BMW se zakucao u porodicu, poginuo otac, sin u teškom stanju

Izvor: blic.rs | 07-Dec-2019 | 18:11

Leskovčanin E. A. (49) poginuo je, dok su njegovi rođaci K. A. (23) I N. A. (71) iz Leskovca povređeni teško i lakše u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.50 časova na putu Niš - Orljane.

Oni su krenuli za Niš autom koji se pokvario nadomak skretanja za Belotinac, pa su pokušali da ga upale guranjem, ali je tada na njih naleteo BMW kojim je upravljao N. S. (28) iz Niša.

Nastradali E. A. se nalazio za volanom dok su K. A. i N. A. gurali automobil otpozadi, kada je na njih, čeono naleteo BMW velikom brzinom.

- E. A. je zet N. A. kome je K. A. unuk. Njih trojica su pošli kolima na nišku pijacu kada je došlo do nesreće. Od siline udara auto je završio u jarku kraj puta, a BMW u jarku sa susedne strane kolovoza, prevrnut na bok. Vozač E. A. je nastradao na licu mesta. Njega su iz smrskanog automobila izvukli vatrogasci tako što su sekli lim šasije pneumatskim klještima. Nažalost, on je nastradao na licu mesta tako da su lekari mogli da konstatuju samo smrt - kaže izvor lista.

Dva povrđena putnika prevezena su sanitetima Hitne pomoći u Klinički centar u Nišu gde im je ukazana pomoć.

K. A. je zadobio teške telesne povrede, ali trenutno nije životno ugrožen, dok je N. A. zadobio samo lakše povrede.

- Teško povređeni pacijent ima prelom vratnog pršljena, prelom potkolenice i povredu ramena. Smešten je na intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju i trenutno nije životno ugrožen - kažu u KC Niš.

N. A. je samo lakše povređen, on je pregledan na opservaciji Urgentnog centra i očekuje se da bude pušten na kućno lečenje jer nema povrede koje zahtevaju hospitalizaciju.

Vozač BMW je u sudaru zadobio samo ogrebotine I odbio je lekarsku pomoć.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta u prisustvu zamenika Višeg javnog tužilaštva iz Niša. Oko 10 časova, po okončanju uviđaja, telo nastradalog E. A. odneto je sa mesta tragedije pogrebnim vozilom.

Deonica puta na kojoj se desila nesreća nalazi se između skretanja za selo Belotinac i Knežičke petlje i potpuno je prav. Istragom će biti utvrđeno da li su na autu", koji je bio zaustavljen zbog kvara, bila upaljena svetla. 

Izvor: Blic

Komentari
0
Pošalji komentar
RAG 470
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: