Snima se film o Tomi Zdravkoviću, glavna uloga za Milana Marića i Tamaru Dragičević

Izvor: Niški portal | 11-Aug-2020 | 00:26

Toma Zdravković je imao buran život. Živeo je i u Americi, u Čikagu, a potom i u Torontu. Više puta se ženio. Nije lako ispratiti sve, kaže Dragan Bjelogrlić, jedan od producenata filma o Tomi Zdravkoviću.

Nakon više od godinu dana priprema na scenariju, koji su napisali Nikola Pejaković i Dragan Bjelogrlić, ovih dana je počelo snimanje filma o najvećem boemu među pevačima narodne muzike – Tomi Zdravkoviću.

Producenti ovog filma su Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić, dok će režiju raditi Zoran Lisinac.

Glavna uloga je pripala glumcu Milanu Mariću, a uloga Silvane Armenulić – Tamari Dragičević.

U ostalim ulogama videćemo i Petra Benčinu, Andriju Kuzmanovića, Mirjanu Karanović, Slobodana Bodu Ninkovića, Marka Janketića, Ivana Zekića i mnoge druge.

„Uz Tomine pesme se vrlo lako lumpuje“, kaže Bjelogrlić, govoreći o tome da taj deo nije bilo teško ispratititi i dočarati atmosferu kad Toma zapeva.

„Veći problem je bio koje pesme da uđu u film i seriju, pošto Toma ima sigurno trideset opštepoznatih pesama koje i mlađe generacije znaju napamet, a možda i ne znaju da ih je Toma napravio“, govori dalje Dragan, ističući da će serija biti sadržajnija od filma.

Bjelogrlić kaže i da će to biti film o jednom vremenu gde ćemo imati priliku da vidimo i Miku Antića, Zorana Radmilovića, Tozovca, Kemala Montenu, Lepu Lukić, naravno Silvanu, Gagu Nikolića, Boru Todorovića.

 

Foto: printscreen fb

Komentari
0
Pošalji komentar
A1N 57O
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: