Smatrate da je neko iz bliskog poslovnog okruženja, možda čak osoba koju smatrate dragim kolegom, čak prijateljem, prekoračio granice u ponašanju prema vama. Pokušavaćete da ne odreagujete, ali niste zadovoljni i moguće je da nećete uspeti da prećutite. Tenzija sa voljenom osobom.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Iz dana u dan, odnos sa partnerom će se popravljati. Iako će koraci ka stabilizaciji biti mali, ipak ćete oboje istrajno ići napred. I vi lično osećate priliv pozitivnije energije pa ćete opuštenije i lakše funkcionisati sa voljenom osobom. Možda ova sedmica neće biti ekstatična, ali će između vas dvoje ipak postojati dobre vibracije i olakšana komunikacija. Ukoliko ste sami – izlazite, družite se. Ušli ste u period koji bi trebao da vam donese pregršt zabavnih i zanimljivih trenutaka sa suprotnim polom. Za sada vam nije na pameti ozbiljnije vezivanje već samo opuštanje i uživanje. Dajte sebi malo na volju – i jeste pravi momenat da se opustite i izađete iz statične faze u kojoj se već neko vreme...

Posao

Problema ima pa ima, ali vi u ovoj sedmici lakše izlazite sa njima na kraj. Iako vas je prethodni period prilično umorio i ostavio bez energije za nove poslovne planove i dešavanja, bićete iznenađeni prilivom nove snage i optimizma. Mnogobrojne informacije dolaze od vas a neke bi vam mogle biti od koristi na dalje. U ovoj vas sedmici očekuje mnogo dogovora, sastanaka, mnogo kontakata od kojih će neki biti isplativi po vas. Drago vam je što shvatate da vas podržavaju osobe koje su vam bitne.

Novac

Koliki god da su trenutni prilivi, finansije su vam još uvek nestabilne.

Zdravlje

Manji problemi sa kičmom.

Hrana

Iako više vodite računa o svojoj ishrani, još uvek ne primećujete neke konkretne pomake na bolje. Ništa nije došlo preko noći, koliko god se vama žurilo, bar kada je kilaža u pitanju. Ipak, sigurna sam da ćete primetiti da se osećate lakše, manje naduveno i da vam je varenje bolje.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

U ovaj mesec ste preneli nervozu iz aprila, ali i veliko nezadovoljstvo trenutnom situacijom sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Držaće vas ovakva osećanja sigurno tokom prve dekade meseca u kojoj će malo toga funkcionisati kako treba – i vi i partner ćete biti okrenuti samo svojim ciljevima, pa će zajednički planovi funkcionisati teško i uvek uz neku povišenu negativnu energiju. No, pošto oboje malo izdramite, tenzija će krenuti da se spušta i od ulaska u drugi deo maja već postoje realne šanse da se komunikacija poboljša. I vi lično ćete se malo opustiti i prestati da sve doživljavate suviše dramatično i da se opterećujete sitnicama. Ukoliko biste zajedno otišli na put u tom periodu, to bi već bio pun pogodak. Slobodni Lavovi – maj donosi velike mogućnosti za provod, avanturu i uživanje u životnim zadovoljstvima. Biće tu osoba sa kojima se može ostvariti samo površan kontakt, ali biće i onih koji bi mogli više zagolicati vašu pažnju – pogotovo u drugom delu meseca.

Posao

U ovom mesecu ulažete ogromnu količinu energije u poslovni segment i ovo će svakako doneti rezultate koji su vam potrebni. Kao da ste se probudili, shvatili da ste u zaostatku po mnogim pitanjima i rešili da svima pokažete šta vi u stvari možete i koliko vredite. Da se razumemo, maj će donositi povremene, prolazne teškoće – ali generalno gledano – ovo je izuzetan period da konačno izbijete u prvi plan. Pogotovo je drugi deo meseca jak i podržava sve vaše ciljeve.

Zdravlje

Zdravstvena situacija nije sjajna, pogotovo u prvom delu maja. Obratite pažnju na ishranu i pokušajte da smanjite nervozu. Starijima manji problemi hroničnog tipa.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs