Određen pritvor komšiji jer je pokušao da siluje komšinicu

Izvor: Niški portal | 26-Mar-2020 | 09:48

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu odredio je pritvor S.V. (49) iz Niške Banje koji je uhapšen zbog sumnje da je 23.marta pokušao da siluje šezdesetpetogodišnju komšinicu u njenoj kući u ovom mestu kod Niša.

On je kako piše Blic prvo saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Nišu koje je predložilo pređivanje pritvora.

-Pritvor je određen po tri osnova. Zbog mogućnosti uticanja na svedoke, zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo kao i zbog načina izvršenja krivičnog dela koji je takvo da je dovelo do uznemirenja javnosti, kažu u Višem sudu u Nišu za Blic.

Kako je taj list pisao, S.V. je nedavno komšinici dosađivao ljubavnim SMS porukama, ali ga je ona prijavila pa je upozoren da je više ne uznemirava.

Ali, on se 23.marta pojavio na njenim vratima a prethodno je popio preparat za potenciju „afrička šljiva". Kada je ona videla o kome se radi i pokušala da zalupi vrata, S.V. je odgurnuo, upao u stan i nakon toga nasrnuo na nju.

Napadnuta žena je uspela da pošalje SMS poruku drugarici da je neko siluje, pa je njena prijateljica alarmirala policiju koja se srećom nalazila u blizini.

Videvši patrolu policije napadač se onesvestio. po dolasku Hitne pomoći utvrđeno je da ima temperatuiru pa je čak vođen i na preventivni pregled na Infektivnu kliniku zbog sumnje da ima korona virus.

Komentari
0
Pošalji komentar
ci4 KgT
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: