Neraspoloženje koje će vas tokom današnjeg dana uhvatiti povezano je i sa emotivnim, ali i sa poslovnim segmentom. Opterećujete sebe previše stvarima na koje trenutno nemate uticaj. Jasno je da bi želeli da se stvari pokrenu malo brže, ali to trenutno baš i nije moguće. Strpljenja.
 
 
 
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
 

Ljubav

U odnosu sa partnerom se ne dešava ništa. Sve je mirno. U nekim momentima vam ovo prija, ali u drugim nemate osećaj da vaš odnos bilo gde ide, već da je zapao u neku kolotečinu, mrtvilo. Škorpije će se na različite načine boriti sa ovim osećajem – neko će se zakopati u posao, neko će vreme provoditi sa prijateljima, neko će početi da čačka po prošlosti, a neko će u tajnosti flertovati....Slobodni – nešto je krenulo da se dešava, pa stalo. Sada uopšte niste sigurni da li se od vas očekuje da povučete neki potez ili da sačekate razvoj događaja. Sačekajte, iako će vam to teško pasti. Moguće je javljanje nekoga iz prošlosti ovih dana, ali to će vam doneti samo sentimentalnost na kratko, ništa više...

Posao

Povremeno imate talase nesigurnosti kada je poslovna budućnost u pitanju. Osećaj da ste zablokirani u ovoj nedelji s vremena na vreme može biti toliko jak da može uticati na obavljanje vaših dnevnih aktivnosti. Najgora je varijanta da pod ovim unutrašnjim pritiskom stanete – neophodno je da se usredsredite na dnevne obaveze i završavate ih na vreme. Neke situacije se hoće raspetljati u ovoj nedelji i malo vam olakšati, malo vam dati nadu da ipak jeste na pravom putu.

Novac

Iako će novca biti, osećaj nesigurnosti će ipak postojati.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju. Mogućnost padova i povreda.

Hrana

Ishranu ste jednim dobrim delom doveli u red – sada je samo potrebno da ne pokleknete pod iskušenjima, ali i da nešto više poradite na fizičkoj aktivnosti. I bićete tip – top. Odgovara vam piletina, ćuretina, riba. Potrebno je nešto više voća u ishrani.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vi i partner ćete se nekako mimoilaziti tokom septembra. To ne znači da će vaš odnos biti loš, on će funkcionisati I dalje nekim ustaljenim tempom….ali oboje ćete imati svoje nesigurnosti I strahove. Kada vi budete skroz ok, u nekom super fazonu I raspoloženju, partner se neće osećati najbolje jer će momentalno to vaše ponašanje povezivati sa time da vam se pojavio neko nov ili da flertujete sa strane. Kada vaša voljena osoba bude dobro I pozitivna I spremna da vam pruži svoj maksimum, vi ćete se zatvoriti I povući, takođe sumnjajući da nešto krije od vas. Da sve ovo ne bi otišlo u nekom neželjenom pravcu, savetujem vam da ne otvarate bolne teme, da ne ispitujete jedno drugo I da suštinski – ne komplikujete više nego što je već komplikovano. Posvetite se nekim drugim, zajedničkim temama – onima koje interesuju I privlače I vas I drugu stranu. Sa malo truda, izguraćete vi ovo kako treba. Slobodni – prijatelji, izlasci, društvene mreže – mesta za pronalaženje simpatije, čak I ljubavne priče..

Posao

Pred Škorpijama je dobar poslovni mesec, pogotovo kada pričamo o finansijskom segmentu. Ovo je takođe period da se dogovori zaokružuju, da se konačno realizuju priče koje su pokrenute još mesecima unazad a koje su u prethodnom periodu stagnirale, bile na čekanju. Vi ćete imati dosta posla, neko bi rekao I previše – ali ćete raditi sa velikim elanom I ništa vam neće padati teško. Neki od vas mogu sa prijateljem ući u zajednički posao što će se pokazati kao dobar potez.

Zdravlje

Morate više voditi računa o svojim navikama I svom zdravlju tokom ovog meseca. Bićete osetljivi više nego inače.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs