Verovatno cesto cuješ kako ti drugi govore da ne znaš šta hoceš ida stalno izmišljaš nešto drugo. To je samodonekle tacno, jer ti imaš stalnu potrebu za promenom i za necim novim., a to je posledica tvojih razlicitih interesovanja i nemirnog duha.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Stabilnost – kakvu takvu – sa emotivnim partnerom sada je moguće ostvariti, ali samo ako se oboje posvetite očuvanju odnosa I građenju uzajamnog poverenja I odgovornosti jedno prema drugom. Znam da kod nekih od vas to zvuči kao nemoguća misija, ali nije baš tako. I pored oscilacija koje ova nedelja svakako donosi, ipak je moguće da pred njen kraj osetite olakšanje I imate bolju komunikaciju sa partnerom. Slobodni STrelčevi – iako okolnosti jesu ograničavajuće I frustrirajuće, ipak vam stoji mogućnost novih kontakata, čak I postepenog razvoja ljubavne priče. Neće to biti loše, ni malo.

Posao

Od ove sedmice ulazite u vreme značajnijih poslovnih promena I dešavanja. U samoj početnoj fazi situacije mogu izgledati vrlo komplikovano, čas otežavajuće po vas – ali će se vrlo brzo – ako ne u ovoj sedmici, a ono u sledećoj – doći do pravog načina funkcionisanja što će automatski doneti dobre rezultate. U ovoj nedelji vam je malo komplikovano sve ono što se organizacije I dogovora tiče. Biće potrebno da prevaziđete određene prepreke, bilo kroz okolnosti, bilo kroz teške saradnike.

Novac

Korektno, prevazići ćete zastoj koji trenutno postoji.

Zdravlje

Vodite više računa u saobraćaju. Takođe – mogućnosti manjih povreda.

Hrana

Glad koju osećate tokom celog dana nije realna, to vam je jasno zar ne? Naravno da je u pitanju nervoza koja proizvodi vaše impulsivno prejedanje I potrebu da konstantno nešto grickate. Grickajte voće, koštunjave plodove I tako to…..

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom će dobro funkcionisati jedino ako su vam ciljevi i planovi isti ili ukoliko je potrebno da se zajedničkim snagama angažujete oko finansija ili poslovnih projekata. U prevodu – potrebna su jaka, zajednička interesovanja u koje ćete uložiti vreme i pažnju. Odnos kao odnos je prilično šaren tokom marta, komunikacija vam i neće biti baš najbolja – možete na kratko rešiti neka pitanja, da bi se vrlo brzo ispostavilo da ste samo zagrebali površinu problema, a ne i njegovu suštinu. U principu, koliko oboje uložite sebe u vašu emotivnu vezu – toliko ćete i dobiti. Ako budete samo površno jedno pored drugog, uglavnom nećete biti zadovoljni ni vi ni druga strana, a postoji opcija da u tom nezadovoljstvu oboje potražite neke druge izvore i vidove zabave. Slobodni – kroz polje posla i svakodnevice imate realnu, dobru priliku da upoznate osobu koja će vam biti ne samo zanimljiva i inspirativna, već sa kojom ćete imati i odlično razumevanje i iste poglede na život.

Posao

Možda emotivni segment i ne funkcioniše savršeno, ali realno gledano – taj deo vas sada neuporedivo manje interesuje od poslovnog. Baš iz tog razloga – pošto u njega ulažete sve svoje snage – posao će ići više nego dobro tokom marta. Možda će prvih nedelju ili desetak dana biti problema i zastoja, ali ostatak perioda je uravnotežen, sa dobrim poslovnim odnosima i još boljim rezultatima – i u poslovnom i u finansijskom smislu. Očekuju vas napori i težak rad, ali ćete biti vrlo zadovoljni postignutim.

Zdravlje

Dobra zdravstvena simbolika tokom većeg dela marta. Jedino skrećem pažnju na ishranu i na navike – vi budite korektni prema svom telu i ono će vam odgovoriti istom merom – snagom i zdravljem.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs