Danas imate jak podsticaj za sve. Nalazite se u sjajnom periodu, a ovaj dan je posebno dobar da pokrenete pitanja od izuzetne važnosti za vas. Ne oklevajte ni u jednom trenutku. Savršen dan i za emotivne kontakte, priča teče lako. Aktivirajte se prema osobi koja vam se dopada.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Nije loše u vašim partnerskim odnosima. Možda malo dinamično (to je inače, lep izraz za povremena bljuvanja vatre), ali sa dobrim rezultatima i posledicama. Uspećete da se usaglasite bolje nego što će to u prvom momentu izgledati. U ovoj sedmici možete otvoriti vrata nekim pozitivnim promenama koje će brzo zaživeti i učiniti da se u narednom periodu osećate mnogo stabilnije u odnosu sa voljenom osobom. Ukoliko ste usamljeni, ovo može biti vrlo interesantna nedelja. Sa jednom osobom biste mogli ostvariti vrlo zanimljiv ljubavni početak, ali imaćete malo problema u komunikaciji – zato se dobro potrudite da i vi budete jasni, ali i da razumete šta je onaj preko puta pokušao da vam kaže....

Posao

Nije loš period da se naprave neke fine promene u poslovnom segmentu. Samo polako i bez prevelikih očekivanja, da se ne biste razočarali. Trudite se da budete realni po svim pitanjima. Budite naročito oprezni kada dogovarate bilo šta vezano za finansijski deo. U prevodu – nemojte da zacepite previše pa da ostanete bez dogovora o poslu, ili – nemojte da tražite premalo, pa da ispadne da vam je to neisplativo. Dobar kontakt sa ljudima na položaju i autoritetima. Potražite pomoć ako vam je potrebna.

Novac

U ovoj vas nedelji mogu potrefiti neke veće parice. No, isto tako – svojim potezima možete izbiti sebi pare iz džepa. Zato – pamet u glavu, budite mudri.

Zdravlje

Vrlo solidna zdravstvena situacija u ovoj sedmici. Nervoza i pojačan stres su mogući, naročito u prvom delu nedelje.

Hrana

Preporuka da nešto ozbiljno promenite u svom načinu ishrane svakako stoji i na dalje. Šta više, neke od vas na to mogu naterati i problemi sa varenjem koji mogu biti vrlo aktuelni tokom ovog perioda. Koristite što više čajeva, naravno – prirodnih, ne filter kesica.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Zauzeti Lavovi će, za divno čudo – funkcionisati dosta mirno sa emotivnim ili bračnim partnerom. Vi se trudite više nego inače oko voljene osobe, a ona vam istom merom uzvraća. Biće tu početkom meseca doduše jedne manje rasprave, ali kako vas dvoje umete da napravite džumbus – ovo i neće biti ništa strašno. Poenta je da i pored povremene kratkotrajne drame – vaš odnos jeste jači nego što je bio u dužem vremenskom periodu unazad. Usamljeni Lavovi će moći da obnove komunikaciju sa bivšim partnerom ili sa nekim koga su simpatisali u prošlosti. No, iskreno rečeno – ne izgleda mi ovo kao nešto što može da potraje. Takođe, i na početku i na kraju meseca imaćete brzinske mogućnosti da sa nekim uđete u emotivnu priču – iako će vam biti vrlo zanimljivo i podsticajno, nisam sigurna da li je baš ovo prava osoba za vas. Isto tako – baš tokom druge dekade februara upoznaćete osobu sa kojom biste mogli da zamislite nešto ozbiljnije. Ova priča može krenuti kako treba, ali će odmah na početku veze doći do problema u komunikaciji. Ukoliko ovo prevaziđete – nastavljate dalje sa ovom osobom….

Posao

Početak februara donosi loš odnos sa kolegama i nemogućnost da ostvarite ono što ste planirali. Takođe, vaše su se obaveze nakupile a vi nikako da smognete snage i sve to uradite kako treba. Komunikacija na poslu je svedena, sa nekim osobama se ne razumete, a iskreno – ni ne pokušavate. Možda biste trebali da se više posvetite odnosu sa onima sa kojima funkcionišete na dnevnoj bazi. Drugi deo meseca donosi okupiranost poslovima koje niste završili – ne računajte mnogo na pomoć od strane kolega.

Zdravlje

Samo je na prvi pogled sve u redu. U suštini – prilično ste vi roviti i krhki i osetljivi i morate dosta da obratite pažnju na imunitet i zdravlje.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs