Pokušavate da se snađete u nekim poslovnim situacijama koje su prilično nove za vas. Pokušajte da potražite savet od nekog starijeg ili iskusnijeg kolege. Ne znate šta da mislite o nekim partnerovim postupcima. Počinjete da sumnjate, a u isto vreme ne želite da vam misli idu u tom pravcu.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Pred vama je još jedna sedmica koja će proći prilično mirno. Nikakva posebna dešavanja neće uzdrmati vašu svakodnevicu sa emotivnim partnerom, mada se mora priznati da ukoliko ne napravite neki zajednički iskorak – možda put ili više izlazaka sa prijateljima – neće biti ni pozitivnih pomaka. Umesto da se okrećete drugim stvarima i ljudima – okrenite se jedno drugom. Slobodne Device će susresti osobu iz prošlosti koja će ponovo probuditi u njima uspomene i sentimentalno raspoloženje. Ovo čak može biti osoba iz vašeg detinjstva ili škole – neko koga jako dugo niste videli i čiji će vas ponovni dolazak u vaš život baš, baš obradovati.

Posao

Otvara se prilika da ipak ostvarite nešto što ste planirali. Iako ste na trenutak pomislili da ste u prethodnom periodu napravili pogrešan potez, ispostavlja se da ste ipak bili u pravu. Devicama tokom ove sedmice dolaze nove – stare šanse. I to one dosta dobre. Neki od vas će se baciti na ozbiljno proučavanje budućih koraka. Za sada ćete ćutati o svemu i unapred uživati u događajima koji će se uskoro pokrenuti. Jedna osoba će vam dati ideju koju možete iskoristiti i primeniti.

Novac

Moguće je da ćete prijatelju morati da se obratite za pozajmicu.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Opušteniji ste nego inače.

Hrana

Malo druženja sa prijateljima, malo porodičnih okupljanja, malo nekih proslava, večerica, „radnih“ ručkova i tako dalje....poenta je, kako god okrenuli – ista. Vi ćete lepo da se naručkate u ovoj sedmici, više nego što ste planirali, ili što bi to bilo dobro za vas.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Bez nekih velikih dešavanja u vašem emotivnom životu tokom jula. Odnos sa partnerom će uglavnom funkcionisati dosta skladno i pored vaše povremene nervoze i potrebe da zvocate i nervirate se, ali uglavnom oko sitnica. Ne kvarite atmosferu u svojoj vezi ili braku ovakvim, povremenim ispadima jer zaista nemate razloga za tako nešto. Zapitajte se zbog čega reagujete neprimereno i šta je u suštini to što vam zaista smeta. Period je dobar da ovu živu energiju koju nosite trenutno pre usmerite na više izlazaka i zajedničkih druženja sa prijateljima, da vi i partner uživate, da se opustite i da promenite svakodnevicu. Bilo bi dobro da budete aktivniji, možda i otputujete negde zajedno. Slobodni pripadnici ovog znaka nemaju neke posebne šanse da se ustale u nekoj emotivnoj priči tokom jula. Neki od vas će biti opterećeni i okupirani prošlošću i postoji velika šansa da obnovite komunikaciju, a možda i emotivnu priču sa bivšim partnerom. Noviteti – samo ako ste zainteresovani za površne priče i avanturu.

Posao

Rad i trud iz prethodnog perioda može tokom jula rezultovati pozitivnim informacijama, promenama radnog mesta, unapređenjima ili pak većom finansijskom satisfakcijom. Dobar je period da se povežete sa ljudima, da možda pokrenete dogovore i pregovore koji bi mogli startovati u trećoj dekadi meseca ili eventualno u avgustu. I ovaj će vam period doneti povećanu količinu obaveza a premalo vremena za njihovo izvršavanje, pa računajte na užurbanost i nervozu, naglašeno u prvom delu meseca.

Zdravlje

Osetljivost – slabe tačke su kičma i kosti, krvni sudovi, cirkulacija. No, sve će ovo biti povremena i manja problematika koju ćete uspešno rešavati.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs