Greške koje ste napravili u prethodnim danima danas vam mogu presesti. Žurićete da ispravite propuste. Osećaj da vreme leti će se pojačavati kako dan bude odmicao. U komunikaciji sa voljenom osobom se vrtite u krug i ne uspevate da postignete zadovoljavajući dogovor.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ili ne pronalazite prave reči ili je voljena osoba zatvorena za komunikaciju sa vama. Možda joj je dosadilo da sluša jedne te iste priče iza kojih ne stoje nikakva dela? Možda joj je previše malo onoga što joj dajete – pažnje, prisustva, vremena? A možda je jednostavno zaokupljena svojim problemima i ne uspeva da se uklopi sa vama. Šta god da je – rešenje postoji. Naravno, ne preko noći. Voljena osoba vam je potrebna, kao i vi njoj – zato gledajte da se uklopite. Slobodni Lavovi bi otpočeli nešto, jer evidentno je da postoji osoba koja vam se dopada, ali nešto vas koči. Možda su to neke neuobičajene okolnosti, možda vaša nesigurnost, a možda i udaljenost ili razlika u godinama....Pa, razmislite i odlučite šta ćete....

Posao

Pred vama je zahtevna, ali plodonosna nedelja. Zahtevna jer ćete zaista morati da angažujete sve svoje snage da biste je izgurali na pravi način. Plodonosna jer ćete biti zadovoljni krajnjim rezultatom i ciljevima koje jeste uspeli da postignete. Biće u ovoj nedelji i nekih predloga i ponuda za koje niste sigurni da li su baš za vas. Ne žurite sa odlukama, jer svaka žurba bi se sada mogla pokazati kao kontraproduktivna. Idite mozgom i raciom, ne željom, nadom i snovima.

Novac

Nije povoljno vreme za investicije niti za trošenje bez reda i smisla.

Zdravlje

Premoreni ste.

Hrana

Ulazak Sunca u znak Vage otvara period u kojem Lavovi moraju više pažnje da posvete svojoj ishrani. Ovo je uvek vreme u kojem ste vi nekako klonuli, u padu, u kojem je imunitet slabiji – iz tog razloga savetujemo vam redovne obroke u kojima bi trebalo da budu prisutne sve grupe namirnica.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Bićete dosta okupirani svojim prioritetima pa možda nećete imati baš dovoljno vremena i volje da partneru pružite onoliko pažnje koliko mu je potrebno. No, vaše drago biće ima prilično razumevanja u ovom periodu i jasno mu je da ste u specifičnim okolnostima I više okrenuti sebi I svojim ciljevima. I pored svog razumevanja od druge strane, bilo bi dobro da ipak u svakom danu pronađete makar momenat, trenutak, priliku da budete zajedno ili da makar voljenoj osobi pružite sebe. Vi lično ćete biti relaksiraniji u drugom delu meseca, tenzija oko vas će polako popuštati pa ćete samim tim moći više da se posvetite partneru. Lavovi koji su slobodni će se čas na kratko zanositi nekim osobama, možda uleteti u neku brzinsku avanturicu, možda svratiti i do prošlosti čisto da se podsete…ali generalno gledano, ovo baš i neće biti naročito uspešan ljubavni mesec. Eventualno bi treća dekada septembra mogla da pokrene ozbiljnija i značajnija dešavanja u ovom pravcu. Sačekajmo pa ćemo videti….

Posao

Jedan vrlo jak poslovni mesec je pred vama. Odmah da prevedemo – to znači da ćete se naraditi i to žestoko, ali ako je za utehu – napunićete i novčanike i zaraditi više nego inače. Neki od vas sada mogu naplatiti i stara potraživanja ili dobiti novac koji duže vreme očekuju. Iako ćete biti skeptični – neke situacije i dogovori će se ipak pokrenuti i to povoljnije i brže nego što mislite – najpre u drugoj polovini septembra. Mogući su kontakti sa inostranstvom kao i češća poslovna putovanja.

Zdravlje

Mesec u kojem ćete non stop nešto krpiti kada je zdravlje u pitanju. Taman rešite jedan problem, pojavi se drugi. Ništa strašno, ali dovoljno da vas non stop drži u pripravnosti.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs