Vi ste rešili sve što ste imali, čekate da završite radno vreme pa da se bacite u šoping i nabavku svega što vam je potrebno za novogodišnje veselje. Budite sigurni da ćete isprazniti novčanik, pa zato napravite spisak onoga što vam je potrebno da kupite, ne kupujte impulsivno.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Astrolog Violeta

Hrana

U svemu uspevate da pronađete pravu meru, osim kada su slatkiši u pitanju. Tu jednostavno ne možete da „povučete ručnu kočnicu“. U novogodišnjoj noći postoji još nešto na šta trebate obratiti pažnju, a to je – kontrolišite unos alkoholnih pića...

Ljubav

Osoba iz prošlosti vam se može pojaviti potpuno neočekivano. Obnova komunikacije, moguće i susret sa nekim koga zaista davno niste videli, a ko je jednom bio deo vašeg srca. Pitanje je da li ovo može otići u nekom ozbiljnijem pravcu, ali će vam svakako doneti dobro raspoloženje. Što se nekih pravih šansi za početak ljubavne priče sada tiče, one su prilično male, ali mi se čini da ćete vi i pored toga imati zaista mnogo razloga za uživanje u društvu i dobrom provodu. U vašim emotivnim ili bračnim relacijama red je zategnutosti, red korektnih odnosa sa partnerom. Nema nekih velikih razmimoilaženja i svađa, ali jednostavno – kao da fali trunka dobrog raspoloženja da bi sve bilo kako treba. Moguće je da ste i vi i voljena osoba opterećeni nekom poslovnom ili materijalnom problematikom. Ipak, oboje ćete se potruditi da doček nove godine prođe baš kako treba.

Posao

Sve do mladog Meseca koji će biti polovinom ove sedmice, sve će u poslovnom segmentu funkcionisati zbrda – zdola. Velika žurba, kratki rokovi, mnogo sitnica koje iskaču potpuno nepredviđeno i dodatno vas blokiraju i usporavaju. Takođe, komunikacija sa saradnicima će biti dosta problematična – nerazumevanje i zbrkanost. Od drugog dela nedelje ipak nekako sve počinje da dolazi na svoje mesto. Uzburkane strasti u kolegijalnom okruženju se stišavaju, vi uspevate da rešite ono što vas je mučilo, a sigurno je da ćete dobiti i podršku koja vam je bila toliko potrebna. Neke prijatne informacije vam dolaze pred sam kraj radne nedelje.

Novac

Moraćete da izmirite neko veće dugovanje. Početak nedelje je prožet nerviranjem i razmišljanjem da li ćete uspeti da nabavite potreban novac. Sve izgleda kao da će se ovo razrešiti bez problema.

Zdravlje

Više nerviranja nego inače može doneti lošiju probavu, uznemirenost i slabo spavanje. Kod starijih pripadnika znaka aktuelne su hronične tegobe.



Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Na samom početku decembra, Merkur, vladar vašeg znaka ulazi u polje ljubavi, kreativnosti, zabave i provoda i tamo će biti neuobičajeno dugo – sve do početka februara, zbog svog retrogradnog hoda. Takođe, i Sunce će ući u ovo polje početkom treće dekade meseca. Zvezde su vam očigledno pripremile dovoljno vremena i mogućnosti da pronađete svoju „srodnu dušu“....a ako nemate potrebu za ozbiljnijim vezivanjem, onda možete uživati punom parom. E sad....sve bi ovo bilo divno i bajno i krasno da mi vi niste nekako statični, kao da niste u elementu, kao da je vaša oštrica otupela....moguće je da u ovom periodu često nećete znati šta hoćete a šta nećete....Takođe, može se dogoditi da se vaši emotivni interesi naglo probude i isto tako naglo splasnu....a mogu vas privlačiti i neobavezni odnosi sa osobama koje su starije od vas. Sad, ako ćemo pravo, jednu zaista dobru baš emotivnu priliku imaćete otprilike tokom druge dekade decembra – na vama je da li ćete je iskoristiti ili ne! Ako ste u emotivnom odnosu, prema partneru ste čas divni i uviđavni, čas ne možete da prestanete da kritikujete i zakerate. Vaša voljena osoba jeste dosta tolerantna u ovom periodu, ali mogli biste da joj pomognete, a ne da joj otežavate. Potrudite se malo, jer od vas zavisi koliko će biti mira i stabilnosti u vašem odnosu.

Posao

Venera, vladarka vašeg posla i novca, ulazi u polje poslovne svakodnevice i odgovornosti krajem prve nedelje decembra. Neke lakše i lepše okolnosti mogu se otvoriti pred vama, ali će biti zaista neophodno da vi budete angažovani i aktivni, da biste ih mogli iskoristiti. Problem je u tome što ćete imati manjih problema sa organizacijom, što ćete često kasniti sa obavezama koje ste preuzeli na sebe, a stoje vam mogućnosti i za propuste i greške koji se mogu vezivati za dogovore ili administrativna pitanja. Promene u poslovnom segmentu će se dešavati brže nego inače, a vi ćete ih čas pratiti, čas debelo kaskati za njima. Moguće je da vam nešto od ovih promena ne odgovara ili da ne uspevate da se uklopite. Nemojte se držati starih obrazaca, jer nećete moći da funkcionišete na taj način. Kritike od strane šefova na vaš račun su možda neopravdane, ali to ne znači da im se ne morate povinovati. U finansijskom delu – mesec je pogodan za dodatno angažovanje – nećete moći da se rasipate, ali ćete solidno zaraditi.

Zdravlje

Povremeno ćete imati manje energije nego inače, a postoji predispozicija i za padove što se imuniteta tiče. Nekako ćete non stop biti „na ivici“ da se razbolite, pa morate delovati preventivno. Odmarajte se više, relaksirajte, tražite društvo pozitivnih ljudi.



Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs