Sledite svoje pozitivne principe kako ne biste upali nepromišljeno u samocu.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Pojedinima iz ovog znaka ne prija zanemarivanje ljubavnog života. Orijentisani ste na obaveze, ali jedna šarmantna dama vam unosi nemir u misli i u srce. Koliko god je tražili, neko vreme necete uspeti da ostvarite ni prvi kontakt sa njom. Pojedini pak dolaze do saznanja da ljubav nije onakva kakvu su je zamišljali u zagrljaju jednog markantnog muškarca. Zbog toga i ne znate gde se nalazite i cini vam se da na pravu ljubav za vas ipak morate da cekate. Oni u braku su se ucutali i zaneli u svojim mislima. Partner je pomalo ljut nakon nekih jasno izrecenih stavova. Trebali bi da rašcistite konfuziju u svojoj glavi, a zatim sa partnerom na miru da popricati o svim tekucim problemima.

Posao

Okupiranost odlukama od kojih mu dalji život zavisi doprinosi velikoj nervozi pripadnicima ovog horoskopskog znaka. Neko putovanje može da vam donese neocekivane pozitivne promene. Nemojte se iznenaditi, pa zar vaš životi nije ponekada sticaj dobrih iznenadenja. Obicno vi odlucujete i rukovodite situacijom, ali neki trenuci su ti koji vama okrenu situaciju na negativan ili pozitivan nacin.

Novac

Dobro je što finansije poprimaju oblik sigurnosti, a upravo od toga vam zavisi mir u kuci, porodici.

Zdravlje

Uglavnom je dobro. Moguci problemi sa ušima.

Hrana

Estetika je jako bitna i kada je ishrana u pitanju. Poslastice, riba, možda divljac uz bogat prilog od povrca je idealno jelo ovog znaka. Iako paze na svoj izgled, Vage ipak nisu probirljive kada je hrana u pitanju.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Jedan poprilično šaren mesec kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Čas ćete biti nezadovoljni, nervozni i na partnera i na sve one koji su oko vas, čas ćete biti u odličnom raspoloženju, duhoviti i puni vedrine i svojim optimizmom « dizati » voljenu osobu. Rasprave će se smenjivati sa divnim momentima a nešto lakše funkcionisanje očekujte tokom treće dekade meseca. Jedna napomena samo - u ovom mesecu ćete privlačiti dosta pogleda i biti u kontaktu sa puno ljudi i možete čak poželeti da sa nekom zanimljivom osobom uđete u flert ili makar da sa njom uživate u komunikaciji. Nije nikakav problem malo se opustiti i rasteretiti misli, samo vodite računa da ovo ne ode u pravcu koji bi mogao naškoditi emotivnoj priči u kojoj ste. Oni koji su slobodni – prvu polovinu meseca ćete skoro pa prespavati, bar kada su zanimljiva emotivna dešavanja u pitanju. No, u drugom delu novembra biće više vrlo interesantnih situacija, čak i mogućnost da se brzinski zaljubite preko ušiju.

Posao

Vage u novembru paralelno ratuju na dva vrlo bitna fronta. Prvi je vezan za finansijsku stabilnost i sigurno je da ćete do ulaska u treću dekadu meseca imati mnogo poteškoća da ostvarite svoje planove. No, u svakom slučaju – idete ka stabilizaciji, samo ćete morati malo da sačekate na istu. Drugi front je vezan za dogovore, putovanja, trgovinu, kontakte sa strancima, generalno – na vaše pokušaje da se « probijete » u novim poslovnim sferama. Takođe – tek poslednja dekada donosi prave rezultate.

Zdravlje

Druga dekada meseca je nepovoljna za vaše zdravlje. Moguće su prehlade, bakteriološke i virusne infekcije, ali i manji hormonski problemi.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs