Cuvajte se da vam neko ne preotme ljubav. U periodu ste negativnih rasprava sa partnerom.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ako ste u dužoj vezi sada preko problema prelazite precutno, a vaše nezadovoljstvo raste. Partner sa vama ne može da uspostavi dobru komunikaciju, a oseca i izvesno zasicenje. Sada bi bilo neophodno da se od partnera malo odvojite, da biste dobro razmislili da li je ta veza baš ona koju želite. Trebace vam mnogo snage i energije da rešite probleme, a vi kao da ne umete sami da se izborite. Potrebna vam je podrška najbližih, porodice i prijatelja.

Posao

Trenutno se nalazite u periodu kada pokušavate da sagledate sve što je do sada ucinjeno i rezultate na svim poljima. Niste zadovoljni, ne osecate mir i harmoniju ni u odnosu sa partnerom, ni na poslu, a ni finansije zadovoljavajuce. Puno truda ste uložili na svim poljima, a malo toga vam se vratilo.

Novac

Moguci dobici od prodaje nekretnina. U svakom slucaju bitni dogadaji na tut emu u ovom periodu.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom i stopalima.

Hrana

Retko cete videti Blizanca koji se prejeda ( osim ako natalna karta ne govori suprotno ). Laki i brzi obroci, hrana koja se jede usput jer su uvek u žurbi. Vole aromaticne zacine. To im daje apetit.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ovo je poslednji mesec u kojem je Jupiter u vašem polju partnerstava, pa ako imate nameru da menjate nešto, ostalo vam je još malo vremena….Period je odličan da donesete kvalitetne odluke, ne one koje su zasnovane na trenutnom osećanju, već na iskustvu, analizi i mudrosti. Neki odnosi sada mogu biti dignuti na viši nivo, naročito tokom drugog dela meseca. One veze koje nisu trenutno na najstabilnijim osnovama tokom druge dekade novembra mogu pretrpeti po koji udarac, posebno ako se on vezuje za tajne, neiskrenost ili druge osobe u vašim životima. Od kvaliteta veze zavisiće u kom pravcu će ovo otići. Oni koji su slobodni – Venera u tranzitu kroz vaše partnersko polje govori o tome da postoje osobe koje su tokom novembra spremne da vam pruže ljubav. Pogotovo je dobra treća dekada meseca jer ste vi tada otvoreni za nove osobe u svom životu. Tokom prve dve dekade novembra postoji mogućnost za kontakte sa prošlošću, možda čak i pokušaj da se neki odnos obnovi….

Posao

Blizanci sada imaju priliku da više nego uspešno reše eventualne probleme koji postoje vezano za posao, da privedu kraju sve projekte koji su ih opterećivali i mučili, ali i da krenu nekim starim stazama, što će se pokazati kao izuzetno dobar potez. Primenite metode za koje znate da su bile dobre u prethodnim mesecima, godinama – i sada će se pokazati kao izuzetno uspešne ! U poslednjoj dekadi meseca čekaju vas i potpuno nove poslovne prilike, i mogućnost jake i vrlo isplative saradnje.

Zdravlje

Osetljivost i problemi sa imunitetom biće jače naglašeni sve do kraja druge dekade meseca. Od tog perioda se energetski dižete

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs