Stoji neka forma dogovora sa bitnim poslovnim saradnikom. Ono što vam je rečeno u poverenju ne iznosite drugima. Obećanja data u toku današnjeg dana su jaka i donose vam potrebno samopouzdanje i rešenost da istrajete u trenutnim okolnostima. Emotivno slab dan, obojen prošlošću.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

To što vi znate da vam je stalo do partnera i da je on ukorenjen u vašem srcu i mislima – izgleda samo vi znate i vidite. Druga strana nikako. Doduše, ako biste možda neki put nešto rekli ili konkretnije pokazali – možda bi voljenoj osobi postalo jasnije. Probajte, ne boli to. A i nije toliko strašno kao što vam se na prvi pogled čini. Umesto toga, vi se uplićete u neke priče koje samo vi razumete a na koje vas vaše voljeno biće bledo gleda jer uopšte joj nije jasno šta je pisac hteo da kaže. Ukoliko ste slobodni, tu imamo dve situacije – ili vi muvate nekog, ali tako nespretno i konfuzno da vaša simpatija uopšte nije svesna da vam se dopada....ili ste se tako upleli u nešto što je vezano za prošlost da ne uspevate da se ispetljate....

Posao

Kada uključite svoj razum, racionalnost, mudrost i praktičnost – izvući ćete najbolje iz dogovora koji su ove sedmice vrlo aktuelni. Samo nemojte da budete nerealni i da očekujete ono za šta i sami znate da je maltene pa nemoguće. U prevodu – ne gradite kule u vazduhu, kada već u ovoj nedelji možete sagraditi dobar temelj za jednu malu, ali čvrstu i trajnu kolibu (jasno vam je da je ovo metafora, jel da?) Realizacija i konkretni prilivi od ovih dogovora kreću od marta meseca.

Novac

Sa nekom novčanom problematikom koja vas je zaokupljala u prethodnom periodu, tokom ove nedelje izlazite na kraj.

Zdravlje

I dalje ste u periodu osetljivosti grla i disajnih puteva. Kod starijih mogućnost reumatskih bolova i osetljivosti zglobova.

Hrana

Jogurt, kiselo mleko, kefir – ovi mlečni napici će vam izuzetno prijati. Mleko, pavlaku, grčki jogurt, kajmak kao i mlade sireve izbegavajte. Takođe – cvekla, crveni kupus, crveni krompir, suve šljive, aronija, sušena borovnica – savršeno vam odgovaraju.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ne baš toliko ugodni momenti u emotivnim vezama i brakovima biće tokom druge dekade februara i na samom kraju meseca. Potrudite se da ne potpaljujete dodatno vatru, već da smirujete situaciju – a to ćete sada biti u mogućnosti. Jednostavno – vi i vaše voljeno biće se nećete razumeti u ovim momentima i nema potrebe da se konflikt širi – bolje je čak se povući nego dozvoliti da se rasprave razmašu. Sada je jako bitno da pokažete emotivnu privrženost voljenoj osobi, da pokažete koliko vam je stalo do vašeg odnosa. Potrebno je da postanete otvoreniji i pristupačniji – na taj način će brže dolaziti do smirivanja tenzija i stabilnosti u vašoj vezi. Ukoliko ste usamljeni – na samom početku meseca u goste vam dolazi Venera i tu će i ostati sve do kraja februara. Prilika za dešavanja sa suprotnim polom će biti, samo je poenta u tome šta je ono što vi želite. Može se dogoditi kontakt sa prošlošću, ukoliko vam je to važno. Takođe, na početku i na kraju meseca možete ući u nešto neobavezno – ako vam je to privlačno i inspirativno. Međutim, najbolje i najstabilnije ljubavne prilike su za vas su u drugom delu februara.

Posao

Neće biti mnogo razumevanja niti sklada u međuljudskim odnosima u prvim danima februara. To što vas drugi ne razumeju baš uvek neće vam smetati da nastavite da radite po svom. Možda ćete ublažiti svoj nastup, ali samo sa onima koji su isto spremni da se vama prilagode. No, i pored povremene napete energije sa onima sa kojima radite – uspećete da napravite jednu dosta jaku poslovnu priču ili dogovor. Sta više, to vam može stabilizovati finansijsku situaciju koja je već duže vreme promenljiva.

Zdravlje

Zdravstvena situacija nije najsjajnija, ali će krenuti da se poboljšava u drugom delu februara. Više se odmarajte, jačajte imunitet.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs