Ana Stanić poziva sve sanjare i nepopravljive romantike na koncert uz pratnju simfonijskog orkestra

Izvor: Niški portal | 08-Jan-2020 | 22:02
ANA STANIĆ – Pop simfonija u Nišu
Ekskluzivan  intimni  koncert sa revijalnim  orkestrom  Impresija
 
Posle uspešnog koncerta u Beogradu,  kantautorka mnogobrojnih hitova,  Ana Stanić, sa svojom „Pop simfonijom“ otpočinje turneju i po drugim gradovima. Ovog puta osmislila  je intiman, a muzički grandiozan koncert,  na kojem izvodi svoje najveće hitove i poneki svetski evergrin, uz pratnju simfonijskog orkestra.  Pop simfoniju "Za 20, 30 nekih godina" otpevaće u Nišu u Domu vojkse 24. januara 2020. godine sa revijalnim orkestrom “Impresija” pod dirigentskom palicom maestra Nebojše Cvijanovića, pratećim rok bendom Elektric  Funx, članovima hora Glasne žice  i gostima iznenađenja.
 
 
„Ispunila mi se dugogodišnja želja da napravim koncert na kom ću svoje najveće hitove izvesti uz pratnju simfonijskog orkestra. Taj muzički grandiozni projekat sam ostvarila 24. oktobra u Beogradu i sad želim da tu magiju podelim i sa drugom publikom.  Koncert u Beogradu ću pamtiti po nekom predivnom svetu u sali koji mi je dao ono najlepše od sebe, po svih 40-oro mjuzičara na bini koji su svirali kao jedan, po tome koliko sam uživala pevajući svaku notu i koliko je ljubavi bilo te večeri u sali.
Sad pozivam sve sanjare, nepopravljive romantike i diskretne buntovnike iz Niša da zajedno doživimo “priču za pamćenje” uz pesme  Grad, Molila sam anđele, Nostalgija, Za 20,30 nekih godina, Neka gori sve, Više nisi moj, i mnoge druge u novom ruhu.”
 
Prodaja ulaznica na biletarnici Doma Vojske  i  www.ticket.rs
Komentari
0
Pošalji komentar
lf1 0Fn
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: