Nastupate prema nekom, ali prikrivate svoje prave namere i ciljeve. Drugima će biti jako teško da vas pročitaju, samo vodite računa da se u nekim detaljima i sitnicama „ne izlanete“. Postoji nešto što sakrivate od emotivnog partnera, šta god da je, trudite se da ne budite nepoverenje kod njega.
 
 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
 

Ljubav

Vaš vladar Mars ušao je u polje partnerstava, što sa jedne strane donosi to da ćete više sebe ulagati u sve što je vezano za odnos sa voljenom osobom. S druge pak – nemate vi neku naročitu snagu da bilo šta menjate ili da utičete na vezu, osim ako ćete se posvetiti tome da sa partnerom više uživate u svim životnim zadovoljstvima. Taj segment „uživanja“ može u ovoj sedmici biti vrlo zanimljiv i doneti vam vrlo strasne momente sa osobom koju volite. Oni koji su slobodni imaju vrlo zanimljive trenutke sa osobama suprotnog pola. Ima tu više potencijalnih „kandidata“ i onih koji vam mogu zapasti za oko....a i vi njima. Neke strasti mogu proključati, neke se emocije mogu probuditi. U svakom slučaju – biće interesantno!

Posao

Dokle god se vodite svojim interesima, u prevodu – dokle god imate na pameti ono što želite da ostvarite i zaradite – uspevaćete da pronađete zajednički jezik i sa onima sa kojima se inače ne biste ni trudili da se razumete. U ovoj sedmici može biti vrlo zanimljivih dogovora, ali ako očekujete da odmah vidite korist od toga, verovatno je da su male šanse za tako nešto. Tek od marta meseca će neke stvari početi da se uobličavaju na pravi način i konkretizuju. Do tada – strpljenje i samo gurajte napred.

Novac

Pare vas hoće, pare vas neće. Doći će vam ono čemu se niste nadali, ali će vam otići više nego što ste planirali. Šta da se radi, takav je period.....

Zdravlje

Niste loši, ali niste ni bajno. Slaba tačka će vam biti grlance, zato ga čuvajte dobro – pijte čajeve i tople supice....

Hrana

Slabi ste na uživanje u dobrom zalogaju i tu nema šta da se priča. S druge strane – jako se trudite da se hranite zdravo, kvalitetno, umereno. Pa kako će ova dva zajedno? Pa nikako – jedan dan jedno, drugi dan drugo....i tako u krug...

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Jako ste okupirani poslovnim segmentom i mora se priznati da ne dižete nos od obaveza i posla. Vaše voljeno biće će prvo na lep, a posle na manje lep način pokušavati da vam da do znanja da u sebi nosi veliko nezadovoljstvo. Ukoliko se budete oglušili na ovo, možete povremeno imati itekako problematičnih situacija i rasprava sa voljenom osobom. No, ukoliko shvatite da morate pronaći dovoljno vremena i za drago vam biće i svojski prionuti na to da ispravljate stvari – sve će brzo doći u normalu. U svakom slučaju, drugi deo meseca vam je mnogo stabilniji i dozvoliće da više vremena provodite zajedno i posvetite se jedno drugom. Usamljene Škorpije će biti prilično aktivne tokom februara. Više osoba će biti zainteresovano za vas. Neko će vam se dopasti na prvi pogled ali ćete biti zainteresovani samo za površno poznanstvo ili avanturu, a neko će na vas ostaviti veliki utisak i daće vam ono što je vama potrebno da biste se zaljubili – izazov i misteriju. Vi ste borac i detektiv po prirodi – lepo lice i telo vam mogu zapasti za oko, ali vas može zadržati samo ona osoba koja je delom enigma za vas.

Posao

Poslovno ćete se iskidati do kraja prve polovine februara. To ne znači da ćete proći loše ili da nećete ostvariti ono što vam je cilj, samo označava da ćete morati svojski da se potrudite da prevaziđete sve prepreke koje će biti ispred vas. U drugom delu februara Mars koji vlada vašim znakom ulazi u Bika i vaše polje poslovnih partnerstava. Na prvom mestu će vam biti zarada, pa ćete zarad nje naći način da pronađete zajednički jezik sa onima sa kojima sarađujete. Ozbiljni dogovori tokom celog februara.

Zdravlje

Malo ćete biti osetljivi i « kilavi » tokom celog februara. Doduše, zdravstvena situacija će se jednim delom popraviti u drugoj polovini meseca, ali će biti potrebno dosta vremena da se unormalizujete.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs