Pomalo ste nestrpljivi, impulsivni, i ne možete da sačekate da stvari u poslovnom segmentu funkcionišu nekim svojim tempom, već pokušavate da ih na silu pogurate. Džabe, jer teško je da ćete postići bilo šta, koliko god se trudili. Nešto lošiji odnosi sa bračnim partnerom, osećate se distancirano.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Okrenuli ste se sebi, svojim potrebama i promenama koje vam izuzetno prijaju. Sve ovo ne znači da je odnos sa partnerom loš, ali kao da se polako razmimoilazite, odvajate jedno od drugog. Voljena osoba je mnogo nervoznija nego što vama to izgleda, opterećena priličnim problemima i sada ste joj potrebni, bez obzira da li to otvoreno traži od vas ili ne. Budite korektni, strpljivi i prilagodljivi sa osobom koju volite. Ukoliko ste sami – i niste baš nešto zainteresovani niti otvoreni prema udvaračima kojih standardno, uvek ima oko vas. Čak i ako vam neko bude simpatičan na momenat, vrlo brzo vam dosadi. Trenutno, sem mogućnosti za kraću avanturu, nema pravih prilika oko vas.

Posao

Izgleda da je kod vas u poslednje vreme postalo standardno da ste zatrpani poslom, a vama je odmor ali onaj pravi, neophodan. No, odmaraćete neki drugi put a u ovoj nedelji morate da se skoncentrišete i organizujete bolje jer će kontakata, dogovora, osoba koje sa vama hoće da naprave neki poslovni dil ili da vam predlože nešto – biti u velikom broju. Neki od njih će vas iritirati u manjoj ili u većoj meri ali ćete uspevati da se distancirate od svega...

Novac

I pored više nego solidnih priliva, nećete biti u mogućnosti da regulišete sve što ste planirali.

Zdravlje

Hronično ste umorni.

Hrana

Pojačajte hidrataciju tokom ove sedmice, bilo kroz povećan unos vode, čajeve, voćne sokove – bilo kroz namirnice koje ćete koristiti za pripremu obroka. Neka na vašem stolu što češće bude povrće u svim varijantama. Slatkiše izbegavajte.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Dobar odnos između vaše vladarke Venere i Marsa koji vlada partnerskim odnosima, sačuvaće vaše veze i brakove tokom maja meseca i itekako začiniti situacije u vašoj spavaćoj sobi. No, to ne znači da ćete vi baš uvek i u svakom danu biti zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Biće kod vas i nezadovoljstva, naročito tokom prve dekade maja – partnerova ponašanja će činiti da se osećate čas besno, čas nezadovoljno i neispunjeno – ali nekako će sve uspevati da se vrati brzo u normalu, najpre zbog tih gorepomenutih strasti koje vas sada drže čvrsto jedno uz drugo. Potrudite se da u ovom mesecu bude što više zajedničkih momenata ispunjenih nekim lepim dešavanjima – zbližite se dodatno, jer će vam ova bliskost itekako značiti kada zakoračite u naredni mesec.....Slobodne Vage će odbiti poziv iz prošlosti, jer ih ova osoba više ne interesuje dva posto. Okrenuće se provodu, uživanju, upoznavanju novih osoba. Vaši emotivni izbori zavisiće samo i isključivo od hemije koja postoji....ili ne postoji....

Posao

Iako dosta profitabilan, ovo neće biti baš lagan period za vas. Energija vam je dosta promenljiva pa ste skloni da odlažete stvari „za sutra“ što se neće pokazati baš kao dobar potez jer se možete suočiti sa pritiskom, lošom komunikacijom i primedbama od strane onih sa kojima sarađujete. No, pošto vam je na prvom mestu finansijski segment i ne želite da sebi uskratite ili „oštetite“ zaradu, daćete sve od sebe da uhvatite korak sa obavezama i sve rešavate na vreme. Mirniija vam je druga polovina meseca.

Zdravlje

Morate da se pokrenete da biste stabilizovali zdravlje. Veći deo tegoba vam ide od stresa, statičnosti i neadekvatne ishrane, zato – promenite ovo što pre.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs