Danas ste pravi inicijator, vođa, ali i pomalo impulsivni. Ovu energiju koja vas danas nosi iskoristiite na promišljen način, pokrenite i sebe, ali i druge. Dan je odličan za nova poznanstva i za susret sa osobom koja bi vas mogla osvojiti na prvi pogled.

 

Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Postali ste borac za ljubav, borac za partnera, borac za porodicu. Samo nemojte baš da u toj borbi preterujete i da napravite više štete nego koristi. Ta povremena ključanja u vama davaće vam inicijativu u odnosu sa partnerom, ali ako na tu inicijativu ne bude odgovoreno onako kako vi želite ili kako ste vi zamislili – eto razloga da proključate još više. Vaše je emocionalno stanje sada u potpunosti destabilizovano i varijabilno, pa dobro razmislite pre nego što povučete neke poteze. Ukoliko ste sami, neko vam je jasno pokazao zainteresovanost, a vi ste se skroz ušeprtljali. Čas napadate, čas se povlačite, kao da sami sa sobom ne uspevate da se dogovorite šta želite.

Posao

O svakom svom potezu sada tri puta razmislite i nemojte donositi bilo kakve odluke u momentima kada ste besni ili potreseni. Dobro obratite pažnju na ono što se dešava u vašoj poslovnoj okolini jer vam tokom ove sedmice mogu doći neke potpuno neočekivane šanse ili mogućnosti za dobre dogovore. Više se fokusirajte na korektan odnos sa nadređenima, da ne biste tokom ove sedmice bili „prozvani“ zbog svojih reči ili ishitrenih postupaka.

Novac

Prilivi će biti korektni u ovoj nedelji, ali novac vam dosta haotično odlazi. Uglavnom na kućne troškove.

Zdravlje

Nervoza, pojačan umor i problemi sa varenjem.

Hrana

U ovoj nedelji će vaše raspoloženje, a na prvom mestu preosetljivost i razdražljivost itekako uticati na vaše apetite. Ne morate baš svaki porodični ručak „začiniti“ nervozom. Vašim nemirima više će prijati hrana sa većim procentom biljnih vlakana. Popijte s vremena na vreme čaj od matičnjaka.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ono što je povoljno za vaše emotivne ili bračne relacije jeste dobar aspekt između vašeg vladara Marsa i Venere, planete partnerskih odnosa – koji će biti vrlo aktivan tokom celog maja. Ovaj aspekt će jačati strasti, ali i donositi mogućnost da se pronađe zajednički jezik čak i u onim situacijama koje „napadaju“ ili ugrožavaju vaš odnos. A takvih situacija će svakako biti. U prvoj polovini maja desiće se par momenata kada nećete moći da se oslonite jedno na drugo, kada se mogu pojaviti sumnje ili ljubomora. U drugom delu maja vi možete upasti u neka melanholična raspoloženja, biti nesigurni u partnera i u stabilnost vašeg odnosa, ali će vam voljena osoba brzo pokazati da na nju možete da računate, da je tu da vam bude oslonac i podrška čak i u nekim lošim momentima. Sve u svemu – sa malo truda, ovo bi mogao da bude kvalitetan period za vašu vezu. Što se slobodnih Ovnova tiče, vi ste šarmantni i komunikativni i lako ćete uspostavljati kontakte sa suprotnim polom. U prvom delu maja – prošlost će vas potražiti....

Posao

Prvi deo maja će biti posebno poslovno aktivan i u tom periodu možete ostvariti i značajne nove kontakte i sklapanje povoljnih dogovora. Samo proverite papirologiju i gledajte da sve bude zakonski čisto. Drugi deo maja je mirniji i više govori o tome da ćete razrađivati ono što ste pokrenuli i baviti se nekim redovnim pitanjima na dnevnoj bazi. U drugom delu meseca možete više početi da se aktivirate u pravcu pokretanja privatnog posla. Finansijski – drugi deo meseca je dosta stabilniji i povoljniji.

Zdravlje

Prolazne tegobe u prvom delu maja, uglavnom uzrokovane promenljivim vazdušnim pritiskom. Drugi deo meseca – pad energije i osetljivost.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs