PRIDRUŽI SE EKIPI PATROLNIH ŠAPA I PRERUŠENIH ŠPIJUNA

Izvor: Niški portal | 27-Dec-2019 | 09:14
Porodični dan 29. decembra uz nove avanture u Cineplexx Niš bioskopu
 
Ove nedelje, 29. decembra od 12 do 17 časova Cineplexx Niš bioskop sprema praznično druženje za najmlađe posetioce. Ovoga puta Porodični dan biće u znaku dobro poznatih „Patrolnih šapa“ i novih junaka koji dolaze u filmu „Prerušeni špijuni“.
 
 
U susret predstojećim praznicima, Cineplexx Niš bioskop organizuje još jedno druženje za najmlađe posetioce, ovoga puta uz dva nova animirana filma. Kao i svaki put, pored uživanja u bioskopskoj sali, mališane očekuje bogat program sa animatorima i kreativnim radionicama. Patrolne šape koje će posetiti Cineplexx Niš bioskop biće više nego raspoložene da se slikaju sa našim gostima, a animatori će se pobrinuti da svi ponesu sa sobom unikatne ukrase za jelku. Za super špijunske najmlađe goste, uz kupljenu kartu, pripremili smo poklon časopis ,,Mali Zabavnik”, ,,Mali Zeka”, ,,Dečije novine” ili ,,Bubamara”*.
 
„Patrolne šape“ nam dolaze u 5 novih epizoda koje do sada  nisu emitovane. Šest herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder, zajedno nam pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema.
 
„Prerušeni špijuni“ donose priču o super špijunu, Lensu Sterlingi i naučniku Volteru Beketu. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter...nije. Ali on taj nedostatak socijalnih veština nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u svojim epskim misijama. Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lens iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan tandem ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.
 
Trejler filma ,,Patrolne šape” – https://youtu.be/Rroq2Ng2fLk
 
Trejler filma ,,Prerušeni špijuni” – https://youtu.be/2W1aHldkKAQ
 
Ulaznice za Porodični dan i animirane filmove „Patrolne šape“ i „Prerušeni špijuni“ u prodaji su na blagajni Cineplexx Niš bioskopa. Za više informacija posetite www.cineplexx.rs.
Komentari
0
Pošalji komentar
pCh yod
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: