Ljubav ti se smeši i polako približava. Od pocetka ove nedelje zaista pocinje tvoje vreme koje ce trajati. Za to vreme realizovaceš skoro sve što poželiš i ono što duže planiraš, a do sada nije bilo prilike za realizaciju.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

U jednom momentu vam je potpuno I sve jasno I tačno znate šta želite, da biste već u drugom bili u kompletnoj emotivnoj nedoumici. Jeste posvećeni osobi koju volite I tu nema šta da se priča, taj neki problem imate sami sa sobom pa ga isto tako sami I morate rešiti. Neki od vas su baš ovaj period izabrali da preispituju odnos u kojem su – niti je vreme, niti je mesto pravo a pitanje je I da li bi ti vaši zaključci bili ispravni. Sačekajte da se stvari slegnu. Sada neka vas vode samo lepa osećanja, njima verujte. Slobodne Device – svaka vama čast ako vi trenutno znate šta hoćete I koga hoćete…..

Posao

Dobro se zapitajte da li su vaši zaključci pravi pre nego što donesete iole bitniju odluku vezanu za vaš poslovni segment I radni status. U radnom okruženju se dešavaju ogromne, suštinske promene I vi trenutno nemate pojma kako će se I da li će se one u narednom periodu odraziti na vas. Ako vam trenutno konfuziju unosi promena načina funkcionisanja I delanje “uz pomoć štapa I kanapa” – morate biti strpljivi – ovo će se rešiti u narednim sedmicama.

Novac

Trenutno ste u ovom segmentu relativno mirni.

Zdravlje

Mentalna osetljivost I nesigurnost. Izolujte se od katastrofičnih vesti – to vam sada stvarno ne treba.

Hrana

Uvedite red u nered a počnite od načina na koji se hranite. Potrudite se da vam ishrana bude što raznovrsnija ove sedmice. Ne preskačite neke grupe namirnica – neka budu zastupljeni I meso, mlečni proizvodi, med, jaja, voće I povrće, žitarice.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Sam početak meseca i prva dekada marta su obojeni jednom dosta čudnom energijom. U tom periodu mogu isplivati na dnevni red neke nerešene situacije ili pitanja, problemi od ranije, može biti dosta nejasnoća, konfuzija, sumnji i preispitivanja. U vašim emotivnim odnosima će tih dana biti talasavo, ali je malo verovatno da ovakve situacije mogu dovesti do odvajanja, prekida. Prosto – rešićete šta imate i nastaviti dalje, zajedno. Druge dve dekade marta već donose jednu mnogo mirniju i opušteniju situaciju kod vas. Umećete da se približite više jedno drugom, da se međusobno podržite i poštujete, a ovaj period će obeležiti i neke izuzetno prijatne situacije između vas dvoje, kao i više izlazaka – možda čak i neki zajednički put. Slobodni – period vraćanja u prošlost će se završiti. Ako uspostavite kontakt sa bivšim partnerom – uspostavili ste. Ukoliko ne, ne brinite – Device tokom marta čeka više emotivnih prilika, ali tokom druge i treće dekade. Jedna osoba se može izdvojiti i doneti vam lepu i stabilnu priču.

Posao

Device zaokružuju neke poslovne priče ili projekte zaključno sa polovinom marta. Iako je ovo išlo uz uspone i padove – krajnjim rezultatima ćete biti zadovoljni. Ono što vas sada očekuje jeste jedan izuzetno plodonosan poslovni period koji vam donosi povećane odgovornosti, ali i satisfakciju. Možete pokrenuti neke dugoročne projekte. U poslovnom okruženju dolazi do reorganizacije ili do velikih promena – a one vam sada idu na ruku. Po pitanju finansija – stabilizacija u drugom delu marta.

Zdravlje

Zdravlje je podložno oscilacijama tokom marta. Nećete imati nikakve velike tegobe, ali ćete imati energetske i padove imuniteta. Više se odmarajte i posvetite sebi.

 


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs