Danas će vam se ukazati poslovna ponuda koju ćete vrlo izvesno i prihvatiti, pogotovo što u ovom trenutku ne vidite neko bolje rešenje. Povremene napete situacije sa poslovnim saradnicima rešavate na lakši način. Zainteresovani ste za nekog, ali to još uvek ne pokazujete otvorenije.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Neko vam se u prethodnom periodu dopao, ali je komunikacija sa tom osobom brzo počela da „štuca“ i vi ste imali osećaj da se druga strana povlači....U ovoj nedelji ćete shvatiti da to ipak nije tako, jer ćete odjednom dobiti mnogo više nego što ste očekivali. Na žalost, još uvek se nalazite u periodu koji je jako obojen prošlošću, pa vidite šta ćete sa svim onim silnim bivšim partnerima i poznanicima od pre Hrista koji su krenuli da vas spopadaju sa svih strana.....Zauzeti Rakovi će da progovore o nekim temama sa voljenom osobom. To možda neće biti baš stopostotno lagani i fini razgovori, ali mogu doneti mnogo i vama i drugoj strani. Rešavajte se tereta, to vam je potrebno da biste nastavili dalje...

Posao

Prijatno ćete biti iznenađeni nekim razgovorima, komentarima, ponudama. Možda dolaze kasnije nego što ste ih očekivali, ali ipak dolaze, zar ne? Ukoliko ste u prethodnom periodu konkurisali za neki posao i već digli ruke od toga, nemojte se začuditi ukoliko vam se poslodavac baš ovih dana javi i to sa finim vestima. U ovoj ćete nedelji pronaći papire ili dokumenta koje ste zaturili, pronaći ćete ponovo zajednički jezik sa nekim ljudima....ali će neki Rakovi ponovo pronaći i svoju motivaciju i cilj u životu...

Novac

Neki višak novca ili priliv koji nikako ne očekujete – stiže do vas.

Zdravlje

Malo problema sa stomakom, ali sve ostalo je ok.

Hrana

U ovoj sedmici će vam varenje biti dosta usporeno, pa je moguće da će vam čak i one namirnice koje vam inače izuzetno prijaju – teško „pasti“ na stomak. Jedite male, lagane obroke više puta tokom dana i ne uzimajte hranu u kasnijim večernjim satima.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vrlo je bitno da povremene ne baš sjajne situacije sa osobom koju volite ne doživljavate tragično i da nepravite pometnju prvo sebi u glavi, a onda i u odnosu u kojem ste. U suštini, jul mesec donosi prolazne padove raspoloženja koji mogu biti izazvani i vašim prevelikim i preteranim očekivanjima. Prosto – pustite da ti povremeni talasi neraspoloženja prođu i vrlo brzo ćete uvideti da ste bez razloga bili nezadovoljni ili na kratko « bocnuti » u srdašce. Generalno gledano – ovaj vam mesec daje izuzetno dobre prilike da odnos sa osobom koju volite učvrstite i dignete na viši nivo. Očekuje vas mnogo lepih momenata, jačanje emotivne povezanosti sa partnerom a neki od vas će akcenat baciti i na decu ili na planiranje potomstva. Slobodni Rakovi će imati još jedan korak ka prošlosti, ali ovog puta – tu istu prošlost je moguće rešiti, pa makar to rešenje bilo da je zauvek spakujete u fioku sećanja. Nove prilike i nove ljubavi sada su na korak od vas, okrenite se ka njima I posle dužeg vremena - uživajte.

Posao

Odličan je period da napravite korak napred, da mnogo energičnije i jače krenete ka ostvarenju svojih ciljeva po pitanju posla. U ovom mesecu dobijate nove odgovornosti, što će se manifestovati kroz povećanje obima posla, a pojedinim Rakovima može doneti i da se uspnu stepenicu više i dobiju unapređenje ili makar priznanje za svoj dosadašnji rad. Jul jeste zahtevan u smislu da ćete se mnogo naraditi, ali ćete makar rezultate tog rada videti vrlo brzo, čak i po pitanju finansija.

Zdravlje

Nervoza, sklonost povredama. Povremeni problemi sa spavanjem. No, i pored ovoga – generalno gledno, sledi vam poboljšanje u ovom segmentu.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs