Ima i onih koji su konacno ušli u povoljan period tako da mogu ocekivati kompletnu stabilnost u ljubavi. Ovo se odnosi na osobe koje su imale neke zamršene situacije tokom trajanja veze, a zamalo da se ista prekine.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs 

Ljubav

Kod nekih od vas postoji zanimljiva situacija – pored vas je jedna osoba, a u glavi vam je druga. Sa tom što vam je u glavi imate vrlo oskudan ili nikakav kontakt, a sa osobom koja je pored vas imate više kontakta nego što vam je to trenutno potrebno. Ukoliko niste u ovakvoj situaciji – vi onda uglavnom ne znate šta ćete sami sa sobom. Nervira vas I pritiska partner, ali I vi nervirate njega. Ne pravite dramu bez potrebe. Slobodni – prelaskom Venere u znak Blizanaca I vaše polje komunikacije I okoline možete ostvariti kontakt sa nekim zanimljivim. Ili se gledati značajno preko maski u redu ispred prodavnice.

Posao

Radite u definitivno drugačijim okolnostima od onih na koje ste navikli I još uvek niste uspeli u potpunosti da im se prilagodite. I dalje tražite neki način da zaobiđete pravila I radite kako vi hoćete. Naglašeni osećaj sputanosti u prvom delu nedelje može dovesti do toga da napravite neki drastičan potez zbog kojeg biste se kasnije mogli pokajati. Tajni dogovori, čudne priče, “poverljive I proverene” informacije samo vam mogu škoditi pa gledajte da ih zaobilazite u širokom luku.

Novac

Da je stislo, jeste. Da ćete naći rešenje – hoćete.

Zdravlje

Imate previše energije I možete biti frustrirani ograničenjima pa samim tim nervozni I anksiozni.

Hrana

Imate trenutno višak energije I morate nešto da radite, pa ćete ukoliko ste u izolaciji – naći zanimaciju kroz česte šetnje od fotelje do frižidera I nazad. Prijatno vam bilo, ali postoje I drugi načini trošenja vremena. Budite kreativni.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Na samom ulasku u mart mesec – atmosfera u vašim emotivnim relacijama baš i nije savršena. Izgleda kao da se partner i vi udaljavate jedno od drugog i evidentno je da se mora ozbiljnije porazgovarati i posvetiti problemu koji postoji. Dobra je stvar što su rešenja za ove situacije itekako moguća – već tokom prve dekade marta vas dvoje ćete napraviti dobre promene i uspeti da oživite vezu, ali i strast. Iako će povremeno biti nekih sitnih situacija koje na kratko mogu doneti nestabilnost ili nervozu – ipak do kraja marta vas dvoje dosta stabilno i mirno plivate zajedničkim snagama. Dosta bolje ćete se razumeti, umeti da podržite jedno drugo i međusobno pomognete. Slobodni – opterećenost samoćom ili prošlošću može se prekinuti već u prvih desetak dana marta. Neočekivano, novo poznanstvo i ulazak u vaš život osobe uz koju ćete ponovo osetiti želju za ljubavlju. Kod nekih – sve može ostati samo na kratkotrajnom bljesku, ali kod mnogih od vas – ima dobrih šansi da ovaj odnos potraje.

Posao

Poslovno izuzetno jak i povoljan mesec, ali koji će istovremeno testirati i vaše živce i vašu odlučnost i istrajnost. Moguće su promene, novi poslovi ili prelazak na drugo radno mesto – povoljni su aspekti da ove promene zažive kvalitetno i donesu vam stabilnost. Pritisak na vas će biti prisutan i od njega nećete moći da pobegnete, ali to ne znači da nećete biti zadovoljni onim što ste postigli. Odnosi sa autoritetima mogu biti promenljivi, ali međusobno poštovanje će ispeglati mnoge situacije. Finansije – kreću na bolje.

Zdravlje

Mentalno i fizičko iscrpljivanje. Imunitet vam je prilično slab i morate voditi računa o sebi. Popravite ishranu – jer ona je jedan od bitnih faktora za vaše normalno funkcionisanje.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs