Podvodila maloletnu ćerku, a komšijama pričala da je oteta!

Izvor: Niški portal | 15-Oct-2019 | 08:00

Anica B. (40) iz Niša uhapšena je zbog sumnje da je podvodila maloletnu ćerku (17) i zlostavljanja svog sina, kao i A.B. kome je određeno zadržavanje zbog sumnje da je pomagao ovoj nesavesnoj majci.

Nišlijka je lišena slobode zbog sumnje da je počinila trgovinu ljudima jer je svoju maloletnu ćerku I. B. (17) podvodila Branislavu M. (53) ne bi li tako namirila svoja novčana dugovanja.

Ona je devojčicu predala Branislavu, a istovremeno je otkriveno da je muškarac iskorišćavao i njenog maloletnog sina, koji je radio u luna parku.

Kako se saznaje, osumnjičena je komšijama nedavno pričala i da joj je starija ćerka iz prvog braka, koja ide u srednju školu oteta.

Komšije iz naselja Pantelej gde osumnjičena Anica živi s majkom, kažu da su čuli da se nedavno požalila da joj je ćerka oteta. Jedna komšinica kaže da joj je bilo čudno to što nije bila zabrinuta dok joj je to pričala.

- Pre oko nedelju dana ispričala mi je da je neki čovek koji ima 40 godina, sedam dana ranije, oteo ćerku iz prvog braka koja ide u jednu srednju školu u okolini Niša. Bilo mi je čudno jer nije bila zabrinuta dok mi je to pričala, niti je bilo emocija. Pitala sam da li je devojčica povređena, ona je rekla da nije ali da joj je taj što je oteo slomio mobilni telefon. To je bio njen telefon koji je dala ćerki, pa je ostala bez slika koje su bile u njemu, jer ga je ovaj zgazio. Inače, ne mogu ništa loše o njoj da kažem, ali je ne poznajemo dobro, osim da iz dva braka ima četvoro dece, kaže jedna od komšinica iz naselja.

Pored A.B. kojoj je već određen pritvor, po nalogu Višeg tužilaštva zadržano je i lice B.M. zbog postojanja osnovane sumnje da je zajedno sa okrivljenom izvršio krvično delo Trgovina ljudima. Zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti saslušan u VJT Niš. Istraga je u toku.

Komentari
0
Pošalji komentar
Lua aU0
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: