Ko poseduje najveću Rolls Royce flotu, nikada možda nećete pogoditi

Izvor: Niški portal | 21-Sep-2020 | 00:37
NIKADA NEĆETE POGODITI KO POSEDUJE NAJVEĆU ROLLS ROYCE FLOTU NA SVETU
 
Rolls Royce automobili neretko se smatraju simbolom moći, bogatstva i statusnim obeležjem.

Kraljevi, oligarsi, tajkuni i religiozni gurui često poseduju velike flote ovih automobila i redovno se njima hvale, kao svojim dostignućima. Ipak, pogrebno preduzeće možda ne biste očekivali na toj listi. Uprkos svemu, jedno porodično pogrebno preduzeće poseduje najveću Rolls Royce Phantom VII flotu na svetu.

Kompanija po imenu A.W.Lymn daje sve od sebe kako bi porodicama preminulih dali priliku da svoje voljene isprate na finalno putovanje, na najbolji mogući način. Oni poseduju najveću pogrebnu Rolls Royce flotu, koja uključuje modele kao što su Rolls Royce Phantom VI i Phantom VII, zajedno sa klasičnim modelima, kao što je Rolls Royce 25/30 Limuzina.

Prema navodima, ovo pogrebno preduzeće postoji od 1907.godine. Kako bi se izdvojili od ostalih, oni su svojim pogrebnim vozilima podarili uglađenu srebrnu liveriju umesto standardne crne. Svaka Rolls Royce pogrebna kola su prilagođena u Italiji od strane Biemme Special Cars radionice. Pre nego što se vrate u Ujedinjeno Kraljevstvo, pogrebna kola se šalju u Nemačku zbog težinskog testiranja.

Kako kaže upravni direktor A.W.Lymn, Metju Limn Rouz: “S obzirom na to da svako naše vozilo mora proći kroz opsežne testove, možemo slobodno reći da su ona skupocena. Ipak, sva naša vozila odgovaraju pravilima i zakonskim regulacijama, pa se mogu koristiti širom sveta”.

Foto i izvor: luxlife.rs

Pored pogrebnih vozila, ova kompanija nudi Rolls Royce vozila kao prevoz članova porodice. U svojoj floti, oni imaju i Bentley i Mercedes-Benz automobile, kao i kočiju koju vuku konji, Land Rover Defender i londonski taksi.

Komentari
0
Pošalji komentar
LN8 qtB
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: