Danas se osećate neuporedivo bolje. Ostavili ste jedan težak dan za sobom, uradili ono što je bilo potrebno i koliko ste mogli i sada ste spremni da budete opet energični i veseli na poslu. Lako ćete obavljati sve svoje obaveze, a i raspoloženje prema voljenoj osobi je izuzetno dobro. Dan je odličan za emotivna dešavanja, pa pravac posle posla na susret sa voljenom osobom!

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs 

Ljubav

Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom svakako čekaju Ovnove u ovoj sedmici, bilo da ste vi osoba koja izaziva nervozu (ahm…bojim se da će to ipak biti češće), bilo da je u pitanju druga strana. Možete da se raspravljate oko čega god hoćete – oko zajedničkih planova, oko dece, oko toga da li je slika na zidu ukrivo postavljena ili ne, oko dnevno – političkih dešavanja….ma čega god. Naći ćete vi već razlog zašto da šištite jedno na drugo. U svemu tome će istovremeno ključati I strast. Više strasti, manje rasprave – jednostavno u teoriji, a u praksi….videćemo. Slobodni – uživajte, jurcajte, flertujte, zavodite.

Posao

Možda prva dva dana I prođu mirno, sa naglaskom na “možda” ali oni posle neće svakako. Jednostavno, komunikacijski problem će postojati sa kolegama, saradnicima, šefovima pa će sporazumevanje I dogovori ići teško. Ni sa papirologijom I tehnikom nećete baš imati prijateljske odnose – možete praviti greške, pratiće vas kvarovi I uvek će vam faliti “još samo jedan papir”. No, sve će ovo ostajati iza vas, ni na čemu se nećete zadržavati posebno – rešićete I gurati dalje. Do sledeće prepreke.

Novac

Troškovi su vezani uglavnom za kuću ili članove porodice.

Zdravlje

Moguće su povrede svih vrsta, oblika I dezena.

Hrana

Prijaće vam lagane supe – najbolje od pilećeg mesa ili samo od povrća sa rezancima. Takođe – i variva tipa pilava, ćušpajza. Natovarite se i raznoraznim salatama a meso I mesne prerađevine smanjite. Svo sezonsko voće vam sada odgovara, a može da promakne I po koji sladoled.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Što se zauzetih tiče, mnogo bolje će proći oni u emotivnim vezama nego oni u braku ili zajedničkom životu. Kod ovih prvih, sa Marsom u polju ličnosti I Venerom,partnerskom planetom koja vam daje podršku – uglavnom će komunikacija I dogovori funkcionisati, a evidentno je I da će strasti izaći u prvi plan. Oni koji žive zajedno imaće nesuglasica, manjih ili većih tokom celog jula a one će se uglavnom vezivati za kuću, porodicu, decu ili za stavke koje u domu treba uraditi, popraviti, regulisati. Do polovine jula će biti teže dogovoriti se, dok ćete u drugom delu meseca nekako lakše pronalaziti zajednički jezik, iako će za to biti potrebno mnogo kompromisa. Partner će nekako lakše biti spreman na isti, dok ćete kao po običaju – zatezati I isterivati svoju volju. Slobodni Ovnovi – pred vama je odličan emotivni period, bez obzira na to da li želite da obnavljate neku emotivnu priču ili hoćete da započnete potpuno novu.

Posao

U poslovnom segmentu vas tokom jula očekuju turbulentni I napeti momenti, naročito sa autoritetima I nadređenima. Vi lično možete biti krivac za neke od ovih dešavanja, jer ćete biti previše impulsivni, nepromišljeni I nagli. Ni privatni poslovi neće funkcionisati savršeno, najpre zbog problema sa dozvolama I papirologijom. Sa druge strane, ukoliko povučete pametne poteze – možete započeti sa novim poslovima ili projektima koji će se kroz vreme pokazati kao stabilni i finansijski povoljni po vas.

Zdravlje

Zbog izbrzanosti – bićete skloni sitnim povredama, naročito glave, prstiju, ruku. Mogući su problemi sa pritiskom kod starijih.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs