Niste planirali da baš danas budete vredni za sve pare, ali ispada da će to baš tako biti. Doduše, niste vredni samo u poslovnom segmentu – ne, vi ste se već angažovali oko priprema za novogodišnje slavlje. Emotivni partner vrda da vam pomogne, pa možete biti i malo ljuti na njega.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Astrolog Violeta

Hrana

I dalje su vrlo aktuelni problemi sa jačim apetitom. Vreme praznika vam u ovom smislu ne prija, jer su svuda oko vas poslastice i zalogaji kojima je toliko teško odoleti. Sredinom nedelje čak možete imati i većih probavnih smetnji.

Ljubav

Slobodni Lavovi će funkcionisati u skladu sa trenutnim raspoloženjem. Neki od vas će se jedva izboriti sa armijom udvarača, dok će drugi pak u potpunosti da se zatvore za suprotni pol i više se okrenu ka svojim prijateljima. Da će biti nekih interesantnih ponuda ove sedmice – to svakako, ali je pitanje da li ćete vi biti u fazonu i zainteresovani. Pojedini Lavovi će se baš obradovati pozivu osobe sa kojom duže vreme nisu ni u kakvom kontaktu. U vašim emotivnim relacijama u prvim danima nedelje će biti dosta zategnutosti. Vi ste suviše kritizerski raspoloženi prema voljenoj osobi i kao da jedva čekate da joj non stop nešto prebacujete i pridikujete. Malo ćete se opustiti u drugom delu nedelje, valjda poneseni prazničnom atmosferom i shvatiti da ste pravili od komarca magarca. Sama novogodišnja noć može biti ispunjena zadovoljstvom i dobrim raspoloženjem.

Posao

Najbolje bi bilo da ovu, poslednju sedmicu u godini, iskoristite tako što ćete proveriti šta je sve ostalo nedovršeno i posvetiti se redovnim, ali i zaostalim obavezama. Nekima od vas će interesantne ponude doći na dnevni red, ali niti ste vi sada u fazonu da se previše opterećujete razmišljanjima, niti vam se preporučuje da pokrećete bilo šta novo. Budite nešto oprezniji u komunikaciji, dogovorima, ali i u onome što je vezano za bitnu papirologiju – prvi dani radne nedelje mogu doneti neke situacije u kojima će vam trebati brz mozak i jasne misli. Odnos sa kolegama i saradnicima će biti promenljiv, ali dosta korektan.

Novac

Nestrpljivo čekate da naplatite posao koji ste davnih dana odradili. Ne brinite se, izvesno je da ćete do polovine ovog perioda imati novac u džepu.

Zdravlje

Starija populacija Lavova može patiti od hroničnih tegoba, naročito ako se one vezuju za kičmu ili ekstremitete. Kod mlađih pripadnika znaka – stomačni deo.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Budite sigurni da je decembar mesec period koji donosi ispunjenje vaših želja. Sad je samo pitanje šta je ono što želite – da li da uživate u životu, nesputano i bez ikakvih granica ili da se čvrsto vežete za jednu osobu i oformite stabilan odnos? U suštini, imaćete prilike i za jedno i za drugo – pa ko šta voli, neka izvoli. Vi ne samo da ste u ovom periodu na vrhuncu svoje privlačnosti, već ste u isto vreme obasuti romantičnim (i onim manje romantičnim) ponudama sa svih strana. Šta god da odaberete – verujte mi da ćete uživati! Ukoliko ste u emotivnom odnosu, partner je u ovom periodu mnogo stabilniji od vas. Istina je da i on ima nekih svojih ispada, ali se vrlo šarmantno izvlači iz nekih situacija koje napravi. S druge strane, vi ste mi se pomalo razuzdali i biće potrebno da na vreme povučete ručnu kočnicu. Ovo pričam pogotovo ako imate običaj da povremeno čisto da proverite svoje zavodničke sposobnosti, flertujete. Da se razumemo – voljena osoba vam neće mnogo zvocati oko ovoga, jer vas donekle razume, ali ulaskom u treću dekadu decembra, dolazi vreme da se malo uozbiljite i okrenete njemu. Generalno – vaš odnos će ipak funkcionisati u jednom korektnom maniru, a biće prilika i za dobro zajednički provedeno vreme i uživanje.

Posao

Prvo savet što se finansija tiče –u prvoj polovini meseca možete dosta olako trošiti, „povučeni“ nekim solidnim prilivima koji mogu doći i kroz redovne, ali i kroz dodatne poslovne angažmane. Međutim, od drugog dela meseca prilivi će se usporiti, novca će biti manje i vi se možete zateći u prilično neprijatnoj situaciji da se prebrojavate i vadite novac iz štekova da biste platili račune. Zato, budite odgovorniji! U prve dve dekade meseca, obzirom da će vaš vladar Sunce tranzitirati kroz znak Strelca i polje nekih lakih i lepših okolnosti – imaćete dosta sreće u poslovnom segmentu. Ovo je takođe period koji vrlo pogoduje kreativcima, umetnicima, kao i onima koji zarađuju na konto svojih hobija. Nemojte zaboraviti ipak da vladar polja posla, Merkur, ima svoju fazu retrogradnog kretanja, pa bi bilo dobro da prilikom dogovora budete naročito oprezni i proračunati. Drugi deo decembra će biti dosta statičan za vaš posao.

Zdravlje

Zdravstvena situacija će biti više nego dobra tokom celog ovog perioda. Na samom početku meseca, tokom prve dekade možete imati manji pad imuniteta, a u ovom periodu starija populacija Lavova bi trebala da obrati pažnju na kičmu, krvne sudove, jetru, žuč.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs