnih poslova ili ulaženja u dogovor sa osobama koje vam obećavaju kule i gradove. Bolje poslovne prilike za vas su u drugom delu maja, a i finansijski segment u tom periodu daje mogućnosti za pozitivne promene i poboljšanja. Jedna poslovna ponuda polovinom meseca može promeniti mnogo toga u vašu korist. Sam kraj maja donosi nerazumevanje sa šefovima.

Zdravlje

Bićete dosta osetljivi tokom celog maja. Stariji Blizanci – obratite pažnju na ishranu.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs