Neke teškoće u poslovnom segmentu ste uspeli da prevaziđete i sada pokušavate da se posvetite onome što ste do sada zanemarivali. Okrenite se zaostalim obavezama i završite ih. Trudite se da se uskladite sa voljenom osobom, ali ona je prilično komplikovana u svojim zahtevima.

 

Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Situacija u domu sa bračnim partnerom, ali i u emotivnim vezama – kreće da se popravlja u ovoj sedmici. I ne, to ne znači da će sve odjednom biti fantastično, već da ćete vas dvoje uspevati bolje da se uklopite i lakše pronađete zajednički jezik. Još ako od drugog dela nedelje idete na odmor i postoji mogućnost da zajedno otputujete – ma milina, poboljšanje će ići znatno brže! Slobodni, pogotovo oni koji će se tokom ove sedmice izležavati negde daleko, na plaži – letnja avantura vam je zagarantovana....Ukoliko niste baš za takve „forme“, onda se okrenite provodu i uživanciji, jer toga ćete imati koliko vam srce ište. Čak i ako ostajete kod kuće – očekujte poziv ili susret sa osobom koju znate od ranije.

Posao

Sve ono što vam promakne ili u čemu pogrešite – imate više nego dobre šanse da ispravite i sredite na najbolji način. Ako ne uspe iz prvog pokušaja, ne odustajte – iz nekog narednog hoće! Pred vama je sedmica u kojoj će se sve dešavati dosta brzo, a mnogo toga će vam ići na ruku. Postoji samo jedan preduslov – morate biti korektni, povlačiti poteze koji ne ugrožavaju druge i koji su zakonski ispravni....Obnoviće se neki kontakti koji su vam važni i dobićete drugu priliku za uspeh.

Novac

Pomalo ste opušteni i trošite preko svojih mogućnosti.

Zdravlje

Odlično. Malo stresa, ali se uspešno borite sa njim.

Hrana

Trenutno prilično vodite računa o svojoj ishrani, pronašli ste pravu disciplinu i držite se toga. Međutim, mirisi i ukusi domaće kuhinje vas sada tako lako opiju, pa ukoliko idete u posetu mami, baki ili tetki koja pravi najbolje palačinke na svetu – budite sigurni da ćete više nego izvesno počiniti „slatki greh“.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Dosta ste osetljivi u prvom delu jula, fitilj vam je prilično kratak i u ovom periodu lako će dolaziti do dizanja tenzije i neke negativne energije u odnosu sa osobom koju volite. Rasprave mogu biti pokrenute sitnicama, prisutna su neslaganja u dogovorima, oko vaspitanja dece – u nekim drugim momentima biste preko ovoga lako prešli, ali sada vas to previše dotiče i ne možete a da ne odreagujete. Rasterećenje dolazi u drugom delu meseca – kao da ćete do tada izbaciti svu nagomilanu negativnu energiju iz sebe, odahnuti i biti ponovo spremni da sa partnerom uživate, provodite opuštene trenutke zajedno, a možda i planirate odlazak na godišnji odmor. Ukoliko ste slobodni, prisutno je nezadovoljstvo – usamljenost može čak učiniti da u jednom momentu pokušate da obnovite kontakt sa bivšim partnerom, od čega ćete vrlo brzo odustati. Strpite se – drugi deo meseca će vas itekako pokrenuti i doneti u vaš život osobe sa kojima ćete uživati, a možda i biti u mogućnosti da gradite trajniju ljubavnu priču.

Posao

Veoma dinamičan i vrlo često napet period očekuje vas po pitanju posla. Biće prisutne trzavice, biće prisutan pritisak nadređenih, a povremeno će vam se činiti da samo vi radite a da ostali hvataju krivinu i prebacuju posao i odgovornost na vas. Ne oslanjajte se previše na druge, jer vas mogu iznenaditi promenama u dogovorima i ostavljanjem na cedilu u poslednjem trenutku. Iako sve ovo deluje kao nemoguća misija za izvesti – snaći ćete se vi tokom jula bolje nego što mislite.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom i cirkulacijom, naročito starijim Ovnovima. Takođe – osetljivost stomaka i sistema za varenje.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs