Pomalo ste napeti zbog velikog broja obaveza koje su pred vama, a i nadređene osoba pokazuje tendenciju da vam upućuje kritike ili da vas požuruje zbog kratkih rokova. Skoncentrišite se da ne biste pravili greške. Nerazumevanje sa nekim ko vam je drag ili sa emotivnim partnerom.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Nekim situacijama koje se uopšte ne moraju vezivati za partnera i za odnos u kojem ste, ste jako opterećeni i to ne uspevate da sakrijete koliko god se trudili. Ovo će izbijati na dnevnoj bazi i sigurno je da u nekom momentu može dovesti do neprijatnosti sa voljenom osobom. Pošto ona nema nikakvog udela u vašoj „glavolomki“ potrudite se da ne prenosite nervozu na nju, ali ni da se ne zatvarate i ćutite, kao što umete. Ukoliko ste sami – vi sve prilike za ljubav imate i one će biti prisutne u narednih par nedelja. Stoji da vi vrlo ozbiljno razmišljate pre nego što se odlučite na bilo koji korak i otvaranje ka drugoj osobi, ali nemojte zbog svojih strahova propustiti ovako dobar period za emotivnu sreću.

Posao

Jedan deo poslovnih pitanja koja su vas opterećivala ili koje ste želeli da regulišete ste već završili, iako vi trenutno još uvek ne vidite prave rezultate. To što se u ovom momentu ništa ne dešava i što izgleda kao da situacija stoji, samo je privid. Vrlo brzo će otpočeti konkretne akcije, ako ne ove a ono tokom naredne sedmice. Generalno gledano – ovo je dobar period za vas da pokrenete nešto o čemu dugo razmišljate i vrlo je izvesno da biste ostvarili rezultate kojima se nadate.

Novac

Koliko god pokušavali da kontrolišete troškove – to jednostavno nije moguće u ovoj nedelji.

Zdravlje

Prehlade, a starijim Jarčevima – osetljivi zglobovi, reuma.

Hrana

Trebali bi da smanjite upotrebu začina i da svoju ishranu više bazirate na svežem povrću – najpre u vidu salata, ali ga možete konzumirati i kao grilovano ili bareno. Meso možete u umerenim količinama, ali biste suhomesnate prerađevine ipak trebali da izbegavate.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Neki manji problemi u vašim vezama i brakovima stoje tokom prve dekade maja. Uopšte nije bitno šta je u pitanju – da li manjak vremena, da li nerazumevanje i lošija komunikacija, da li okolnosti koje vam jednostavno ne idu na ruku. Suština je da su ovo momenti koji se relativno lako mogu prevazići ukoliko postoji volja i trud, a evidentno – postoji. Zato ćete vi i partner od početka druge dekade meseca ući u jednu dosta stabilniju fazu koja će trajati do pred sam kraj maja meseca. Pošto je ovo period koji vam daje izuzetne prilike da se dodatno povežete, iskoristite ga do maksimuma. Biće vam potrebna sva vaša bliskost i razumevanje za naredni period.....Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli konačno da izađu iz te loše faze po pitanju ljubavi. Ostavite prošlost iza sebe (iako će vas ona povremeno podsećati) i obema rukama zgrabite prilike koje vam se sada nude. Mlad Mesec u vašem polju ljubavi i Venera koja će tokom drugog dela maja tranzitirati kroz ovo polje daju vam novu ljubavnu šansu. Uzmite je, ne oklevajte.

Posao

Vi toliko jako priželjkujete promene u poslovnom segmentu, no koliko god da su te želje ogromne – prilikom ulaska u maj mesec izgledaće kao da ne postoji teorijska šansa da se i ostvare. No, možda ne izgleda obećavajuće, ali ne znači da do promena neće doći. Hoće, i to u drugom delu meseca. Šta više, te promene mogu biti bez ikakvih najava, odjednom i preko noći. Vaše je samo da otvorite četvore oči i budete spremni da jako „zagrizete“ u njih. Čekali ste i dočekali. Sada – samo napred!

Zdravlje

Prva i poslednja dekada meseca donose osetljivost, najpre disajnih puteva ali i mogućnost povreda.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs