Dosta užurbani trenuci i čini vam se da sve završavate bukvalno u poslednjem trenutku. Nekako se razmimoilazite sa ljudima sa kojima neposredno sarađujete i smeta vam što postoji nerazumevanje. Teško izlazite na kraj i sa ponašanjima voljene osobe.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vi i partner sada možete da pronađete zajednički jezik, iako ćete i dalje oboje smatrati da je ono drugo krivo za situaciju i za eventualni problem koji imate. Neke stvari će vas zbližiti, prosto „poterati“ jedno ka drugom, i moguće je da će to biti zajednički problem ili situacija kojoj morate da se posvetite udruženim snagama. Prosto rečeno – u ovoj sedmici ste spremni da „čupate“ jedno drugo i da se potrudite da zajednički problemi budu rešeni i to što pre. Ukoliko ste sami – prijatelji vas dižu, donose vam osmeh na lice, čine da se osećate dobro. A preko prijatelja vam idu i zanimljivi kontakti kroz koje ćete se osetiti dobro, živo, uzbuđeno...

Posao

Obim posla je sve veći a saradnici i kolege kao da idu iz krajnosti u krajnost, pa povremeno nećete biti sigurni kome od njih možete pokloniti svoje poverenje. Vaše odluke u ovom periodu moraju da budu zasnovane na dobroj proceni pa i savetu od strane drugih osoba – izbegavajte da odlučujete u trenutku i u „žaru“ koji će vas povremeno obuzimati. Ovo važi i za novu poslovnu ponudu koja postaje aktuelna tokom ove sedmice.

Novac

Velike nedoumice po pitanju finansija. Pokušajte da više kontrolišete troškove.

Zdravlje

Problemi sa varenjem. Stariji – uradite analizu krvi.

Hrana

Neke namirnice vam ni malo neće prijati i mogu izazivati ili problem sa varenjem, nadimanjem ili pojačano lučenje želudačne kiseline. Oni koji već imaju čir na želucu neka u ovoj sedmici striktno vode računa o svojoj ishrani.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vrlo šarenolik mesec za Rakove koji su u emotivnim vezama i brakovima. Jedan od osnovnih problema predstavljaće komunikacija sa partnerom, i to naglašeno u prvoj i poslednjoj nedelji meseca. Nesporazumi i konflikti će se uglavnom javljati zbog partnerove tvrdoglavosti i vaše nervoze čija će osnova biti u vašoj nesigurnosti. Smatraćete da je partner suviše zatvoren i nepopustljiv po nekim pitanjima. No, mora se priznati da će u maju biti i onih dana u kojima ćete se oboje osećati izuzetno dobro i u kojima će vaša ljubav procvetati. U ovim danima uživajte, a u onim nepovoljnim – trudite se da ih što pre prevaziđete. Slobodni Rakovi – kontakt sa bivšim emotivnim partnerom će vam doneti mnogo lepih trenutaka, ali bar za sada – ne očekujte previše od ovog obnovljenog odnosa. Uživajte u onome što se dešava i pratite situaciju. Drugi deo meseca takođe donosi emotivne prilike, ovog puta sa nekim koga možete upoznati preko prijatelja, kolega, društvenog života.

Posao

Veliko nezadovoljstvo situacijama u poslovnom segmentu očekuje vas u prvoj dekadi meseca. Prilično loš odnos i sa kolegama, ali i sa šefovima i u tom periodu vodite računa da ne povlačite neke izbrzane poteze i da donosite odluke impulsivno. Promene koje su vam potrebne idu dosta sporo, a u drugom delu meseca ćete imati jaču podršku i kroz ljude i kroz okolnosti – pa je to trenutak da se nešto konkretnije uradi. Tokom celog maja očekuje vas naporan rad na dnevnoj bazi i borba sa obavezama.

Zdravlje

Osetljivi ste, naročito u prvoj i poslednjoj nedelji meseca. Obratite pažju na disajne puteve, ali i na ishranu i fizičke aktivnosti.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs