Očekujete jednu veliku uslugu od strane prijatelja ili kolege i više je nego verovatno da će ovo i biti realizovano tokom današnjeg dana. Nestrpljivost u emotivnom segmentu stoji jer jako želite da pokrenete jednu priču sa osobom koja vam se stalno provlači kroz misli.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Merkur I Venera su u vašem znaku. Merkur, u dobrim aspektima sa trijadom iz Jarca daje vam mogućnost da na pravi način kažete ono što imate, da vaše reči duboko prodiru u srce i misli ili partnera ili osobe koja vam se dopada. Venera je tu da dodatno začini stvari, da da efekat iznenađenja, preokreta, uzbudljivosti, čulne i magnetske privlačnosti ali istovremeno i da pojača posesivnost, donese ljubomoru i slatke ljubavne muke. Ukoliko ste zauzeti, ta iznenađenja i preokrete izbegavajte (osim ako su super pozitivna i donose dobra dešavanja). Ukoliko ste solo – pa….verovatno nećete to biti još dugo….

Posao

E sad onu gore pomenutu rečitost I magnetičnost ukrstite sa jakom intuicijom, lukavošću I mozgom koji vam je u ovom periodu u potpuno detektivskom fazonu – I dobićete udarnu kombinaciju za uspeh u danima koji su pred nama. I vaša kreativnost je izražena, pa su ovo super dani za realizaciju promena I pokreta u poslovnom segmentu. Ne samo da ćete vi biti na vrhuncu zadatka, već će vam se neke situacije I same od sebe otvoriti. Potreba da nešto menjate I unesete novine će biti jako izražena.

Novac

Sunce je ušlo u vaš sektor finansija – ali džabe ono sija I privlači pare, ako vi I dalje trošite nemilice.

Zdravlje

Mars ubrzava kretanje, a vi se polako zdravstveno dižete. No, nije još vreme za opuštanje.

Hrana

Venera je ušla u vaš znak, pa će se potreba za slatkišima I većim količinama hrane aktivirati, naročito u drugom delu ove sedmice kada možete tamaniti sve što vam dođe pod ruku, najpre na nervnoj bazi. Imunitet vam je nešto bolji, ali još uvek biste trebali da jedete što raznovrsnije možete.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Škorpije će se u većem delu meseca osećati nesigurno, biće okupirane strahovima i mnogobrojnim pitanjima koja se vezuju za voljenu osobu i odnos u kojem su – što može dovoditi do zajedljivosti i teških reči sa vaše strane. Element drame će biti prenaglašen i možete praviti problem bez problema. Malo bolje funkcionišete od polovine meseca kada vaš vladar krene direktnim hodom, mada će i dalje između vas dvoje postojati komplikovane situacije i mnogo napetosti. Nešto od ovoga možete rešavati kroz strast, mada vam se preporučuje da sednete sa partnerom i ozbiljno popričate o svemu onome što vas muči. Da, neki odnosi tokom novembra mogu biti prekinuti – ali samo ukoliko je vaša veza već na nestabilnim osnovama i ukoliko nemate ni najmanju potrebu da postignete kompromis. Slobodne Škorpije – strasti su prenaglašene, a postoji mogućnost i za burne avanture ili tajne veze.

Posao

Sve ono što planirate ili očekujete ići će naglašeno sporo u prvoj dekadi novembra. Nakon tog perioda ulazite u vreme bolje energije za vas, ali istovremeno i vreme kada možete napraviti konkretnije pomake u poslovnom segmentu. Škorpije u drugoj polovini meseca očekuju i nove poslovne mogućnosti, neki od vas će prekinuti saradnje u kojima su i okrenuti se na drugu stranu. Povoljne okolnosti tokom treće dekade mogu vas dodatno finansijski stabilizovati i doneti vam isplative poslove i saradnje.

Zdravlje

Sve do polovine meseca ste naglašeno osetljivi i morate striktno voditi računa o sebi. Nakon toga je nešto lakši i energetski jači period ali sve do kraja meseca postoji potreba da se čuvate, odmarate.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs