Danas može biti malo turbulentno u partnerstvima, i poslovnim i emotivnim. Neke stvari sada zavise od vaših odluka i vi se možete osecati pritisnuto i nervozno. Emotivni ili bracni partner može pokazivati jaku ljubomoru i opterecivati vas pitanjima i ispitivanjima. U jednom trenutku cete biti na granici da „puknete“. Pokušajte da se malo povucete i smirite.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ova nedelja vas propituje. Stavlja sve vaše odluke i uverenja o partnerstvu ponovo na dnevni red – tera vas da se suočavate sami sa sobom, sa onim što želite i ne želite. Ne da vam mira. To što vam se neka pitanja konstantno vraćaju koliko god ih vi terali od sebe samo označava da ih ili niste rešili na pravi način ili da se niste sami sa sobom dogovorili. Dokle god vi unutar sebe ne budete u miru – ista pitanja će iznova i iznova dolaziti. Slobodni Rakovi – vrlo interesantan emotivni kontakt postoji. No, sa druge strane – postoji i neka prepreka unutar vas koja vam ne dozvoljava da se prepustite.

Posao

Promene, promene….Neke priželjkujete, od nekih biste vrlo rado pobegli ali je to sada nemoguće. Ova sedmica vas bombarduje čas odličnim vestima i informacijama, čas problemima i preprekama. Nema razloga za strah i za sumnje u sopstvene sposobnosti – izguraćete vi ovo i biti zadovoljni rezultatima. Doduše, dani koji su pred vama iscediće vas energetski za sve pare, ali šta da se radi. Mnogo napetih, povremeno čak polu konfliktnih situacija vezanih za posao. Samo mirno, možete vi to.

Novac

Potrošićete neke veće pare i u tom trenutku vam neće biti žao. Posle hoće, ali posle je kasno.

Zdravlje

Vaš sopstveni mozak i misli su vam neprijatelji u ovoj nedelji. Kulirajte, opuštajte se.

Hrana

Ishrana bi u ovoj nedelji trebala da bude lagana. Ne opterećujte svoj stomak time što ćete oscilacije raspoloženja lečiti jelom. Prosto rečeno – sada ne valja preterivati ni sa čim – samo umerenost vam donosi da se dobro osećate.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ukoliko u odnosu sa voljenom osobom već neko vreme ima problema, tenzija – jun mesec bi mogao da sve ovo digne na kvadrat. Ovo je posebno prisutno kod Rakova koji imaju unutrašnje nedoumice ili koji kriju stvari od partnera. Pomračenje Meseca početkom juna, ali I pomračenje Sunca u vašem znaku u trećoj dekadi meseca – itekako mogu da debelo zatalasaju emotivne relacije u kojima ste, a u nekima I da dovedu do prekida Ili značajnijeg urušavanja odnosa. Savet je – prvo treba biti iskren prema sebi, šta je ono što vi hoćete – a drugo – treba biti iskren prema osobi sa kojom ste. Da li se ove situacije mogu prevazići? Pa naravno, ne zaboravite da uvek najviše zavisi od nas samih, naših postupaka I naših reakcija na ono što nas okružuje. Rakovi koji na pameti imaju stabilnost I trajnost veze ove će energetski jake aspekte moći da usmere u velike I značajne, pozitivne promene u svojoj vezi. Slobodni Rakovi – vrlo čudan mesec za nove emotivne početke. Oni nisu nemogući, ali se moraju vezivati za prošlost…

Posao

Snagu definitivno imate, imate čak I podršku okoline I povoljnosti na vašoj strani, ali vam manjka motiva, efikasnosti. Rakovima će povremeno tokom juna biti problem da se organizuju, gubićete vreme na neke potpuno nebitne stvari, situacije, ljude. Sa druge strane – inspiracija I kreativnost će postojati kao I potpuno otvoren put za vaše planove – samo nemojte da odlažete stvari, ne funkcionišite po principu “misliću o tome sutra”. Drugi deo meseca je efikasniji I bolji po vas I imaćete više volje za sve.

Zdravlje

Fizički – bićete prilično dobro tokom juna. Mogući su manji problemi sa stomakom, najpre zbog neadekvatne ishrane. Mentalno – dosta stresa, napetosti, nervoze.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs