Dečiji EUzaTebe izazov: Antička Grčka

Izvor: Niški portal | 15-Jul-2020 | 22:45

EU info kutak u Nišu pripremio je novi #EUzaTebe dečiji izazov, a ovog puta naša asocijacija bila je drevna Grčka. Znamo da su deca navikla na naše izazove, da vole radionice i edukativne programe u kojima kroz igru i zabavu uče i stiču nova iskustva. Zbog toga nastavljamo da pripremamo sadržaje namenjene najmlađoj populaciji.

Nina Spasić iz "Dedine garaže" u video snimku pokazuje kako možemo da napravimo svoju verziju Partenona, lavirinta ili lovorovog venca. Pozivamo decu da pokažu svoju kreativnost, osmisle i naprave od materijala koji imaju kod kuće nešto što ih inspiriše i podseća na Grčku, a da nam rad pošalju na e-mail adresu officenis@euinfo.rs, najkasnije do 25. jula.

VIDEO NA YT KANALU – LINK 

Civilizacija Antičke Grčke je u velikoj meri uticala na kulturu, politiku, obrazovanje, filozofiju, umetnost i arhitekturu savremenog sveta. Grčka od davnih vremena predstavlja raskrsnicu kultura, ideja, običaja i naroda za ceo prostor jugoistočne Evrope i istočnog Mediterana.

Autori najboljih radova u okviru našeg izazova biće nagrađeni zanimljivim poklonima.

Poziv je otvoren sve do 25. jula i nakon toga proglašavamo pobednike. Konkurs je namenjen deci do 14 godina, a radovi se mogu poslati u vidu fotografije ili video snimka.

Neka svaki dan bude dan dece!

Komentari
0
Pošalji komentar
Hdc yHH
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: