U Obrenovićevoj otvoren The Athlete's Foot, a u ponudi Nike, Adidas, Puma, Reebok, Converse

Izvor: Niški portal | 19-Jul-2019 | 17:31

OTVORENA PRODAVNICA THE ATHLETE'S FOOT U NIŠU

U Obrenovićevoj ulici u Nišu otvorena je prodavnica The Athlete's Foot, svetski poznati lanac sportske odeće, obuće i opreme. Posetioci su imali mogućnost da uživaju uz muziku i pogledaju ponudu iz najnovije kolekcije Nike, Adidas, Puma, Reebok, Converse i uz to dobiju 20 odsto popusta na sve. Pored toga, prisutni osvojili vredne nagrade, vaučere, Baka Prase majice, kačkete i TAF majice.

Marketing menadžer kompanije Intersport, Marina Đalović, izjavila je da je ponosna na to što se The Athlete's foot lanac širi i što će sada i Nišlije imati mogućnost da kupe kvalitetnu sportsku garderobu i opremu. Ovaj brend specijalizovane odeće prisutan je u 27 zemalja širom sveta a sada se širi i kod nas, namenjen je mlađim generacijama, ali i onima koji su aktivni i vole da prate trendove.

The Athlete's Foot u ponudi ima najnoviju odeću i obuću svetskih robnih marki ADIDAS, NIKE, NEW BALANCE, PUMA, REEBOK,VANS  i mnogih  drugih. Svi mladi i oni koji se tako osećaju sada imaju mogućnost da se obuku u skladu s najmodernijim trendovima  urbanog stila. Kupovina u TAF-u je  poseban doživljaj gde se kupci dočekuju s iskrenom dobrodošlicom.

Komentari
0
Pošalji komentar
XdM xsV
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: