Neke obaveze ste ostavili „za drugi dan“ i nadali se da nećete biti pozvani na odgovornost zbog toga. Kao što to uvek i biva, baš to je sada neophodno da bude završeno. Imate dve opcije – ili da priznate da to niste uradili, ili da se „slomite“ da biste to završili do kraja radnog vremena. Nervoza prisutna.

 

 

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Koliko toliko ste I mogli da balansirate u prethodnom periodu, mada se mora priznati da je to u protekloj nedelji bilo prilično zahtevno po vas. Sada, sa ulaskom vaše vladarke Venere u znak Škorpije vi započinjete fazu zvanu “sve ili ništa”. Intenzivna osećanja će vas šaltati – jake strasti, isključivost, drama (sa razlogom ili bez), posesivnost, ljubomora I tako redom – sve je to posledica želje da nešto promenite ili da izdefinišete odnos u kojem ste. Pa….svakako vam neće biti dosadni ovi dani….Slobodne Vage – I kod vas strasti punom parom rade I neće biti čudno ukoliko ih u ovoj nedelji “izlijete” na nekog…

Posao

Krenuli ste u veliko raščišćavanje I sređivanje poslovnog sektora. Neće ovo ići baš lako I sigurno je da ćete se u ovoj nedelji suočiti sa povremenim stresnim situacijama I preokretima u onim dešavanjima za koja ste bili ubeđeni da će bez problema funkcionisati. No, nerviranja će doći I proći a vi ćete jakim tempom nastaviti dalje. Neke stvari se polako slažu, neki dogovori otpočinju sa realizacijom I sada će vam biti jasno zbog čega ste morali toliko dugo da čekate na njih. Budite organizovani I efikasni.

Novac

Novca će biti, ali koliko god da ga dođe – troškovi će vas ometati da budete stabilni.

Zdravlje

Želudac, pomalo uzdrman hormonski status, stres I potencijalni urogenitalni problemi.

Hrana

Češće koristite med, matični mleč – ovo vam je potrebno radi očuvanja i jačanja imuniteta. Apetit vam je u ovom periodu promenljiv I dosta će zavisiti od vašeg raspoloženja. Pokušajte da ne konzumirate veću količinu hrane u večernjim satima….a imaćete potrebu za tim.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vage su ulaskom Venere u svoj znak dobile sebe natrag – znate šta želite, šta ne želite, hoćete da postignete prvenstveno svoj sklad i harmoniju, a ukoliko je to moguće – da na isti način funkcionišete i sa partnerom. E ovo poslednje neki put će moći tokom novembra, a neki put baš i ne. Partner je isto okrenut sebi i prilično zahtevan, pa je pitanje koliko ćete i na koji rok vas dvoje moći da se usaglasite. Strasti hoće biti naglašene, ali će kompromis biti teško postići. One veze koje su u svojoj osnovi stabilne izguraće ovaj mesec uz povremene padove i nesuglasice ali one veze koje već dugo vuku probleme – sada mogu doći do svog kraja. Slobodne Vage – suprotnosti se privlače, pa ćete i vi isto biti privučeni osobom sa kojom shvatate da imate malo toga zajedničkog, ali ne možete da se oduprete hemiji koja „radi“ između vas. Da li ovde ima šansi za stabilnost, pokazaće vreme koje je pred nama.

Posao

Osećaćete zakočenost i zablokiranost po mnogim pitanjima koja su vam važna tokom prve dekade novembra. U tom periodu možete imati i pojačane sukobe sa saradnicima i neki poslovni kontakti se mogu prekinuti. Druga dekada novembra vam je polovična – iako će vaši rezultati biti bolji, naporan rad i dosta obaveza će vam crpeti energiju. Ulaskom u treću dekadu meseca rešavate se nekih problema i otvarate nove poslovne mogućnosti za sebe. Sa finansijama budite odgovorniji u ovom mesecu.

Zdravlje

Vage će više morati da obrate pažnju na svoje zdravlje i imunitet tokom novembra. Potrebno je da se više odmarate, bolje hranite i izbegavate stresne situacije.

 


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs