Dan kada je vaša pažnja potrebna na sto strana u poslovnom segmentu a vi niste baš svoji sto posto. Još uvek su vam neke brige u glavi, pa ćete biti malo sporiji nego inače. Dok poslovni deo klacka, emotivni funkcioniše više nego dobro. Partner ima razumevanja za vas i želi da vas razmazi.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Promenljiva sedmica sa voljenom osobom. Čini mi se da će odnos kao odnos biti dobar, ali da će neke druge situacije vama donositi da se ne osećate povrmeno baš kako treba. Na primer – partner može biti težak za komunikaciju i dogovor, ili ćete morati nešto večito da ga čekate, ili pak – neće biti dovoljno prostora i vremena za vas dvoje. No, sve će to nekako otići u drugi plan kada se vidite i opustite. Ne nervirajte se – iako situacija klacka i ide sporo, ipak ćete vi dobiti ono što vam je potrebno. Slobodne Ribe – neko će želeti da vam se približi, a u vama će proraditi stari strahovi i podići ćete barikade. No, postoji velika šansa da ipak pustite ovu osobu da vam priđe. Jer – biće uporna i neće odustati....

Posao

Doći će vam teški ljudi i teški razgovori. Rastezaće vam živce kao konopce, ali sve ćete vi to nekako fino uspeti da „ispeglate“. I izvučete najbolje za sebe. Takođe – u ovoj sedmici vam može doći poslovna ponuda ili predlog za koji ćete u prvom mahu biti u velikom iskušenju da momentalno odbijete. No, posle razmišljanja i razgovora sa onima kojima verujete – shvatićete da to možda i nije toliko loše, naprotiv. Poenta je u tome da vam nešto novo, što je dobro – može doći u ovom periodu.

Novac

Zabrinutost zbog novca i troškova koje niste planirali.

Zdravlje

Kičma vam šalje signale da obratite više pažnje na nju. Takođe – mogućnost manje prehlade.

Hrana

Bolji apetit je evidentan tokom ove nedelje a redovniji obroci svakako će uticati i na to da se osećate dobro, poletno, raspoloženo. Do sredine sedmice će vas još uvek mučiti po koja brigica pa ćete utehu tražiti u slatkišima, ali nakon toga – sledi vam normalno funkcionisanje.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Mnogo planeta u partnerovom polju ličnosti, pogotovo prisustvo Marsa – kao I napet aspekt sa Jupiterom koji vlada vašim znakom – govore o tome da vaše voljeno biće može u prvoj polovini septembra biti prilično zahtevno, teško, komplikovano. Druga strana će tražiti da se vi prilagođavate njoj, da je razumete I volite takvu kakva je, a vi ćete smatrati da dobijate samo mrvice pažnje, ljubavi i poštovanja i da ste samo vi osoba koja daje i ulaže sebe u ovaj odnos. Takođe, postojaće momenti sumnje, opterećenost ljubomorom I naglašena nesigurnost. No, znate kako kažu – sve što počne, mora I da se završi – pa računajte da od drugog dela meseca kreću konačno, ipak mnogo bolji dani za vas. Dosta toga će se izdefinisati, dosta toga će se samo od sebe uklopiti, ali ono što je najbitnije – vi i partner ćete konačno uspeti da se « pronađete » onako kako treba….Ukoliko ste slobodni, zaista bi bilo šteta da propustite aspekte koji donose minimum jednu novu osobu u vaš život. Pokrenite se, vreme je.

Posao

Jedan vrlo aktivan I živ poslovni mesec je pred vama. U suštini, to znači da ćete prvi njegov deo uglavnom provesti radeći po vasceli dan, u potpunosti okupirani poslom I obavezama koje će non stop izvirati pred vama. Nemojte da vam bude žao zbog vašeg truda – sve ćete to naplatiti, jednim delom već tokom drugog dela meseca. Nekima od vas slede značajna pokretanja I dešavanja, pa čak I unapređenja. Što se finansijskog segmenta tiče – kraj meseca ćete dočekati dosta zadovoljni I stabilni.

Zdravlje

Prvi deo meseca je zahtevan pa u tom periodu više vodite računa o odmoru, kvalitetnom snu, ali I o ishrani.Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs