Vi danas ne znate gde ćete pre. Ima nekih poslovnih obaveza koje morate završiti, ali vas čeka i dosta ličnih koje takođe morate obaviti. Pokušavaćete da balansirate, više ili manje uspešno. U drugom delu dana osetićete veće rasterećenje. Moguće zbog prisustva, ali i pomoći od strane voljene osobe.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Astrolog Violeta

Hrana

U prvom delu sedmice apetit će vam nestati kao rukom odnesen, najviše iz razloga što ste toliko obuzeti nekim svojim problemima i obavezama, pa ćete prosto zaboraviti da jedete na vreme. Od drugog dela nedelje situacija se vraća u normalu. Ne samo to, kao da ćete se truditi da „nadoknadite“ ono što ste propustili....pa neka je prijatno!

Ljubav

U emotivnim i bračnim relacijama kod Strelčeva, i vi i partner se trudite da održavate odnos korektnim i stabilnim. Doduše, to je nešto teže u ovom periodu, jer ste vi nervozni, a voljena osoba suviše „teška“ za dogovor. Neki put će vam više odgovarati da prećutite nego da se raspravljate bez kraja i konca. Nije dobro to što pravo razumevanje sada nalazite na nekoj drugoj strani. Budite oprezni, vaša slatka „ćakulanja“ sa nekim mogu kad tad biti otkrivena. Za slobodne Strelčeve ovo može biti nedelja lepih, velikih, novih emotivnih početaka. Neko je već izvesno vreme u vašem srcu i mislima i samo se čeka pravi trenutak pa da se stvari i pokrenu. Tako nešto se može dogoditi već u prvom delu nedelje. Taman na vreme da sa zadovoljstvom, srećni i nasmejani uđete u novu 2017-u godinu!

Posao

Dosta toga ćete uspeti da rešite i rasteretite se do polovine ove sedmice. Ipak, računajte na nervozu, na žurbu i potrudite se da ne napravite u brzini neke veće greške. Mlad Mesec u polju posla i novca sredinom ovog perioda otvara pred vama jedno novo vreme, sa mnogo većim mogućnostima i predispozicijama za dobre rezultate i stabilnost. Jedna interesantna ponuda vas može iznenaditi, a ako dolazi od strane osobe sa kojom ste već ranije sarađivali – itekako bi vredelo razmisliti o njoj. Sumiraćete rezultate koje ste postigli u ovoj godini i biti delimično zadovoljni. Nadate se da će naredna doneti bolje i lakše prilike. Neka tako i bude!

Novac

Iako će se neki finansijski prilivi „pojaviti“ vrlo neočekivano, iako ćete uspeti i da naplatite stara dugovanja, ipak nećete biti zadovoljni svojim finansijskim segmentom. Troškovi su vam dosta veliki.

Zdravlje

Gubitak energije, pa je moguć pad imuniteta. I sami znate da to onda znači otvorenost za prehlade ili virusne infekcije. Nemojte novu godinu dočekati u krevetu....Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Tokom prve dve dekade meseca prosto ćete zračiti i rasipati oko sebe jednu neverovatno pozitivnu energiju koja će lako privlačiti pripadnike suprotnog pola. Poznanstva tokom ovog perioda mogu krenuti na neki neobičan, čudan način, ali i preko društvenih mreža, okoline ili preko kontakata sa prijateljima. Vi koji ste „mladi i ludi“ i ne želite da se vežete, ovaj ćete period iskoristiti da se izludujete i provedete više nego dobro. Oni pak pripadnici znaka koji se nadaju nekoj ozbiljnijoj priči, neka budu sigurni da se jedan odnos razvija u jako dobrom pravcu i da bi mogao rezultovati vezom već tokom druge dekade decembra. Ovo je VAŠ mesec, pa ga iskoristite onako kako želite i kako vam srcu odgovara! Ako imate nekih problema ili neraščišćenih računa sa emotivnim partnerom, budite sigurni da će ih ovaj mesec izneti na dnevni red. Vi ćete doduše pokušavati da balansirate (sa vrlo promenljivim rezultatima), ali partner zaista može biti naporan i težak i pritiskati vas. Izvlačiće neke probleme i situacije koje ste vi davno zaboravili i budite sigurni da vam, naročito druga dekada ovog perioda, donosi problematiku kojoj ćete morati ozbiljno da se posvetite. No, sve se može srediti ako je ljubav jaka i ako imate koliko toliko volje!

Posao

Iako predispozicije za ovaj period i nisu toliko loše, ipak je evidentno da ćete dosta vremena morati da posvetite neisplativim stvarima, ispravljanju problema, saniranju grešaka i ponavljanju poslova koje ste već odradili. Toplo vam se savetuje da pokušate da održite dobru komunikaciju i kontakt sa nadređenima, jer biste sa ove strane često mogli čuti kritike i zamerke na vaš račun. To vas može tek zablokirati, pa ćete raditi još manje i biti još više dekoncentrisani. U suštini, tokom decembra vam je potrebna bolja organizacija nego inače, veća fokusiranost i nikako ne smete žuriti i povlačiti ishitrene poteze. Komunikacija sa potencijalnim saradnicima je vrlo korektna, i lako ćete naći mogućnosti za nova, ali i dodatna angažovanja. Sa postojećim poslovnim partnerima se trudite da održavate zadovoljavajući nivo poslovanja. Poboljšanje finansija kreće u trećoj dekadi ovog perioda.

Zdravlje

Prva polovina meseca je zdravstveno prilično dobra kod vas i ne biste trebali da imate većih problema. Starija populacija bi ipak u tom periodu mogla da obrati pažnju na kičmu, jetru, žuč. Od drugog dela decembra obratite više pažnje na ishranu – neće vam baš sve prijati, naročito ako preterujete!Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs