Ne možete upravljati baš uvek razgovorom na onaj nacin na koji vi hocete. Danas ste spremni svima da „solite pamet“ i da objašnjavate šta biste vi uradili da ste na mestu nekog drugog. Ovakvim svojim nastupom možete neke saradnike okrenuti od vas, a emotivnog partnera ili prijatelja ozbiljno povrediti. Ne ponašajte se kao dete, razmislite pre nego što „ujedete“ nekog za srce.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Razumete se pa se ne razumete. Volite se čas najviše na svetu, čas ne možete očima da se gledate. Priča čas teče lako sa puno smeha i nežnosti, čas se upletete u raspravu pa ne možete da se raspetljate danima. U čemu je problem? I partnera i vas vode isti motivi, naravno emotivni (u prevodu – volite se, zaista) – ali je sada suština u tome da ste čas vi nesigurni, čas druga strana. Nema posebnog leka za ovo osim da prevaziđete. I naravno – da se trudite da ne raskidate svaka tri sata. Slobodni – hoćete nekog. I ta osoba hoće vas. Samo ne možete da se dogovorite oko toga. Nešto koči. Možda čak i prejake strasti.

Posao

I pored toga što emotivni segment talasa – u poslovnom može biti stabilnosti. Samo ne dozvolite da vas vaši unutrašnji cunamiji sprečavaju da se posvetite onome od čega se živi. Kreativnost vam je sada naglašena, naglašeno je nadahnuće – samo to pretočite u rad na dnevnoj bazi i ne možete da omašite. Unesite sebe, svoj duh i energiju u sve ono što radite i ne berite brigu – rezultati neće izostati. Nerviraće vas neki ljudi u ovoj sedmici, smetaće vam baš onda kada ste najviše u gužvi. Tako je kako je, izborite se.

Novac

Neki finansijski problemi mogu izaći u prvi plan. Budite više oprezni sa novcem.

Zdravlje

Ishrana neka bude na prvom mestu. Takođe – koliko god smatrali da ste od čelika, niste – potrebno vam je više odmora.

Hrana

Malo jedete sebe, malo jedete baš ono što ne biste trebali. I jedno i drugo će rezultovati nemirom stomaka i problemima sa varenjem. Ukoliko hoćete sebi da pomognete – malecki obročići često. Bez mesa i mesnih prerađevina, drastično smanjeni mlečni proizvodi. Kusajte samo voće, povrće, semenke.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Pa…nije jednostavan put kroz ljubavne vode zauzetih Škorpija tokom juna, ali obzirom da krajnji rezultat može biti više nego dobar – trudite se da izdržite ovo putešestvije. Mars kao vaš vladar do pred kraj juna je u znaku Riba što vas čini dodatno osetljivim, nežnim, romantičnim, ali I sumnjičavim. Svaki postupak od strane voljene osobe koji se ne bude uklapao u ovu vašu senzitivnost, izazivaće prilično burnu reakciju sa vaše strane, tako da je vrlo moguće da ćete se sa dragim vam bićem vrlo intenzivno raspravljati, a u pauzama vrlo intenzivno voleti. Pogotovo u prvoj polovini juna akcenat je bačen na strasti svake vrste, pa ćete vas dvoje oscilirati na relaciji – spavaća soba (ili neka druga pogodna prostorija) – rasprava. Kako budete išli ka kraju meseca, komunikacija će se poboljšati, strasti dovesti u normalniji tok I vas dvoje imati više mirnih trenutaka pred sobom. Slobodne Škorpije – ulazak u ljubavnu vezu svakako stoji. Samo je pitanje da li je to nova osoba…..ili neko vama već poodavno znan….

Posao

U prvoj dekadi juna Škorpije neka najviše obrate pažnju na finansijski segment I na to kakve dogovore (bar što se plaćanja tiče) sklapaju, bilo sa saradnicima bilo sa šefovima. Ovo je ujedno I najzahtevniji period tokom juna, sve što se bude nakon njega dešavalo – izguraćete neuporedivo lakše I jednostavnije. Šta više, možete pokrenuti planove, dogovore, idejna rešenja – sve ono što je već neko vreme na čekanju. Iako povremeno naporan, ovo je izuzetno dobar period za vas.

Zdravlje

Prva polovina juna donosi alergije, upale, probleme sa pritiskom, venama, hormonima. Drugi deo meseca vas oporavlja, diže imunitet i donosi potrebu za više pokreta i fizčkih aktivnosti.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs