Neko nezadovoljstvo postoji danas kod vas i to će se automatski odraziti u vašim poslovnim relacijama. Iako ćete se truditi da ostvarite solidnu komunikaciju sa kolegama i partnerima, teško ćete dolaziti do pravih dogovora. Ista je situacija I u emotivnim relacijama. Povucite se malo, ne pravite svađu.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom u isto vreme donosi i zadovoljstvo i nezadovoljstvo. Realno gledano – u vašem odnosu nema potresa, sve funkcioniše nekim svojim normalnim tokom i bez ikakvih trzavica. Postoje dogovori, postoji razumevanje, postoji jedinstvo. Pa zašto onda nezadovoljstvo? Možda iz razloga što imate sigurnost, ali nemate onaj pravi podsticaj, nema leptirića u stomaku i imate osećaj da zadovoljstvo dobijate na kašičicu. Slobodne Vage – postoji osoba koja vam je u mislima, ali je tu situacija nekako zakočila i odvija se ili previše sporo ili čak bez ikakvih dešavanja. Možete na kratko postati zbunjeni, nesigurni i u nedoumici šta da uradite. Sačekajte, brzo će se sve opet pokrenuti...

Posao

Naporna sedmica za vas. Mogući su problemi sa papirima, u dogovorima. Neke situacije će se prolongirati, što će vas onespokojiti i baciti u razmišljanja. Iz svega ovoga možete izaći bez problema, uz strpljivost, dobru organizaciju i promišljenost – a bar nje imate na izvoz. Komunikacija sa saradnicima će se polako popraviti i vi ćete do kraja nedelje imati rešenja koja su vam potrebna. Šta više – može ovde biti i lepih vesti i novih kontakata od kojih ćete u narednom periodu solidno zaraditi.

Novac

Trenutno osnova vaše sigurnosti i mirne glave jeste novac. Biće ga, ne nervirajte se.

Zdravlje

Sitnije zdravstvene tegobe.

Hrana

U nekim situacijama ćete imati kontrolu, u drugima – ne. No, kada je apetit u pitanju sada možete biti vrlo odgovorni ne samo prema svom izgledu, već najpre prema zdravlju. Napravićete dobar raspored i što je još važnije – pridržavaćete ga se.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Mislim da bi najbolji opis ovog meseca za Vage u vezama i brakovima bio – čudan. Prenaglašen znak Device i sve planete koje su vam « iza leđa » (to od polovine meseca pa na dalje počinje polako da se menja), vaša vladarka koja je loše pozicionirana, u padu ….s druge strane – povoljni planeta prema Saturnu….Kako bismo sve ovo mogli da objedinimo, da prevedemo ? Pa, na primer – ako se zadovoljavate mrvicama, sitnicama od strane voljene osobe – bićete ok…relativno. Ukoliko se već neko duže vreme osećate nezadovoljno, ovaj period će samo dodatno negativno uticati na vas. Sumnjaćete, osećaćete se nestabilno, s druge strane – i neki od vas će biti skloni da flertuju i da se na taj način « dignu »….Od polovine septembra će hajd kao nešto malo biti bolje, ali i dalje će postojati taj unutrašnji pritisak i osećaj nesigurnosti, sporosti, zablokiranosti. Slobodne Vage mogu u ovom mesecu da ostvare neka fina poznanstva, samo bi trebale da u širokom luku zaobilaze zauzete osobe….

Posao

Prvi deo meseca donosi enormnu količinu obaveza. Rmbaćete od jutra do sutra, prihvatati i obaveze za koje uopšte niste sigurni da možete da ih ispunite, a sve zarad povećanja obima finansija. E sad tu imamo kontradiktornost – što više budete zarađivali, troškovi će biti sve veći – taj balans koji vam je potreban teško da ćete uspeti da ostvarite. Generalno gledano, pratiće vas osećaj nezadovoljstva, umora i prenapregnutih živaca. Nešto malo bolje u drugom delu meseca – bolji dogovori, manji troškovi.

Zdravlje

Umorni ste, iscrpljeni, pod velikim fizičkim i mentalnim naporima i nije ni čudo što ovo otvara prostor za kojekakve sitnije tegobe sa zdravljem.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs