Vrlo brzo dolazi tvoje vreme. Ali i sada se raspoloženje polako popravlja i kuju se planovi unapred. Ovaj period bice bice veoma znacajan, jer je to vreme koje tebi donosi promene i novine na svim poljima.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Partnerski odnosi nisu u bajnom periodu. Situacije se već neko vreme gomilaju ispod površine i ukoliko istinski ne krenete da ih rešavate i sređujete – zaista postoji šansa za ozbiljniji sukob koji bi mnogo neprijatnih tajni mogao izneti na svetlost dana. U prevodu I u ovoj nedelji ali I u dužem narednom periodu postoji potencijal za ozbiljno prodrmavanje partnerske stabilnosti. Dogovorite se prvo sami sa sobom a onda I sa osobom koju volite. Slobodni Lavovi – neko vas je ustalasao i ušao vam pod kožu. Čak i u trenutnim, nepovoljnim okolnostima – ova priča ima šanse da se nastavlja i traje.

Posao

Ukoliko radite, bilo od kuće ili sa svog radnog mesta – ovo je nedelja kada je zaista potrebno prilagoditi se onima sa kojima sarađujete, a mora se priznati da će to biti zahtevan zadatak. Verovatno je da niste u pravu po nekim pitanjima, iako uporno pokušavate da isterate svoje, pa može doći do manjeg sukoba I konfrontacije sa poslovnim partnerima. Ako su pak vaše poslovne aktivnosti u većoj ili manjoj meri obustavljene – da ne biste bili nervozni nađite novu zanimaciju da biste se osećali korisno.

Novac

Neizvesnost, bilo da ima ili nema razloga za takvo osećanje.

Zdravlje

Pored problema sa ishranom I pojačane nervoze, obratite pažnju I na mogućnost manjih povreda.

Hrana

Nestabilnost na polju ishrane koja je u stvari samo posledica unutrašnjeg disbalansa koji trenutno osećate. Oni koji se više kreću ili imaju sreće da provode vreme van kuće – biće stabilniji. Svi drugi – radite nešto fizički, trenirajte – to će vas smirivati I donekle srediti apetit.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Sve tamo negde do polovine marta meseca osećaćete se „polovično“ u odnosu sa voljenom osobom. Lepi momenti će se smenjivati sa onim lošijim, a vi lično ćete sa raspoloženjima vrlo varirati. Videćete probleme i gde ih nema, a u nekim finim zajedničkim trenucima – kao da nećete moći da se opustite. No, prelaskom Sunca, vašeg vladara u znak Ovna – Lavovi se bude, ponovo postaju svesni sebe, ponovo se osećaju sjajno i samim tim – na drugačiji način gledaju ono što se dešava u njihovim vezama. Kada vi uzmete aktivno učešće i pokrenete se na pravi način – i vaše emotivne relacije će živnuti i postati ono što vas ispunjava i inspiriše. Slobodni – čas ste budni, čas kunjate. Čas optimistični, čas u padu. Na kratko vas neko zainteresuje, ali nikako da se vratite u ono svoje staro, dobro raspoloženje. No, i ovakvim nestabilnim osećanjima će doći kraj. Upoznaćete neke nove osobe, shvatiti da vas možda interesuju i one koje su već neko vreme u vašoj blizini ili sa kojima poslovno sarađujete. Biće zanimljivo.

Posao

Imate osećaj da ste se zaglavili u nekim situacijama. Posao i obaveze vas maksimalno presiraju, a vaši planovi se vrlo polovično odvijaju. Ovo jeste mesec izuzetno jakih poslovnih angažovanja koja će ići kroz vaš veliki trud i napor – ali je u isto vreme i odličan period da stignete do svojih ciljeva, koliko god to „stizanje“ išlo sporo. Lavovi će tokom marta dobiti priznanja za ono što rade – bilo kroz promenu radnog mesta, napredovanje ili preko finansijskog segmenta. Bićete zadovoljni svojim rezultatima.

Zdravlje

Na prvi pogled – sve je dobro kod vas, zdravstvena situacija je stabilna i „čista“. No, vaše zdravlje i imunitet umnogome zavise od vaših navika i od osluškivanja potreba vašeg organizma.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs