Dva mladića poginula na licu mesta, treći u komi

Izvor: Niški portal | 13-Sep-2020 | 22:45

Danilo C. iz sela Samarinovca kod Žitorađe i Aleksandar Ž.  iz sela Pejkovca preminuli su na licu mesta u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju ujutru oko jedan sat dogodila kod sela Lukomir na putu Žitorađa Prokuplje, dok je A.J. iz Prokuplja u teškom telesnom stanju prevezen u kliničko bolnički centar u Nišu.

U nesreći koja se dogodila kada je putničko vozilo kojim je upravljao Aleksandar J.(26) iz Prokuplja iz za sada nepoznatih razloga prešao na suprotnu stranu i prema nezvaničnim saznanjima udario u kamion, telesne povrede zadobile su još dve osobe od kojih je jedna zadržana u prokupačkoj bolnici.

- U našu bolnicu kolima Hitne pomoći iz Prokuplja i Žitorađe dovezene su četiri osobe, pri čemu je D.C (21) bio bez znakova života tako da ni reanimacija nije dala rezultate. A.J. (26) dovezen je sa teškim telesnim povredama i uz medicinsku pratnju prosleđen je u niški kliničko bolnički centar, dok je A.C.(19) posle dijagnostike zadržan na lečenju u našoj bolnici, a A.M.(22) iz Samarinovca puštena je na kućno lečenje - ističe Natali Nikolić, portparol prokupačke bolnice.

Komentari
0
Pošalji komentar
R3c Tdw
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: