Predstoji rešavanje problema medu vama, ako zadržite miran duh i ravnotežu osecanja.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Emotivni problemi koji su vas pritisli i od kojih želite da pobegnete i da dobro razmislite šta i kako dalje, polako ce se razrešavati. Posle nekih scena na pocetku nedelje, vi vašeg partnera jednostavno ne možete da vidite kao nekada. Svade i borbe oko dominacije u vašem odnosu ce poprimiti formu „rata“. Ovom uticaju bice posebno izloženi skoro svi predstavnici ovog znaka.

Posao

Polako ulazite u period kada vam se posle dužeg vremenskog perioda vraca snaga i energija da sve stvari koje vec neko vreme stagniraju pokrenete. Bitno je da ne preterujte u svojim angažovanjima. Svakako cete imati rezultate, ali ne tako brza kako se vi nadate. Ipak, budite zadovoljni.

Novac

Napetost, nervoza i prekomerno trošenje obeležice ove dane.

Zdravlje

Pazite na ishranu. Moguc je i stomacan virus.

Hrana

Raskošna jela, kvalitetna vina sve je to što jedan Lav obožava. Vole kremaste kolace sa vocnim punjenjem. Kraljevski obrok rado dele sa svojim prijateljima i voljenima.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Onako – čas korektna, čas zategnuta situacija. Mora se priznati da vaše drago biće trenutno deluje stabilnije od vas – vi ste prikazani prilično napeto i nervozno i kao da koristite svaku priliku da « ujedete ». Partner će se truditi da vam priđe na pravi način, možda čak i da ispuni nešto što vam je obećao ranije, ali to će sve na vas delovati vrlo polovično. Imaćete par neugodnih epizoda i tek tokom treće dekade meseca može doći do relativne stabilnosti – to je period kada ćete imati više vremena jedno za drugo, kada ćete se udruživati radi zajedničkih « akcija » - bilo da su one zabavnog karaktera ili imate planove i projekte kojima se oboje morate posvetiti. Oni koji su slobodni – vaše polje zabave, provoda i ljubavi je vrlo aktivno. Sigurno je da ćete uživati u mnogobrojnim društvenim dešavanjima, tokom kojih imate velike šanse da upoznate jednu ili više osoba sa kojima biste mogli da poželite ljubavnu priču. Samo vodite računa da to budu korektne i normalne osobe, a ne « prodavci magle ».

Posao

Kvalitetan i povoljan poslovni mesec, bilo da su u pitanju privatni poslovi ili rad za drugog. Manji problemi u komunikaciji biće prisutni samo tokom prve dekade meseca a u tom periodu možete imati i osećaj stagnacije po vama važnim pitanjima. Ne zadugo. Vrlo brzo će doći do pozitivnih pomaka. Takođe, očekujte navalu predloga i ponuda od strane onih sa kojima ste ranije sarađivali. Ne odbacujte automatski, nešto od ovoga se može pokazati kao povoljno po vas, ali tokom treće dekade meseca.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija. Stariji Lavovi mogu imati manjih problema sa kičmom a u drugom delu meseca sa cirkulacijom i pritiskom.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs