Mučili i ubili psa: 1000 evra nagrada za informaciju o počiniocu

Izvor: Niški portal | 09-Dec-2019 | 08:04

Za sada nepoznata lica mučila su i ubila psa i ostavila ga na mostu u Prokuplju, kod naselja Mala Guba.

Prema stanju u kojem je ostavljen, vidi se da je jadna životinja pretrpela veliku torturu. Ovo nije prvi slučaj nesavesnog odnosa i maltretiranja pasa u prokupačkom kraju.

- Ovo je zaista više prešlo sve granice normalnog ponašanja. Posebno ovaj kraj je poznat po tome da se često dešavaju slični slučajevi maltretiranja pasa i drugih životinja - kazala nam je BIljana Vučetić iz Prokuplja, koja je borac za zaštitu životinja.

Ovim povodom se oglasio i Pokret Levijatan i ponudio nagradu za svaku informaciju o počiniocima.

- Prokuplje. U toku nedelje ćemo govoriti o ovome u MUP-u jer ovo je za FBI pošto je u pitanju ozbiljan psihopata koji je 101% opasan za decu i ljude. Molimo sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave kako bismo mogli da bar suzimo krug oko bolesnika a uz malo sreće ga i uhvatimo. Nudimo takođe i nagradu od 1. 000 evra za informaciju o počiniocu - stoji u objavi na Fejsbuku.

Poslednjih meseci zabeleženo je u tri navrata masovno trovanje napuštenih pasa u samom centru Prokuplja, a kod ovog mosta, tri puta je lociran leš psa na kojem su bili znaci maltretiranja i mučenja. Samo u jednom slučaju, policija je otkrila nasilnika.

Brutalno nasilje nad životinjama zabeleženo je nedavno i u Kuršumliji.

Foto: Levijatan
Komentari
0
Pošalji komentar
Lns xFS
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: