Uspećete da razrešite jednu nedoumicu ili problem sa kolegom. Opterećeni ste velikim brojem obaveza i možete zanemariti ili zaboraviti na neki dogovor. Ne stvarajte loš utisak kod ljudi sa kojima sarađujete. Planirate da iznenadite emotivnog partnera i da potaknete svoj odnos na pozitivan način

 

Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

U ovoj nedelji treba biti posebno oprezan kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Vaše voljeno biće je prilično sumnjičavo, i ukoliko mu se učini da postoje nelogičnosti u vašim izjavama ili ukoliko pomisli da lažete – možete se suočiti sa prilično snažnim ljubomornim prebacivanjima. Što je najgore, vi ćete povremeno stvarno delovati kao da ste izgubljeni u vremenu i prostoru, što će drugoj strani samo davati materijal za sumnju. Gledajte da se „volite“ što više – u prevodu, igrajte na kartu strasti, da biste neutralisali mogućnosti za bilo kakvu sumnju. Slobodne može zainteresovati osoba koja ne živi blizu njih, ili eventualno – neko preko poslovnog segmenta.

Posao

Prelazak Marsa koji vlada vašim znakom u polje koje se vezuje za finansije, doneće vam potrebu da prvenstveno ovaj segment sređujete i tu ulažete sve svoje snage. Neki se dogovori mogu pokrenuti u ovoj sedmici, ali iako će sve na prvi pogled biti prilično dobro, pitanje je da li se to može realizovati odmah. Itekako je moguće da konkretna dešavanja budu pokrenuta tek tokom marta meseca. Ono što je najbitnije jeste da ste vi dosta mirniji, tenzija se spustila i konačno možete da funkcionišete bolje...

Novac

Drugi deo sedmice može biti dosta zanimljiv po pitanju finansija. Neki od vas bi mogli da se u ovoj nedelji lepo opare....

Zdravlje

Posebnu pažnju obratite na grlo u ovom periodu. Osetljivost postoji, pa su moguće prehlade. Generalno – manji pad imuniteta.

Hrana

Energiju ćete tokom ove nedelje najviše crpeti baš iz svežeg voća i povrća i gledajte da salate, šejkovi, ceđeni sokovi postanu deo vaše svakodnevice. Svu brzu hranu i grickalice trebalo bi strogo izbaciti, a od slatkiša, ako baš ne možete da izdržite – uzimajte crnu čokoladu.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Očekuje vas jedan čudan, raznim događajima i promenama ispunjen mesec sa voljenom osobom. Dobar deo februara ćete provesti u „jurenju“ jedno drugog, pokušavajući da uskladite i svoje obaveze i svoje vreme i nađete više zajedničkih momenata. Vi ćete biti zatrpani poslovnim obavezama prvu polovinu meseca a vaše drago biće će promeniti sva moguća raspoloženja – od radosti zbog planiranja zajedničkih momenata, nezadovoljstva zbog toga što nikada nemate dovoljno vremena, romantičnih trenutaka u kojima će vas obasipati pažnjom, ljubomornih scena – pa sve do rasprava ukoliko baš ništa ne promenite ili ukoliko istinski posumnja da nešto brljekate sa strane. A iskreno rečeno – nešto i možete zabrljati, najpre preko poslovnog segmenta jer ćete tu provoditi najveći deo vremena. Slobodni Ovnovi će započeti i završiti februar šansama za uzbudljive avanture – da li ćete se u njih upustiti ili ne, to već zavisi od vas. U međuvremenu – može se pojaviti osoba koja vam nudi stabilnost, smirenje, nežnost, trajanje – pa ako je to ono što tražite – izvolite. Neko iz prošlosti će vas kontaktirati polovinom februara.

Posao

Sve do polovine februara ostavljaćete srce, dušu i znoj na poslu – nećete znati gde udarate i čega pre da se dohvatite i uradite. Pritiskaće vas nadređeni, pritiskaće vas rokovi, ali se nećete dati baš tako lako. Menjaćete planove u hodu, trčati na sve strane i sigurno je da će ovo samo pozitivno delovati na vaše pozicije….a možete solidno i zaraditi – samo ne pravite neke bespotrebne džumbuse. Tamo od 14-og je situacija već mirnija – posle burnih januarskih i februarskih dana – ovo će vam biti kao melem na ranu….

Zdravlje

Stres, umor i iscrpljenost mogu uzeti svoj danak – osetljiviji ste nego što mislite i trebalo bi više da se pripazite.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs