"U tvom srcu je istina" i "Te noći kakva si bila" su pesame sa kojima niški matematičar osvaja nagrade

Izvor: Niški portal | 17-Jun-2019 | 19:00
NIŠKI POP PEVAČ I PROFESOR MATEMATIKE BANE JOVANOVIĆ OSVOJIO JOŠ JEDNU MUZIČKU NAGRADU
 
Na nedavno završenom III festivalu zabavne muzike SUMMER FEST 2019. u Arandjelovcu, niški kantautor Bane Jovanović osvojio je 2.mesto. 
 
 
Na otvorenoj sceni u parku Bukovičke Banje njegova pesma "Te noći kakva si bila" pobrala je simpatije i publike i žirija. Muziku i tekst napisao je poznati niški kompozitor Bane Radulović, a aranžman je uradio Marko Stojković. Prateće vokale otpevali su momci iz vokalne grupe "Constantine".   
Summer fest u Arandjelovcu održan je 9.juna, a tačno mesec dana ranije, 9.maja, Bane je učestvovao na VII EX-YU festivalu MAJSKO LETO 2019. u Zemunu. I tamo je bio uspešan. Nastupio je sa pesmom "U tvom srcu je istina" i osvojio 3.nagradu stručnog žirija za najbolju pop pesmu.
 
 
Podsetimo se, Banetu Jovanoviću je 13.marta na svečanoj ceremoniji u Sava Centru dodeljena balkanska nagrada BALKAN MUSIC AWARDS za kantautora godine, a u novembru prošle godine BEOGRADSKI POBEDNIK kao otkriće godine u zabavnoj muzici, o čemu je NIŠKI PORTAL već pisao. 
   
Bane je profesor matematike u niškoj Umetničkoj školi i Gimnaziji u Beloj Palanci i za sada uspešno spaja svoje dve velike ljubavi, pedagoški rad i muziku. 
Komentari
1
Pošalji komentar
41F k9D
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: