JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 14-Oct-2020 | 09:25

Selo Gornji Matejevac, ulica Vinogradarska br. 11

Voda ulici, nužan je iskop u Vinogradarskoj ulici, kod broja 11, u selu Gornji Matejevac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Vinogradarskoj i moguć prekid u okolnim ulicama: Čonićevo sokače, Kneza Pavla, Čarenskoj, Takovskoj, Kralja Milutina i Umetničkoj.

Naselje Deveti maj, ul. Zorana Cige Stojanovića br. 2  

Voda sa ulice odlazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Zorana Cige Stojanovića br. 2, u naselju Deveti maj. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi.

Ulica Jelene Glavaški br. 28   

Voda na površini, ne drži prvi ventil i nužan je iskop u ulici Jelene Glavaški br. 28. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, eventualno manji broj domaćinstava u okolini mesta kvara.

Ulica Mačvanska br. 28

Voda u šahti, potreban je iskop u ulici Mačvanskoj, kod broja 28. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo na pomenutoj adresi. Ukoliko ne drži glavni ventil biće manjeg prekida pored Mačvanske i u okolnim ulicama: Milentijevoj, Jeronimovoj i delu Sedmog jula.

Gornji Matejevac, ul. Vinogradarska br. 11

Komentari
0
Pošalji komentar
ouj oVZ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: