Mnogo komunikacije, mnogo kretanja, sve se mora završiti u roku, a tehnicka sredstva imaju tendenciju da vas „izdaju“ u najpresudnijem trenutku. Problemi sa kompjuterom, brisanje ili gubljenje važnih podataka ili celih datoteka. Zbog svega ovoga i vi cete biti napetiji nego inace, lako vas je iziritirati pa ce u vašem okruženju ceo dan biti situacija „pred pucanje“.Ipak, cucete neke dobre vesti u drugom delu dana.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Na prvi pogled – kao da je sve ok trenutno između vas i partnera. Ali ne lezi vraže – ispada da baš i nije. Nisam sigurna da je partner trenutno slaba karika, više mi izgleda da ste to baš vi. Imate vi neke svoje podebele oscilacije – nešto od toga pokušavate da razjasnite sa prijateljima, ali jedan dobar deo taložite i skladištite u sebi. No, da me pitate da li u ovoj nedelji imate neki iole veći problem sa voljenom osobom – odgovor je ne. Imate problem sami sa sobom. Slobodni Lavovi – uživajte u svojoj slobodi i druženju i ne žurite u bilo kakve emotivne priče. Pustite da vreme razjasni ko je ko i šta vam nudi i donosi.

Posao

Neko pritajeno nezadovoljstvo postoji kod vas. Kao da niste u potpunosti zadovoljni sobom, svojim načinom funkcionisanja, onim kako ste odreagovali na poslovne prilike i neprilike. Lavovi mogu smatrati da su neke stvari propustili ili da nisu odigrali svoju ulogu kako treba – nema potrebe opterećivati se time i biti okrenut ka prošlosti. Usmerite se na ono što je pred vama, jer i dalje ste u periodu kada možete napraviti promenu, samo možda ne onoliko veliku i brzu kao što biste voleli.

Novac

Nije loše. Malo se rasipate na više strana, ali opet – korektna situacija.

Zdravlje

Promenljiva energija. Talasi umora – relaksirajte se više.

Hrana

Bolja energija, više ćete biti u pokretu, a neki od vas mogu krenuti i sa jačom fizičkom aktivnošću. Pojačajte unos proteina – kroz meso, jaja, mlečne proizvode – naročito sir i jogurt. Što više svežeg povrća, najbolje kroz salate.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Za one u emotivnim vezama i brakovima sledi vrlo kompleksan mesec, naročito njegova prva polovina. Odnos sa partnerom traži definisanje, što je posledica proteklog napornog perioda u kojem se dosta tenzije nakupilo ispod površine – u nekim vezama može doći do zahlađenja i udaljavanja, u nekim čak do prekida, ili će pak ova energija dovesti do ogromnog preokreta, pa se neki parovi mogu odlučiti i za ulazak u brak, zajednički život. U svakom slučaju, kao da se mora napraviti određeni rez, da se vidi gde ste i vi i partner i u kom pravcu idete dalje. Drugi deo meseca je dosta stabilniji i retrogradno kretanje Saturna u vašem polju ozbiljnih partnerstava pokazaće u suštini koliko su vaše dotadašnje odluke bile prave, i da li je potrebno nešto ispravljati. Slobodni Lavovi – kod vas je šareniš. Moguće su obnove ljubavnih veza, moguća su nova poznanstva i zaljubljivanja – velike strasti su u igri i osećanjima teško da ćete uspevati da se oduprete. U kom pravcu idu, bilo stari bilo novi odnosi – ostaje nam da vidimo..

Posao

Ukoliko želite da poslušate savet – trebali biste da od samog ulaska u maj mesec udarnički zapnete kada je posao u pitanju. Naime, prva polovina meseca donosi velike mogućnosti da se naprave neki konkretni pomaci na bolje i da se poslovna situacija postavi na potpuno drugačije, ali stabilnije osnove. Drugi deo meseca već ne daje takve šanse – prave prilike će nekako promicati pored vas ili vi nećete biti u fazonu da ih pojurite. Ili ćete imati mnogo planova, a vrlo malo prave realizacije.

Zdravlje

U prvom delu maja ste dosta energetski slabi, ali nećete imati nekih konkretnih zdravstvenih problema. pre bismo mogli da kažemo da je to „zamor materijala“. Drugi deo maja je dobar.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs