Muški pripadnici ovog znaka pokazace se kao pravi osvajaci ženskih srca, a ženski ce privlaciti pažnju na svakom koraku. Zadivljeni i zaljubljeni pogledi pratice vas sa svih strana, a to ce vam veoma prijati.
 
 
 
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
 

Ljubav

Konjukcija Saturna I Marsa u vašem polju stabilnosti, doma I porodice govori o tome da je potrebno da u ovoj nedelji prevaziđete ograničavajuće okolnosti koje vas sprečavaju da trenutno date najbolje od sebe u svojim emotivnim relacijama. Odnos sa voljenom osobom je čudan – čas opsesivno vezujući, čas opterećujući. Promenite neke svoje obrasce ponašanja – to će raščistiti atmosferu I od vikenda vam doneti više opuštenosti. Slobodne Škorpije – talasate, maštate, filmujete – u prevodu – ne znate gde udarate I šta da uradite. Postoji osoba, možda I više njih. Sačekajte, vreme će raščistiti ove magle.

Posao

Nedelja u kojoj savladavate prepreke, jednu po jednu. A izgledaće kao da je svaka sledeća komplikovanija od prethodne. Neki od vas osećaju veliki pritisak I tenziju koja se gomila, osećaj ograničenja I potrebu da se “oslobodite”. Zaista dobro razmislite pre bilo kakvih impulsivnih poteza. U vama se ovih dana rađaju nove ideje koje su potaknute novim načinom funkcionisanja. Neke od njih će se u narednom periodu pokazati kao prilično dobre. Oslonite se ponekad I na druge, ne samo na sebe.

Novac

Korektna finansijska situacija, ukoliko vi ne zakomplikujete nešto.

Zdravlje

Morate da se krećete. Ogromnu nervozu nosite u sebi I potrebno je da ona bude izbačena. Trenirajte kod kuće, premeštajte nameštaj, šta god. Samo ne trenirajte živce ukućanima.

Hrana

Osećaj nemogućnosti kontrole I zarobljenosti u okolnostima dovešće do disbalansa u načinu ishrane. Koliko god vam to sada teško padalo, morate se uvesti u red. Ne smete dozvoliti da vam imunitet u ovim danima padne. Više voća, povrća, toplih čajeva.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Prvih nedelju dana marta donosi zategnute odnose i manjak komunikacije sa emotivnim partnerom. Evidentno je da postoji neko razmimoilaženje i zastoj, ali u ovom slučaju – moguće ga je prevazići. Potrebno je da neke stvari i situacije izađu na videlo, da se o njima porazgovara, ali i da se unesu promene u vaš odnos. Baš te promene će biti jedan od glavnih pokretača poboljšanja koje će nastupiti od ulaska u drugu dekadu marta i trajati sve do kraja meseca. Ovaj period je zaista obeležen vrlo pozitivnom energijom, razumevanjem i funkcionisanjem koje je maltene pa savršeno. Naravno da se povremeno može dogoditi po koje iskakanje iz koloseka, ali ništa što bi moglo na iole duže da vas ugrozi kao par. Pred vama je lep period, uživajte. Slobodni – osećaj usamljenosti i statičnosti će trajati samo početkom marta, zajedno sa konstantnim preispitivanjima i „dumanjima“ kada je prošlost u pitanju. No, vrlo brzo vama ide nešto što će vas istinski dići. Više emotivnih prilika vas čeka od ulaska u drugu dekadu meseca. Na vama je samo da odaberete koja je ona prava za vas.

Posao

Težina i preokupranost obavezama i rešavanjem mnogobrojnih poslovnih pitanja koja je prisutna u prvoj dekadi meseca, brzo će proći. Ostatak meseca vam donosi vanredno dobre poslovne šanse, i one nove, ali i razvoj dosadašnjih partnerstava i saradnji. Nezaposleni neka se aktiviraju jer od ulaska u drugu dekadu marta – imaju ogromne i vrlo stabilne prilike za zaposlenje. Pred vama je jedan i poslovno i finansijski povoljan mesec, naročito njegova druga polovina.

Zdravlje

Dosta dobra zdravstvena situacija. Hronične probleme držite pod kontrolom – naročito ako se oni vezuju za kičmu, zglobove, kolena. Krećite se, budite aktivni i vodite računa o pravilnoj i zdravoj ishrani.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs