Na stranu sve ostalo, danas cete biti žestoko emotivno prodrmani. Neke stare strasti mogu se ponovo ne javiti, vec eksplodirati. Kontakt sa osobom koja se još uvek provlaci po vašim mislima, ponovo ce vas dici u nebesa i poželecete je odmah i sada. Ukoliko imate partnera, dobro pazite šta radite...možda umete da lažete dobro, ali možete biti procitani....sumnja u vas može biti jaka.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Dom, odnosi u porodici ili u braku su na prvom mestu u ovoj nedelji. Postoji raskorak, postoji nemir, postoje promene sa kojima morate da se uhvatite u koštac na pravi način. Partner i vi ste čas čvrsto jedno uz drugo, čas milionima kilometara daleko bilo po pitanju emocija, odluka, daljeg odnosa. Kada dođu ovakvi dani, ovakvi periodi – niti zaključujte na prečac niti donosite odluke na isti način. Mora se sačekati, bar bi bilo dobro da ne žurite nigde. Slobodne Device – neki zanimljiv kontakt sada postoji. Ne žurite da kontakt pretvorite u ljubavnu priču. Pustite, neka ide sve svojim tokom. Pa dokle stigne.

Posao

Nadređeni luduju a vi morate da ispravljate krive Drine. Niko vas ne pita šta vi mislite o svemu – svi samo govore „moraš, hajde, to treba da bude gotovo za juče“. Da ćete u nekim momentima imati osećaj da vam je svega preko glave i da biste najradije pobegli – ma hoćete sigurno. Kad vam dođe žuta minuta uzmite slobodan dan ili makar nakon posla pobegnite od svega – bilo u prirodu, bilo u svoju „kućicu-slobodicu“. Pustite ludake da luduju, a vi gledajte da vas to ne dotiče previše.

Novac

Para ima, para nema. Dođu i odmah ih smažu troškovi.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu. Stomak vam je osetljiviji nego što mislite.

Hrana

Oscilacije u apetitu su prilično velike tokom ove sedmice. Idete iz krajnosti u krajnost, sve u zavisnosti od toga kako se u tom trenutku osećate. Prijaće vam kuvano, bareno, blanširano, na pari, grilovano. Umereno začinjeno i bez mnogo slatkiša.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Prva polovina meseca je prilično čudna za vaše emotivne konekcije. Ili ne uspevate da se povežete sa voljenom osobom na pravi način, ili ste preokupirani nekim drugim prioritetima ili pak postoji nedefinisanost, nezadovoljstvo, sumnja. Šta god bilo od ovoga ili nešto dvadeset I peto – poenta je da ukoliko ostavljate stvari ovako, to svakako neće biti dobro za odnos sa voljenom osobom. Za one u brakovima I dužim emotivnim vezama pogotovo će prva nedelja juna biti jako napeta I tenzična. No, svaki, pa I najmanji napor uložen u poboljšanje komunikacije I stabilizaciju vaše veze – urodiće plodom više nego što mislite već ulaskom u drugu dekadu juna. Imate dobru šansu da napravite velike pozitivne promene u odnosu sa partnerom nemojte ih propuštati. Slobodne Device – koliko je prvi deo juna loš za nove emotivne početke toliko je drugi deo ovog perioda dobar za ljubav. Neko će umeti baš na pravi način da vam priđe I zainteresuje vas I moguće je ostvariti ozbiljniju emotivnu priču.

Posao

Pred vama nije baš najjednostavniji poslovni mesec. Sam početak perioda je obojen jakom nervozom, problemima sa nadređenima I saradnicima I ogromnom količinom obaveza koja je na vama. Kod nekih od vas biće potrebno da se malo ili mentalno ili fizički distanciraju od svega I napune baterije. Drugi deo juna je kao nešto bolji, mada mi se čini da ni u njemu nećete biti baš u potpunosti svoji – nema one prave energije I elana iako sama poslovna dešavanja oko vas I neće biti baš toliko loša.

Zdravlje

Nema nikakvih konkretnih problema – sve će tokom juna biti prolazno, sitno, kratkotrajno. Smirujte nervozu fizičkom aktivnošću I obavezno nešto promenite u svom načinu ishrane.

 


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs