''Daske humanosti'': Ove godine dve predstave za opremanje GAK-a

Izvor: Niški portal | 21-May-2018 | 15:43

I ove godine JCI Niš organizuje Daske humanosti -  projekat koji pretenduje da postane tradicija i jedna od glavnih uporišnih tačaka ove organizacije. Pete “Daske humanosti” biće održane u utorak, 29. maja, u Lutkarskom pozorištu.

Foto: facebook strana JCI Niš

Daske humanosti su projekat humanitarnog karaktera, pa će sva prikupljena sredstva od prodaje karata biće usmerena za opremanje Ginekološko – akušerske klinike u Nišu.

''Na repertoaru će se ove godine naći čak dve predstave u izvedbi glumaca Akademskog pozorišta SKC iz Niša, raznolike, gotovo potpuno kontrastrirane tematike. Na ovaj način, teži se odgovoriti istančanosti gotovo svačijeg ukusa. Od 19 časova, u predstavi “Pljačka trećeg maja” gledaćemo kako inspektor Gvozden pokušava da odgonetne nerešeni slučaj pljačke banke,  dok će se od 21 sat aplaudirati glumicama iz humorističkog komada “Sve o ženama”, koji prati život žene u savremenom dobu kroz različite životne segmente i različita životna doba'', kažu iz ove organizacije.

Cena karte za jednu predstavu iznosi 350 dinara, a u toku nedelje karte će biti u prodaji u Clock travel-u, Distriktu i Retro baru na Bulevaru.

Komentari
0
Pošalji komentar
xnl clf
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: