Eurodijagnostika Niš: Magnetna rezonanca otvorenog tipa, bez osećaja nelagodnosti i klaustrofobije

Izvor: Niški portal | 13-Oct-2020 | 14:19

Eurodijagnostika Niš je savremeni dijagnostički centar za dijagnostiku magnetnom rezonancom otvorenog tipa. Najsavremenija oprema omogućava preciznu i brzu dijagnostiku te se lako dolazi do otkrivanja zdravstvenih problema.

Zahvaljujući razvoju savremene tehnologije i pojavom magnetne rezonance utvrđuje se postojanje abnormalnosti tkiva kao što su tumori, infekcije, bolesti krvnih sudova i dr. Eurodijagnostika Niš pruža preglede magnetnom rezonancom kompletnog kičmenog stuba (cervikalni, torakalni, lumbosakralni), endokranijuma, krvnih sudova vrata, angiografiju krvnih sudova mozga, zatim magnetnu rezonancu abdomena, karlice, zglobova, kao i konsultacije neurohirurga i neurologa. Eurodijagnostika uspešno posluje u oblasti magnetne dijagnostike još od 2007. godine od kada se konstantno širi, poboljšava, prati trendove i usavršava. Danas je njihovo osoblje sačinjeno od lidera iz oblasti svoje specijalizacije te svojim klijentima nude vrhunsko znanje i najnaprednije metode lečenja.

 

 

Magnetna rezonanca je neinvazivna tehnika pregleda savremenim aparatima otvorenog tipa uz koje su nelagnodnost, a eventualni osećaj klaustrofobije smanjeni na minimum. Magnetna rezonanca (MR) predstavlja magnetno polje i funkcioniše zahvaljujući radio talasima usmerenim na konkretnu regiju tela. Pregled se vrši u ležećem položaju, potpuno je bezbolan i ne oduzima mnogo vremena. U Eurodijagnostika Niš dijagnostičkom centru u ponudi su usluge pregleda magnetnom rezonancom otvorenog tipa na savremenom aparatu tipa AIRIS I koji je otvoren sa obe strane i kao takav pogodan je za sve pacijente bez stvaranja klaustrofobije i nelagodnog osećaja u toku trajanja pregleda. Svi pregledi se mogu vršiti bez ili sa aplikacijom kontrasnog sredstva u zavisnosti od patologije koju procenjuje ordinirajući radiolog.
 
 
 
 
 
Magnetna rezonanca glave, magnetna rezonanca kičmenog stuba, magnetna rezonanca krvnih sudova, magnetna rezonanca mekih tkiva, kao i magnetna rezonanca abdomena su kako je pomenuto brže, efikasne, ali i pristupačne analize, a tim Eurodijagnostike Niš nastoji da cenovnik i pregledi budu svima dostupni i propraćeni specijalnim ponudama i akcijama. Posebna pogodnost je mogućnost plaćanja na rate gotovinom, čekovima građana, kao i kombinacija plaćanja gotovinom i čekovima građana, preko računa (virmanski), posredstvom Ugovora sa osiguravajućom ustanovama.
 
Kontakt za konsultacije, dodatna pitanja i zakazivanje termina na 018/204-505, a možete dostaviti vaš upit putem sajta www.eurodijagnostikanis.com ili mejla eurodijagnostikanis@yahoo.com.
 
Pregled magnetnom rezonancom vas očekuje u blizini Kliničkog centra, pored medicinskog fakulteta, na adresi Rentgenova bb, gde vas dočekuje stručni kadar zahvaljujući kome se Eurodijagnostika Niš, od strane svojih dosadašnjih zadovoljnih pacijenata, nalazi u samom vrhu radioloških dijagnostičkih ordinacija u Nišu i okolini.
 
Komentari
0
Pošalji komentar
Kk0 J84
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: