Naporan dan je pred vama. Posla je mnogo I vi žurite da završite obaveze koje imate, a okolnosti vam ne idu na ruku. Energija ovog dana vam ne prija, pa će biti malo teže da obuzdate svoje nezadovoljstvo. Emotivni partner vam može prebaciti da nemate dovoljno vremena za njega.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Teško će biti dogovoriti se sa voljenom osobom. Biće zategnuta atmosfera, provlačiće se napetost – bilo sa razlogom, bilo bez njega. Možda je problem u nerazumevanju, možda u tome što ne komunicirate dovoljno ili bar ne na pravi način...ma ko bi ga znao – svaka veza je različita....Poenta je da se ovo može prevazići, naravno ne preko noći i ne bez obostranog truda. A možda ćete se u ovoj nedelji samo mimoilaziti, svako od vas dvoje u nekoj svojoj frci i žurbi....i „naći“ se tek za vikend....Slobodni – eto prošlosti da vam brčka po mislima i po glavi. Da vas podseća na sebe, da vam šapuće na uvce. Ili – eto nekog sa kim imate razliku u godinama da vas mami a da u isto vreme – vi ne znate šta da uradite....

Posao

Smetaće vam neki ljudi u ovoj nedelji. Brkaće vam planove, svojim postupcima i rečima možda uticati na to da počnete da se osećate nesigurno. Vama će u oči pričati slatke priče, a onda ćete saznati da isto tako pričaju ali protiv vas – onima koji su vam poslovno važni. Čuvajte se tih slatkorečivaca, tih „političara“ koji su sa svima dobri a u stvari gledaju samo svoju korist. Gledajte da ono što ste dobili u zadatak završite – jer šefovi kao da samo čekaju da vam sole mozak i kritikuju vas.

Novac

Novca ima, ali opuštenosti nema. Dugovi vas kuckaju po ramenu....

Zdravlje

Ne osećate se baš najbolje, ali verovatno je u pitanju samo prolazna prehlada.

Hrana

„Snaga na usta ulazi“ rekoše Ovnovi i smazaše sve pred sobom. No, u ovoj nedelji nije poenta u kvantitetu već u kvalitetu. Ukoliko želite da imate energije u ovim zahtevnim danima, potrebni su vam proteini ali i „dopingovanje“ vitaminima i mineralima.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom možda je imao povremene, manje padove tokom prethodnog meseca, a moguće je da i u prvoj polovini septembra neke situacije tog tipa budu ponovljene. No, to ne znači da treba dići ruke od partnera, a pogotovo ne znači da se treba okrenuti na neku drugu stranu i „tešiti se“ ulaskom u flert ili avanturu preko poslovnog segmenta. Isto tako – ukoliko vam voljena osoba ne odgovori na poruku ili poziv u roku od tri minuta – to definitivno ne znači da radi ne znam ni ja šta sa ne znam ni ja kim....već da je verovatno sluđena poslom i obavezama i da ne zna gde udara. Prema tome, povucite ručnu ukoliko budete imali nameru da se raspravljate, dramite i ljubomorišete oko ovakvih situacija. U drugom delu septembra će sve krenuti baš onako kako treba i posle dužeg vremena osetićete se sigurno u odnosu u kojem ste. Slobodni Ovnovi – taj drugi deo septembra je prilika za vas da uđete u zaista kvalitetan i stabilan ljubavni odnos koji ima sve predispozicije da potraje....

Posao

Ulagaćete maksimum energije u sve što je vezano za posao i ne berite brigu – sve ovo će vam se itekako isplatiti. Pokretanje novih projekata ili aktiviranje starih, dogovori sa bitnim poslovnim saradnicima, ponovne konekcije sa ljudima sa kojima ste jako lepo funkcionisali I zarađivali ranije – sve to vas čeka tokom septembra. Da će biti prisutna nervoza – hoće, ali obzirom na količinu posla I obaveza koji ćete paralelno odrađivati – to je negde potpuno normalno….Finansije se znatnije popravljaju.

Zdravlje

Dosta ćete voditi računa o zdravlju, pogotovo što ćete često imati nekih sitnijih tegoba. Pazite da se ne povredite, a vodite više računa I o kičmi, zglobovima.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs