JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 12-Jan-2021 | 09:14

Ulica Vojvode Tankosića br. 30

Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Vojvode Tankosića, kod broja 30. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Vojvode Tankosića, od ulice Vojvode Mišića do ul. Sedmog jula (moguć je prekid za Dom zdravlja).

Ulica Meše Selimovića, put za Donje Vlase

Voda na poršini, potreban je iskop u ulici Meše Selimovića, na putu za selo Donje Vlase. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Meše Selimovića (prilaz I), na putu za Donje Vlase.

Selo Popovac, ul. Železničko naselje br. 64

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Železničko naselje, kod broja 64, u selu Popovac. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja u delu ulice Železničko naselje (u neposrednom okruženju oko broja 64).

Naselje Donja Vrežina, ul. Zorana Radosavljevića Čupe br.4

Kvar je u šahti, potrebno je raskopavanje u ul. Zorana Radosavljevića Čupe, kod broja 4. Zbog radova na zameni prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Zorana Radosavljevića Čupe.

Naselje Donja Vrežina, ul. Crvenih javora br. 13/A

Ne drži prvi ventil, potrebna je intervencija u ulici Crvenih javora, kod broja 13/A, u naselju Donja Vrežina. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Crvenih javora.

Naselje Vinik-istok     

Auto-cisterna za snabdevanje korisnika pijaćom vodom biće prisutna do 15 sati na prostoru: Vinik-istok, Podvinik i na putu za selo Kamenica.


Ulica Vojvode Tankosića br. 30

Komentari
0
Pošalji komentar
D4a tMe
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: