Inspekcije u poseti gradskim opštinama

Izvor: Niški portal | 18-Oct-2019 | 09:36

Nišavski upravni okrug nastavlja sa realizacijom akcije "Karavan" koja ima za cilj da republičke inspekcijske službe približi lokalnoj samoupravi i gradskim opštinama.

U toku karavana održani su sastanci u gradskoj opštini Pantelej, a zatim su inspektori obišli  gradsku opštinu Palilula.

Nakon toga održan je  susret i sa  čelnicima Grada Niša i Gradskom upravom, javnim preduzećima i ustanovama.

- Akcija Nišavskog upravnog okruga „Karavan" značajna je zbog razmene iskustava, direktnih kontakata gradskih i republičkih inspektora u kojima se definišu problemi  i pronalaze načini za njihovo rešavanje, kaže načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski.

- Načelnica dodaje da je živa reč republičkih inspektora sa zaposlenima u gradskim opštinama  jako važna jer se na   jednom mestu dobijaju odgovori  na mnoga pitanja, rešavaju nedoumice i dobiju sve potrebne informacije u sprovođenju zakona.

Važno je da smo svi na istom putu, da svi činimo jedan veliki tim i da svi radimo za dobrobit Niša i građana bez obzira na to u kojoj  gradskoj opštini žive, poruje načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski.

Sotirovski dodaje da ministarstva prepoznaju značaj ovakvih akcija, podržavaju  „Karavan" i ocenjuju ga visokom ocenom.

Komentari
0
Pošalji komentar
SkH lbL
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: