Neke neprijatne situacije morate završiti danas, koliko god vam to ne bilo milo. Ne izgovarajte se drugim obavezama, jer će vam ovo ako prolongirate, samo napraviti još veći teret, a moguće i probleme. Neku raspravu sa emotivnim partnerom možete završiti na lakši način. Ne padajte u vatru.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Kad god je pun Mesec, a u ovoj nedelji je to u znaku Device, vi generalno gledano imate problem sa promenljivim raspoloženjima i osećanjima. No, u ovoj sedmici to može biti pojačano i time što ćete biti ubeđeni da ste neke situacije shvatili baš kako treba i smatrati da ste u pravu, a u suštini – to neće imati nikakvih dodirnih tačaka sa realnošću. U prevodu – možete napraviti problem bez problema sa voljenom osobom. Trudite se da to ne uradite. Sačekajte pre nego što progovorite i napadnete. Oni koji su slobodni – za vas je ovo zanimljiv period po pitanju emocija. Kontakti sa nekim osobama mogu se pojačati, mogu i strasti proraditi, ma može biti i nekih zanimljivih ljubavnih početaka!

Posao

Pažnja će vam biti rasuta pa morate da se po svim pitanjima dobro organizujete u ovoj sedmici. Takođe, ne pravite grandiozne planove na osnovu nekih dogovora koji su pokrenuti, pitanje je šta će na kraju od svega toga ispasti. U komunikaciji i kontaktu sa saradnicima i poslovnim partnerima obuzdajte svoju nestrpljivost i ubeđenost da ste po svim pitanjima u pravu. Budite spremni da saslušate ono što imaju da vam kažu, a ne samo da terate svoje....

Novac

Priliva će biti, ali je pitanje da li ćete vi biti zadovoljni količinom novca kojom raspolažete. Možda očekujete previše?

Zdravlje

Zdravlje je solidno, ali i dalje stoji upozorenje na sve ono što je vezano za saobraćaj i za mogućnost povreda.

Hrana

Ova nedelja vam donosi problem sa varenjem, naglašeno u svom prvom delu. Na sve morate obratiti pažnju – i na ispravnost i kvalitet namirnica i na to da izbegavate sve na šta znate da je vaš stomak osetljiv.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

U prvoj polovini februara treba obazrivije nastupati u emotivnim vezama i brakovima. Oboje ste pod pritiskom, ali sa druge strane – oboje očekujete da vas ona druga osoba razume, podrži i pokaže vam više nežnosti. Neusklađenost će biti naglašena s vremena na vreme, ali ona je ipak rešiva iako će u pojedinim momentima izgledati kao da ste pred vratima vrlo ozbiljnog sukoba. No, ispada da će to biti ona varijanta – Tresla se gora, rodio se miš. Drugi deo februara vam je dosta stabilan i doneće vam više zajedničkih trenutaka koji su ispunjeni brigom, nežnošću i obostranom pažnjom. Usamljeni Rakovi će tokom celog februara imati naglašene mogućnosti za nove emotivne početke. Poznanstva mogu krenuti već početkom meseca, ali mora se primetiti da ćete isto tako dobrih šansi imati i kasnije. No, za vas je nekako najupečatljivija i najjače postavljena druga dekada februara. U tom periodu vaš status se može promeniti preko noći jer vam u život može “uleteti” osoba sa kojom ste svesni da možete ostvariti i vrlo zanimljivu, ali i  izuzetno stabilnu i trajnu priču. Uživajte, emotivno je ovo odličan mesec za vas!

Posao

Sve do polovine meseca računajte na povremena neslaganja i sa saradnicima, ali i sa nadređenima. U tim momentima izbegavajte impulsivnost i vodite se dugoročnim ciljevima. Sa malo truda se sve ovo može lako uspešno privesti kraju. Situacija će se dosta smiriti i stabilizovati tokom drugog dela meseca, a ovaj period vam je istovremeno naglašen i kroz mogućnosti češćih poslovnih putovanja ili jačanja saradnje sa strancima. Bićete dosta zadovoljni finansijama – neki jači troškovi tek pred kraj meseca.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija, mada bi stariji Rakovi tokom celog februara trebali da vode više računa o imunitetu. Mlađima su druga i treća dekada meseca pomalo naporne.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs