Ovo je za vecinu iz prve dekade definitivni kraj veze i nekih prijateljskih odnosa.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

U ljubavi nestabilnost i neizvesnot prolaze. Stvari ste postavili na svoje mesto i sada jasno vidite šta želite i koliko dajete. Muškarci Rakovi bice zadovoljni i opušteni pored svojih partnerki i bice puni energije, zavodljivi i šarmantni. Svi ce uživati u njihovom društvu.

Posao

Konacno nastupa malo mirniji period koji od vas nece zahtevati mnogo angažovanja i energije. Posle burnog perioda koji vas je istrošio i iscrpeo sve vaše energetske rezerve, sada nastupa period odmora i sumiranja rezultata. Bicete uglavnom zadovoljni iako su vaše ambicije i želje uvek velike.

Novac

Finansije se popravljaju posebno za Rakove prve dekade, a pošto novac vama pruža neophodnu stabilnost i zadovoljstvo bicete smireni i opušteni.

Zdravlje

Stres je glavni uzrok oslabljenog organizma.

Hrana

Mamina kuhinja, tradicionalna jela – sve je to što jedan Rak obožava. Topla supa ili corbica, meso ili riba. Jela koja mirišu na njihovo detinjstvo su im omiljena i uglavnom na njihovom meniju.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Talasa u partnerskim odnosima tokom ovog meseca. Mars vam I dalje “kvari posao” u polju doma, porodice, sigurnosti – oni koji su u braku ga doživljavaju kroz napetost koja konstantno stoji između vas I partnera zbog raznoraznih situacija a oni koji su u dužim vezama se čas osećaju spokojno pored voljene osobe a čas im se čini da se njihov odnos raspada. Na sve to, ni komunikacija između vas dvoje nije savršena - u početnoj fazi uvek postoji nerazumevanje I iako vas dvoje to kasnije rešite I razrešite – ovo često dovodi do nemira u vama. Situacija će krenuti da se stišava I smiruje ulaskom u treću dekadu novembra. Oni koji su slobodni – pored prošlosti koja će vrlo intenzivno biti prisutna tokom prve dve dekade meseca, vi sada imate šanse I za novitete, I to dobre. Ulazak Marsa u vaše polje ljubavi 19-og novembra I vrlo intenzivni aspekti koje pravi do kraja meseca mogu pokrenuti lavinu događaja. Iako u početnoj fazi ovo može ličiti na avanturu, vrlo lako se može dogoditi da se stvari brzo uozbilje.

Posao

Bilo da je u pitanju privatni posao ili radite za nekog – od vas se očekuje da u svakom trenutku budete na visini zadatka i da svoje obaveze izvršavate kvalitetno i na vreme. Ukoliko želite da otpočnete sa nečim novima – bilo da je u pitanju novo radno mesto ili poslovni projekat – računajte na težinu tokom većeg dela novembra. Ono što će vam u ovom mesecu ići na ruku jesu poboljšani finansijski prilivi, mada ćete tokom celog perioda biti skloni i pojačanom trošenju novca, naročito za privatni posao i porodicu.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu, a potrebno vam je i više kretanja. Stariji pripadnici znaka mogu imati probleme sa hormonima i radom žlezda.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs