CINEPLEXX NIŠ BIOSKOP POČINJE SA RADOM 1. SEPTEMBRA

Izvor: Niški portal | 30-Aug-2020 | 15:26
Cena ulaznice 100 dinara za sjajne naslove sa repertoara
 
Odbrojavanje može da počne, Cineplexx Niš bioskop će 1. septembra ponovo dočekati publiku u svojim salama. Cineplexx bioskop će prvog radnog dana obradovati ljubitelje sedme umetnosti sa akcijom „Povratak u bioskop“, u sklopu koje će se prikazivati filmovi po ceni ulaznice od simboličinih 100 dinara.
 
 
Nakon skoro šest meseci, najmoderniji bioskop u gradu počinje sa radom, u skladu sa opštim merama bezbednosti koje su usvojene od strane kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva.
 
Na repertoaru Cineplexx  Niš bioskopa 1. septembra će se naći filmovi iz tekuće i prethodne godine, koji su se izdvojili svojom gledanošću i kvalitetom. Među njima su domaći film „Ajvar“, poslednji film reditelja Kventina Tarantina „Bilo jednom u Holivudu“, sjajni, Oskarom nagrađen Hoakin Finiks kao „Džoker“, zatim ,,Kapetan Mavel“, ,,Star Wars: Uspon Skajvokera“, ,,Boemska rapsodija“ i drugi. Naši nakmlađi posetioci, moći će da uživaju u nastavaku avanture omiljenih sestara Else i Ane u filmu  „Zaleđeno kraljevstvo 2“. Na veliko platno reprizno vraća nam se i Grdana u filmu ,,Grdana: Gospodarica zla“, kao i simpatiča družina veselih pasa u filmu ,,Patrolne šape“.
 
Akcija „Povratak u bioskope“, koja se dešava 1. septembra u svim Cineplexx bioskopima, ali i drugim bioskopima u zemlji, podržana je od strane Filmskog centra Srbije.
 
Kupovina ulaznica za filmove sa repertoara za utorak 1. septembar, osim tog dana, biće omogućena i 31. avgusta od 13 do 21h na blagajni Cineplexx Niš bioskopa, kao i online za korisnike Cineplexx bonus kartice.
Komentari
0
Pošalji komentar
L9w s5l
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: