Emocije danas stavljate ispred poslovnih obaveza. Odradicete samo neophodne stvari koje ne možete da izbegnete.Izgleda da vas je tek sada stiglo prolece, jer se osecate poletno, živahno i jedva cekate da ponovo budete sa osobom koja vam je draga. Ceo današnji dan bice za pamcenje. Strasti vas drmaju kao nikada do sada.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Nešto u vezi doma, porodice – donosi vam nestabilnost. Moguće je da partner posredno jeste uzrok tih problema, ali u svakom slučaju – na vama ostaje da ih rešavate. Može i voljena osoba da vam se pridruži, pogotovo ako ste u braku – onda zajedničkim snagama možete da sredite ovo. Ukoliko vaša ili partnerova porodica pravi problem između vas dvoje, onda ćete morati da odlučite šta vam je prioritet – dobri odnosi sa familijom ili stabilnost vaše veze. Slobodne Ribe – čini vam se da vam neko šalje ljubavne signale ali niste sigurni da li je to zaista istina ili biste vi samo voleli da je tako….

Posao

Promene u poslovnoj sferi su više nego evidentne i mogu doći prilično neočekivano. Ni sami ne znate da li da se radujete ili da budete zabrinuti pa ćete verovatno raditi i jedno i drugo. No, sačekaćemo da vreme da svoj sud koliko su ove promene bile zaista pozitivne po vas. U međuvremenu – sledi vam sedmica napetosti u kolegijalnim odnosima. Čini mi se kao da će se svi truditi da se izmaknu i prepuste vama da rešavate ono najzahtevnije i najproblematičnije. Možete svakako, ali ćete se nervirati.

Novac

Situacija traži od vas da odjednom iskeširate veću sumu novca.

Zdravlje

Problem sa ishranom, sa nervozom, sa spavanjem.

Hrana

Vašem organizmu je potrebna lakša hrana, manji obroci koji će se najvećim delom zasnivati na zelenom povrću, pilećem ili ćurećem mesu, koje je najbolje da bude grilovano. Ne opterećujte svoj želudac prženom hranom i slatkišima u većim količinama.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Prva polovina juna može doneti povremene probleme u odnosu sa voljenom osobom a glavni inicijator za iste ćete uglavnom biti vi. Nešto vam smeta – da li postoji nezadovoljstvo trenutnim statusom vaše veze, da li imate očekivanja koja nisu ispunjena ili jednostavno želite da ubrzate I voljenu osobu I dešavanja – to znate samo vi. Poenta je da ćete početi da prilično neprijatno presirate drago vam biće što može dovesti do nervoze I rasprava. Kad se malo “izduvate” brzo ćete shvatiti da ste preterali I zato drugi deo meseca I jeste jednostavniji, pogotovo što ćete od voljene osobe dobijati više potvrda privrženosti, nežnosti, osećanja. E sad, da li će biti baš sve onako kako biste vi voleli – verovatno neće. Budite strpljiviji. Slobodne Ribe – biće tu dešavanja I zanimljivih poznanstava – samo vodite računa da u prvom delu juna ne ulazite u emotivne priče vođeni strašću I hemijom. Pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi početkom treće dekade meseca označava pojavu ozbiljnog emotivnog partnera I stabilne veze.

Posao

Mars u vašem polju ličnosti je izvrstan kada je potrebno snažno I brzo delovati na poslu, kada je potrebno otkloniti teškoće I biti osoba od akcije. No,ne treba zaboraviti da je to u svojoj suštini ipak ratnička planeta,pa bi Ribe trebale da malo smanje doživljaj, pogotovo do polovine meseca I da ne prave bespotrebno konflikte u svojoj poslovnoj okolini. I bez ovoga jun će biti povoljan poslovni period za vas. Svoju energiju usmerite u obaveze, u nove poslovne projekte, u svoje planove I prioritete.

Zdravlje

Ne baš najpovoljnija po pitanjima zdravlja prva polovina juna. Moguće su povrede, upale, alergijske reakcije, problemi sa venama I oscilacijom pritiska. Drugi deo meseca je povoljan po vas.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs