Još uvek se borite sa nekim situacijama iz prethodnog perioda, ali već nazirete kraj svojim problemima. Potrebno je da se fokusirate na neke detalje i neophodna vam je koncentracija i posvećenost. Žudite za nekim, ali to potiskujete i ne dozvoljavate da druga strana to primeti. Emotivno nestabilan dan, povremene trzavice u odnosu sa voljenom osobom.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Još par dana je Venera kod vas pre nego što pređe u znak Vage. Ukoliko ste imali sreće i splet lepih okolnosti – donela vam je u prethodnom periodu simpatiju, neke fine događaje, privukla je emotivne priče u vaš život i sada ih možete razvijati na dalje. Zauzete Device – vaše dobro raspoloženje i neka fina energija koju sada posedujete – itekako može uticati na stabilizaciju odnosa sa voljenom osobom i poboljšanje vaše komunikacije. Koristite olakšane okolnosti koje imate, jer neće trajati još dugo. Ne vraćajte se na stare priče i stara pitanja za koja znate da mogu poremetiti odnos sa partnerom.

Posao

Dobra poslovna ponuda ili predlog mogu doći u prvom delu sedmice do vas. Doduše, ne očekujte razvoj situacije i realizaciju brzo, ovde će biti potrebno dosta dogovora i usaglašavanja da bi se cela priča pokrenula. Sunce u vašem polju komunikacije sada vam otvara kontakte sa onima koji bi se kroz vreme mogli pokazati kao dobri poslovni partneri. Drugi deo sedmice donosi više nesporazuma, nerazumevanja i teške priče, pa i odlaganje dogovora ili situacija, papiroloških pitanja koja su vam važna.

Novac

Prilično ste stabilni u ovom segmentu.

Zdravlje

Moguće pojačanje hroničnih tegoba

Hrana

Vaša će ishrana u ovoj nedelji u potpunosti zavisiti od vašeg raspoloženja, a pošto će ono biti jako promenljivo, jasno vam je da ste u danima kada ćete ići iz krajnosti u krajnost. U drugom delu nedelje neka vaši obroci budu lagani I više se baziraju na povrću.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Polje komunikacije će biti mesto vaše snage, ali ujedno i mesto najvećih slabosti kada je odnos sa partnerom u pitanju. Prva polovina meseca može doneti komplikovane situacije koje mogu proisteći iz vaše nervoze i sumnjičavosti i koje ćete u ostatku perioda rešavati, nadam se uspešno. Vi lično kao da nećete davati sebi prostora za stabilnost – konstantno ćete preispitivati sve, postavljati pitanja i partneru i sebi, možda čak i kopati po nekim starim ranama koje su već krenule da zarastaju. Promenljivost vaših raspoloženja će biti evidentna i zbog toga je dobro što je partner ipak dosta stabilniji od vas i umeće na pravi način da izađe na kraj sa vama. Slobodne Device – nećete moći da odolite da ne pokrenete neku situaciju iz prošlosti. No, do kraja oktobra ćete se tu suočiti sa vrlo sličnim situacijama kroz koje ste već prošli i biti spremni da stavite konačnu tačku. Imate mogućnosti za nove priče – idite na tu stranu.

Posao

Oktobar vam donosi velike poslovne aktivnosti, od kojih će se neke pokazati zaista kao pravi, uspešan put za vas. Ne mogu da kažem da ćete u ovom periodu proći bez stresa, on će biti prisutan u vašem životu maltene na dnevnoj bazi, ali ćete mnogo toga uspeti da obavite, a ujedno i da napravite « čistku » u svojim poslovnim kontaktima. Zbog velike užurbanosti i problema sa organizacijom posla postoji prostor za greške sa vaše strane, pa se trudite da budete maksimalno posvećeni svojim obavezama.

Zdravlje

Problemi sa ishranom, stomakom. Mogućnosti za povrede, a potreban je i veći oprez u saobraćaju. Dame Device neka obave redovnu kontrolu kod ginekologa.

 


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs