Donećete pravu odluku danas, što ćete vrlo brzo i shvatiti, iako ste sumnjali da ćete uspeti da izađete na kraj sa ovom situacijom. Kako dan bude prolazio, tako će se vaše raspoloženje popravljati. U popodnevnim satima moguće je i ostvariti kontakt sa osobom koja vas jako zanima.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

U poslednje vreme baš i niste u potpunosti „svoji“. Čak i da sve funkcioniše savršeno u vašim partnerstvima, postoji ta neka statičnost koja se duboko komeša u vama i želja da se nešto dogodi i stvari promene i pokrenu. U suštini, odnos sa voljenom osobom uopšte nije loš, ali vama je potrebna promena, pa možete čak upasti u neki lagani flertić ili dopisivanje sa drugom osobom. Slobodne Vage gledaju kako se neki bivši lome ponovo oko njih i to im je, onako – slatko, simpatično i zanimljivo....ali ništa više od toga. Odavno ste vi stavili tačku i nemate nameru da od nje pravite zarez. A i šta će vam to kada osećate da se nešto veliko i snažno i novo približava....

Posao

Neke dobre informacije, povoljne vesti – stižu do vas tokom ove sedmice. Prilika da na pravi način rešite nešto što je bilo u zastoju ili oko čega ste se dosta angažovali u prethodnom periodu. U suštini, primetićete tokom ove nedelje da se sve pokreće, pomera, da jednim dosta bržim tempom napreduje. Da, uglavnom će se sve to vezivati za stare poslove, stare projekte, stare saradnike – ali ovo jeste prilika da od starog napravite novo, bolje i povoljnije po vas. Ili da više zaradite....

Novac

Dobra finansijska situacija. Završićete sve ono što ste planirali. Vreme da vratite dugove.

Zdravlje

Nastavite sa prekinutim treninzima, pravi je trenutak da se ponovo pokrenete.

Hrana

Znate za one rezultate o kojima smo pričali prošle nedelje? E, konačno ćete ih primetiti i to verovatno pred kraj sedmice. Tek tada će vam biti jasno da se vaše vođenje računa i strožiji režim ishrane ipak isplatio. To će vam dati vetar u leđa da nastavite.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

U prve dve dekade jula baš i nećete moći da se pohvalite odnosom sa voljenom osobom. Biće tu i nervoze i natezanja i nezadovoljstva i često ćete imati osećaj da vas više ništa istinski ne povezuje već da funkcionišete automatski, iz navike. One emotivne veze koje su na klimavim nogama i koje imaju realan problem koji traje već duže vreme unazad, čak mogu polovinom jula biti i prekinute. Treća dekada meseca već donosi poboljšanje odnosa, a tamo negde pred kraj jula vi lično ćete se osećati fantastično. Vaš stari entuzijazam i optimizam se vraćaju na velika vrata. Slobodni pripadnici ovog znaka – od drugog dela jula spremajte se za velike promene na emotivnom planu koje će trajati i tokom avgusta meseca. Kada se pokrenete više vas ništa neće zaustaviti. Kako drugi deo meseca bude odmicao, vi ćete se osećati sve bolje i sve više privlačiti pažnju suprotnog pola. Oni koji su vezani okovima prošlosti ostaviće je iza sebe, ako ne zauvek, a ono makar za neko duže vreme. Sta će vam staro, kad imate novo….

Posao

Iako ćete u pojedinim trenucima smatrati da možete bolje i nećete biti baš u potpunosti zadovoljni svojim učinkom – rezultati će govoriti vama u prilog. Pomračenje Sunca u vašem polju karijere najavljuje velike promene koje će se aktivirati u narednih par meseci. Polovinom meseca može biti tenzije, i sa osobama sa kojima radite ali i sa nadređenima – tada ne donosite značajne odluke, sačekajte. Manjih problema u ovom periodu može biti i ukoliko kasnite za izvršavanjem svojih obaveza.

Zdravlje

Osetljivost tokom druge dekade meseca. Mogući su problemi sa kičmom, stomakom I prehladama. Čuvajte grlo I pluća.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs