(VIDEO) OTAC I SIN UBILI I POJELI POLICAJCA! Cela zemlja u šoku zbog NEZAPAMĆENOG ZLOČINA!

Izvor: informer.rs | 02-Nov-2018 | 11:32

Kanibali iz Harkova ubili, pa odrubili glavu bivšem policajcu (45). Delove tela žrtve danima sekli, kuvali i jeli. Uhapšeni su nakon što su u blizini njihove zgrade bacili leš, koji su komšije našle.

informer.rs

Otac i sin iz ukrajinskog grada Harkova ubili su bivšeg policajca (45), odrubili mu glavu, pa delove njegovog tela skuvali i pojeli. Kanibali su uhapšeni nakon što su u blizini njihove zgrade bacili leš, koji su komšije našle, a ako budu osuđeni, preti im doživotna kazna zatvora.

Prema navodima šefa policije regiona Harkov Olega Beka, otac i sin, čija imena nisu otkrivena, policajca su još 4. oktobra namamili u stan jer su navodno hteli nešto da ga pitaju.

- Čim je ušao u kuću kanibala, oni su mu zarili nož u vrat i ubili ga. Zatim su mu odsekli glavu testerom, a delove tela su danima sekli i kuvali na šporetu. Od ljudskog mesa pravili su obroke - naveo je Bek.

On je dodao da je zločin otkriven nakon što su se ocu i sinu najavili rođaci koji su hteli da prespavaju kod njih.

- Ubice su zato telo iznele iz stana i bacile ga iza jednog oronulog objekta blizu njihove zgrade. Leš su prekrili kesama sa đubretom, da bi ga sakrili. Glavu su spakovali u kutiju i stavili je na terasu. Međutim, komšije su brzo pronašle obezglavljeno telo i pozvale policiju. Nakon toga, nije nam dugo trebalo da pronađemo oca i sina i uhapsimo ih - istakao je šef policije.

Kako je objasnio, nakon hapšenja je pretresen stan kanibala, te je tada na terasi pronađena glava u kutiji.

- Otac je na saslušanju odbijao da priča, ali je njegov sin priznao zločin. Istakao je da je njegov otac sekao i kuvao delove tela žrtve. Ovakav monstruozan zločin prvi put sam sreo u karijeri - naveo je Bek.

Komšinica monstruma Aleksandra Grabejnik, koja je našla obezglavljeno telo, ispričala je da je bila u šoku kad je prošla pored nabacanog smeća i videla da odatle viri leš muškarca.

- Pogledala sam i učinilo mi se da nema glave. Opet sam proverila i shvatila da je glava ubijenog definitivno odsečena. Bila sam u šoku i odmah sam pozvala policiju. Detektivi su me ispitali i potvrdili mi da je telo obezglavljeno. Kad su okrenuli leš i spustili mu pantalone, videlo se da delovi mesa fale sa nogu. Meso je bilo isečeno i sa rebara - ispričala je Grabejnikova.

Komentari
0
Pošalji komentar
2R9 QJU
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: