Sigurna sam da su neki od vas već uzeli slobodan dan i da su krenuli sa pripremama za doček. Ako niste u ovoj grupi, onda ćete gledati da ono što imate odradite na brzinu i da se izgubite u nepoznatom pravcu....Malo nervoze kod kuće, verovatno zato što sve terate da igraju kako vi svirate.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Astrolog Violeta

Hrana

Čini mi se da ste shvatili da u ovom periodu ne možete protiv sebe i da ste digli ruke od toga da pokušavate da kontrolišete svoju težinu. Jednostavno ćete se prepustiti i uživati u onoj hrani koju najviše volite. A o kilogramima ćemo razmišljati kada praznici prođu....

Ljubav

U vašim emotivnim ili bračnim relacijama – sve će zavisiti samo od toga kako se vi postavite prema voljenoj osobi i koliko vi budete raspoloženi. Možda smatrate da se partner ne ponaša baš onako kako biste vi voleli, ali zažmurite na jedno oko i oprostite – pa imate i vi svoje momente kada vam nije ni do čega. Bitno je da mu možete popraviti raspoloženje jako brzo – potrebno je samo da mu posvetite više pažnje. Ovo mogu biti vrlo korektni dani, uz malo više vašeg truda. Što se slobodnih Vaga tiče – vi ste i dalje u periodu kada je sve otvoreno i sve moguće. I staro i novo vam je na raspolaganju – vaše je samo da napravite odabir i uzmete ono što želite. Neki od vas će uživati samo u flertovanju, dok će drugi ipak želeti da jedno udvaranje i konkretizuju. Ono što je sigurno jeste da ste trenutno na vrhuncu dobrog raspoloženja i da u novu 2017-u ulazite sa širokim osmehom na licu!

Posao

Nekih sitnijih problema može biti ove nedelje, i one bi se najvećim delom vezivale za komunikaciju sa onima sa kojima sarađujete. Vi ste u dosta dobrom raspoloženju, ali pojedinci ipak imaju sposobnost da vas na kratko izbace iz takta. Neko sa kim sarađujete na dnevnoj bazi može pokazati nekorektnost ili vam raditi iza leđa. Pustite male ljude i njihove sitne pakosti, ne reagujte. Umesto toga, posvetite se onome što vam je bitno, usredsredite se i napravite dobru organizaciju – sve možete završiti na vreme. I pored svega – više ste nego zadovoljni rezultatima koje ste ostvarili. Mirni ulazite u novu 2017-u godinu.

Novac

Početak sedmice doneće nepredviđene troškove. Doduše, vi ste u potpuno kupoholičarskom fazonu tokom ovog perioda, pa je moguće da ćete se malo „zaneti“ u kupovini. Ipak, finansijski segment je i pored ovoga solidan i stabilan.

Zdravlje

Moguće su prehlade, virusne infekcije praćene temperaturom. Potrudite se da održavate svoj imunitet stabilnim.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Venera, vaša vladarka, ulazi u znak Vodolije i vaše polje ljubavi, kreativnosti, provoda i lakših životnih okolnosti krajem prve nedelje decembra. Pred vama se otvara vreme neograničenih mogućnosti za uživanciju i provod – sigurno je da ćete lako flertovati, još lakše osvajati i zavoditi. Vama će biti malo do igre, pa u suštini, bar u početku, nećete imati nekih ozbiljnijih namera kada su udvarači u pitanju. Ipak, tokom druge dekade se može dogoditi jedno odista ozbiljno poznanstvo i velika mogućnost da se zaljubite preko ušiju. I sami možete biti zbunjeni silinom onoga što osećate. Obratite pažnju na poslednju nedelju decembra meseca – čak i ako do tada budete čekali, u tom periodu će se dogoditi „ono pravo“! Pa neka vam je sa srećom, neka traje dugo i budite zadovoljni! Ako ste u emotivnom odnosu – mogu vam reći da ovaj period nije ni malo loš za vas. Voljena osoba i vi ste se u prethodnim mesecima malo „mimoilazili“ – malo ste ćutali vi, pa je malo ćutao on....u suštini, nikako niste uspevali da pronađete zajednički jezik....ili je to makar išlo „na mišiće“. Sada imate odlične dane pred sobom, kada ćete kroz smeh, zabavu i dobro raspoloženje lako funkcionisati i uživati zajedno.

Posao

Prve dve dekade meseca su po vas više nego dobre u poslovnom segmentu. Čak iako bude nekih sitnijih problema, imate boginju sreće na svojoj strani, i nekako ćete sve uspeti da „ispeglate“ bez po muke. U ovom periodu jedino trebate da vodite računa da ne zaboravite na neke bitne obaveze i da ne uzmete olako informacije koje budu dolazile do vas. Saradnje sa strancima vas mogu dići u neslućene visine, i povremeno nećete moći da poverujete da vam se tako nešto dešava – iz ovog segmenta vam idu zaista velike pare, pa ako imate bilo kakvih mogućnosti ili otvorenih opcija – navalite! Treća dekada ovog meseca bi već mogla da vam donese neku kratkotrajnu problematiku, ali i to će biti više „naduvano“ nego što će biti realna opasnost po vaše poslovne pozicije. Privatnicima pak od početka treće dekade kreće vreme kada mogu profitirati mnogo više nego u prethodnim mesecima.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je više nego dobra tokom prve dve dekade decembra. U poslednjih desetak dana ovog perioda moguće je da ćete imati manji pad imuniteta, zato gledajte da se dovoljno odmarate, redovno jedete i delujete preventivno. Stariji pripadnici znaka tada mogu imati probleme sa venama,urogenitalnim traktom, a mogu se i povrediti, pasti.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs