Kao da su se kolege u poslovnom okruženju udružile i ne obraćaju pažnju na ono što pokušavate da im saopštite ili ih zamolite za uslugu. Čini mi se da ste u velikoj meri ostavljeni na cedilu, da se snalazite sami kako znate. Trudite se da popravite utisak koji ste ostavili kod jedne osobe.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Neka tajna a slatka komunikacija, kao i susreti „da niko ne vidi i niko ne zna“ ponovo će postati aktuelni u ovoj sedmici. Ovo pogotovo važi za one koji su zauzeti a vole da švrljnu, mada ni slobodni neće biti baš „operisani“ od ovakvih dešavanja. No, ukoliko imate partnera i verni ste – vaš odnos će polako krenuti da se poboljšava. Malo po malo. Neće to biti neki ogromantni koraci, ali ćete lagano ići napred. Zajedno. Ukoliko je bilo nekih nesporazuma, oni se sada mogu ispeglati i srediti. Možda ne u potpunosti, ali ćete svakako napraviti poteze ka tome. Slobodni – jedan susret, pod okriljem noći, sa osobom koja vam je već poodavno „zapala za oko“ učiniće da procvetate....

Posao

Jedino što će vas u ovoj sedmici kočiti jeste slaba koncentracija i nemogućnost da se na pravi način, kvalitetno i efektivno organizujete. Zbog toga ćete pomalo kasniti u nekim situacijama, ali ćete šarmom i slatkim rečima sve to uspevati da ispeglate. Jedna prilično dobra nedelja je pred vama – pa nije ni čudo, Sunce vam je došlo da vas obasja i da vam da ono što vam je potrebno – uspeh, napredak.....doduše, nekima će dati i odmor i odlazak na put....ali šta pa ima loše u tome?

Novac

Oho ho ho ho! Eto nekih parica, slatkih i taman onda kada treba!

Zdravlje

Osećate se neuporedivo bolje nego u proteklom periodu.

Hrana

Eto Sunca u vašem znaku početkom nedelje, a na njenom kraju – i Venera će mu se pridružiti! Sad kad zablistate, pa zasijate, pa budete lepi kao upisani! A u tome će vam, naravno – pomoći i ishrana. Sa puno povrća i ribe i sa dosta, dosta tečnosti.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Osećaćete jaku potrebu da promenite nešto jer je odnos sa partnerom zapao u čudnu fazu – primetno je nezadovoljstvo, forma distanciranosti i manjak zajedničkog vremena. Bićete impulsivni, prenapregnutih živaca i očekivati da se stvari promene « sad i odmah ». S druge strane, svojom nervozom pre ćete usporavati promene nego ih podsticati, pa vam se savetuje da više bacite akcenat na uživanje u zajedničkim momentima sa voljenom osobom (pa čak i ako su ti momenti retki) a da prebacivanje i prigovore ostavite za neki drugi put. Stvari će početi da dolaze na svoje i da se smiruju, ali tokom treće dekade jula. Koliko god vam izgledalo nemoguće da ćete biti zadovoljni, opušteni i srećni – to će se dogoditi. Slobodni mogu iz potrebe da prekinu začarani krug usamljenosti i praznine ulaziti u kojekakve površne pričice, avanture i kombinacije koje vam, realno gledano – neće doneti nikakvo trajno zadovoljstvo. Čekajte poslednje dane meseca jer tada se vaše ljubavne šanse znatno povećavaju.

Posao

Lavovi će se svojski naraditi tokom jula. Previše obaveza a premalo vremena da ih sve završite, pa je izvesno probijanje rokova, žurba i stres na dnevnoj bazi. I pored toga što ćete kukati i žaliti se kako ne možete glavu da dignete od posla – negde vam ovaj tempo i odgovara jer ste puni energije koju negde morate istrošiti. Rešavajte papirološka pitanja tokom jula – neke stvari ste dosta zapostavili i sada je vreme da im posvetite svoju punu pažnju. Dobar period za dogovore oko novih poslova.

Zdravlje

Problemi sa kičmom, stres i premalo odmora i sna. Preporučuje vam se fizička aktivnost, prijaće vam da budete u pokretu.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs