Ljuti ste na citav svet. Ovo posebno važi za predstavnike trece dekade. Kontrolišite impulsivnost i agresiju prema ljudima iz svog najbližeg okruženja.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ljubavna situacija je uglavnom stabilna iako ste donekle zapostavljeni. Krajem ove nedelje imacete manju raspravu i to zato Što ce vam do uŠiju doci zajedljivi komentari partnerove rodbine, ali sve ce se brzo izgladiti i vec sledece nedelje ulazite emotivno zadovoljeni. Partneru ce biti neophodna vaŠa pomoc i podrŠka jer je teret obaveza koji nosi - prevelik. Izgurajte to zajedno. Dolazi opuŠtanje, izlasci i intenzivnija druženja sa zajednickim prijateljima, ali i Šansu da par dana provedete vam grada udvoje. Prijalo bi vam, da razmislite o tome. Na poslu ionako nemate Što da propustite, za sada.

Posao

Vi u principu i volite osobe koje imaju snažnu licnost i definisane stavove u životu. Uz njih se osecate spokojnije jer znate da ce vas pogurati kada vam presahne entuzijazam i interesovanje. Verovatno cete svojom izoŠtrenom intuicijom prepoznati da je na pragu neŠto posebno. I necete pogreŠiti. Vodolije koje su vec uveliko u poslovnim projektima osetice se zapostavljenim od strane saradnika.

Novac

Novac uglavnom dolazi od strane drugih. Brzo sledi novcani dobitak koji ce biti veci od ocekivanog.

Zdravlje

Iako vam je vitalnost malo oslabljena, raspoloženje je na nivou.

Hrana

Vole meŠane ukuse i rado eksperimentiŠu kada je hrana u pitanju. Neobicne sendvice, kao i razne poslastice su jedna od njihovih omiljenih obroka. Jela na bazi limuna, kao i sve vrste testenina je njihova omiljena hrana.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Dobar mesec za Vodolije koje su u emotivnim vezama i brakovima. Neke sitne probleme u komunikaciji ili dogovorima koje ste imali u prethodnom periodu sa voljenom osobom, rešavate u prvoj polovini meseca. I sami ćete biti prijatno iznenađeni koliko se lako uklapate, prilagođavate jedno drugom i poštujete. U drugom delu novembra neka pozitivna i lepa dešavanja očekuju vas i voljenu osobu. Kod nekih će se to manifestovati kroz više zajednički provedenog vremena, kroz izlaske i društvene aktivnosti, kod drugih pak kroz bitna dešavanja koja jačaju i unapređuju vaš odnos. Neke veze sada mogu otići i na viši nivo. Oni koji su slobodni – iako u ovom mesecu postoji velika mogućnost za obnovu kontakta sa nekim iz vaše prošlosti – ipak mi se čini da će početna euforija brzo splasnuti jer ćete shvatiti da vam je to samo zanimljivo, ali da ne osećate pravi emotivni podstrek. Drugi deo meseca donosi nekog novog u vaš život ili pak jača aktivnosti sa osobom koja vam je već neko vreme simpatična.

Posao

Vodolije moraju mnogo toga da reše po pitanju posla. U nekim stvarima kasnite i svesni ste toga, zato ćete u prvom delu meseca uložiti dodatne napore da sve ono što je u zaostatku konačno i obavite na pravi način. Nove ideje i planovi da poboljšate svoj posao sada startuju I to sa velikim uspehom I dobrim finansijskim rezultatima. U trećoj dekadi novembra može doći do prekida bitnog poslovnog odnosa – iako vas cela situacija može u početnoj fazi onespokojiti I uplašiti – nemate razloga za brigu.

Zdravlje

Iako ćete se u nekim momentima osećati pomalo iscrpljeno i umorno – zdravstvena situacija tokom celog novembra je povoljna po vas.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs