Vama sledi jurnjava i mnogo obaveza, ali ništa od ovoga neće poremetiti vaše dobro raspoloženje. Sa osobom koja vam je privlačna, danas ostvarujete komunikaciju. Biće primetan početni nesklad ili stidljivost, ali ovo se da brzo i lako prevazići.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Stvarno, ali stvarno je potrebno da nešto uradite po pitanju komunikacije sa osobom koju volite. Ovo je jedna od onih nedelja u kojima se ne kopčate ni malo (a ni ne trudite se nešto naročito ako ćemo pravo) i u kojoj se oboje toliko čvrsto držite svojih stavova kao da vam život od toga zavisi. Sestre i braćo Rakovi, dajte popustite malo – ako ne pre, a onda makar oko vikenda – ne dozvolite da ova nedelja prođe baš tako, bezveze. Slobodni – vi biste, a onda ne biste a onda ne znate ni sami šta hoćete. Želeli biste da nešto pokrenete, a onda se uplašite od sopstvene hrabrosti i povučete se. Znate, prvo morate priznati sami sebi da vam se neko zaista dopada....a odatle ćemo polako, korak po korak.

Posao

Ako emotivni deo ne funkcioniše savršeno – najbolje je „pobeći“ u posao – tamo se bar ne nervirate toliko....Hmmm...u stvari – nervirate se, ali vas to ne dotiče kao ono vezano za emocije. Tu već možete da budete i odlučni i odgovorni i prilagodljivi – sve ono što je potrebno da bi posao funkcionisao kako treba. I iako će i ovde biti napetih situacija i teških ljudi i problema – sve ćete vi to lepo rešiti i izgurati. I još će vam ostati vremena da napravite po koji, prilično solidan dogovor.

Novac

Malkice ste se zaleteli u nekim investicijama i sada razmišljate kako da to rešite...

Zdravlje

Ukoliko ste imali problema sa grlom ili plućima – oni polako prolaze. Sve ostalo je uglavnom ok.

Hrana

Opadajući Mesec koji će biti prisutan sve do kraja ove sedmice (a onda nas čeka mlad Mesec u znaku Vage) nije dobar momenat za početak dijete ili nekog drugačijeg režima ishrane. Apetit vam može biti slabiji ali gledajte da ne preskačete obroke, pogotovo ne doručak.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

18-og septembra Saturn u vašem polju partnerstava kreće direktnim hodom nakon više od četiri meseca. Ovaj period retrogradnosti je u suštini bio svojevrsno preispitivanje i testiranje stabilnosti vaše veze, ali nemojte da se opuštate baš tako brzo i da smatrate da je za vas vreme ispita završeno. Družićete se sa ovom planetom još neko (duže) vreme….No, do polovine meseca trebalo bi da vam prioritet bude poboljšanje komunikacije sa osobom koju volite. Koristite priliku da razrešite mnogo toga, da uspostavite neke trajne i čvrste temelje, jer već tokom treće dekade problemi koje ste eventualno gurali pod tepih mogu krenuti da isplivavaju na površinu. Slobodni Rakovi će biti u pokretu, dešavanjima, akcijama i na putovanjima tokom prve dve dekade septembra. To je naravno odličan period i za nova poznanstva, za otpočinjanje ljubavnih veza, a za neke od vas – i za obnovu odnosa ili komunikacije iz prošlosti. Poslednja dekada septembra je bez velikih aktivnosti, uglavnom « kućne varijante ».

Posao

Pred vama je mesec sa povoljnim prilikama i poslovnim šansama, ali u isto vreme – i mesec u kojem ćete se pošteno naraditi i još poštenije umoriti. Mnogo sitnih obaveza kojima ćete morati da posvetite vreme i pažnju, rešavanje zaostataka – sve ovo će biti nekako « na gurku » i obično ćete uspeti da sve u poslednjem trenutku rešite. Sa one pozitivne strane – napravićete par vrlo značajnih dogovora, moguća su i češća poslovna putovanja čijim ćete rezultatima biti prilično zadovoljni.

Zdravlje

Tokom većeg dela septembra postojaće određeni disbalans kod vas. Pokušajte da se više odmarate i aktivirate zdrave životne navike.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs