Neko nije bio dovoljno uporan kada je u pitanju negovanje i održanje ljubavi.
 
 
 
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
 

Ljubav

Partner oseca da ne može da dopre do vas. Ne bi bilo loše da budete u pravomtrenutku i prema pravoj osobi – inicijator. Škorpije koji ovih dana mogu da se pohvale mirom i zadovoljstvom su iz druge dekade. Psihicki mir je san svake Škorpije u ovom periodu. Ljubav je sporedna ali važna tema takode. Možda najvažnija ako biste hteli da priznate tu cinjenicu, da vas nije sramota. Ponekada se iznenadimo koliko stidljivosti ima u ovom znaku. Necete se opredeliti za samocu i to je najbitnija odluka, posebno za mlade predstavnike ovog znaka.

Posao

Oni iz prve i druge dekade kriju svoje raspoloženje u odnosu na svoje saradnike. Ni oni koji su vam najbliži ne razumeju vaš stav, ali vama nije ni bitno da objašnjavate. Oni iz trece dekade isticu pojedine vrednosti koje nekim osobama nisu ni bitne. Osvrnite se, neko uporno i strpljivo ceka da sagledate pravi posao. Šanse se nude, nemojte ih propustiti.

Novac

Prilivi i odlivi su jednaki sada. Pazite da ne napravite vecu konfuziju na ovom polju.

Zdravlje

Poneki predstavnici ovog znaka ce imati operaciju. Oporavak ce biti stabilniji nego što se na pocetku vidi.

Hrana

Meso na razne nacine, a pride jako zacinjeno. To je pravi obrok za jednu Škorpiju. Pritom, mora biti posebna, drugacija, na neki nacin ekscentricno dekorisana. Vole da kombinuju sastojke, uglavnom izbegavaju masno, a ljubitelji su palacinki i pica.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Par momenata u ovom mesecu je pod crvenim alarmom – period od 10-og do 14-og novembra, u danima oko punog Meseca u partnerskom polju – kada neiskrenosti i tajne u vašoj vezi mogu izaći na dnevni red, i od 22-og do 25-og novembra – kada odnosi koji su već u « klimavoj » fazi mogu prestati da postoje. Cak i da je vaša veza izuzetno stabilna – ovo su dani u kojima je potrebno više kompromisa i tolerancije. Sem ovih desetak dana, novembar je za Škorpije u emotivnim ili bračnim vezama izuzetno stabilan, donosi dobro raspoloženje i voljenoj osobi i vama i takođe – pruža vam mogućnosti za više kvalitetno provedenog vremena. Oni koji su slobodni – retrogradni Merkur u vašem znaku može vas u nekom trenutku vratiti ka prošlosti (a verovatno će aktivirati i veliki broj bivših partnera makar u fazonu da vam se jave i pitaju kako ste), ali sem par susreta – teško je da se ovo može vratiti na stare staze. U poslednjih desetak dana meseca stoji vam jedna vrlo burna i strasna avantura u kojoj ćete uživati.

Posao

Fokus ovog meseca jeste na vašem znaku a vama su sada na pameti samo dve stvari – finansije i promene. Tokom ovog meseca pokrećete nešto što ste odavno priželjkivali ili što ste duže vreme pripremali u potaji. Da, u početnoj fazi može biti odlaganja i prepreka, ali ćete vrlo brzo uspeti da sa time izađete na kraj. Od početka treće dekade nastupaju ogromne, korenite promene ne samo u poslu već one životno važne. Period u kojem se možete odlučiti za prekid poslovnih konekcija koje su dotrajale.

Zdravlje

Sem manjih problema sa kičmom, u prve dve dekade meseca stoji vam prilično stabilna zdravstvena situacija. Poslednja dekada može doneti jaču prehladu ili virusnu infekciju.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs