Moja Kravica mlečni paketići za mališane iz Doma za nezbrinutu decu „Duško Radović“ u Nišu

Izvor: Niški portal | 04-Sep-2019 | 11:57
Kompanija Imlek je i ove godine tradicionalno obeležila početak školske godine, donacijom Moja Kravica mlečnih paketića i školske opreme štićenicima Doma za nezbrinutu decu „Duško Radović“.
 
Sa ciljem da najmlađima obezbedi srećno i bezbrižno detinjstvo i lepši početak školske godine, Imlek je odlučio da donira omiljene Moja Kravica proizvode školarcima iz Doma za nezbrinutu decu „Duško Radović“ u Nišu i na taj način prvacima ulepša početak đačkog doba, a starijim školarcima poželi uspešan povratak u đačke klupe. Školarce su obradovali mlečni paketići, Moja Kravica čokoladno mleko, Moja Kravica mleko sa ukusom i Moja Kravica mleko obogaćeno D3 vitaminom, kao i Moja Kravica rančevi i sveske za predstojeće školske poduhvat.
 
 
 
 - Ovim gestom kompanija Imlek želi da ulepša novu školsku godinu đacima prvacima ali i starijim školarcima, i na taj način istakne značaj najlepšeg đačkog doba. Kontinuiramo radimo na društveno odgovornim projektima, među kojima su nam svakako najznačajniji oni koji se odnose na najmlađe, njihovo zdravo odrastanje i pravilan razvoj. Ovaj projekat je samo jedan je u nizu mnogobrojnih koje sprovodimo, i svakako nameravamo da nastavimo u istom smeru, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.
 
Komentari
0
Pošalji komentar
9Hd BtQ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: