Sećate se heroine iz Niša, lica punog ožiljaka nakon celog dana pod maskom? Milena se u borbi sad i zarazila

Izvor: Niški portal | 21-Apr-2020 | 09:46

U vreme korone i vanrednih mera, oni su ti koji su pod punom opremom na prvoj liniji borbe, a fotografije njihovih lica nakon višečasovnog nošenja zaštitnih maski svedoče o njihovoj požrtvovanosti.

To su naši lekari, heroji kojima svako veče aplaudiramo u znak podrške, a jedno od herojskih lica Srbije, anesteziolog Kliničkog centra u Nišu Milena Stojanović, takođe je zaražena ovim virusom.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović potvrdio je da je Milena, junakinja našeg doba iz Grdelice, zaražena korona virusom, ali je dodao i da je ona pred izlečenjem i da se oseća dobro.

- Zaražena je, ali se oporavlja. Dobila je prvi test posle dvadesetak dana da je negativna. Čekamo sad još jedan test - rekao je Cvetanović.

Milena je bila u prvim redovima na Kliničkom centru u Nišu kao volonter, a njene ožiljke na licu od celodnevnog nošenja maski uslikali su mnogi mediji. U KC Niš kažu da je slogan pod kojim rade "Dalje nećeš moći!".

Kako je obelodanio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, među zaraženima od korona virusa je i načelnik Hiruškog sektora i cenjeni hirurg Predrag Ivanović koji se nalazi na lečenju u Kliničkom centru Niš.

Foto: Youtube/PrintScreen/Televizija Leskovac

Komentari
0
Pošalji komentar
aSb gr4
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: