Posmatrate stvari na drugačiji način od ljudi iz svog najbližeg poslovnog okruženja. Vaša vizija možda jeste dobra, ali trenutno je malo osoba spremno da vas čuje. Ne budite nezadovoljni, vaše ideje će naći put do zainteresovanih. Postoji jaka želja za susretom sa voljenom osobom, ali suviše malo vremena i problem sa uklapanjem.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

I dalje je potrebno uložiti dosta truda u odnos sa partnerom, jer čak i sitnice mogu očas posla narušiti krhku stabilnost koja u ovom trenutku postoji između vas dvoje. Ide vam na ruku ulazak Venere u Vagu i povratak Merkura u isti znak jer daje šansu da sa voljenom osobom na neki lepši način dođete do sklada a i da možda pokrenete zanimljiva zajednička dešavanja. Nemojte sada voditi ozbiljne razgovore sa partnerom jer će druga strana biti pomalo teška, zahtevna i tvrdoglava. Slobodni Strelčevi – neke opuštene i interesantne pričice se sada mogu pokrenuti. Takođe – prošlost kucka na vaša vrata.

Posao

Da biste bilo šta u ovoj nedelji konkretnije ostvarili u poslovnom segmentu, moraćete da budete jako spremni na kompromis. Iako će vam se neke povoljnosti otvoriti i pokrenuti, to ipak neće biti baš ono što ste vi želeli, postojaće začkoljica koja će vam smetati. Sada trenutno ne postoji teorijska šansa da dobijete baš sve ono što vam je potrebno – iskoristite priliku i prihvatite ono što vam se nudi jer postoji ogromna šansa da se ovo kroz vreme itekako isplati. Slede vam teški dogovori i mnogo obaveza.

Novac

Morate biti maksimalno odgovorni. Čistite dugovanja, koliko god to bilo teško sada.

Zdravlje

Aktiviranje hronične zdravstvene problematike.

Hrana

Odličan je period za jednu detoksifikaciju organizma, pogotovo što mnogi od vas shvataju da vam je to zaista potrebno. Pijte dosta čajeva, vode sa limunom, konzumirajte povrće u većoj meri najbolje sveže, u salatama. Prijaće vam brokoli, kelj, kupus, crni i beli luk.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vaš vladar već uveliko ide direktnim hodom, vaše raspoloženje postaje bolje I polako vam se vraćaju pa makar naznakice onog vašeg optimizma I entuzijazma. Jeste, pritisnuti ste poslom I problemima ali gurate nekako. A partner? Taman vi unapred, kad partner unazad. I to kroz znak Škorpije, vama iza leđa. Malo da rovari, da nadgleda svaki vaš pokret I potez, da meri svaku reč koju izgovorite I da samo čeka priliku da vam prebaci nešto. Da izvlači na dnevni red iz ko zna kog budžaka pitanja I razgovore koje ste mislili da ste odavno rešili I zatvorili. Da li to znači da ćete tokom celog oktobra biti pritisnuti od strane voljene osobe? Ma ne, imaćete vi podosta dobrih zajedničkih momenata, samo će vam drago biće vrlo često ići na živce. Slobodni Strelčevi – Mars unazad u polju ljubavi, Merkur unazad kao vladar partnerstava – ako vas ne potkači neka prošlost ništa niste uradili. Ili neka tajna priča…..

Posao

Evo odličnog meseca da pokažete svu svoju racionalnost I praktičnost! Čekaj bre, otkud Strelčevima ta racionalnost I praktičnost – pitate se vi znajući da su to dame I gospoda koja sve rade na veliko I vatreno? Verovali ili ne, Strelčevi su se u prethodnih godinu dana vrlo opametili I shvatili da neke stvari moraju da rade na drugačiji način….i to sada počinje da im se vraća, naravno – u pozitivnom smislu. Zato vama u ovom mesecu ide poboljšanje finansija I makar jednim delom naplata truda koji ste ulagali.

Zdravlje

Niste loši u ovom mesecu, ali morate više voditi računa o ishrani I truditi se da se više odmarate. Mogući su povremeni problemi sa spavanjem.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs