Vaša samouverenost je možda preuveličana, ali je teško da će to primetiti oni sa kojima dolazite danas u kontakt. Neke prilike će vam se otvoriti I ne sumnjam da ćete napraviti pravi izbor. Lako vam se otvaraju mogućnosti za nova poznanstva, naročito preko poslovnog segmenta.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom je povremeno zategnut u ovoj nedelji i to najpre zbog novčanih pitanja ili zbog različitih pogleda na neke životne situacije. Iako je početni momenat napet, do kompromisa se može doći ali to umnogome zavisi od vas i od toga koliko budete spremni da čujete i drugu stranu i njene argumente. Ne zaboravite – sve je rešivo, ukoliko se sedne, popriča i dogovori. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju zaista lepe kontakte sa suprotnim polom, kao i mnogobrojne izlaske i druženja. Da li će nešto od ovoga krenuti u ozbiljnijem pravcu, to je već pitanje. Mogućnosti postoje, mada se mora priznati da je veliki broj ovih kontakata vrlo površan.....

Posao

Opterećeni ste dešavanjima u poslovnom segmentu. Trpite pritisak sa više strana i u takvim okolnostima ne možete da date ono najbolje od sebe. Povremeno teška komunikacija sa osobama sa kojima sarađujete, a može doći i do toga da druga strane ne poštuje dogovore ili odlaže ono što vam je obećala. Drugi deo sedmice hoće malo popraviti situaciju i pogurati je napred. Iako vam tako nije izgledalo u početku – shvatićete da ipak imate podršku osoba koje su vam poslovno bitne.

Novac

Opterećenost i briga zbog finansija.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija.

Hrana

Manjak vremena tokom ove nedelje uticaće na vas. Nećete mnogo obraćati pažnju na pripremu obroka – više će vam odgovarati da uzmete neko gotovo jelo, svratite u restoran ili „pokupite“ nešto sa kioska brze hrane.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vi I partner kao da pričate različitim jezicima u prvoj polovini meseca. Vi voljenu osobu doživljavate kao previše sitničavu I u fazonu večitih kritika na vaš račun, dok ona smatra da vi previše olako gledate na situacije kojima je potrebno posvetiti pažnju I ozbiljnost. Takođe, oboje ćete imati momente kada nećete baš previše verovati jedno drugom I smatraćete da druga osoba nešto krije. No, sve je ovo prolaznog karaktera I već od polovine meseca stari će krenuti na bolje između vas. Doduše, ukoliko ste u braku, možete se nešto sitnije pokačiti u poslednjih par dana meseca I to najpre zbog finansija I troškova. Za slobodne ovaj mesec donosi par ljubavnih prilika. Jedna od njih je sa osobom koja je već neko vreme deo vaše prošlosti, druga sa nekim koga upoznajete preko poslovnog segmenta I treća kroz segment prijatelja, druženja, društvenosti I društvenih mreža. Da me pitate koja je najbolja za vas, ja bih vam rekla – nijedna…ali nemojte slušati mene, već radite onako kako vam srce nalaže…

Posao

Naglašeno polje karijere tokom prve polovine meseca Strelčevima donosi povećan obim posla I obaveza, presiju na vas I manjak vremena da sve obavite onako kako ste zamislili. Trebaće vam dosta strpljenja I za neke osobe, ali I generalno u dogovorima I saradnjama jer će biti prisutno nerazumevanje, probijanje rokova, čak I pokušaji da vas neki ljudi izmanipulišu. Drugi deo meseca je već sa konkretnijim poslovnim prilikama I mogućnostima da se naprave pravi dogovori. Finansije vrlo promenljivo I dosta nestabilno.

Zdravlje

U prvoj polovini septembra više se posvetite sebi. Pod velikim ste opterećenjem i stresom i to se može odraziti na kvalitet vašeg zdravlja.




Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs