HUMANE DELIJE: Gledaj Zvezdu i pomozi oboleloj deci

Izvor: Niški portal | 30-Oct-2019 | 08:51

Crvena zvezda i Mocart nastavljaju humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za Dečiju kliniku za ortopediju i hirurgiju u Nišu.

Od prethodnog meča sa Radom prikupljeno je 477.000 dinara.

Već od utakmice u kojoj je Zvezda pobedila Rad, svaki tiket odigran u Mocartu na kojem se nalazila utakmica crveno-belih predstavljala je ulaznicu za meč šampiona Srbije i to za zapadnu tribinu.

Ulaznica za ovu tribinu za mečeve Zvezde inače košta 500 dinara, ali su je igrači Mocarta sa ispunjenim gorepomenutim uslovom dobili besplatno i to tako što su pred utakmicu na blagajni, na kojoj je specijalno otvoren šalter za ovu priliku, pokazali tiket i dobili kartu.

Za svaku ulaznicu, dobijenu na ovaj način, Crvena zvezda i Mocart doniraju 500 dinara u humanitarne svrhe. Na utakmicu protiv Rada došlo je 954 navijača na blagajnu stadiona "Rajko Mitić" i pokazalo tiket iz Mocarta sa ispunjenim uslovom, tako da će od te utakmice biti donirano ukupno 477.000 dinara u humanitarne svrhe.

Podsećamo vas da će ova akcija biti nastavljena na svakom meču Crvene zvezde u Superligi, kao i u Kupu Srbije, do kraja jesenjeg dela sezone.

Klinika za Dečiju ortopediju i hirurgiju u Nišu postoji već 60 godina. U ovoj zdravstvenoj ustanovi se pregleda više od 30 hiljada mališana, a preko dve hiljade hirurških intervencija se urade na godišnjem nivou.

Foto: FK Crvena zvezda

Komentari
0
Pošalji komentar
uEv C9B
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: