Osoba do koje vam je stalo nema iste potrebe kao vi, zato je potrebno naci neki dogovor i kompromis, što je naravno teško kada ste vi u pitanju!

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Partner vas obasipa pažnjom i nežnostima, a vama to i te kako prija. Brzo ce doci period vece stabilnosti, srece i ljubavi za Ribe koji su u braku i koji su iz druge dekade. Polako cete se opuštati, zaboraviti na trzavice koje su vas dugo mucile, ljubomora ce izbledeti i harmonija ce poceti da vam se vraca. Uporedo sa tim postacete mnogo strastveniji i zainteresovaniji za culna uživanja. Nedelja koja je pred vama nudi zaista nezaboravna iskustva na tom polju, a posebno doživljaje možete da ocekujete na pocetku ove nedelje.

Posao

Uzdržite se od važnih odluka jer vam je objektivnost umanjena. Takode ne zapocinjite rasprave sa jednim od kolega. Sve se može završiti svadom koja je sasvim suvišna, a uz to necete ni biti u pravu. Treba napomenuti da ne ulazite u razne poslovne ili privatne kombinacije sa prijateljem u znaku Riba. Brzo bi vam se to obilo o glavu. Takode, oslonite se iskljucivo na sopstveni osecaj i ne slušajte savete kolega po tom pitanju iako ce biti teško odupreti se njegovom (njenom) uticaju u narednom periodu. Prosto cete biti iznenadeniodlucnošcu i snagom koju ce on (ona) pokazati u jednom momentu, ali to ce vam se dopasti.

Novac

Vaši prilivi su još uvek ograniceni. Stižu vas dugovi.

Zdravlje

Pazite na prehladu i alergijske infekcije.

Hrana

Plodovi mora, riba i neizbežno maslinovo ulje. Vole manje ali raznovrsne obroke. Obožavaju predjela.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Strahovi koji će povremeno biti pojačani kod vas vezivaće se za ponašanja partnera koja nećete moći da objasnite sebi. No, setite se one izreke – u strahu su velike oči – ništa ne ukazuje da imate razloga za bojazan, a već od drugog dela meseca shvatićete da ste brinuli bez razloga. Ispašće da je veliki deo problema bio nesporazum, konfuzija ili pogrešno protumačeni postupci voljene osobe. Šta više, taj drugi deo meseca – naročito period posle 20-og novembra, može baš unaprediti vaš odnos. Nekima od vas stoje jako prijatni trenuci sa voljenom osobom, dok će se drugi odlučiti I za značajniji korak napred kada je vaša veza u pitanju. Oni koji su slobodni – neko pokušava da obnovi kontakt sa vama, ali nisam sigurna da ste vi sada spremni da se vraćate korak unazad kada je ljubav u pitanju. Pogotovo što se već od kraja prve dekade meseca može pojaviti nova osoba koja će vas itekako zainteresovati. Pred vama je lep mesec u kojem ćete uživati, a ako se sve kockice poklope – do njegovog kraja biti u novoj ljubavnoj priči!

Posao

Vrlo povoljan mesec u poslovnom segmentu. Vi već neko duže vreme istrajno gradite svoju reputaciju I sigurno je da I poslovni saradnici I nadređeni imaju veliko poverenje u vas, kao I poštovanje vašeg rada. Nije zato ni čudno što baš u ovom periodu možete dobiti potvrde kvaliteta, bilo kroz promenu radnog mesta, unapređenje ili značajno povećanje priliva. Malo obratite pažnju na prve dve dekade perioda, jer je tada vreme da se više posvetite zaostalim poslovnim pitanjima, naročito papirologiji.

Zdravlje

Povoljna zdravstvena situacija tokom novembra. Samo je potrebno da se više fizički aktivirate, pošto ste se totalno ulenjiliAutor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs