Sveštenik se napio pa pretukao suprugu

Izvor: Niški portal | 25-Mar-2020 | 09:49

Policija je uhapsila sveštenika starog 48 godina iz okoline Niša zbog sumnje da je u ponedeljak oko 23 časa pijan pretukao suprugu (42) u porodičnoj kući.


Sveštenik je odveden pravo u specijalnu psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici kod Niša na lečenje, jer se sumnja da ima problema sa zavisnošću od alkohola.

- Incident se desio oko 23 časa. Sveštenik je pod dejstvom alkohola supruzi zadao više udaraca šakom u glavu. Ona nije teže povređena ali je imala vidljive povrede na licu u vidu crvenila. On je u poslednje vreme dosta pio prema nezvaničnim informacijama, a nakon dolaska policije odveden je pravo u specijalnu bolnicu u Gornjoj Toponici na lečenje - kažu iz Mupa.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu kažu da će po otpuštanju sa lečenja biti odlučeno o daljem toku postupka.

- On je zadržan na lečenju u Gornjoj Toponici jer je bio u alkoholisanom stanju. Postoji sumnja da ima problema sa alkoholom zbog čega je upućen na lečenje. Po izlasku sa lečenja biće doneta odluka o daljem toku postupka, a policija će izvršiti procenu rizika radi sprovođenja drugih mera, kažu u OJT Niš.

U 2014. godini protiv sveštenika je podnošena prijava za nasilje u porodici, koja je odbačena jer njegova supruga nije želela da svedoči o nasilju.

Komentari
0
Pošalji komentar
d0V lp1
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: