Pa dobro, niste se nadali da će vas saradnici ili šef iznervirati baš poslednjeg radnog dana u godini, ali šta sad....Bitno je da odradite ono što imate, da se pokupite i odete kući i zatvorite poglavlje zvano 2016-a. Do tada će vas nervoza popustiti pa ćete moći da funkcionišete korektno sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Astrolog Violeta

Hrana

Kao i svake godine u ovo doba, želećete da svojoj porodici i prijateljima priredite iznenađenje i omogućite im da uživaju u vašim kulinarskim veštinama. Dobar provod, veselje i raspoloženje su ono što vas čeka u najluđoj noći!

Ljubav

Ako ste slobodni, izgleda mi kao da nećete uspeti da ostvarite svoje želje i namere prema nekom ko vam se dopada. Ili nećete uspeti da se uklopite, ili će vas obaveze, prijatelji, odvesti na potpuno različite strane. S druge strane – udvara vam se osoba za koju niste sigurni da li je slobodna ili ne. Ovde budite malo oprezniji, jer se vrlo lako možete upetljati u tajnu priču. U emotivnim relacijama kod Rakova može biti neskih nesuglasica i rasprava, naročito u prvom delu sedmice. Možda to i nisu neke važne stvari zbog kojih se raspravljate, ali evidentno je da ste vi nešto osetljiviji nego inače i da svaki postupak od strane partnera doživljavate kao smak sveta i razlog za svađu. U drugom delu sedmice okolnosti se menjaju, vi ćete biti u boljem raspoloženju, pa će i tenzija početi da nestaje.

Posao

Prvi dani ove nedelje vam mogu biti dosta naporni u poslovnom segmentu. Vi ćete biti u žurbi, zatrpani velikom količinom obaveza, a nećete moći da očekujete neku naročitu pomoć od strane kolega. Nervoza će biti prisutna i u kontaktu sa nadređenima – sve u svemu, nećete znati gde vam je glava. Ipak, kada polovinom sedmice skinete breme najvećih obaveza i dužnosti sa sebe, ulazite u jedan mnogo rasterećeniji i opušteniji period. Vazduh već „miriše“ na praznike i u vaše radno okruženje vratiće se pozitivna atmosfera. Šta više, čak možete napraviti i neki dogovor koji će početi da funkcioniše ulaskom u novu 2017-u.

Novac

Vaši prilivi su dosta solidni, a dobićete i isplatu na koju računate. Ipak, troškovi su veći nego inače i biće potrebno dosta truda da zadržite finansijski balans.

Zdravlje

Čuvajte se početkom sedmice, jer u tom periodu možete lako da se prehladite ili zakačite neki virus. Utopljavajte se, pijte čajeve, radite na svom imunitetu.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Prve dve dekade meseca slobodni Rakovi verovatno ni neće razmišljati nešto posebno na temu ljubavi. Poslovna ili finansijska tematika vam je sada prioritetnija, a slobodno vreme ćete uglavnom provoditi ili sami ili sa najbližim prijateljima. Ako se neke osobe i budu pojavile u ovom periodu i zainteresovale vas na kratko, verovatno je da se te priče neće proširiti niti otići u nekom, iole dubljem pravcu. Oni koji su zainteresovani za avanturu i prijateljske „kombinacije“ imaće povremeno baš takve momente. Od početka treće dekade pojavljuje se osoba čiji vam senzibilitet mnogo više odgovara i koja bi vas i mogla navesti da se iskreno zaljubite. Ako je to neko koga upoznajete preko interneta, dobro proverite da li je osoba zauzeta, da se kasnije ne biste razočarali. U svakom slučaju, ne savetuje vam se da žurite. U emotivnim relacijama – red lepih dešavanja, red statičnosti. U suštini – ista meta, isto rastojanje – kao u nekom dužem prethodnom periodu. Nekima od vas mogla bi se dogoditi i avantura i to tokom druge dekade, sa osobom koju od ranije poznajete. Moguće je da tada i obnovite viđanje sa osobom sa kojom ste već bili u tajnom odnosu. Ako se već uplićete u tajne, potrudite se da one ne izađu na svetlost dana.

Posao

U prve dve dekade meseca polje poslovne svakodnevice naglašeno je tranzitom Sunca, što će Rakovima doneti da se na pravi način izbore sa obavezama. Ovaj period vrlo uspešno ćete iskoristiti ukoliko otpočnete i nove dogovore, pregovore oko poslovnih projekata – jedino što vam se ne savetuje jeste žurba. Do polovine meseca imate mogućnosti za iznenadne prilive novca, ali ovaj period nije dobar za neka veća finansijska ulaganja – naročito ako postoji neka forma rizika. Merkur koji vlada vašom komunikacijom, biće što u senci, što retrogradan tokom celog decembra, pa bi bilo dobro da naročito obratite pažnju na kontakte sa novim saradnicima, ali i na papirologiju, dozvole – koje bi u ovom periodu mogle biti problem. Ono što vam ovaj aspekt može doneti u pozitivnom smislu je obnova saradnje sa osobama sa kojima ste ranije dosta dobro funkcionisali. Odnos sa kolegama biće dosta korektan.

Zdravlje

Dosta solidna zdravstvena situacija pratiće vas u prve dve dekade meseca. Ostatak ovog perioda može doneti neke sitnije tegobe, i to uglavnom starijoj populaciji. Mlađi Rakovi mogli bi imati alergije na hranu ili probleme sa kožom.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs