Ti gledaš unapred i ono što tvoji drugovi sada otkrivaju za tebe je vec dosadno, pa ti se cini da si sam i da nemaš sa kim da podeliš svoje želje i ideje. Nema potrebe ni da se osamljuješ ni da žuriš i u svemu budeš prvi.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ukoliko u vašim emotivnim relacijama postoji osećaj stabilnosti – sada ne postoji nikakav razlog da taj osećaj bude poljuljan I narušen. Ok, možete imati povremeno oscilacije u raspoloženjima ali je to u trenutnim okolnostima potpuno normalno. Oni odnosi koji su nešto više poljuljani I u kojima preovladava nesigurnost I manjak komunikacije nešto teže će se boriti u ovom periodu I pritisak I nervoza mogu izazvati povremene jače rasprave. Slobodne Ribe – postoji mogućnost angažovanja oko vas od strane više osoba. Nije vreme za neke konkretne odluke I zaključke, samo uživajte I opustite se.

Posao

Koliko god mislili da ste po nekim pitanjima na pravom putu, ipak bi bilo dobro da ne donosite zaključke, a pogotovo ne bitnije poslovne odluke. Najbolje bi vam bilo da se usmerite na obavljanje svakodnevne poslovne tematike I da sve važne situacije, čak I dogovore odložite. U ovom periodu postoji mogućnost grešaka po pitanju papirologije – pa češće proveravajte sami sebe. Ukoliko radite od kuće verovatno vam je teško da se organizujete, ali od kraja nedelje pa na dalje I to će biti lakše.

Novac

I pored korektne finansijske situacije, vi ste zabrinuti.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe su prolazne. Više se relaksirajte, previše ste nervozni.

Hrana

Jednim delom ste svoju ishranu popravili, promenili neke navike I ostaje vam samo da nastavite ovim tempom. Više vitamina I minerala potražite u svežem voću I povrću. Pokušajte da izbegnete slatkiše, ako je to ikako moguće.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ono što je primarno, makar u prvoj polovini marta – jeste izgraditi kvalitetnu komunikaciju sa voljenom osobom, što će biti komplikovan zadatak. Niti ste vi otvoreni, niti voljena osoba – postoji puno nejasnoća, konfuzija, obostranih sumnji ili pogrešno protumačenih reči i postupaka. Ovakvo funkcionisanje mučiće i vas i partnera, pa bi zaista bilo dobro da oboje otvorite karte da biste mogli da razvejete magle i nastavite dalje. Drugi deo meseca je već pogodniji – iako vam ni u njemu neće baš cvetati ruže, evidentno je da ćete se oboje truditi da funkcionišete skladno i stabilno. Slobodni – sam početak meseca je rezervisan za prošlost jer se može ponovo uspostaviti komunikacija sa bivšim partnerom ili osobom koju ste poznavali. Iako će ovo biti simpatično iskustvo, za vas je mnogo značajniji ostatak marta koji vam preko prijatelja, društvenih mreža, izlazaka, putovanja, ali i iz okoline – donosi izuzetno interesantnu osobu sa kojom biste lako mogli « kliknuti ».

Posao

Iako ćete sve do polovine marta raditi na teži način ili uz komplikacije – to ne znači da pred vama nije dobar poslovni mesec. Ipak, njegova snaga i kvaliteti najpre će izbiti tokom drugog dela ovog perioda kada Ribe očekuju mnogobrojni plodonosni poslovni kontakti. Umećete vrlo realno i praktično da odaberete ono što je najpovoljnije po vas. Ovaj će mesec obeležiti vaša velika efikasnost u borbi sa svakodnevnom problematikom, ali i poboljšanja u finansijskom segmentu.

Zdravlje

Stabilnija zdravstvena situacija očekuje vas u drugom delu marta. Pravi je trenutak i da se pokrenete i budete više fizički aktivni.


Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs