Danas više pažnje treba obratiti na porodicne odnose ili problematiku vezanu za dom, privatne poslove. Ovde može biti neprijatnih iznenadenja. U poslovnom segmentu odmeravate jednu ponudu koju ste dobili. Za sada ne vidite nikakvih razloga da je ne prihvatite. Na dobrom ste putu. Mnogo ste oprezniji nego inace, ali sada za to nemate osnova.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Nervozni ste za sve pare. Hajd nervoza kao nervoza, ali za tu istu nervozu postoji uzrok. Da li sa uzrokom hoćete da se suočite ili hoćete da po vašem običaju pobegnete od njega i kažete „misliću o tome sutra“…to je već druga stvar. Poenta je da će vaša nervoza izazivati i nervozu u odnosu. Možda ćete uspevati neko vreme da ćutite i gomilate stvari u sebi – ali drugi deo nedelje je dosta napet i može doneti izbacivanje svega onog što vas tišti direkt na površinu. Umesto da prasnete odjednom – bolje sedite i popričajte otvoreno sa voljenom osobom. Slobodni – ne uplićite se ni u šta. Bolje je za vas.

Posao

Razapeće vas i posao i obaveze sve u šesnaest. Ni prethodno nećete uspeti da završite a doći će drugo, treće, stopetnaesto. Vi ćete sve prihvatati jer će vam povećanje obima posla davati osećaj sigurnosti. Najpre finansijske. Tako ćete lepo ukomponovati sebi ovu nedelju da pred njen kraj nećete znati gde udarate. Stići će vam neke informacije koje vam se ne dopadaju ni malo, ali će isto tako stići i one druge – koje će vas u trenutku dići i doneti vam novi talas samopouzdanja i vere u poslovnu stabilnost.

Novac

Sa novcem ste u svađi u ovoj nedelji. Priliva će biti, ali ćete se truditi da sve potrošite. Odmah, sad.

Zdravlje

Malkice ste njanjavi, neispavani, osetljivi. Odmarajte više, hranite se zdravije.

Hrana

E tek pripadnici vašeg znaka moraju striktno da vode računa o ishrani. To što sada imate sklonost da se ponašate opušteno, može vam doneti samo stomačne tegobe. Prolazne da, ali vrlo neprijatne. Zato ne ludujte sa mesom, mesnim prerađevinama,mlečnim proizvodima – sve po malkice. I mnogo povrća.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Kod Vaga imamo krajnosti kada su emotivna partnerstva u pitanju. One veze koje su I inače nestabilne I u proteklom periodu ozbiljnije prodrmane – neka se pričuvaju jer trenutno partner I vi “igrate” na tankoj granici I očas posla možete zakoračiti u prekid. A taj prekid možda ne bi doveo do potpunog kraja, već bi vas uveo u duži vremenski period u kojem ćete se preganjati, vraćati I odlaziti ponovo – sve u svemu – napraviti sebi zbrku od života. One veze koje su dobre I postojane sada mogu doživeti velike promene I pokret. Može doći do promene statusa u odnosu – do zajedničkog života, veridbe, braka. Za one nestabilne – napet mesec, a za one stabilne – vrlo uzbudljiv I podsticajan. Sad vi birajte u kojoj ćete kategoriji biti….Slobodne Vage – vi imate dobru šansu za ulazak u ljubavnu priču, ali ukoliko vam je namera da ona potraje – ne smete se voditi samo strašću I biti zaslepljeni. Oprezno hodajte u prvom delu juna, dok je treća dekada meseca već stabilniji period da uđete u nešto konkretnije I bolje.

Posao

Vagama je prva poslovna nedelja tokom juna prilično zahtevno postavljena I to je ujedno I najkomplikovaniji period za vas u ovom mesecu. Ne znači da će na dalje biti med I mleko, ali će svakako biti lakše I jednostavnije za funkcionisanje. U stvari, shvatićete I sami – u ovom mesecu ćete morati da sebe date 150 posto u posao, ali ćete rezultatima svakako biti vrlo zadovoljni. Mnoge situacije će ići sporije nego što biste vi želeli, ali ćete uspeti da ih izgurate do kraja.

Zdravlje

Široka paleta zdravstvenih problema – od pritiska, alergija, problema sa hormonima, kožom, osetljivost grla I respiratornog sistema. Jedino što je dobro – sve je ovo kratkotrajno I prolazno.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs