Smatrate da kolege nemaju korektan odnos prema vama, ali biste mogli da preispitate I svoje ponašanje. Moguće je da ste nečim I zaslužili ovaj tretman. Previše se opterećujete I razmišljate kada je novo poznanstvo u pitanju. Pustite da se situacije odvijaju spontano.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Neprijatna i teška pitanja stoje u vašim mislima u ovoj sedmici. Odjednom ste se stegnuli, ukočili – odjednom više ne možete da funkcionišete lagano u odnosu sa voljenom osobom. Možda ćete spolja delovati kao da je sve u redu ali iznutra – delujete kao da vas je neko polio hladnom vodom. Nešto ste priželjkivali, a sada kada već postoji mogućnost realizacije – pitate se da li ćete to moći. Na primer – ukoliko ste u dužoj vezi, ako je partner počeo da priča o zajedničkom životu ili braku – s jedne strane se radujete, ali s druge – nije vam dobro, ni malo. Slobodne Vodolije – baš ste zapeli da hoćete nekog, za koga vrlo dobro znate da će vam samo doneti pometnju u srcu i mislima. Pa kad već hoćete – hajdete...

Posao

Slična situacija kao sa emocijama. Spolja gledano – vi radite kao satić i reklo bi se da ni jedne brige na ovom svetu nemate. No, kada malo zagrebemo površinu – vidimo da ste prilično opterećeni poslovnim segmentom i da se jako brinete kako će to funkcionisati na dalje. Nemojte zaboraviti da je strah uvek kočničar, i da vrlo lako može da se dogodi da je bezrazložan. Jednim delom ćete to uvideti pred kraj nedelje, kada shvatite koliku podršku imate od onih sa kojima ste poslovno vezani.

Novac

Biće i lepih vesti o novcu, ali i novca tokom ove nedelje.

Zdravlje

Hronične tegobe, meteoropatske reakcije. Najpre kičma i problemi sa glavoboljama.

Hrana

Jedino u društvu ili okruženi onima koje volite – imaćete apetit i uživati u obrocima. U svim drugim momentima, kada ste sami – suviše ćete biti okupirani situacijama koje su vam bitne i povremeno čak zaboraviti da jedete. Nemojte ionako neredovne obroke zamenjivati slatkišima i grickalicama.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom je već neko izvesno vreme u procesu promene. Ide to dosta traljavo, čas ste u usponu čas u padu kao par, pa će i prva polovina meseca biti obojena ovakvim tipom energije. Zelja za usklađivanjem postoji kod oboje, ali taj put je u ovom peroidu dosta trnovit i povremeno će vam baš biti potrebno puno energije da se uskladite. Od drugog dela meseca već su okolnosti na vašoj strani i možemo da kažemo da vam je od tog momenta ipak omogućeno da lakše dođete do kompromisa i više budete okrenuti jedno drugom. To ne znači da će od tog trenutka krenuti sve savršeno, ali će definitivno biti bolje. Partner će biti nežniji I otvoreniji nego inače – nemojte se zatvoriti, dozvolite da vaša voljena osoba vidi I onu vašu “mekšu” stranu…Ukoliko ste slobodni – zvezde vam polako “nameštaju” jednu jaku ljubavnu priču. Otprilike od sredine meseca očekujte da vam u život uđe osoba sa kojom ćete imati jaku fizičku privlačnost, ali I izuzetno dobru mentalnu kompatibilnost….

Posao

Jasno vam je da neke stvari vezane za vaš posao morate menjati, ali još uvek ne uspevate da pronađete pravi modus I priliku. S jedne strane – potrebno vam je da rasteretite sebe jer ste preuzeli previše obaveza, ali sa druge – prosto ne želite da propustite šanse koje vam se otvaraju maltene na dnevnoj bazi. Razlog za to što prihvatate više obaveza jeste I finansijski segment koji vam odjednom otvara mogućnosti da poboljšate značajnije vaše novčano stanje.

Zdravlje

Ne preterujte ni u čemu I ne idite iz krajnosti u krajnost (a znate da povremeno baš to radite), pogotovo kada je u pitanju ishrana, odmor, fizička aktivnost, kvalitetan san.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs