Svesni ste da vam je ostalo jako malo da biste ostvarili jedan važniji poslovni dogovor i jako ćete se potruditi da to danas i privedete kraju. Možete biti zadovoljni svojim rezultatima. Jedan poziv vas je zaintrigirao i zagolicao vam maštu. Jedva čekate nastavak komunikacije sa ovom osobom.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Stvari polako počinju da dolaze na svoje mesto. Oluje su prošle, kod nekih su bile intenzivne i razorne....kod drugih su se više odrazile na osećaj unutrašnjeg nezadovoljstva....No, poenta je u tome da od ove nedelje sunce počinje da se probija kroz oblake i da ćete prvi put posle dugo vremena videti da se partner ipak trudi da sve bude u redu. Idemo polako, pa dokle stignemo.....Slobodni Jarčevi – mogućnost dosta jakog i strasnog odnosa, ali nešto ne bih rekla da on ima šansi za trajnost. No, za malo uživanja i opuštanja – može. Da ne zaboravim – evo još jedne nedelje u kojoj stoji mogućnost kontakta sa bivšim partnerom. Nemojte, ne vredi – koliko god da bude simpatično i slatko u početku....

Posao

Opet će vam doći stari saradnici, opet će vam doći stari poslovi i stara pitanja, ali i stare šanse. Od tog starog odaberite ono što valja i napravite novo....ili bar krenite tim putem. Ne očekujte ništa preko noći, ali ono što radite i uradite sada, daće svoje prave rezultate na jesen....a onda ćemo malo drugačije pričati. Vi nemojte žuriti, čak ni kad vas požuruju. Imate svoj tempo, svoj način i svoju pamet, ne treba vam tuđa. Biće u ovoj sedmici onih slatkorečivih što prodaju šarene laže. Iskulirajte ih, u potpunosti.

Novac

Malkice stabilnija finansijska situacija....ne opuštajte se previše....

Zdravlje

Vreme je za odmor i opuštanje. To će vam izuzetno prijati.

Hrana

Neke pozitivne promene počinju da se dešavaju i kod vas. Da, sve to ide dosta lagano – ali kao da grč u vama počinje da popušta, konačno možete da se opustite i da više uživate čak i u ishrani. Dajte malo sebi na volju ovih dana, zaslužili ste.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Partner se ponaša vrlo čudno a vi imate problem jer ne znate kako da se postavite i odgovorite na njegove promene raspoloženja. Voljena osoba je čas preemotivna i buni se da dobija premalo pažnje, vremena i ljubavi od vas….a čas drami i diže galamu zbog sitnica koje realno gledano – nemaju nikakav uticaj na vaš odnos. S druge strane, i vi imate svojih teskoba i problema i povremeno će vam biti teško da odgovorite na zahteve i hirove voljene osobe, mada ćete se truditi da držite stvari pod kontrolom i da sve ovo ne ode u pravcu rasprava ili udaljavanja jedno od drugog. Pa, mora se priznati da imate prilično težak i komplikovan zadatak pred sobom, ali ne sumnjam da ćete ga uspešno izvršiti….Slobodni pripadnici ovog znaka – sve ljubavne šanse su tokom jula nešto polovične – postoji tokom prve dekade jedna lepa prilika za novo poznanstvo i osobu koja bi vam bila vrlo zanimljiva, ali tu se jako brzo mogu javiti prepreke ili problemi, pa gledajte da ih prevaziđete. Ostatak meseca – slabo, promenljivo…

Posao

Problem tokom jula leži u tome što su male šanse da promene mogu zaživeti. Možete napraviti neke dogovore koji će u početnoj fazi izgledati kao da mogu biti realizovani “koliko odmah”, ali će iz nekih razloga sve biti prolongirano ili za kraj meseca ili tek za avgust. Ili – možete napraviti usmeni dogovor, a tih “ruka-ruci” dogovora se čuvajte jer se lako može dogoditi da se rasprše I pre nego što su krenuli. Po pitanju finansija očekuje vas I na dalje zahtevan period I mnogobrojni troškovi.

Zdravlje

Pomalo nestabilna zdravstvena situacija i osetljivost pratiće vas tokom celog jula. Slabe tačke su kičma, kosti, hormonski status, prehlade I alergije.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs