Zamenik predsednika niške Skupštine „na merama“

Izvor: P.P. | 21-Mar-2016 | 13:45

Agencija za borbu protiv korupcije Republike Srbije izrekla je Nenadu Stankoviću, zameniku predsednika Skupštine grada Niša „meru upozorenja“ zbog toga što tokom 2015.godine nije prijavio promenu svog imovnog stanja, što je bio u obavezi kao funkcioner. Stanković nije uredno prihode koje je ostvario na dvema funkcijama – kao zamenik predsednika Skupštine grada Niša i kao pomoćnik predsednika Skupštine opštine Svrljig (!?!). Ove dve funkcije, do ostavke u Svrljigu pod pritiskom javnosti, Stanković je obavljao istovremeno, ali ni u to vreme, ni sada, nije objašnjeno po kom osnovu!


Kako je saopšteno u ovoj državnoj agenciji utvrđeno je da je Nenad Stanković tokom 2014.godine kao zamenik i pomoćnik niške i skupštine u Svrljigu zaradio oko 1.000.000 dinara, što nigde nije prikazano u prijavi za tu godinu.


Takođe, Agencija za borbu protiv korupcije ističe u svom saopštenju da Nenad Stanković nije nigde prijavio ni kupovinu putničkog automobila, što je, kao i neprijavljivanje milionskih primanja, bilo dovoljno za „meru upozorenja“!?!

Komentari
0
Pošalji komentar
Xc5 1uI
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: