Svojim stavovima ili pak distanciranošću od poslovnih dešavanja sputavate sami sebe. Protok nekih informacija je usporen, morate se vi lično više aktivirati da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Ne dozvolite da neka bitna pitanja između vas i voljene osobe ostanu neizrečena.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Trudite se da se prilagodite voljenoj osobi, ali ispada kao da mnogo toga radite pogrešno ili ne razumete potrebe druge strane. Ipak, istrajavate u pokušajima, neki put čak i na svoju štetu. Možda ne umete da izrazite ono što osećate, ali umete da pokažete, pa se vodite postupcima, ne rečima. Ako vaš partner ima iole razumevanja, biće mu jasno da želite da mu se približite, da želite da pokažete bliskost i nežnost. Samo nastavite. Oni koji su slobodni – za neke od vas je period izuzetno dobar za emocije, za neke baš i nije. Sve zavisi od toga kako reagujete i koliko umete da prepoznate prave osobe. Šanse će imati i jedni i drugi, ali kakav će rezultat biti – to ćemo još videti. Emotivna prošlost je takođe aktuelna i dalje...

Posao

I pored vaše mudrosti, racionalnosti i sposobnosti – pitanje je kako ćete u ovoj nedelji funkcionisati, a pogotovo – kako ćete se razumeti sa onima sa kojima ste u kontaktu. Ono što je bitno jeste da svoja očekivanja svedete na neku realnu meru i da ipak ne očekujete previše od nekih dogovora ili ljudi dok to sve ne bude „crno na belo“. A i kod potpisivanja ugovora – striktno vodite računa na svaki detalj, da se ne bi provuklo nešto što vam ne odgovara. Ako je potrebno, potražite savet drugih.

Novac

Korektna situacija po pitanju novca u ovoj nedelji. Neki od vas mogu i zaraditi, i to više nego što očekuju. Ipak, doza opreza mora postojati.

Zdravlje

Malo problema sa pritiskom starijim Devicama, i to uglavnom u prvom delu sedmice. Mlađi – kvalitetna ishrana neka bude vaš prioritet.

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku i opoziciji sa vašim vladarem Merkurom govori o potrebi da posebnu pažnju obratite na ono što konzumirate tokom ove sedmice. Mogući su problemi sa varenjem, neadekvatne ili neispravne namirnice.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

U februar ulazite u korektnom odnosu sa emotivnim partnerom. Neće biti ničeg spektakularnog – pre bi moglo da se kaže da se dogovarate i mirno funkcionišete na dnevnoj bazi. Negde polovinom meseca mogu se javiti problemi u vašem odnosu i to najpre ukoliko ne budete verovali jedno drugom. Možda su sumnje opravdane, ali možda i nisu. Različiti ljudi, pa i sudbine različite. U svakom slučaju, u tom periodu pa sve do kraja meseca biste trebali da izbegavate bilo kakve neiskrenosti ili laži prema emotivnom partneru, pa čak i ako one nemaju nikakve veze sa nekom trećom osobom. Umesto toga – u drugoj i trećoj dekadi prepustite se emocijama, romantici i nežnosti – to će funkcionisati savršeno i učiniti da vi i partner postanete još bliži jedno drugom. Usamljene Device – kontakt Venere i Saturna u vašem polju ljubavi može oživeti neku prošlost, ali vam doneti i osobu sa kojom imate razliku u godinama. Negde tokom druge dekade steći će se svi uslovi za početak jedne ljubavne priče, ali ćete morati da jasnije pokažete svoju zainteresovanost. Dakle, emotivnih prilika će biti, ali njihova realizacija zavisi od vas…

Posao

Prvih desetak dana februara, iako nose finansijsku nestabilnost i promenljivost, ipak donose dobre poslovne mogućnosti. Promene koje vam odgovaraju, dogovori, poznanstva sa novim osobama koje vam mogu pomoći ili vas podržati. No, od ulaska u drugu dekadu i prelazak vašeg vladara Merkura u znak Riba – moraćete da postanete mnogo jasniji, mnogo organizovaniji i koncizniji ukoliko želite da ovaj talas pozitivnih promena i poslovnog funkcionisanja nastavite. No, sa više truda – i to je moguće.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom i pritiskom mogu zadavati probleme starijima tokom prve dekade februara. Nakon toga – obratite više pažnju na imunitet.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs