Danas definitivno privodite kraju dogovore koji su vam od velike važnosti. Bićete vrlo inspirisani, puni samopouzdanja i motivisani, pa nije ni čudo što ćete ostvariti dobar rezultat. Jedna osoba vas podstiče na razmišljanja, i unosi vam pozitivan nemir.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Retrogradni Merkur se vratio u vaše polje ljubavi i tokom ove sedmice će biti u jakom kontaktu sa Venerom. Eto prilike da se neka pitanja sa voljenom osobom reše i poprave, eto prilike da se na drugačiji, lepši, mekši i suptilniji način razgovara o onome što vas je do sada mučilo. U suštini, u ovoj sedmici se mogu srediti mnoge situacije i poboljšati odnos sa partnerom. Nemojte propuštati prilike koje će vam se ukazati. Slobodne Ribe će pod uticajem ovih aspekata ipak biti više okrenute ka prošlosti, ali gledajte da ovo bude samo na način da neku davnu priču zaključite i stavite joj tačku. Sada ste u periodu kada prošlost čistite, i ne trebate da joj se vraćate. Nove ljubavi su pred vama.

Posao

Odlična poslovna sedmica za pripadnike vašeg znaka. Imaćete osećaj da stvari držite pod kontrolom, da sve funkcioniše dobro da bolje biti ne može. Istina je da će mnogo toga da se popravi tokom ovog perioda, ali on je važan zbog još jedne stvari – pozicije koje sada zauzmete mogu doneti one prave rezultate u narednim mesecima. Zato, uključite ambiciju u pravoj meri, budite korektni, pravedni i posvećeni onima sa kojima radite i ne brinite. Sve će vam se to itekako isplatiti. Uskoro.

Novac

Dobijate isplatu koju već duže vremena očekujete.

Zdravlje

U ovoj sedmici osećate se vrlo dobro.

Hrana

Bolje raspoloženje, stabilnije funkcionisanje u svim segmentima, pa i kada je ishrana u pitanju. Ukoliko ste do sada preterivali – naći ćete pravu meru. Ukoliko ste pak bili neredovni sa obrocima ili se hranili nezdravo – sada ćete to poboljšati.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Negde se vi I emotivni partner bolje razumete nego u dužem prethodnom periodu, ali to ne znači da će vaš odnos tokom jula biti savršen. I pored jačeg razumevanja postoji napetost koja će se osećati čas jače, čas slabije I u tim momentima bi bilo dobro da ne gurate priču u pravcu razmimoilaženja ili rasprava. Period je dobar da napravite neke promene u odnosu – da se češće družite, da izlazite sa zajedničkim prijateljima, da otputujete negde ili da budete više društveno aktivni. Iznenadite pozitivno jedno drugo povremeno – to će umnogome doprineti da napetost nestaje I da ustupa mesto dobrom raspoloženju I optimizmu. Slobodni pripadnici ovog znaka već tokom prve dekade jula mogu upoznati nekog ko će ih na prvi pogled, prilično prodrmati. Oni romantici među vama će izjaviti da je to sudbinski susret, onaj koji je zapisan u zvezdama, pronalaženje srodne duše I tako dalje….Realno gledano – ovo je istinski jedno interesantno biće I vredelo bi potruditi se da se priča razvije….Prošlost je takođe tu, ma manite je….

Posao

Još bi bilo najbolje kada biste mogli da zbrišete u potpunosti sa posla I da makar prve dve dekade meseca provedete na odmoru, negde daleko od svih briga I poslovnih problema. Ukoliko ne uspete, pa šta da vam kažem – naradićete se I izmoriti I fizički I mentalno jer će na dnevnoj bazi biti situacija koje vam crpu snagu I ostavljaju vas isceđene. Tek od ulaska u treću dekadu jula kreće neko blago rasterećenje, normalnije funkcionisanje I veće zadovoljstvo odnosima na poslu.

Zdravlje

Nagomilanu negativnu energiju ili izbacite kroz fizičku aktivnost ili pronađite način da na dnevnoj bazi budete više opušteni.Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs