JKP Naissus: Kvarovi i radovi na vodovodnoj mreži

Izvor: Niški portal | 18-Nov-2020 | 09:24

Selo Trupale, ulica Cara Lazara br. 12

Voda na ulici, potrebno  je raskopavanje u ulici Cara Lazara (raniji naziv Radnička), kod broja 12, u selu Trupale. Zbog radova na mestu gde je ranije intervenisano na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Trupale.
Radovi na vodovodnoj mreži zbog kojih je obustavljeno vodosnabdevanje u 4 ulice 

Ulica Jovana Apela 

Obavljaju se prethodnog dana najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Jovana Apela (raniji naziv Mokranjčeva, 4 prilaz). Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Jovana Apela, Svetislava Kovačevića, Zorana Gudžića i Ilije Avramovića.

Gornja Vrežina, vikend naselje Gradac 

Voda na ulici, nužan je iskop u vikend naselju Gradac, u Gornjoj Vrežini. Zbog radova na popravci vodovdne mreže u prekidu je od prethodnog dana vodosnabdevanje i trajaće do 15 sati u vikend naselju Gradac.

Naselje Deveti maj, ulica Topličkog partizanskog odreda br. 143 

Voda sa ulice ulazi u dvorište korisnika, potreban je iskop u ul. Topličkog partizanskog odreda br.143, u naselju Deveti maj. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Deveti maj (ul. Topličkog partizanskog odreda).

Naselje Nikola Tesla, ulica Avnoj-a br. 26 

Voda na ulici, za sanaciju je potreban iskop kolovoz-zemlja u ulici Avnoj-a br.26, u naselju Nikola Tesla. Ukoliko se budu izvodili radovi na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Avnoj-a.

Ulica Vojvode Mišića bb

Nastavak radova na saniranju novonastalog kvara na vodovodnoj mreži AC 500, u ulici Vojvode Mišića bb, na rekreativnom zidu blizu mosta. Zbog složenog procesa popravke cevovoda velikog prečnika neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Selo Trupale, ulica Cara Lazara

Komentari
0
Pošalji komentar
o7f cuN
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: