Budite inicijator po važnim pitanjima, čak i ako su ona komplikovana ili teška. Ne postoje razlozi da odugovlačite niti da se sklanjate od nekih situacija. U emotivnom delu ne smete zanemarivati ono što ste obećali partneru. Potrudite se da danas poradite više na komunikaciji sa njim.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Da ste zadovoljni – pa niste. No, kad pogledate sa druge strane – da se dosta toga smirilo i utišalo – ma jeste. Vi i partner sada kao funkcionišete nešto malo bolje, ali primetno je da ste vi i dalje okupirani lošim mislima i odjecima onoga što se dešavalo u prethodnom periodu. Samo polako, sve će se ovo srediti i doći na svoje. Ne budite opsesivno okupirani negativnostima – ima i dobrih stvari u vašem partnerstvu kojima se možete okrenuti. Ne gledajte baš toliko mračno i tvrdo na sve. Oni koji su slobodni – Venera između Saturna i Plutona vraća vas korak unazad, želeli vi to ili ne. Neko iz prošlosti sada vam se može uvlačiti u misli ili „nasrtati“ na vas pokušajima da obnovi komunikaciju. Vidite šta ćete sa ovim.

Posao

Obim posla se konstantno povećava i vi na svaki način pokušavate da uhvatite konce dešavanja i kontrolišete situaciju. Sa svih strana ste bombardovani informacijama, zahtevima, molbama – i samo vam vaša racionalna priroda sada pomaže da se u svemu ne pogubite u potpunosti. Na druge se ne oslanjajte, jer nema ništa od tog posla. Obećaće i zaboraviće ili će ih nešto odvući na drugu stranu. Sami ste sa sobom. Vi i vaša ogromna snaga ruku pod ruku. Zato, napred u borbu – do pobede!

Novac

Uspevate vi da se nekako izborite sa svim situacijama u finansijskom segmentu, iako ćete verovatno u prvom delu nedelje biti jako nervozni zbog svega. Mogućnost nekih većih priliva vam stoji.

Zdravlje

Muka vam je od toga što ste vrlo statični, što iz nekog razloga niste u mogućnosti da budete više u pokretu. Jako vam je potrebna fizička aktivnost.

Hrana

U ovoj nedelji se držite čvrsto nekih zdravih navika koje su već počele lepo da se ukorenjuju kod vas. Možda još uvek ne vidite rezultate kojima se nadate, ali polako – i to će vrlo brzo doći na dnevni red. Izbegavajte slatkiše.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Odnos sa partnerom je čas prošaran zanimljivim zajedničkim aktivnostima i strašću, čas raspravama oko bitnih i potpuno nebitnih stvari i pitanja. U prvom delu meseca nećete uspeti da se uskladite, a i u drugom će to biti moguće samo ako stavite odnos ispred ličnih interesa i želja. U prevodu – partner će tražiti da nešto menjate kod sebe, vi ćete tražiti da se on menja i da vam se prilagođava i tako će kroz međusobno ubeđivanje da vam prođe februar. Negativnosti su naglašenije tokom druge dekade, ali i pred kraj meseca – pa u ovim danima vodite računa da ne dovedete svoj odnos u tačku sa koje nema povratka. Pogledajte to sa ove strane – oboma vam je stalno da zadržite priču u kojoj ste, samo ste oboje tvrdoglavi i teški i nespremni za kompromis. Slobodni – početak meseca vrlo zanimljiv, ali ostatak – ne baš po vašem ukusu. Ili će zanos prema nekome suviše kratko trajati, ili ćete shvatiti da morate mnogo više da se potrudite da biste osvojili osobu koja vam je simpatična. Ne povlačite se u sebe, ne zatvarajte se, a pogotovo – ne vraćajte se ka prošlosti. Tamo ste već bili i prošli tako kako ste prošli….

Posao

Vage bi da požure, što pre da završe ono što su naumile i da pokrenu svoje planove. No, teško je da će okolnosti biti na vašoj strani u ovom mesecu. Sve ćete morati na onaj teži i dugotrajniji način, koji se vama ni malo ne dopada. Da se razumemo, ovo ne znači da ćete proći loše, ali non stop ćete imati osećaj da se ono što vam je najbitnije najviše odugovlači. Takođe, imaćete čudan odnos sa kolegama i saradnicima – mnogo nerazumevanja i nejasnoće, pa neće biti čudo ako sve bude radili po dva puta.

Zdravlje

U ovom mesecu ste njanjavi, kilavi – potrebno vam je neuporedivo više odmora nego do sada i to da se ozbiljno pozabavite svakim zdravstvenim problemom.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs