Kup Radivoja Koraća po šesti put u Nišu

Izvor: Niški portal | 24-Jan-2020 | 09:26

U „Gradskoj kući" u Nišu predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i gradonačelnik Niša Darko Bulatović potpisali su danas ugovor o organizaciji Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać (13-16. februar 2020).

Niš je grad rekorder u organizaciji završnica nacionalnog kup takmičenja, pošto će 16. put u dvorani "Čair", šesti put uzastopno, biti podignut trofej namenjen pobedniku ovog takmičenja.


- Niš se već toliko puta dokazao kao odličan domaćin i organizator, nema potrebe to više i ponavljati. Mogu samo da se zahvalim Gradu na podršci i saradnji, nadam se da će i ovaj turnir proteći u najboljem redu, kao i svi prethodni – rekao je predsednik KSS Predrag Danilović.
Gradonačelnik Bulatović je naglasio je za Niš velika čast što je ponovo domaćin ovako velikog sportskog takmičenja.

– Svim učesnicima i ekipama želim puno sportske sreće i pune tribine, gledaocima uživanje u najboljem što srpska košarka može da ponudi u ovom trenutku, a najbolji neka pobedi... – poručio je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Na turniru učestvuje osam ekipa: Crvena zvezda mts, Partizan NIS, FMP, Mega Bemaks, Dinamik Vip Pay, Borac, Sloboda i BKK Radnički.

Komentari
0
Pošalji komentar
dbR Zkm
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: