U principu – danas sve funkcioniše kako treba, ali se vi osecate pomalo nesigurno i rastreseno. Imacete faze prolaznih neraspoloženja, narocito vezano za poslovne okolnosti ili za novac. Ako danas dobijete neku isplatu, dobicete manje nego što ste ocekivali, a sigurno je da ce vam danas na naplatu stici i neko dugovanje....bolje da ste prespavali ovaj dan.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Kada su emotivne relacije u pitanju, najbolji savet za vas bi u ovoj nedelji bio – sedite i ne radite ništa. Budite sa emotivnim partnerom taman toliko vremena da druga strana ne krene da se buni kako je zanemarujete. I izbegavajte svaku vrstu rasprava, bežite od toga koliko vas nožice nose. Jer ne možete pobediti. Doduše, ne može pobediti ni partner. Samo će doći do ogromnog disbalansa i do problema. Šta će vam to u životu. Ćutite i smeškajte se. I trudite se da ne izazivate sumnju svojim ponašanjem. Slobodni – prejake strasti da bi iz njih isplivala iole stabilnija nova (ili obnovljena stara) priča.

Posao

Naporna je i zahtevna sedmica pred vama i tu nema šta da se priča. Sto ljudi će vam oduzimati vreme pričom, zahtevima, promenama – vi tu ne možete ništa posebno da uradite osim da pokušavate da se u hodu prilagođavate i da pratite. Imaćete momente u kojima će vas baš svrbeti jezik da kažete tačno ono što mislite i da presečete kao sekirom neke poslovne odnose. Pa….bilo bi lepo kad to ne biste uradili. Izgurajte na mišiće ovu nedelju i pokušajte da ne „trenirate strogoću“.

Novac

Velike finansijske oscilacije.

Zdravlje

U ovoj je sedmici neophodno da se više odmarate. Stariji – potrebne su češće kontrole.

Hrana

Veliki odliv energije, koji vi na žalost, ne nadoknađujete na pravi način. Okrećete se brzoj hrani, obrocima koji su obilni, ali premasni i prezačinjeni. Unosite suviše praznih kalorija, i nije ni čudo što se suviše često osećate bezvoljno i iscrpljeno. A mogući su i stomačni problemi.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Emotivni segment je kod zauzetih Strelčeva potpuno čudan tokom juna. Prvo, postojaće neki “prazan hod” kada je komunikacija u pitanju – I to naročito kod onih koji su u braku ili dugim emotivnim vezama. Kao da ćete vas dvoje neke stvari prećutkivati jedno drugom, ali ćete oboje osećati da nešto nije u redu, što će izazivati nervozu. U nekom momentu će izgledati kao da ste ovo uspeli da prevaziđete I komunikacija može krenuti na bolje, da bi opet ulaskom u treću dekadu juna krenuo pad raspoloženja, povlačenje I obostrana preosetljivost. Ne znam u čemu je problem tačno u vašoj vezi, ali izgleda kao da vas dvoje niste iskreni prvenstveno prema sebi, a onda I prema onoj drugoj osobi. Slobodni Strelčevi – biće kod vas interesantnih dešavanja tokom celog juna, ali je središnji deo meseca još I najbolji ukoliko imate nameru da se trajnije vežete I pronađete osobu koja je prava za vas. Strelčevima se sada mešaju prošlost I noviteti – I jedni I drugi će dolaziti iznenada, donoseći mešavinu strasti I uzbuđenja.

Posao

I u poslovnom životu tokom juna stoje oscilacije – periode teškoća I komplikovanih situacija smenjivaće periodi poslovnih šansi, brzih rešenja, podrške od drugih osoba. Izgledaće kao da se tokom celog meseca jurite – što sami sa sobom, što sa partnerima, obavezama, papirima, idejama, planovima. Tek pred kraj juna shvatićete da ste uspeli da se izvučete iz celokupne zbrke I ne samo to – već da ste nekako usput uspeli da povučete baš one poteze koji vam donose dobre poslovne dobitke.

Zdravlje

Možda vam energija nije baš uvek na zavidnom nivou, brzo se umarate I nervozniji ste – ali generalno gledano – nemate posebnu zdravstvenu problematiku tokom juna.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs