Što ste mogli da uradite po pitanju jednog poslovnog projekta, uradili ste. Situacija na dalje ne zavisi od vas, a vi sa zebnjom iščekujete u kom će pravcu ići dešavanja. Više je nego verovatno da odgovor nećete dobiti danas. Povremeno osećate nesigurnost u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Neke situacije vas jesu pomalo oneraspoložile, zakočile – ali to nema nikakve veze sa osobom koju volite, u pitanju su druge životne okolnosti i situacije. Da, hoćete tokom ove sedmice povremeno biti nezadovoljni i sa osećajem da vam ništa ne ide na ruku, ali nećete dozvoliti da to na bilo koji način utiče na odnos sa partnerom. Slobodne Device – komunikacija sa osobom koja vam se dopada se odvija promenljivo i sa oscilacijama. Iako uživate u onome što se dešava, povremeno upadnete u preispitivanja i nesigurnost i počnete da se pitate da li ste drugoj strani zanimljivi toliko koliko je ona vama. Samo polako, do kraja nedelje možete dobiti pravu potvrdu zainteresovanosti druge strane.

Posao

Čekaju vas neki komplikovani odabiri i odluke koje biste najradije odložili, ali to je trenutno nemoguće. Na trenutak se možete osetiti sputano u okolnostima, čak razočarano u neke osobe od kojih ste očekivali veću pomoć i podršku. Iako na prvi pogled deluje da nećete ostvariti baš ono što ste planirali, dani koji su pred vama pokazaće da sve ide nekim svojim tokom, a bitno je da ide – napred. Budite strpljivi, vaš trud se hoće isplatiti, samo je potrebno vreme da vam to i pokaže...

Novac

Malo ćete se „stisnuti“ u ovoj sedmici – očekuju vas obaveze koje morate isplatiti.

Zdravlje

Problemi sa kičmom starijim pripadnicima znaka.

Hrana

Ova nedelja neće baš ići na ruku vašem apetitu. On će biti promenljiv i nestabilan, sa velikim oscilacijama. Baš iz tog razloga – trudite se da ne preskačete obroke i da imate ujednačenu i zdravu ishranu.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ovo bi mogao da bude dobar ljubavni mesec za one koji su u vezama ili braku, ali moraćete da ispunite određene preduslove. Naime, stelijum planeta u vašem znaku može da dovede do toga da sebe i svoje interese stavite na prvo mesto, na uštrb partnera i zajedničkog vremena. Ovakva situacija bi mogla funkcionisati sve do polovine septembra, taman do punog Meseca u znaku Riba, polju vaših ozbiljnih partnerstava – koji bi izneo sve negativnosti na površinu, ali i doneo priliku da se stvari raščiste i dođu na svoje mesto. Prosto rečeno – u ovom periodu se ništa ne podrazumeva, već morate voljenoj osobi na rečima i delima pokazati da ste uz nju, jer će jedino na taj način ona biti sigurna i spokojna a vaša veza mirna. Znači, u septembru ne funkcionišite po principu JA, da bi bilo sklada morate biti – MI. Što se slobodnih tiče, vi ćete svakako privlačiti poglede i pažnju suprotnog pola. Sve je u igri – i bivši, i noviteti, i zaluđivanja, i avanture, ali u igri su i razočarenja….pa ćete morati da budete realni i objektivni….

Posao

Dosta povoljnosti, dosta aktivnosti sa vaše strane, dosta preduzimljivosti i efikasnosti kada je posao, ali i novi dogovori i saradnje u pitanju. Prosto rečeno – pred vama je jedan vrlo aktivan i živ poslovni mesec u kojem ćete uspeti da mnogo toga okrenete u svoju korist. No, sve će ovo ići uz komplikacije, neplanirane situacije koje ćete morati da rešavate u hodu i uz zakonske probleme – pogotovo ako pokrećete privatni posao. Mirom, rešenošću i dobrom organizacijom uspećete da prevaziđete sve neprijatne situacije.

Zdravlje

Uglavnom dobro, ali moraćete više da vodite računa o ishrani i o fizičkim aktivnostima. Takođe, postoji sklonost ka prehladama i povredama.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs