Mnoge stvari vam danas odvlače pažnju od poslovnog segmenta, a to ne biste smeli da dozvolite. Otvoren je teren za pogreške i za lošu komunikacije sa sadnicima. Nema potrebe da odustajete od pokušaja da ostvarite jaču konekciju sa nekim ko vam se dopada.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vi lično mislite da ste potpuno realni kada su partnerski odnosi u pitanju, da vam je sve jasno i da ste u pravu. Žao mi je što ću vas razočarati, ali izuzetno su male mogućnosti da je to baš tako. Skloni ste ili da ne vidite ono što je očigledno, ili da od sitnice napravite gromadu. U prevodu, ovo vam je period u kojem ne biste trebali sami sebi da verujete, svojim zaključcima i svojim prosuđivanjima. Partner je mnogo korektnije postavljen od vas, ali teško je da vas sada može ubediti da niste u pravu. Pa šta da radite? Pa ništa, trudite se makar da u svojoj ubeđenosti ne zabrljekate nešto u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni – možete da se zaljubite baš onako – da budete romantični za sve pare. Pa hajte, fino je to..

Posao

Sve što može da se zakomplikuje verovatno će se zakomplikovati. Da ne pričam o tome da lično vi možete učiniti da neka izuzetno jednostavna situacija postane problem oko kojeg ćete gubiti vreme i nerve. Period je u kojem vam je potrebna praktičnost i realan pogled na sve situacije u poslovnom segmentu, a to sada izostaje kod vas. A kao za baksuz – nećete da potražite pomoć ili savet. Ili pak – potražite, a onda ne poslušate. Sami ćete biti krivi za svaki problem, samo da znate....

Novac

Tenzija oko novca i troškovi će samo rasti do polovine sedmice. Nakon toga – ulazite u nešto stabilnije i mirnije dane.

Zdravlje

Zdravstveno baš i niste bajno. Premalo energije, pad imuniteta i osetljivost. Radite sve što možete da biste se osećali bolje.

Hrana

Ništa vama ne bi falilo kada biste krenuli sa nekom detoksifikacijom, a ova sedmica je savršena baš za to. Znam da vam se ne mili, ali ništa vas ne košta da probate. Navalite na voćkice i povrćkice, na sokiće, šejkiće i na sve što je zdravo. Makar pokušajte, značiće vam.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Zauzetim Blizancima je početak meseca baš fin - mnogo dešavanja, mnogo neke žive atmosfere, mnogo aktivnosti sa voljenom osobom. Baš ćete osećati da vam je svaki zajednički momenat ispunjen aktivnostima, zabavom i strašću. Ali, kad malo zađete u ovaj mesec – sva ta dešavanja i finoća će brzo iščeznuti. Kao da vas je oboje uhvatila ona zimska kolotečina – nešto se mrljavite, dosađujete, više ni ne komunicirate kao pre niti se razumete kako valja. U nekom momentu na dnevni red može izaći i ko je šta rekao i koliko je bio iskren i da li je neko nešto slagao, izmuljao, prevario – pa gledajte da se u tim momentima ne pokačite i ne upadnete u besmislene rasprave. U suštini, oboma vam je potrebno malo podsticaja, pa gledajte da se više posvetite jedno drugom. Ukoliko ste usamljeni – vi ćete početkom februara da budete baš aktivni – sklapaćete nova poznanstva, proširivati krug poznanika i sve u svemu – osećaćete se prilično dobro. Biće tu i nekih avanturica, ali biće i onih odnosa u kojima ćete vi totalno da se rastopite i da smatrate da ste se zaljubili kao nikada do sada. Možda jeste, a možda i niste – videćemo

Posao

Poslovno u februaru i ne stojite toliko loše. Šta više – ima mogućnosti da pokrenete neke nove poslovne priče i saradnje. Od početka druge dekade meseca vaše polje karijere postaje jako aktivno – verovatno je da će se obim posla povećati i da ćete morati da budete prilično organizovani da biste izašli na kraj uspešno sa svim zadacima koji su ispred vas. Negde polovinom meseca budite obazrivi i kada su dogovori u pitanju – neke stvari ne vidite jasno i potrebno je da sebi date vremena za odluku.

Zdravlje

U prvoj dekadi februara ste dobro, ali ostatak meseca vam donosi promenljivo zdravlje i jači pad imuniteta.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs