Ljuti ste na citav svet. Ovo posebno važi za predstavnike trece dekade. Kontrolišite impulsivnost i agresiju prema ljudima iz svog najbližeg okruženja.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Uzbudljiva nedelja je ispred vas. Neocekivan poziv može vas odvesti u avanturu koja je je i na neki nacin priželjkivana, ali svakako nije bila ocekivana, cak se tretirala kao nemoguca. Nova poznanstva ce biti karakteristicna za predstavnike prve dekade. Mada cete se vi baviti starim kao i mogucim nastavcima prica iz prošlosti. Osecate da morate da završite ili da barem date neki oblik jednog odnosa iz prošlosti i od toga ne možete odstupiti.

Posao

Oni iz druge i trece dekade imaju posla sa poslovima koji imaju sve šanse da bujaju i napreduju. Deluje da trajnost sadašnjeg posla je jedino pravo, iako vas u nekim trenucima obuzme sumnja. Obratite pažnju na tu sumnju. Možda dodete do pravih zakljucaka. Ništa nece biti novo ako budete prolazili ponovo kroz period prispitivanja, ali darujte sebi da se ne trošite bespotrebno na to sada.

Novac

Finansijski prilivi ponovo izostaju, ali ne treba da vas to brine. Još je samo ova nedelja slabih novcanih transakcija.

Zdravlje

Reumatizam i bolesti kostiju bice tema kod mnogih Jarceva bez obzira na dob i godine.

Hrana

Obožavaju vina pa mogu biti poznati enolozi. Veliki su gurmani, ali i tradicionalisti. Zacinjena i gurmanska jela znaju da budu cesto na njihovoj trpezi.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Prenaglašeno polje tajni u kojem će veći deo meseca boraviti Venera i Jupiter, a krajem perioda i Sunce – donose itekakve mogućnosti da Jarčevi, bilo slobodni ili zauzeti – uđu u neki tip priče koju će želeti da sakriju od radoznalih očiju. Kod onih koji imaju partnera, poseban oprez se preporučuje tokom druge dekade novembra, kada se mogu otkriti vaše tajne « aktivnosti ». Čak i ako se radi samo o bezazlenom flertu – dobro razmislite pre nego što dozvolite da vam ovo poremeti odnos sa voljenom osobom. Ukoliko niste od onih koji imaju ovakve pretenzije – savet je da obratite više pažnje na partnerove želje i potrebe. Kao da ste zaboravili šta to znači pokazati nežnost, ljubav – potrebno je da obnovite gradivo i date više sebe voljenoj osobi da bi se mir u vašoj vezi i dalje održao. Oni koji su slobodni – sem predispozicije za tajnu priču sa osobom koja je vrlo verovatno zauzeta ili pak daleko od vas – vas će sada startovati sa više strana bivši partneri. Tek poslednja dekada novembra je povoljna za ljubavne veze.

Posao

Sve ste bliže velikim, dugoočekivanim promenama i pokretima u poslovnom segmentu i do kraja ovog meseca one će i startovati. U prvoj polovini novembra ćete rešavati još neka papirološka pitanja, dok će drugi deo meseca, naročito od 20-og biti taj “okidač” da se konkretne situacije I dogode I pokrenu. Postoji izvesna doza bojazni I straha za vašu budućnost, ali ona nije utemeljena. Kako god vam to sada izgledalo – bićete više nego zadovoljni rezultatima. Finansijski – period dobrih priliva ali I većih izdataka.

Zdravlje

Iako delujete na prvi pogled snažno – novembar mesec ipak donosi pojačanu osetljivost i slabost imuniteta.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs