Potrebna vam je neka vrsta usluge od strane prijatelja ili kolege. Možete je dobiti, ali budite iskreni i otvoreni u svojoj molbi i nastupu. Vreme je da voljenoj osobi pokažete više razumevanja po nekim pitanjima. Previše ste stegnuti u pokazivanju emocija.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Kažu da dogovor kuću gradi, a u vašoj „kući“ nešto ovih dana baš i ne funkcioniše kako treba kada su ti dogovori u pitanju. Dogovorite se jedno, mislite na drugo, a uradite treće. Onda partner kaže da ste vi krivi, a vi tvrdite da je jedina krivica do njega. Vama se čini da voljena osoba baš i nije mentalno dobro ovih dana, jer je vi ništa ne razumete. A čini vam se da ni ona samu sebe ne razume. Jednom rečju – potpuna konfuzija po nekim pitanjima, ali to ni ne bi trebalo nešto mnogo da vas brine – ionako će se sve rešiti samo od sebe. Ukoliko ste usamljeni, možda previše očekujete od neke osobe koja vam je simpatična. Ne znači da neće biti dobro, samo nemojte da gradite nerealne planove u glavi...

Posao

Čini vam se da ste se u nekim situacijama zakucali i da ne uspevate da ostvarite nikakav, pa ni najmanji napredak. To samo tako izgleda, a ne može se poreći da ste vi trenutno u takvom stanju da ste skloni da preuveličavate problematiku a umanjujete značaj onoga što je dobro. Pun Mesec u vašem polju karijere u opoziciji sa Merkurom i Neptunom govori o tome da će već od marta meseca sve početi da se odvija mnogo jasnije i povoljnije po vas. Radite, pa čak i ako ne vidite konkretne pomake.

Novac

Jako ste usmereni na finansijski segment i tu se trudite da ispravite neke pogreške ili propuste za koje znate da ste lično vi krivi.

Zdravlje

Čuvajte grlo, čuvajte se prehlada jer ste izuzetno osetljivi u ovom periodu.

Hrana

Tvrdi sirevi, domaći suhomesnati proizvodi, mleko i mlečni proizvodi sa smanjenim procentom masti – e to će vašem stomačiću prijati ove nedelje. Ne eksperimentišite mnogo sa novim ukusima i začinima, jer vas može zaboleti želudac, a možete i varenje pokvariti....

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Prva polovina meseca donosi u potpunosti opuštenu i finu atmosferu u emotivnim i bračnim vezama. Vas dvoje se razumete, podržavate, spremni ste da jedno drugom izađete u susret po svim pitanjima. Takođe, ovi vam dani daju mogućnost da se više povežete, uskladite, ali i da više vremena provodite u izlascima, druženju ili nekim drugim zabavnim aktivnostima. Iako je i drugi deo februara dosta povoljan za vaš odnos, ipak u tim danima nešto može narušiti poverenje između vas dvoje. Sitna, bezazlena, bela laž može napraviti više štete nego koristi. Zato se trudite da iskrenost i otvorenost budu moto u odnosu sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, u prvoj polovini meseca može se pokrenuti nešto što će na prvi pogled biti avantura, opušten odnos – ali ne mora da znači da će tako i ostati. Postoje šanse da se ova priča produbi. Takođe, više ljubavnih prilika i zanimljivih dešavanja sa suprotnim polom ćete imati preko poslovnog segmenta, naglašeno u drugom delu meseca. Baš krajem februara neki od vas će imati šansu da otpočnu jednu strasnu ljubavnu aferu, moguće i sa osobom koja je zauzeta.

Posao

Jedino na šta ćete morati da obratite pažnju tokom celog meseca jeste segment finansija. Ne samo što se troškova tiče, već će vam povremeno i naplata potraživanja ići uz probleme, a takođe – ovo nije trenutak za bilo kakva ozbiljnija ulaganja. Na stranu finansije, generalno gledano – poslovni deo bi trebao da funkcioniše dosta dobro. U ovom mesecu mogu se pokrenuti neke nove poslovne priče, dogovori će vam ići od ruke, a ukoliko ste nezaposleni – pravo je vreme da se pokrenete!

Zdravlje

Jako je bitno da u prvom delu meseca radite na imunitetu, kondiciji i pravilnoj ishrani, jer vam drugi deo februara donosi energetski pad i mogućnosti za zdravstvene probleme.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs