Malo su se strasti i napetosti u poslovnom segmentu smirile, i sada već mnogo racionalnije gledate na neka dešavanja. Danas nećete moći da izbegnete neke situacije, pa pokušajte da im se prilagodite. Stoji vam velika mogućnost obnove kontakta sa osobom koja vas je ranije interesovala.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

U suštini, ništa se loše u ovoj sedmici neće dešavati u vašim partnerskim odnosima. No, ili ćete imati osećaj da ste ovaj period prespavali, ili ćete osećati neki unutrašnji pritisak i tenziju. Ova vrsta eventualnog nezadovoljstva, preispitivanja odnosa i aktiviranje strahova nije tog tipa da bi mogla dovesti do rasprave sa voljenom osobom. Nekako mi pre izgleda da ćete se ćutke, sami sa sobom boriti i maltretirati razmišljanjima....Pokušajte da se opustite, ne „spuštajte“ sami sebe....Slobodne Vodolije se čas osećaju usamljeno i razmišljaju o nekom novom početku.....a kada vas neko „startuje“ oduvate ga na keca bez velikog razmišljanja. Nije ovo period za nove početke, niti ste vi spremni za tako nešto...

Posao

Sve će vam biti teško u ovoj nedelji. Niti vi imate sada elana za posao niti imate želju da na dnevnoj bazi tolerišete osobe od kojih vam se diže kosa na glavi. A morate. Kada već morate i ne možete pobeći – e onda prikupite živce i energiju i krenite na posao. A posla će biti, naravno – mnogo više nego što biste vi to želeli. Bićete spori, teško ćete se pokretati i za sve će vam trebati duplo više vremena nego inače. Ali ići ćete, korak po korak. Ka kraju sedmice i ka boljim danima tokom sledeće nedelje....

Novac

Rešavate pred kraj nedelje goruća finansijska pitanja.

Zdravlje

Problemi sa varenjem, kičmom, žlezdama. Dame, posetite ginekologa.

Hrana

Potrebne su vam namirnice koje se lako vare i koje ne opterećuju vaš probavni sistem. To što ste često gladni je pre posledica nezadovoljstva nego pravih potreba vašeg organizma. Zato, ne podležite impulsivnom prejedanju i konstantnoj potrebi da nešto grickate.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Dinamika u vašoj emotivnoj vezi ili braku će svakako postojati….samo je mali problem u tome što ta dinamika podrazumeva da ćete se i vrlo često, makar tokom prve dve dekade jula – nervirati i raspravljati. Cak i ako ne dođe do konkretnih svađa, tačno će se osetiti da neka napetost i nervoza postoji između vas dvoje. Vi ćete naravno smatrati da je za nju kriv partner, a da pitamo njega on bi svakako odgovorio da ste vi teški i nerazumni i da ste osnovni krivac za ovu napetost. No, bilo kako bilo – i pored ove povremene tenzije, biće tu i izuzetno lepih dešavanja i podsticajnih momenata sa osobom koju volite. Rasterećenje i zajednički planovi će više biti aktivni tokom treće dekade jula, pa ukoliko ste u tom periodu planirali zajednički odmor ili kratko putovanjce – odlično ćete se provesti. Slobodne Vodolije će upoznati mnogo novih osoba tokom jula, ali će tek poslednjih nedelju dana ovog meseca doneti tu neku priču oko koje bi se vredelo potruditi. Javiće se i bivši partneri, pa vidite šta ćete sa njima.

Posao

Veći deo meseca će vaši namučeni živci biti prilično rastegnuti. Sve će vas nervirati – i puno posla i malo posla i žurba i dosada i papirologija i dogovori i ljudi i okolnosti. Kao da će na dnevnoj bazi postojati makar po jedna situacija koja mora da vas na kratko izbaci iz takta. Tako ćete vi fino ključati iznutra, ali će vam ovo sa druge strane davati jedan ogroman podstrek, energiju I volju da sve savladate I isterate ono što želite. Zadnjih nedelju dana jula donosi jedan odličan poslovni predlog. Prihvatite ga.

Zdravlje

Za vas bi najbolje bilo da odete na odmor tokom jula jer je vašem telu sada zaista potrebno opuštanje, rasterećenje I mir.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs