Smatrate da nagrada ili pohvale koje dobijate ne odslikavaju pravu vrednost svog truda koji ste uložili u neki poslovni projekat. Očigledno je da se šefovi ne slažu sa vama, jer ovo je jedino što ćete izvući. Imate osećaj da emotivni partner nešto prećutkuje i da krije stvari od vas.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Voljena osoba sa pravom smatra da je zapostavljena, pogotovo što vi za sve drugo što je vama važno uspevate da pronađete dovoljno vremena i prostora. Ispada da vas partner ima za sebe samo na trenutke, na momente – koji drugoj strani definitivno nisu dovoljni. Uložite nešto više napora da u ovoj sedmici više vremena provedete sa osobom koju volite. I da – nemojte probleme sa poslom ili novcem pustiti da remete vaše svakodnevno funkcionisanje sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka – prošlost, osobe koje su daleko od vas ili oni sa kojima imate razliku u godinama – sve je to aktuelno u ovoj sedmici. Na koju ćete vi stranu? E to je već nešto što samo vi sebi možete odgovoriti....

Posao

Poslovni segment se zakuvava. Odjednom su na dnevni red došla pitanja koja vi odavno potežete, a sada izgleda da rešenja jesu blizu. Problem je u tome što stvari ne idu u onom pravcu ili na onaj način koji ste vi očekivali, što će vam na kratko doneti uznemirenost, nestrpljivost, spremnost za raspravu. Sačekajte – iako nešto ide na vama nepredvidljiv način, poenta je u tome da ide. Kroz vreme će sve to doći na svoje mesto, nemojte brinuti bez razloga.

Novac

Pred kraj nedelje dolaze vesti o novcu....

Zdravlje

Mogući su problemi sa kičmom.

Hrana

Dani pred vama neće vam ostaviti mnogo prostora za opuštanje, a ni dovoljno vremena da sebi ugodite i da u domaćoj atmosferi uživate u obrocima. Sada će vam samo biti bitno da imate dovoljno „goriva“ za svakodnevne aktivnosti.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Na ulasku u septembar I tokom prve dekade meseca odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom će biti onako – možemo reći dobar, mada bi pre opis bio da funkcionišete na neki svoj, uobičajen način. Niti posebno dobar niti nešto naročito loš. Obratite pažnju na period oko punog Meseca, polovinom septembra jer u tim danima mogu izaći na videlo neke neprijatne stvari I tajne koje su do tada skrivane, bilo da one dolaze sa vaše ili sa strane voljene osobe. Da se razumemo – šta god da je u pitanju, uspećete vas dvoje to da prevaziđete, ali bilo bi dobro da ipak izbegnete ovakve neprijatnosti. Drugi deo meseca je nešto povoljniji, mada opet pred kraj septembra imate neko neslaganje, najverovatnije oko troškova vezanih za kuću ili člana porodice. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka – Saturn u vašem znaku kreće direktnim hodom, ali baš polovinom meseca ova vam planeta može vratiti nekoga iz prošlosti. Od nekih osoba izgleda da nikako ne možemo pobeći….

Posao

Stvari se hoće pokrenuti, pogotovo tokom druge dekade septembra. Vi ste prošli neke teške lekcije, suočili se i sa svojim strahovima i mentalnim blokadama, ali i sa okolnostima koje su vas uporno kočile i vraćale korak unazad. A sada je vreme da krenete svojim tempom i na svoj način – ali samo napred. Mlad Mesec u vašem polju karijere pred kraj septembra samo dodatno potvrđuje da je za vas, sada I zvanično – počela nova poslovna faza u kojoj ćete se konačno aktivirati I pokrenuti.

Zdravlje

Uglavnom povoljno kada je zdravlje u pitanju. Stariji pripadnici znaka bi više trebali da obrate pažnju na kičmu, zglobove, žlezde, zube.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs