Nekima od vas predstoji opomena u smislu nesigurnosti održanja vaše veze. Ova situacija završava sa vašim velikim trijumfom i uspehom.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Raspoloženje varira tokom ove nedelje.Energije u nekim trenucima možda ima i previše. Kriza u kojoj ste se našli vi i vaš partner ne može više da se naziva – trenutnom. Niste poslušali necije savete i sugestije kada je trebalo, a ti isti ljudi ne žele više da se mešaju u vašim daljim zajednickim koracima. Delovace da isterujete na cistac neke probleme, ali ispašce da ste vi više krivi zbog nesuglasica koje su dovele do toga da sada vaša veza može da doživi totalni krah.

Posao

Strpljenje vam je na izmaku i kada je polje posla u pitanju. Ipak pokušajte da izbalansirate vašu unutrašnju energiju, razocarenje i deciji poriv da se sakrijete kada se problemi pojave. Ne umeju da ostvaritekontakt sa osobama koje su jako bitne. I ovom lošem poslovnomperiodu dolazi kraj.

Novac

U ovoj nedelji trebate se više plašiti troškova i to onih nepotrebnih. Nije još uvek povoljan period za uzimanje kredita ili pozajmica.

Zdravlje

Problemi sa kicmom. Pazite se preloma. Cirkulacija takode slaba.

Hrana

Uglavnom imaju problema sa varenjem. Pobornici su zdrave hrane i vecina predstavnika ovog znaka naginje vegaterijanstvu. Ali naravno to uvek nije slucaj. Znaju da budu veliki sladokusci, a perfekcionizam zna da dolazi do izražaja i kada je hrana u pitanju, bilo da se radi o ukusu spremljene hrane do aranžiranja iste.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Kao da vas mesto ne drži u ovom mesecu – pred vama je period izuzetnih aktivnosti i mora se priznati da ćete zaista imati premalo vremena za voljenu osobu. To vreme koje uspete da « ukradete » za zajedničke trenutke makar koristite kako treba – znači bez nervoze, pritisaka, a sa puno pozitivne energije i strasti. Jako je važno da sada komunicirate o svemu – ne samo o svakodnevici,problemima, deci već i o stvarima koje vas povezuju i u pričama u kojima se oboje dobro osećate. Neke jako lepe situacije se mogu vezivati za dom i porodicu i to u drugom delu meseca. Mnogo pozitivne atmosfere i finih dešavanja vas čeka u poslednjoj dekadi novembra. Oni koji su slobodni – retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura ne samo da vas može okrenuti ka prošlosti, već može pokrenuti i vrlo važne i jake karmičke odnose. Osobe koje su vam iz nekog razloga « namenjene » da ih sretnete na svom putu – mogu se pojaviti baš sada. Ukoliko sa osobom koju tek upoznajete osetite odmah čudnu bliskost i « prepoznavanje » - to je to.

Posao

Polje komunikacije, trgovine, dogovora, kratkih putovanja – naglašeno je tokom celog meseca a sve vreme će u njemu biti i vladar vašeg znaka Merkur (do 20-og u retrogradnom hodu). Ono što je sigurno jeste da je pred vama vrlo aktivan period u kojem ćete neki put brže, a neki put uz više prepreka – ipak dolaziti do svojih ciljeva. Veće pogodnosti očekujte od početka treće dekade novembra, kada će odjednom sve ono što je bilo u zastoju ipak krenuti kako treba. Nešto poboljšane finansije u novembru.

Zdravlje

Osetljivost na prehlade i viruse. Takođe, postoji mogućnost povreda tokom celog ovog perioda. Oprez u saobraćaju se savetuje tokom novembra i vozačima i pešacima.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs