Promene i transformacije tvoje licnosti bice ocigledne, a prepusticeš se i eksperimentisanju, što za tebe i nije karakteristicno. Promene su ocigledne i na emotivnom polju, jer ce se u tebi na momente javljati želja i potreba za avanturom, za necim što si do juce smatrao neozbilnjim.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Odnos sa osobom koju volite bi trebao da bude dobar. Stoji da ćete povremeno imati prazan hod kada je komunikacija u pitanju, stoji da ćete imati manjih problema sa svakodnevnom organizacijom, ali ništa to nije strašno i može se relativno lako prevazići. Mnogo veći problem vi trenutno imate sami sa sobom jer osećate unutrašnji nemir zbog celokupne situacije, a trudite se da se to na vama ne vidi. No, tenziju nećete izbacivati na partnera nego verovatno kroz posao ili u komunikaciji sa prijateljima. Slobodni Jarčevi – komunikacija sa simpatijom u ovoj nedelji oscilira. Takođe – pitanje je koliko je iskrena nova osoba koja ovih dana ostvaruje komunikaciju sa vama.

Posao

Imaćete osećaj da ni na koga ne možete u ovim danima da se oslonite. Dogovori će se menjati, pogrešne informacije će stizati do vas a sprovođenje onoga što ste planirali biće pod velikim znakom pitanja. Sve ovo može izazivati osećaj frustriranosti i duboke unutrašnje nervoze ali ako ne u ovoj nedelji, a ono u sledećoj – imaćete mnogo jasniju i konkretniju sliku. Neke prepreke će se sada ipak prevazići, koliko god izgledalo u prvom trenutku da je to nemoguće.

Novac

Kakva god da je situacija, vi se osećate zablokirano.

Zdravlje

Mogući su problemi sa kičmom i bolovi u nogama.

Hrana

I vama će količina unutrašnje nervoze određivati količinu i kvalitet ishrane. Više se hidrirajte, bilo kroz ishranu bilo kroz veći unos čajeva, sokova. Sada vam mnogo više odgovara biljna ishrana, od one zasnovane na mesnim i mlečnim proizvodima.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ukoliko je odnos sa voljenom osobom stabilan i na čvrstim osnovama – takav će i ostati tokom marta. Još ga dodatno možete popraviti time što ćete imati više i vremena i razumevanja i podrške jedno za drugo. Nešto lošija faza početkom meseca marta lako će biti prevaziđena. No, ukoliko je vaša veza i inače dosta « šarena » i nestabilna – tokom ovog perioda može imati neke prilično naporne momente. Vi ćete biti nervozniji nego inače, pomalo isključivi, zahtevni i naporni – tako da u određenim momentima zaista možete isprovocirati i voljenu osobu i sebe. Strasti su jake kod Jarčeva i njihovih partnera – s tim što će nekima doneti više ljubavi, a drugima više strasnih rasprava. Slobodni – sve negde do pred kraj prve nedelje marta izgledaće kao da za vas ne postoji niti ljubav niti osoba na ovom svetu sa kojom biste mogli da se povežete i « kliknete ». Mnogima od vas mišljenje može biti ubrzo promenjeno. Ulazite u mesec u kojem postoje ogromne šanse za jednu lepu, zrelu, stabilnu ljubavnu priču.

Posao

Definitivno vam se početak marta neće dopasti. Planovi I poslovi će biti zakočeni, dogovori će se otezati I ostajati u zoni nedefinisanosti a I finansijski segment će vam zadavati glavobolju. No, to što je na početku neće biti I u ostatku meseca koji Jarčevima aktivira nove poslove, a postojećima daje stabilizaciju I dobru finansijsku sigurnost. Još uvek ste u periodu naglašenog samopouzdanja I aktivnosti – vaš trud, beskompromisno zalaganje I ogromna volja – doneće rezultate kakve očekujete.

Zdravlje

Osetljivi ste početkom ovog meseca, ali kako dani budu prolazili, osećaćete se sve bolje i sposobnije. Potrebna vam je fizička aktivnost da potrošite ogromnu energiju koju sada posedujete.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs