Vi se sigurno pitate šta je sa vašim ljubavnim životom i poceli ste vec da sumnjate da ce i na tom planu stvari krenuti u željenom pravcu. Ali upravo ce se to i dešavati. Ovih dana bice vreme pravih ljubavi i najjace zaljubljenostido sada.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

U većem delu nedelje ništa vam neće biti jasno, samo ćete znati da se ne osećate dobro, lako, opušteno, mirno I stabilno u svojim emotivnim relacijama. Snažna osećanja će vas talasati a rešenje trenutno ne uspevate da pronađete. Ukoliko vam to pada na pamet – stvarno nije vreme za bilo kakve iole konkretne odluke, morate uraditi ono što najviše mrzite – sačekati. Od vikenda se lagano dižete I opuštate….Slobodne Vage – konjukcija Saturna I Marsa u vašem polju ljubavi daje nove ljubavne priče, ali I okolnosti koje su teške, komplikovane, zahtevne. Ljubav oko koje se istinski mora truditi.

Posao

Rasplinutost u svakodnevici će postojati bilo da radite od kuće, na radnom mestu ili ste trenutno u nekom praznom hodu. Onima koji rade će ovo donositi čas plimu čas oseku obaveza I totalnu neorganizovanost. U trenucima kada bude potrebno da date sve od sebe, vi ćete se zakočiti a onda kada budete imali lufta za odmor – vi ćete raditi kao udarnik. Za bilo kakve veće poslovne odluke ovo nije vreme jer su informacije neproverene, prenaduvane ili u potpunosti netačne.

Novac

Prepreka koja postoji u finansijskom segmentu biće prevaziđena do kraja sedmice.

Zdravlje

Osećaj blokiranosti I anksioznosti počeće da popušta krajem nedelje.

Hrana

Batalite da svoje unutrašnje nemire lečite hranom. To definitivno nije dobro, ni za vaše zdravlje ni za vašu liniju. Jasno mi je da ste se uzvrteli i da ne znate šta ćete sami sa sobom – biće bolje od vikenda pa na dalje.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Nisam sigurna da ćete emotivno biti baš najzadovoljniji tokom marta. Ono što vi očekujete od ljubavi i od partnera – sada teško može da se desi, pogotovo ako su ta vaša očekivanja neke ne znam ni ja kakve emotivne dubine. Tokom marta voljena osoba i vi možete funkcionisati nekako prizemno, realno, praktično – što neće biti ni malo loše. Možda nećete imati onu lakoću i sjaj koji priželjkujete ali ćete imati podršku i osobu koja zaista stoji pored vas, koja vas podržava i poštuje. Biće ovde nekih zaista lepih, prisnih trenutaka. Priviknite se da stvari sada teku na ovaj način i uživajte u miru. Dobar je period za rešavanje problema, za dogovore, za zajedničke planove i aktivnosti. Slobodni – u život vam sada dolaze osobe koje su odgovorne, praktične, na koje se možete osloniti. Problem je samo u tome što nemaju onu crtu za koju se vi uvek „zakačite“ – nisu opušteni, neuhvatljivi, pozitivno šašavi, jaki na rečima – ne sipaju komplimente kao iz kofe na vas….pa nisam sigurna koliko će vas sve ovo interesovati….A šteta, dobri su.

Posao

Mart je za vas izuzetno poslovno jak, ali zahteva od vas neki potpuno drugačiji način funkcionisanja od vas od onog na koji ste vi navikli. Prosto rečeno – ako želite da iskoristite ogromne benefite koje ovaj period za vas donosi – moraćete da se spustite na zemlju i ozbiljno rmbate. Moraćete da budete organizovani, vrlo fokusirani, praktični, da uključite mozak sve u šesnaest i da ne funkcionišete u fazonu „lako ćemo“. Nema toga „lako ćemo“ – ovo je ozbiljan mesec i isto ga tako ozbiljno i iskoristite.

Zdravlje

Šarena zdravstvena situacija. Morate da budete mnogo odgovorniji prema sebi. Moguće su virusne infekcije, problemi sa respiratornim traktom, oscilacije krvnog pritiska.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs