(HIT VIDEO) HAPŠENJE U NIŠU KAO IZ FILMA! Pobegao kroz prozor iz policijske stanice, UHAPŠEN USRED LADNE NIŠAVE!

Izvor: Blic | 27-Apr-2019 | 21:28

Nišlija S. A. (36) je posle prave filmske potere uhapšen na sred reke Nišave u centru grada, on je predhodno kroz prozor pobegao iz policijske stanice, tako što je fizički nasrnuo na policajku koja ga je čuvala.

S. A. je zbog nasilja u porodici imao izrečenu meru zabrane prilaska koju je danas prepodne prekršio pa je njegova supruga alarmirala policiju. Policjaci su izašli na mesto poziva i priveli S. A. a onda je krenula drama.

Pošto su ga policajci priveli u stanicu on je u jednom trenutku nasrnuo da policajku koja je stajala pored njega u kancelariji, odgurnuo je, otvorio prozor i pobegao. Policjaci su krenuli za njim i sustigli ga u jednom kafiću gde je pokušao da se sakrije. Tu je nasilnik udario policajca i nastavio da beži. Ušao je u Nišavu kod zgrade Banovine računajući da policajci neće krenuti za njim ali se prevario. Prvo je ušao u reku jedan policajac koji ga je uhvatio a potom je ušao i drugi policajac nakon čega su izgredniku stavljene lisice na rukena sred reke- kaže izvor Blica.

S. A. je uhapšen i određena mu je mera zadržavanja do 48 časova. Nesumnjivo je da će, osim prijave zbog kršenja mere zabrane prilaska dobiti i prijavu zbog napada na policiju.

Komentari
0
Pošalji komentar
9Oh m95
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: