Hajte dragi Ovnovi – znam da vam nije do posla tokom ovog dana, ali uložite još malo snage i završite ono što imate, pa se spremite na zasluženi odmor. Ne budite nervozni, ne morate se sa šefovima pokačiti baš poslednjeg radnog dana u godini. Naglašena strast prema voljenoj osobi.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Astrolog Violeta

 

 

Hrana

U ovoj sedmici je naglašeno preterivanje, ne samo kada je hrana u pitanju, već i piće. Radi vaše bezbednosti, ali i zarad toga da biste izbegli mamurluk i glavobolju, savetujemo vam umerenost u novogodišnjoj noći!

Ljubav

Slobodne Ovnove i ove nedelje vuku jake strasti kojima vi ni nemate nameru da se odupirete. Neki od vas će okušati čari zabranjenih ljubavi i tajnih veza, neki od vas će naglavačke uleteti u odnos koji je zasnovan isključivo na plamtećim i fatalnim strastima. Novogodišnja noć može biti posebno zanimljiva i budite uvereni da ćete se provesti odlično! Ukoliko u vašim emotivnim relacijama nešto ne štima u ovom periodu, budite sigurni da se problemi neće rešiti sami od sebe. Trenutno birate pogrešan način – povlačeći se u sebe i ćuteći o onome što vam smeta. Poslušajte savet – razgovarajte otvoreno sa voljenom osobom. Neka vaše nesuglasice ostanu u 2016-oj godini, a u novu, koja je pred vama uđite zajedno rasterećeni i veseli!

Posao

Poslednja sedmica u godini uvek funkcioniše samo na dva načina – ili se ne radi ama baš ništa, ili je pak žurba ogromna, da bi se sve završilo na veme pred praznike. Verujte da ćete vi, na žalost, ipak biti u ovoj drugoj grupi. Ovo znači da se morate posvetiti i svojim redovnim obavezama, ali i obratiti pažnju na neke koje ste zapostavili i gurnuli u drugi plan. Potrebno je i da se neka papirologija privede kraju, za šta će posebno pogodan biti drugi deo radne sedmice. Ovo nije pravi trenutak da se pokreću neki novi planovi, dogovori, saradnje – sve tog tipa ostavite za period nakon praznika.

Novac

Iako ćete nedelju započeti sa troškovima na koje niste računali, ipak ćete uspeti da se brzo stabilizujete. Finansijski prilivi su dosta redovni i moći ćete da na miru isplanirate praznike.

Zdravlje

Preterivanje o kojem smo pričali u segmentu za hranu, biće aktuelno i kada su neke loše navike u pitanju. Stariji pripadnici ovog znaka mogu imati problema sa krvnim sudovima i venama.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Energija ovog meseca u potpunosti odgovara slobodnim pripadnicima znaka Ovan. U prve dve dekade ovog perioda imate više nego dobre šanse da otpočnete novi emotivni odnos....naravno, ako budete želeli da se vezujete iole ozbiljnije....Naime, vama će zaista biti otvorene SVE mogućnosti – više ćete biti u pokretu, više ćete izlaziti, više ćete se družiti, a oni od vas koji su ljubitelji interneta, više će vremena provoditi na društvenim mrežama i ostvarivati itekako zanimljive kontakte. Pošto ćete imati više šansi za emotivni kontakt, na vama ostaje da odlučite da li ćete želeti samo površnost, neke neobavezne pričice, avanture za jednu noć ili kombinacije....ili ćete se pak potruditi da sa jednom osobom napravite nešto ozbiljno. Neka vaše srce odluči na koju ćete stranu....i šta vam najviše prija. Čak iako ostanete u potpunosti sami do kraja godine, novogodišnja noć može doneti jedno čarobno, romantično poznanstvo...U postojećim emotivnim relacijama ovaj vam mesec donosi mogućnosti da konačno pronađete zajednički jezik, poboljšate komunikaciju sa partnerom i više se povežete. Ako i dođe do nekih sitnijih rasprava sa voljenom osobom, budite u fazonu „na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo“.....

Posao

Vaša poslovna, ali i finansijska situacija trebala bi da bude dosta solidna tokom nastupajućeg meseca. Vi lično ćete biti vrlo voljni da se angažujete, da završavate obaveze na vreme, a rezultati u vidu poslovnih i finansijskih rezultata bi trebali da budu bolji nego inače. Da bi sve funkcionisalo kako treba, od samog početka meseca obratite pažnju na papirologiju, na uslove dogovora, kao i na to šta potpisujete, jer se eventualne greške i propusti mogu prikazati tokom treće dekade i retrogradnog kretanja Merkura. Tokom druge dekade dobićete vrlo dobru poslovnu ponudu koju svakako trebate shvatiti ozbiljno. Poslednju dekadu decembra iskoristite za neku vrstu povlačenja, možda odlaska na putovanje ili odmor...ili za sumiranje rezultata i pravljenje planova za novu poslovnu godinu. U tom periodu će biti naglašene dobre ideje, kreativnost, biće probuđena vaša umetnička crta.

Zdravlje

Do polovine meseca situacija u zdravstvenom segmentu će biti prilično dobra. Ostatak ovog perioda doneće najviše problema starijoj populaciji, i to vezanih za kičmu. Mlađi pripadnici znaka mogu biti u energetskom padu – nešto slabiji imunitet.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs