Danas pokušavate da nadete zajednicki jezik sa svima, no i sami ste svesni da je to nemoguce. Ipak, stoji da cete se potruditi. Porodicni odnosi danas baš škripe, pa ce vaši pokušaji balansiranja slavno propasti. Inicijativa bracnog partnera ili nekog od clanova familije oko nekih situacija, samo ce vas dodatno iziritirati. Na sve ovo – vaša isplata je prolongirana.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Nedostatak prave komunikacije itekako može u ovoj nedelji dovesti do problema. Oko čega god da se vrte razgovori sa voljenom osobom – oko vaše svakodnevice, nerešenih pitanja, nesigurnosti ili sumnji – poenta je da ne smete unositi nervozu i potrebu za raspravama – morate pokušati da istinski shvatite jedno drugo. Da li će ovo biti lagano? Ma jok. Mnogo ste opterećeni i partner i vi i lakše će biti posvađati se nego mirno razgovarati. Ipak, pokušavajte – možda vam i uspe. Slobodni – moguća je avantura sada, neki brz početak koji će ličiti da može da potraje. Da li će zaista – to ćemo tek videti.

Posao

Najradije biste u ovoj nedelji pobegli od svih obaveza, od svih ljudi i poslovnih problema. Neki od vas će i uspeti u tome – ili će se fizički distancirati ili će mentalno staviti blokadu pa će funkcionisati po principu „na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo“. Jednostavno, u ovoj sedmici vam se neće da se suočavate sa problemima – ako ne možete da ih rešite u prvom pokušaju, pobeći ćete od njih. Iskreno, ovo vam je možda i dobar potez. Ako rešite da ostanete – zatrpaće vas obavezama i stresiraće vas. A vi kako hoćete.

Novac

Možda ćete se nešto više istrošiti u ovoj nedelji ali vam neće biti žao.

Zdravlje

Mlađi – budite oprezniji u saobraćaju. Mogućnost manjih povreda. Stariji – kontrola.

Hrana

I kod pripadnika ovog znaka stres i unutrašnja nervoza i oscilacije raspoloženja itekako mogu uticati na apetit. Bitno je ne preterivati ni u čemu – niti izgladnjivati sebe niti se svaki čas tovariti hranom. Ni jedno ni drugo neće pozitivno delovati na vaš stomak i varenje.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Iako će vam smetati neke situacije koje se vezuju za voljenu osobu ili neka njena ponašanja – što može tokom prvih nedelju dana dovoditi do kratkotrajnih, ali burnih rasprava – ipak ovaj mesec može da donese poboljšanje u vašim emotivnim relacijama. Naravno, treba pregurati I rešiti te neke sitne prepreke koje će postojati a onda se potruditi da vas dvoje ništa ne ometa da funkcionišete na najbolji način. Ako se posvetite jedno drugom – ovaj bi mesec mogao doneti čak I neku vrstu preporoda vašeg odnosa. U nekim emotivnim relacijama može tokom ovog perioda doći do velikih, značajnih promena I to naročito u trećoj dekadi juna. Kakve promene – to će već zavisiti od vas dvoje, od vaših ciljeva I želja. Sve je otvoreno. Slobodni Jarčevi – pružiće vam se prilika da otpočnete nešto zanimljivo I uzbudljivo, ali je pitanje koliko će to ostati na duži rok u vašem životu. Iskreno, meni ovi aspekti više govore o avanturi I flertu nego o nekoj ozbiljnoj ljubavnoj priči. Vaše je da me demantujete.

Posao

Jarčevima je prva nedelja juna dosta napeta. Već neko duže vreme vi imate veliko opterećenje, bilo da su u pitanju mnogobrojne obaveze, bilo odnos saradnika i autoriteta prema vama. Taj period može doneti da dugo kumulisano nezadovoljstvo izbije sa vaše strane i dovede do eventualno ozbiljnih poslovnih problema. Umesto da talasate sada, kada nemate dovoljno ni snage ni argumenata – pokušajte da sačekate svojih pet minuta, jer će doći. Vrlo verovatno već u drugoj polovini juna.

Zdravlje

Početkom meseca moguće su povrede, problemi sa kožom a I u saobraćaju biste trebali da budete obazriviji. Ostatak juna meseca je dosta dobar.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs