Uspeli ste da postignete jedan dogovor i vrlo ste zadovoljni odvijanjem nekih situacija u poslovnom segmentu. Ako očekujete novčani priliv, on je izvestan u popodnevnim satima. Zajednički sa voljenom osobom prevaziđite neke napete momente u vašem odnosu.
 
 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
 

Ljubav

Pred vama je lepa i prilično mirna nedelja u kojoj ćete se vi osećati rasterećenije i opuštenije nego inače. Partner je okupiran svojim obavezama, vi svojim – ali zajednički trenuci, koliko god da su retki – ipak vam donose opuštenost, glatku komunikaciju i razumevanje. Sve ide nekim svojim tokom, pa da ne kvarimo....Slobodne Škorpije – neko pokazuje naklonost prema vama, ali vi onako, pomalo sa visine i kritičkim okom gledate na ovu osobu. Našli ste joj sto i jednu manu – u stvari, mislim da vas trenutno baš i ne interesuje ta ljubav, imate vi prečih stvari na pameti i stvarno ne želite da gubite vreme na neke tamo emocije i muvanje i sve ostalo što uz to ide....

Posao

Vaš vladar je u polju karijere, početkom nedelje tu ulazi i Sunce, a na samom kraju sedmice – Venera. Polako se okuplja planetarno društvance u znaku Lava i vašoj kući pozicije i statusa – i dok drugi odmaraju, Škorpije tek kreću sa pravim udarničkim tempom. Osećaj neizvesnosti koji je dosta dugo bio prisutan kod vas počeće ove nedelje polako da jenjava. Vi ćete od ovog perioda pa na dalje samo i sve više privlačiti pažnju na sebe i na svoje sposobnosti. Samo polako, ono pravo tek dolazi.

Novac

Novca će biti taman za sve. I da se vrate dugovi i da se plate obaveze ali i da se potroši.

Zdravlje

Odlično. Sve ste snažniji i poletniji.

Hrana

Konačno ste u skladu sami sa sobom. ili ste na novom režimu ishrane ili ste pronašli ono što vam zaista prija i čini da se osećate u isto vreme lagano, ali i poletno i puni energije. Šta god da radite – nastavite jer odgovara i vašem organizmu a i čini dobro vašem izgledu.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Naglašena preosetljivost tokom prve dve dekade jula meseca. Čas ćete dramiti, čas se nervirati, čas burno reagovati, čas obasipati voljenu osobu izlivima ljubavi, čas je iznenađivati sitnim poklonima I lepim iznenađenjima ili velikim rečima I izjavama. U svakom slučaju – partneru će biti pomalo teško da pohvata šta se dešava kod vas, pa je moguće da u nekim momentima dođe do nesporazuma ili do razmimoilaženja I problema u komunikaciji. No, sve će to doći na svoje mesto u poslednjoj dekadi meseca kada kao da se pronalaze prave reči za sve, kao da vas dvoje uspevate da se savršeno uklopite, a strast – taj vaš osnovni pokretač odjednom kreće nebu pod oblake. Slobodni pripadnici ovog znaka malo će lutati tokom jula – mnogobrojni kontakti sa suprotnim polom gde sve može ostati samo na nivou prijateljske komunikacije ili blagog flerta, po koja avanturica za one koji ne žele baš da se obavežu, dašak prošlosti čisto da začini stvari….A ono pravo? I toga ima – ali od pred kraj meseca pa na dalje….

Posao

Ambicije su se probudile, volja za promenama i pokretom se aktivirala i Škorpije će « ostaviti srce na terenu » kada je posao u pitanju. Ono što će vam smetati jeste žurba, nervoza i povremeno lošija komunikacija sa saradnicima i nadređenima. No, sve će se to brzo regulisati a vi hvatajte zalet za drugi deo meseca i ostatak leta jer idete u velike poslovne promene i napredovanja. Saradnje sa inostranstvom će se pojačati, kao I finansijski prilivi iz tog segmenta.

Zdravlje

Cesto će biti prisutni stres, možda i problemi sa spavanjem. Takođe – više obratite pažnju na grlo i kičmu. Drugi deo jula donosi znatnije poboljšanje u ovom segmentu.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs