Pa, kako stvari stoje – ovo neće biti poslednji radni dan u ovoj godini za vas. Moguće je da vam je javljeno da ćete morati ili da dežurate ili da se makar pojavite i sutra na poslu. Malo je reći da ste besni. Ako ne možete promeniti ovu situaciju, prihvatite je. Bolje i to nego besmislene rasprave.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs
Astrolog Violeta

Hrana

Vi znate kako funkcionišete – kada je sve u redu, imate normalan apetit. Kada ste pod stresom ili nervozni – ili prestajete da jedete u potpunosti ili se svaki čas „tešite“ nekom hranom. Ove sedmice će vam biti potrebno dosta „tešenja“, naročito u prvim danima nedelje....

Ljubav

Sa Marsom u polju ličnosti – nije ni čudo što ste povremeno nervozni. Doduše, možete se postaviti i autoritativno i dominantno prema partneru i pokušavati da isterujete neku svoju volju – što se drugoj strani neće ni malo dopasti. U prevodu – nedelja u kojoj može biti nervoze u partnerskim odnosima. Ipak, kako se bude bližio doček nove godine, vi lično ćete želeti da spustite loptu i stabilizujete svoju vezu. Pa naravno, nećete valjda da uđete u 2017-u u svađi! Kod slobodnih Riba, pored mogućnosti za tajne priče koje su dosta aktuelne u ovom periodu, otvaraju se šanse i za neke pomake sa osobama preko poslovnog segmenta. Takođe, neke od vas očekuje i obnova komunikacije sa bivšim emotivnim partnerima. Ako smatrate da ništa od ovoga nije za vas, onda budite strpljivi još malo – za neki dan, eto planete ljubavi Venere u vašem znaku....biće prilike za emotivnu sreću...

Posao

Poslovna situacija je, bar u prvom delu sedmice, dosta promenljiva i sigurno je da će vam doneti nervozu i opterećenost. Odnos sa kolegama klacka, čas podržavate jedni druge, čas se raspravljate i svađate. Nervozu unosi mnogo posla i obaveza, koje su sve vezane za kratke rokove. Ukoliko radite u uslužnim delatnostima, verovatno nećete znati na koju stranu pre da se okrenete. Ipak, od drugog dela sedmice dolazi do nekog rasterećenja – ili ćete raščistiti najveći deo obaveza, ili će vam neko priskočiti u pomoć. Svojim rezultatima ove godine niste zadovoljni – zato se nadamo da ćete bolje proći u narednoj!

Novac

Obzirom na to koliko stalno kukate kada je novac u pitanju, ove sedmice nećete moći da se baš toliko žalite. Dosta stabilni prilivi koji stižu na vreme – taman da se pokriju troškovi praznika i organizuje neki dobar doček.

Zdravlje

Konjukcija Marsa i Neptuna u vašem znaku pojačava sklonost ka štetnim navikama, naročito ka alkoholu. Potrudite se da budete umereni.


Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ako ste slobodni....verovatno muku mučite. Vaša podsvest je opterećena Marsom sve do kraja druge dekade decembra – milion pitanja vrti vam se u glavi, a ni na jedno nemate odgovor. Opet, vaše polje prijatelja, izlazaka, društvenih mreža je dosta dobro aktivirano i možete u tom segmentu eventualno potražiti nešto za sebe. No, problem imaju one Ribe koje su vezane za prošlost. Bivši emotivni partner im ne izlazi iz glave i evidentno je da u ovom momentu ne možete (a ni ne želite) da se maknete i krenete dalje. Tokom druge dekade meseca očekujte da će se baš ta prošlost mnogo više aktivirati. Mogućnosti za tajne kontakte i susrete su takođe naglašene. Ipak, tek ulaskom Marsa u vaš znak 19-og decembra, kao da ćete dobiti dovoljno snage i energije da jasno i glasno kažete šta želite, ali i da u velikoj meri raščistite sa svojim nesigurnostima i problemima. Čak iako imate emotivnog partnera – vaše nezadovoljstvo je više nego naglašeno. Komunikacija sa voljenom osobom je čas korektna, čas nikakva, vi nekako pokušavate da balansirate, u isto vreme optužujući partnera da se ne trudi ni malo. Da li je to istina ili ne, to je već pitanje, ali to je vaš doživljaj realnosti. U suštini, ako ne pronađete zajednički jezik, ovaj mesec može biti dosta naporan za vaše emotivne relacije.

Posao

Jasno vam je gde su vaše „slabe tačke“ kada je poslovni segment u pitanju i trudićete se da ih ispravite, što će rezultovati velikim pomacima u trećoj dekadi decembra. Umete u ovom periodu da prepoznate prave prilike, da odvojite bitno od nebitnog, oslonite se na svoju intuiciju, jer vas ona nepogrešivo vodi ka pravim stvarima i potezima. Možda je za realizaciju nekih poslova potrebno vreme, ali ste vi dovoljno strpljivi i spremni da sačekate svoj momenat. Pozitivne promene u ovom mesecu počinju da zaživljavaju i budite sigurni da ćete krajnjim rezultatima biti više nego zadovoljni. Naročito ćete se obradovati jačim finansijskim prilivima, koji će vam pomoći da stanete na kraj nekim dugovanjima koje već izvesno vreme vučete. Odnos sa kolegama će biti malo naporan za vas, jer povremeno nećete osećati podršku sa njihove strane. I to će se popraviti u drugom delu meseca.

Zdravlje

Generalno, zdravstvena situacija nije loša. Ipak, u prvom delu meseca ćete se često osećati kao isceđeni i u tom periodu možete imati i pad imuniteta. Ojačajte svoju krvnu sliku, potrudite se da nađete dovoljno vremena za sebe, za odmor, relaksaciju i dobar san.Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs