(ZAKON I BEZAKONJE) Obljuba nad detetom; Proizvodnja i promet droga; Pucnjava

Izvor: Niški portal | 26-Jul-2020 | 23:50

Obljuba nad detetom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su M.O. (1994) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom.

Sumnja se da je uhapšeni, sin hraniteljske porodice, 22. juna ove godine, obljubio četrnaestogidišnju devojčicu koja je živela u toj porodici.
  
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 

Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv osamnaestogodišnjeg i dvadesetšestogodišnjeg muškarca iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da su oni prodali paketić marihuane šesnaestogodišnjaku iz okoline Niša, kod koga je policija pronašla ovu drogu, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Prilikom pretresa stana osamnaestogodišnjaka, policija je pronašla paketiće sa oko 12 grama marihuane, kao i dve vagice za precizno merenje.

 

Izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su N. M. (1981) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je on, u svojoj vikendici u okolini Niša, iz pištolja ispalio nekoliko metaka u susednu kuću, a zatim u vazduh. 

U ovom incidentu nije bilo povređenih osoba. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.


 

Komentari
0
Pošalji komentar
PHd l8S
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: