Kaliopi nastupa u Nišu sredinom decembra

Izvor: Niški portal | 06-Nov-2019 | 09:02

Makedonska pevačica Kaliopi će još jednom podeliti svoju emociju sa Nišlijama, 14. decembra u Domu Vojske od 20 časova. Ono što publika može da očekuje od ovog vanvremenskog vokala, prepoznatljivog po svojoj moćnoj, emotivnoj i energičnoj interpretaciji je svakako veče za pamćenje.

Kaliopi i njen bend su u okviru jesenje turneje pripremili nastup i za nišku publiku. Oduševljena uspehom prethodnog I neizmerno se radujući novom koncertu, želi da Nišlijama I ovoga puta ostavi deo svoje duše na sceni.

Prepoznatljiva po moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na sceni i velikim brojem hitova kao što su „Bato“, „Kofer ljubavi”, “Znam da te volim”, ,,Melem”, ,,Crno i belo”, “Vučica”, ,,Poželi”, “Nevinost”, „Mrvica“, „Oprosti“, „Rođendan“, „Presuda“ i mnogi drugi, ova dama na svakom svom koncertu ostvari posebnu vezu sa publikom koja traje i postaje veća na svakom sledećem susretu.

“Sveža su sećanja na sve fenomenalne koncerte koje smo imali po Srbiji… Upravo ta energija i ostvareni fluid sa publikom i ovaj put je naša glavna inspiracija za koncerte koji dolaze.”

Ne propustite priliku da se uverite zašto je publika i po deset minuta, stojeći, aplaudirala Kaliopi i muzičarima nakon svakog koncerta!

Cena ulaznice je 1000 din. Svoju ulaznicu možete kupiti na blagajni Doma Vojske.

Komentari
0
Pošalji komentar
tt3 5Bi
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: