Šta li vas je uhvatilo, to samo vi znate. Toliko ste se nešto unervozili, da prosto ujedate sve oko sebe. Ako se brinete da li ćete stići da sve odradite na vreme, ma hoćete. Pokušajte da svojom nervozom ne pokvarite neke dogovore i kontakte sa ljudima koji su vam poslovno ili emotivno bitni.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Astrolog Violeta

Hrana

Sa Venerom u svom polju ličnosti morate prihvatiti – kilogrami se lepe za vas vrtoglavom brzinom. Doduše vi se tešite onim da ste od mnogo slatkiša još slađi nego inače....ali treba pogledati istini u oči – baš ste se zaokruglili. No, sad ćemo mi na rekreaciju posle praznika....

Ljubav

Venera u vašem znaku i dalje je u odličnim aspektima i svakako vam donosi da ne možete ostati neprimećeni. Vaša harizma sada neverovatno deluje na suprotni pol – sa svih strana ste obasuti pozivima, udvaranjima – svi žele da budete u njihovoj blizini. Da se tokom ovog perioda možete odlučiti i pokloniti nekome svoje srce, to je više nego izvesno. Pitanje je samo da li vi to želite, ili ste radije u fazonu „jedan je život – treba sve probati, ali čuvati svoju slobodu“. U vašim emotivnim i bračnim relacijama malo nervoze početkom nedelje neće pokvariti opšti utisak. Ovo ćete brzo uspeti da prevaziđete i nastavite sa zajedničkim planovima za doček nove godine. Ono što je sigurno jeste da ćete biti u odličnom raspoloženju – opustite se i uživajte u ljubavi i provodu sa voljenom osobom!

Posao

I pored nekih nedoumica i mogućnosti da povučete pogrešne poteze ili kažete nešto što vam ne ide u prilog, Vodolije su ipak u periodu kada se stvari rešavaju same od sebe. U prevodu – čak iako zabrljate nešto, to će se relativno brzo srediti, bez posledica po vas. Šta više, neke ponude mogu doći do vas polovinom sedmice – bićete prilično iznenađeni jer niste očekivali ovako nešto. Pustite intuiciju da vas odvede na pravu stranu – ne opterećujte se previše razmišljanjima – ako „osetite“ da je ova ponuda dobra po vas – prihvatite. Godina za vama nije loša, godina pred vama obećava mnogo toga. Srećno!

Novac

Iako ste u potpunosti u trošadžijskom raspoloženju i skloni tome da potrošite sve do poslednjeg dinara, ipak ni vi ne možete sada da destabilizujete svoj finansijski segment. Novac kaplje sa svih strana, a neki od vas bi mogli pokušati i da se malo poigraju u igrama na sreću....

Zdravlje

Sem problema vezanih za apetit, o kojima smo već pričali – ove sedmice možete imati i trovanja hranom....ili alkoholom. Zato se potrudite da budete umereni. Proveravajte ispravnost namirnica.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vodolije imaju razloga za radovanje. Od 7-og decembra Venera ulazi u vaš znak i polje ličnosti, a obzirom da vas i drugi tranziti prilično „miluju“ u ovom periodu, više je nego izvesno da ćete biti zapaženi gde god da se pojavite. Šanse za emotivne kontakte će se otvarati bukvalno preko noći, a mogu ići preko segmenta prijatelja, izlazaka ili pak društvenih mreža. Pošto je Merkur, planeta koja vlada vašim zaljubljivanjima, u retrogradnom hodu i u polju tajni, neki od vas će možda da se vrate emotivnom odnosu koji su već imali ranije, ili će se pak odlučiti da ljubav otpočnu daleko od radoznalih očiju. U svakom slučaju, zapamtite – tokom decembra – vi ste onaj koji bira! Zato, birajte mudro....Tokom ovog meseca neće biti iznenađenje i ako se upustite u odnos sa osobom koja je starija od vas, ili ako svoju sreću pronađete na nekom putovanju ili u inostranstvu. Bukvalno – neograničene mogućnosti! Ukoliko ste već u emotivnom odnosu, za vas nema problema tokom decembra meseca. Budite sigurni da ćete sa voljnom osobom istinski uživati u svakom danu. Vaš odnos se može produbiti, ojačati....a ako ste već razmišljali o prinovama, sada biste se mogli i više aktivirati po tom pitanju.

Posao

Imate više nego dovoljno energije, ali vam povremeno nedostaje strpljenja i diplomatije da biste stigli do nekih svojih ciljeva. Ulaskom Venere u vaš znak krajem prve nedelje decembra, dobićete dodatnu dozu šarmantnosti i mogućnost da ubedite sagovornika i bukvalno mu se „podvučete pod kožu“. Koristite ove svoje predispozicije, jer će one biti naglašene tokom celog ovog perioda. Ono na šta morate obratiti pažnju su troškovi. Vi, kada se dočepate nekog dinara više, ne znate da stavite na stranu, nego trčite da što pre potrošite. E, tako će biti i tokom ovog meseca – koliko god da zaradite (a zaradićete dobro) bićete u stanju da spiskate. S druge strane – neki dugovi vam stoje nad glavom i potrudite se da stavite tačku na njih da biste u novu 2017-u ušli mnogo mirniji. U trećoj dekadi decembra možete imati par konfuznih situacija, ali ćete ih brzo razrešiti. Generalno – predispozicije za decembar su jako dobre!

Zdravlje

Ulaskom u treću dekadu ovog meseca, ulazite u period kada ćete češće nego inače imati problema sa imunitetom. Mogu se javiti i glavobolje, nesanice, ali i ponovo aktivirati neke hronične tegobe kod starijih pripadnika znaka, naročito ako su povezane sa kičmom i sa nogama.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs