"Stop krvavom scenariju": Podrška Vučiću, protiv nasilja!

Izvor: Niški portal | 01-Dec-2019 | 20:15

Veliki broj članova i simpatizera Srpske napredne stranke (SNS) u nedelju je u centru Niša izrazilo nezadovoljstvo medijima koji kritikuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a njemu prvom čoveku države i najveće stranke izrazilo podršku.

Učesnici protestne povorke nosili su znake "STOP" i transparente "Stop krvavom scenariju" i "Đilase ne ubijaj Srbiju".

Poverenik Gradskog odbora SNS-a u Nišu Zvezdan Milovanović rekao je da je protest organizovan putem grupe na Fejsbuku "Stop krvavom scenariju".

U tom pozivu su pitanja o tome "da li je medijska sloboda zveckanje oružjem" i "da li je sloboda mišljenja pozivati na nečije ubistvo".

U objavi je pisalo da "dok mi radimo i gradimo Srbiju i borimo se za bolju budućnost, drugi bi da nam ruše to što stvaramo".

-Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je običan čovek, jedan od nas. Radi i gradi, kao i svaki drugi, normalan građanin Srbije. Nekima to smeta. Neki bi da snajperom zaustave Srbiju, zaustave budućnost, zaustave tebe. Upamti! Snajper nije okrenut samo u predsednika Srbije, okrenut je i ka tebi, piše u pozivu na Fejsbuku u grupi "Stop krvavom scenariju".

Nišlije su se okupile u centru grada kako bi osudili postavljanje naslovne fotogafije i crteža u pojedinim medijima gde su pozivalo na ubistvo predsednika Srbije.

Komentari
0
Pošalji komentar
KS2 dqA
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: