Da, znam da ste nervozni jer morate neki poslić završiti na brzinu, ali to ne znači da svoje loše raspoloženje trebate da prenesete onima sa kojima ste u kontaktu. Pogotovo ne ukućanima i voljenoj osobi. Funkcionišite polako i mirno, sve ćete stići da obavite na vreme.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Astrolog Violeta

Hrana

Mlad Mesec u vašem znaku sredinom sedmice doneće da se osećate kao nova osoba, rasterećeno i dobro. Ako ste imali problema sa apetitom ili stomakom u prethodnom periodu, sada ćete se vratiti u normalu i funkcionisati u vašem starom fazonu – umereno i od svega po malo.

Ljubav

Nervoza je prisutna kod vas, voljena osoba je osetljivija nego inače – sve predispozicije imate da se u prvom delu sedmice vrlo često posvađate ili da makar budete distancirani jedno od drugog. Ipak, pošto vam je oboma u interesu da sredite i smirite situaciju, potrudićete se da izgladite sve ono što vam predstavlja problem. Drugi deo nedelje čak može biti vrlo miran i lep. Bar da u novu godinu uđete u dobrom raspoloženju. Kod slobodnih pripadnika znaka u istoj meri su aktuelni noviteti, ali i stare osobe. Sada možete otvoriti i jedno i drugo poglavlje i samo od vas zavisi šta ćete izabrati i na koju stranu se okrenuti. Mlad Mesec u vašem znaku polovinom nedelje doneće da osetite priliv nove, pozitivne energije i učiniće da jasnije sagledate osobe koje su oko vas. Neki od vas će se iznenaditi ukoliko osete da nemaju baš potpuno prijateljska osećanja prema osobi sa kojom se dugo druže.

Posao

Vrlo čudna nedelja je pred vama, ali budite sigurni da ćete krajnjim rezultatima biti više nego zadovoljni. Istina je da ćete imati dosta nervoze, da će neke situacije i poslovi biti odlagani ili prolongirani, da nećete biti sigurni da li su informacije koje dobijate prave ili ne....ipak, i pored ovoga, uspevaćete da pohvatate konce dešavanja i da se sa svime vrlo uspešno i u hodu izborite. Nekima od vas će stići vesti koje su dugo čekali, dok će drugi dobiti zaslužena priznanja, pohvale ili neku formu novčane nagrade. U svakom slučaju, kada pregurate prvi deo nedelje, u drugom ćete već moći da se opustite i da na miru zaključite ovu napornu godinu koja sada ostaje iza vas....

Novac

Izvesna je neuporedivo bolja finansijska situacija. Doduše, to nije dovoljno da biste sve svoje probleme rešili, ali makar će vam doneti da se jednim delom opustite i rasteretite.

Zdravlje

Zdravlje je promenljivo u ovom periodu. Još uvek niste izašli iz pada imuniteta i potrebno je da obnovite snage svog organizma. Malo povedite računa o sebi.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

U prvoj polovini meseca Jarčevima će se pojavljivati emotivne prilike, ali vi često nećete biti sigurni da li je to „ono pravo“ i bićete prilično stegnuti i nespremni da ih prihvatite. Ta neka vaša flertovanja kao da će ići dobro do određene tačke, da bi se nakon toga ili raspršila ili pretvorila u prijateljski kontakt. Moguće je da vi neko izvesno vreme ili maštate ili čeznete za jednom osobom, a tu se ne dešava ama baš ništa konkretno. U svakom slučaju, sve ono što tokom prve polovine bude nejasno, nesigurno ili „na domak ruku – pa ništa“ – u drugoj polovini decembra će se pretvoriti u već zaista snažne, opipljive mogućnosti. Itekako su vam naglašene predispozicije za ulazak u emotivni odnos i to sa osobom za koju ćete odmah znati da odnos sa njom nije nešto prolazno i kratkotrajno. Jednostavno, naći ćete se. U pravo vreme, na pravom mestu. U vašim emotivnim odnosima decembar može biti itekako lep mesec. Vi i voljena osoba ćete uspevati da funkcionišete uglavnom u nekom laganom tempu, bez većih problema. Šta više, ako se samo malo potrudite, možete u većoj meri unaprediti svoju emotivnu priču. Poslednja dekada meseca može pokrenuti neka ozbiljna razmišljanja u vašoj glavi. Neki od vas će biti spremni da se odluče i za početak zajedničkog života, brak ili „rad“ na prinovi sa voljenom osobom.

Posao

S jedne strane – Venera u polju posla i novca donosi vam ozbiljno dobre mogućnosti za napredovanje, a Merkur u vašem znaku daje vam sposobnost, logiku i mogućnost da praktično primenite znanje i iskustvo koje imate. Ipak, kada pogledamo sa druge strane – taj isti Merkur će biti retrogradan, pa ćete povremeno „kaskati“ po pitanju obavljanja nekih obaveza, imati probleme sa dogovorima i teško nalaziti zajednički jezik sa poslovnim partnerima. Takođe, Sunce je u vašem polju podsvesti sve do kraja druge dekade meseca i tek će prelaskom u vaš znak dati onu pravu snagu i podršku. Očigledno, pred vama je jedan promenljiv poslovni mesec, kada ćete mnogo ulagati truda, a rezultatima, bar u prvoj polovini, i nećete biti zadovoljni. Ipak, povući ćete par solidnih poteza koji će pokazati da ni vi „niste za bacanje“ i da itekako možete dati u poslovnom segmentu. U odnosu sa nadređenima trudite se da budete korektni, čak i onda kada oni zahtevaju previše od vas. Finansijskim segmentom ćete biti uglavnom zadovoljni.

Zdravlje

Vi zdravstveno nemate lošu situaciju, ali ćete ipak do početka treće dekade funkcionisati u jednom smanjenom energetskom ritmu. Za mlađe pripadnike znaka nema veće problematike, dok bi stariji ipak trebali više da se pozabave svojim imunitetom, ali i kičmom, zglobovima, zubima.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs