FK RADNIČKI DOBIO POJAČANJE: Predstavljen novi igrač

Izvor: Niški portal | 24-Dec-2019 | 08:33

Moraće Mario Maslać da se zadovolji igranjem u Superligi Srbije, pošto je dogovorio saradnju sa Radničkim iz Niša.

U danu kad je prodao Nermina Haskića u Japan, klub sa Čaira ozvaničio je prvog zimskog novajliju i promovisao 29-godišnjeg štopera u člana ekipe Milorada Kosnovića.

Radnički nije objavio detalje ugovora, međutim, izvesno je da će odbrana dobiti osveženje u odnosu na prvi deo sezone, kad je kapitulirala 23 puta na 20 utakmica i treća je najlošija od timova koji se nalaze u gornjoj polovini tabele.

Maslać ima iskustva, jer je prethodno igrao za Veternik, Borac, Osijek, Vojvodinu, Irtiš, Rigu i Belasicu, pre nego što je letos potpisao za Akademiju Pandev i u prvenstvu Severne Makedonije odigrao 17 od mogućih 18 utakmica.

-Radnički ima visoke ambicije sa kojima sa upoznat i nadam se da ćemo izboriti izlazak u Evropu. Što se tiče tabele, ništa nije gotovo i sa nekoliko pobeda na startu možemo da uhvatimo priključak sa timovima iz vrha tabele. Sa trenerom Kosanovićem sa sarađivao u Borcu, obojica smo iz Novog Sada, a što se tiče saigrača, igrao sa sa Melegom u Vojvodini i sa Kneževićem u Vojvodini i Borcu, tako da mi neće biti teško da se uklopim, rekao je Maslać.

Komentari
0
Pošalji komentar
H47 cxn
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: