Frizerski saloni će raditi po NOVIM uslovima, građani jedva čekaju otvaranje

Izvor: Niški portal | 21-Apr-2020 | 09:32

Mnoge pripadnice lepšeg pola, ali i muškarci muku muče zbog zatvorenih frizerkih i kozmetičkih salona snalazeći se sami kako znaju i umeju pa se čini da će upravo frizeri najviše prihodovati kada uskoro dođe do njijhovog otvaranja.

Kada uskoro budu otvoreni, frizerski, kozmetički i drugi saloni lepote moraće da se pridržavaju određenih mera kako se ne bismo izlagali riziku zaraze korona virusom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je "popuštanje" mera vanrednog stanja, donetih zarad sprečavanja širenja epidemije korona virusa. Jedna od njih tiče se i zanatskih radnji. Pojedine počinju danas, a ostale od 27. aprila.

Među njima su i radnje uslužnih delatnosti, poput frizerskih salona, kozmetičkih...

Kako Niški portal saznaje od više dobro obaveštenih izvora ugostiteljski objekti, frizerski i kozmetički saloni, teretane i drugi objekti moraće da počnu da rade pod određenim merama opreza, a za svi oni koji se ogluše o mere biće najstrožije kažnjavani.

 - Ugostiteljski objekti, frizerski i kozmetički saloni, teretane i drugi objekti moraće da počnu da rade pod određenim merama opreza. To važi za vlasnike, ali i za korisnike. Zaštitna oprema, socijalna distanca i sve druge pojedinosti biće deo protokola na koji ćemo morati da se naviknemo, navodi naš izvor.

Pravila će dakle važiti kako za radnike tako i za korisnike, koji će takođe biti kažnjavani ukoliko se ne pridržavaju istih.

Komentari
0
Pošalji komentar
fDP SMs
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: