Dušan Savić pobednik na IV memorijalnom kupu "Miki Martinović"!

Izvor: Niški portal | 01-Oct-2019 | 09:10

Reprezentativac Srbije u bodibildingu Dušan Savić (29) iz Prokuplja osvojio je prvo mesto na IV memorijalnom kupu "Miki Martinović" u Vrnjačkoj Banji.

Dušan Savić je u kategoriji seniora do 90 kilograma ubedljivo pobedio, i svoje protivnike zasenio impozantnom mišićnom masom i brutalnom mišićnom definicijom.

Time je nagovestio da će imati veoma uspešnu jesenju sezonu u bodibildingu.

Sledećeg vikenda će se održati veliki međunarodni spektakl u Jagodini koji nosi naziv "Who is the King", a samo dan nakon Jagodina opena sledi memorijalni turnir "Novica Pauljičić" u Boru.

Podsećanja radi, Savić je višestruki državni šampion u svim federacijama u bodibildingu i benčpresu. Drugi je na Balkanu, treći u Evropi i peti u svetu. 

To ga ujedno čini jedinstvenim sportistom na ovim prostorima koji se veoma uspešno takmiči u dva sporta, bodibildingu i powerliftingu.

- Osećaj je neverovatan pogotovo što sam uspeo da osvojim titulu u poluteškoj kategoriji, to je meni prva pobeda u kategoriji do 90kg, jer sam do sada nepobeđen u kategoriji do 80kg.

Sledećeg vikenda imam dva takmičenja na kojima ću probati da trijumfujem.

U poslednje vreme aktivno se bavim i trenerskim poslom jer sam i licencirani fitness trener i dosta sam posvećen klijentima. 

Jako je popularna online saradnja preko interneta, gde me svi zainteresovani polaznici mogu kontaktirati putem Instagram naloga: dusan.savic990".

 Dušan iza sebe ima 38 takmičenja i 36 osvojenih medalja, od kojih 20 zlatnih, 8 srebrnih i 8 broznanih. 

Za sebe kaže da sve što počne da radi, radi da bi bio najbolji, odnosno broj 1, jer jako ozbiljno shvata svoju karijeru. Uz to, dodaje da je "za uspeh potrebno imati jasnu viziju šta želite od sebe".

Komentari
0
Pošalji komentar
x1R Jqe
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: