Za Rakove druge dekade naredni period bice period promenjljivosti i nestalnosti, cemu ste vi inace skloni a sada ce to biti i podržano nekim uticajima sa strane. Nece vam prijati, niti cete dozvoljavati kao ranije da vam drugi ureduju život i odlucuju umesto vas.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Postoji prepreka koju u ovoj nedelji morate da savladate I prevaziđete kada je vaše partnerstvo u pitanju. Možda je to konkretna situacija u kojoj se ne snalazite a možda I problem koji imate sami sa sobom. U vašoj glavi u ovim danima poprilično huči I nestabilno je – zapitajte se da li zaista postoji problem ili ste vi trenutno prenaduvali strahove I preopteretili se I onim što treba I onim što ne treba. Slobodni Rakovi – pokušavate da ubedite sebe da na nekoga gledate samo prijateljskim očima, ali ustalasana osećanja u vama govore suprotno. Pokušavate da sakrijete emocije sami od sebe.

Posao

Ukoliko radite, bilo od kuće ili sa svog radnog mesta – u ovoj nedelji se morate čuvati ishitrenosti, brzopletosti I pogrešnih zaključaka kada su poslovne situacije u pitanju. Ne preporučuju vam se bilo kakvi iole dramatičniji zaokreti I preseci jer je veliko pitanje da li je situacija sada jasna I konkretna. Takođe, trudite se da budete konkretni u dogovorima da ne bi dolazilo do nesporazuma. Ako ne radite, ne znate šta ćete sami sa sobom što vam verovatno samo doprinosi konfuziji koja je sada prenaglašena.

Novac

Prilično stabilne finansije.

Zdravlje

Najveći problem imate u glavi, pa su mogući strahovi, nesanice I nemiri.

Hrana

Vaši su apetiti vrlo promenljivi ovih dana ali je sigurno da će svi oni koji su oko vas biti svaki čas nutkani I da ćete veći broj sati trošiti u kuhinji, pripremajući sve što im padne na pamet. Vama lično je potrebna raznovrsnija ishrana I više hidriranja.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

U partnerskom polju su četiri planete i negde morate shvatiti i prihvatiti da kroz odnos sa voljenom osobom morate ići njenim tempom i uglavnom na njen način. Vaše su želje trenutno u drugom planu i na žalost, zavise od vaše sposobnosti da se prilagodite partneru. Možda voljena osoba i ne zna šta je najbolje za vašu priču, možda se ponaša i suviše distancirano, sporo ili zahtevno po mnogim pitanjima – ali bojim se da je vaš uticaj tokom marta prilično slabašan u svemu ovome. Vas dvoje možete imati jako lepe momente, jako tople i nežne zajedničke trenutke, ali ukoliko niste strpljivi i mislite da ono što želite možete isterati na silu ili raspravama – bojim se da ćete naleteti na zid. A to može biti prilično bolno. Slobodni – polje prijatelja, društvenih mreža, izlazaka i druženja tokom marta donosi odlične šanse za početak nove ljubavne priče. Ukoliko uplovite u nešto novo – ovo bi mogao biti odnos koji će napredovati, biti stabilan i kroz vreme sve više pokazivati svoje kvalitete.

Posao

Iako je ovo za vas povoljan poslovni mesec, on ipak donosi maltene svakodnevni pritisak i stres, previše obaveza i naravno – zastoje po vama najbitnijim pitanjima i situacijama. No, stvari su tu da se rešavaju – uspevaćete da se izborite sa svim, mada će vam to oduzimati dosta snage. Ovaj mart donosi i vrlo povoljne prilike – mogućnosti za nove poslovne saradnje, za nove projekte, a kod nekih od vas – čak i šansu za napredovanjem. Po pitanju finansija – znatnije poboljšanje.

Zdravlje

Dosta stabilnija zdravstvena situacija u odnosu na prethodni mesec. Nešto više pažnje obratite na ishranu, krećite se i budite fizički aktivni.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs