(FOTO) OVO JE MANIJAK KOJI ONANIŠE PRED DECOM ISPRED ŠKOLE! Nišlijka uspela da uslika PSIHOPATU KOJI SPOPADA ĐAKE!

Izvor: informer.rs | 02-Nov-2018 | 11:16

Gordana M.: Tog ludaka viđam svakodnevno već skoro tri meseca, vadio je penis i onanisao i preda mnom. Isti taj bolesnik je spopadao i devojčice kod OŠ "Car Konstantin".

Goradana M./privatna arhiva

Manijaka koji je vadio penis i onanisao pred đacima OŠ "Car Konstantin" viđam skoro svakodnevno u blizini moje zgrade. Dok vičem na njega i teram ga, on ne prekida da onaniše! Rekao mi je: "Nikad nisam video pi*ku, prije*alo mi se"! Zamislite tu drskost! Apelujem na policiju da ga što pre uhapsi, priča Gordana M. iz Niša, koja je nedavno uspela da uslika ovog psihopatu u javnom prevozu.

Hrabra Gordana je poslednjih meseci više puta vikala na manijaka i terala ga ispred svoje zgrade, jer se plaši za bezbednost svoje 18-godišnje ćerke.

- Tri meseca je skoro svakog dana tu, otkopčanog šlica i sa rukom na penisu. Dok vičem na njega i teram ga, on ne prekida sa perverzijama. Čak me je i psovao što ga teram i pretio mi kamenom - priča Gordana, koja se oglasila nakon žalbi roditelja učenika niške OŠ "Car Konstantin" da im taj manijak uznemirava decu.

Ona je ovog bolesnika prijavila policiji još pre dva meseca, ali on još nije uhvaćen, pa se i dalje skoro svakodnevno suočava sa njim.

- Kada sam ga prvi put videla sa otkopčanim šlicem, kazala sam mu: "Budalo jedna, šta radiš tu?" Rekao mi je: "Imam pravo da močam (uriniram, prim. aut.)." Naravno da sam odmah znala da laže, jer je sve vreme onanisao dok sam mu prilazila. Sledeći put kada sam ga ponovo terala, rekao mi je: "Nikad nisam video pi*ku, prije*alo mi se", a sve vreme je držao polni organ u ruci i onanisao! Nijednog trenutka se nije zakopčao, užas jedan - priča ogorčena žena.

Ona kaže da je više puta pokušala da ga fotografiše, ali manijak bi joj svaki put umakao čim bi se mašila za mobilni telefon.

- Nedavno sam ga videla u autobusu kojim se prevoze deca iz Ekonomske škole. Primetila sam jednu devojčicu kako se migolji, shvatila sam da joj se nešto dešava. Pogledala sam bolje i prepoznala manijaka pored nje! Odmah mi je bilo jasno da je seksualno uznemirava. Uspela sam tada da ga krišom fotografišem. Pokušala sam da ga pratim kad je izašao iz autobusa u centru grada, pošla sam za njim kako bi saznala gde stanuje ili radi. Međutim, on je ušao u sledeći autobus, verovatno da nastavi perverzije - navodi Gordana, koja je predala sliku manijaka policajcima i nada se da će on što pre biti uhapšen.

Najviše se, kaže, plaši za svoju ćerku, kao i za ostalu decu koja žive u ovom delu grada.

- Ćerka je učenica Ekonomske škole, mora da se vraća taksijem kući jer je u popodnevnoj smeni, a tad je mrak. Žao mi je što ljudi koji svakog jutra ovde prolaze i vide ga okreću glavu na drugu stranu. Da mi se neko od njih pridružio, verujem da bismo do sada uhvatili tog bolesnika - zaključuje ova Nišlijka.

Podsetimo, roditelji mališana iz OŠ "Car Konstantin" požalili su se da je ovaj manijak skidao gaće pred đacima u blizini škole, onanisao pred njima i vikao im: "Gde ste, devojčice?" Nasrnuo je i na 35-godišnju A. S. na sporednom putu u blizini ove škole i dozivao je: "Mac, mac! Dođi 'vamo!"

S obzirom na to da je u poslednje vreme bilo nekoliko prijava da neki sumnjivi muškarac seksualno uznemirava i đake drugih osnovnih škola u Nišu, sasvim je moguće da je reč o istom manijaku. 


U policiji ozbiljno shvatili prijavu

Gordana M. kaže da je zadovoljna reakcijom policije i nada se da će manijak uskoro završiti iza rešetaka.
- Inspektor Miloš Paunović je ozbiljno shvatio prijavu koju smo podnele ja i ćerka. Zvao me je u više navrata, dolazio je kod nas, imam poverenja u njega i verujem da će onaj bolesnik najzad završiti tamo gde mu je mesto - kaže Gordana.

Komentari
0
Pošalji komentar
Seb Scd
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: