Osoba do koje vam je stalo nema iste potrebe kao vi, zato je potrebno naci neki dogovor i kompromis, što je naravno teško kada ste vi u pitanju!

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Partner će biti sa vama veoma pažljiv, iako se trenutno oseća zapostavljeno. Neki će doživeti prelepe trenutke ljubavi, zadovoljstva i mira ovih dana. Razvedricete i okolinu. Vraća vam se energija koja vam je nedostajala. Ženski pripadnici ovog znaka zadivice i šarmirati svoju okolinu. Ako ste već u emotivnoj vezi oćekujte predivne trenutke u ljubavi, maksimalnu pažnju i ljubav vašeg partnera, a možda i neki poklon.

Posao

Uspešan period se nastavlja kada je rec o poslu i finansijama. Vi ste se tome potpuno predali pa ste zanemarili emocije i partnera. Medutim, on ce biti tolerantan i nastojace da vam pomogne i da vam pruži podršku. Kada imate puno posla i nedovoljno vremena, bez obzira na vašu snagu i brzinu, vi postajete nepodnošljivi i vašu nervozu i nestrpljenje može da toleriše samo onaj ko vas iskreno voli. Pokušajte da malo usporite tempo i nemojte od sitnica napraviti probleme.

Novac

Novcane prilike su još uvek neprilike.

Zdravlje

Jedino na šta treba da pazite jeste prekomerno uživanje u slatkišima.

Hrana

Vole sve što je crveno, pa je tako i sa hranom. Na vašoj trpezi rado ćete videti crvene paprike, crveno meso, paradajz, crvene i teške sosove. Problem sa metabolizmom uglavnom nemaju, jer su gotovo uvek u pokretu. Jedna velika šnicla i prilog od povrća sa crvenim sosom je idealan obrok.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Prethodni mesec je ostavio svoje posledice i voljena osoba i vi ulazite u novembar pomalo ošamućeni i pod jakim unutrašnjim pritiskom. Ne mora da znači da se bilo šta loše dešavalo konkretno u vašem odnosu, ali spoljašnje okolnosti su uticale na vas i sada vam je potrebno osveženje i rasterećenje. Partner će potencirati na promenama i jačim zajedničkim aktivnostima i trebali biste da mu se prilagodite i pustite da vas vodi. Obratite pažnju na drugu dekadu meseca jer u njoj mogu isplivati neke negativne informacije ili tajne izaći na videlo, a tiču se vašeg odnosa. Rešavajte ova pitanja zajedničkim snagama i ne dozvolite da utiču a vašu vezu. Slobodni Ovnovi – iako postoje velike šanse da se emotivna prošlost aktivira, čini mi se da vi više niste u fazonu da se vraćate na staro. Vaše srce je otvoreno ka novim emotivnim prilikama i sigurno je da ćete ih i privući. Zanimljivih situacija može biti već u prvoj polovini meseca, a da li će to postati trajne priče ili će ostati samo na nivou avanture i zabave - videćemo

Posao

Dosta je toga pozitivnog vezano za poslovni segment tokom novembra. Vreme je povoljno za realizaciju planova, za uspeh koji se vezuje za inostranstvo, u suštini – za sve ono što ste pokrenuli u prethodnom periodu a što sada dolazi u svoju završnu fazu i daje dobre rezultate. Za nove poslovne aktivnosti sačekajte sam kraj meseca ili prebacite sve za decembar. Dosta bolnu tačku predstavljaće finansije – ne toliko prilivi, koliko problem sa zatvaranjem dugovanja koje vučete već duže vreme.

Zdravlje

Osetljivi ste tokom novembra, ali sa malim promenama u svakodnevnim navikama – kvalitetnija ishrana, više fizičkih aktivnosti i dovoljno prostora za odmor – nećete imati većih problema.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs