Mladi ambasadori organizuju online predavanja sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija iz celog sveta

Izvor: Niški portal | 21-Apr-2020 | 13:02

U narednom periodu Mladi ambasadori će organizovati seriju otvorenih onlajn predavanja sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija iz celog sveta, kako bi međusobno delili znanje, ekspertizu, informacije i najvažnije, podršku. Trenutna pandemija virusa posebno je kritična za kulturni i kreativni sektor zbog naglog i masovnog gubitka mogućnosti prihoda. Eksperti će dati svoje viđenje trenutne situacije, izazova sa kojima se sektor suočava i kako će se razvijati nakon završetka pandemije.

Prvi vebinar biće održan u četvrtak, 23. aprila u 18h na temu „Dizajn i kreativnost protiv koronavirusa” na kojem će pričati o ulozi koju dizajn ima u pandemiji i važnosti kreativnosti za trenutnu situaciju.

Njihov domaćin će biti Remko van de Krats, holandski dizajner i kreativni direktor studija Edhv u Ajndhovenu.

Remko van de Krats radi na razvoju inovativnih koncepata za identitet brenda. Sa svojim timom izradio je proces brendiranja grada Ajndhovena u Holandiji i Bostona u SAD-u. Predavao je multidisciplinarni dizajn na Ajndhoven akademiji za dizajn. Radio je kao dizajner u prestižnom istraživačkom i dizajn studiju OMA.

Svi zainteresovani mogu da se prijave ovde https://bit.ly/2KkvtKW i nakon toga će dobiti link na kojem mogu da prate vebinar.

Komentari
0
Pošalji komentar
SvL r6h
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: