Ne znam samo odakle vam ideja da se bacite na posao poslednjeg radnog dana u godini. Pa zar to nije moglo biti odrađeno ranije?? U svakom slučaju, celo prepodne je rezervisano za obaveze, a popodne ćete verovatno biti toliko iscrpljeni da vam neće biti ni do čega.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Astrolog Violeta

Hrana

Kod vas postoji mogućnost da ili pojedete nešto što je pokvareno i čemu je istekao rok, ili da dobijete stomačni virus. Ako ćemo pravo – u ovoj sedmici bi vam svakako najviše prijala varijanta čorbica, supica, variva....mada je veliko pitanje da li ćete vi uspeti da se zadržite samo na tome...

Ljubav

U vašim emotivnim ili bračnim relacijama sve izgleda da funkcioniše baš kako treba. Vas dvoje imate korektan odnos na dnevnoj bazi, uspevate da se uskladite po svim pitanjima, čak i da održavate dosta dobro raspoloženje. Međutim, pitanje je gde su misli i vama i voljenoj osobi. Vi ste mi pogotovo u ovom periodu vrlo često u glavi okrenuti na neku dvadesetu stranu. Moguće je da mislite na nekog drugog....a ništa me ne bi iznenadilo ukoliko napravite i neki konkretniji potez prema toj osobi. Ako ste slobodni, ni sami ne znate na koju stranu biste se okrenuli. Čas vas privlače osobe koje su već izvesno vreme oko vas, čas biste da se okrenete ka novim ljudima koji se prilično iznenada pojavljuju u vašem životu, a u nekom trećem momentu biste najradije da vas svi ostave na miru i da imate svoj spokoj i stabilnost. Svašta se ovde može dogoditi, ali šta konkretno – zavisiće samo od toga na koju se stranu usmerite.

Posao

Prvi dani ove sedmice, sve do mladog Meseca biće vrlo naporni u poslovnom segmentu. Sve ono što ste već trebali da završite sada dolazi na dnevni red i moraćete bukvalno da se „polomite“ od posla da biste to i priveli kraju. Pored ovoga, komunikacija sa saradnicima ozbiljno „klacka“ a neće vam ići u prilog ni to što ćete često imati problema sa telefonima, računarima. Sve u svemu – jedna opšta zbrka, iz koje ćete izaći prilično iscrpljeni. No, kada stavite tačku na ono što morate odraditi, ostatak nedelje vam donosi mir i opuštenost. Neki od vas će čak uzeti slobodne dane, da bi se odmorili pred praznike.

Novac

Imaćete više sreće nego pameti. Prosto rečeno. Bog sveti zna da ste sposobni da u ovoj nedelji potrošite sve do poslednjeg dinara, a posle da kukate i da se stiskate. Ipak, novac će vam dolaziti baš onda kada zagazite „u crveno“. Na svu sreću....

Zdravlje

Oprez sa alkoholom, pogotovo u novogodišnjoj noći. Takođe, moguće su alergijske reakcije, trovanja, problemi sa probavnim sistemom, virusi. Čuvajte svoje zdravlje.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ako ste slobodni, ja sam negde sigurna da ste već zaljubljeni, ali je problem u tome što ta vaša priča koju toliko priželjkujete, nikako da se pokrene. I tokom većeg dela ovog meseca ćete se „juriti“ i nadmudrivati sa osobom koja vam se dopada, igrati se vruće – hladno igrica, i nadati se da će se sve nekako rešiti samo od sebe. I vi i osoba koja vas privlači nikako da se odlučite i da napravite neki konkretniji potez. Kada Mars, vaš vlada, uđe na samom kraju druge dekade u znak Riba i vaše polje ljubavi, emocije će vas lupiti posred čela i teško ćete uspevati da se kontrolišete i obuzdavate. Više je nego izvesno da ćete baš u ovom periodu i ostvariti ono za čim čeznete. Ukoliko ne postoji osoba za koju ste zainteresovani, neko se može pojaviti bukvalno „iz vedra neba“. Ako vi budete oklevali, ona će povući prave poteze tokom poslednje nedelje ovog meseca. Pa baš lepo – da u novu 2017-u uđete srećni i zaljubljeni do ušiju! Ako imate emotivnog partnera, evo perioda kada se sve ono što vas je u prethodnim mesecima mučilo može srediti i stabilizovati. Ne samo to – sada zaista možete povratiti onaj stari ljubavni zanos, samo je potrebno da se oboje malo opustite i prepustite jedno drugom. Problema između emotivnih partnera jedino može biti ako imate neke nerazrešene nesuglasice koje se tiču ljubomore, vernosti, ili pak – finansija.

Posao

Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju tokom decembra jesu nedefinisani dogovori, problemi sa papirima, mogućnosti za neka manja kašnjenja. Ipak, obzirom da vas prati ludačka energija, ali i da nekako intuitivno uspevate da „namirišete“ probleme, ne sumnjam da ćete ovo uspeti da predupredite. Takođe, ne oslanjajte se mnogo na tuđa obećanja, jer su ljudi skloni da kažu pa zaborave, ili da ispune onda kada to vama više nije potrebno. Budite svoji, računajte na sebe i samo verujte sebi – i nema šanse da tokom decembra na bilo koji način „omašite“ u poslovnom segmentu. Vaše su predispozicije za ovaj period više nego dobre i budite sigurni da ćete krajnjim rezultatima itekako biti zadovoljni. Prve dve dekade ovog perioda bacite se iz sve snage na posao, a svaku mogućnost da sebe izreklamirate i ostavite dobar utisak iskoristite. I vama će se inostranstvo „otvoriti“. Iskoristite svoje šanse!

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju – vaše su pozicije tokom decembra više nego dobre. Ono na šta biste mogli da obratite pažnju jeste odmor – i sami ste svesni da vrlo često dovodite sebe do krajnjih granica. Iako lako obnavljate energiju, ipak je potrebno da povremeno posvetite po koji dan isključivo i samo sebi. Prijaće vam plivanje, masaže, razne energo-terapije.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs