Putevi su prohodni, polasci se ne otkazuju

Izvor: Niški portal | 04-Dec-2019 | 10:16

Sneg, koji je napadao na teritoriji Topličkog okruga ne stvara veće probleme vozačima i putarima na ovom području.

Bez obzira na veliku količinu padavina, zbog velike vlažnosti i temperature koja je iznad nule, sneg se ne zadržava na kolovozu.

Na putnim pravcima iz Niša ka južnoj srpskoj pokrajini, saobraćaj se odvija bez problema, ali se vozačima savetuje oprez zbog klizavih kolovoza.

Autobuski saobraćaj na području Topličkog okruga odvija se uredno i svi autobusi saobraćaju bez zakašnjenja, prema uobičajnom redu vožnje.

Kako je rekla Radmila Perić, v. d. direktora prokupačkog Javno-komunalnog preduzeća „Hameum", zaduženog za održavanje i čišćenje puteva, ulica i trotoara na području grada Prokuplja, radnici tog preduzeća spremno dočekuju prvi ovogodišnji sneg.

-Nabavili smo 25 tona soli za posipanje gradskih i prigradskih ulica i trotoara, što je za sada sasvim dovoljno, kazala je Perić.

Takođe je istakla da je i sva raspoloživa mehanizacija „Hameuma" u ispravnom stanju i spremna za raščišćavanje snega, naglasivši da će ove zime ona biti pojačana sa dva nova traktora, specijalizovana za raščišćavanje snega u gradskim uslovima.

Komentari
0
Pošalji komentar
vwZ 95K
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: