Ubitačan ritam prijateljskih utakmica Klub košarke u kolicima Nais nastavlja u svom gradu!

Izvor: Niški portal | 23-Oct-2020 | 00:02

Prijateljska utakmica u sklopu priprema za novu sezonu – KKK Nais i KKK Soko u Nišu
 
Pripreme pred početak nove sezone Prve lige Srbije ušle su u završnu fazu, što je odlična prilika da posle serije utakmica koje su igrane po centralnoj i južnoj Srbiji, ovoga puta, utakmica bude odigrana i u Nišu. 

Miljan Hadžović, trener

- Zahvaljujem se u ime svih košarkaša u kolicima KKK "Nais" i KKK "Soko" na odobrenju termina za odigravanje utakmice između pomenutih timova. Samim tim, možemo da konstatujemo da je ovaj sportski događaj je odobren od strane Odseka za sport pri Sekretarijatu za omladinu i sport Grada Niša. Konkretno, zahvaljujem se što će se u subotu održati prijateljska utakmica košarke u kolicima između KKK „Nais“ iz Niša i KKK „Soko“ iz Beograda. Mesto odigravanja je sportska sala OŠ „Miroslav Antić“.

- Utakmica će se odigrati bez prisustva publike, zbog mera koje Vlada Republike Srbije sprovodi zbog sprečavanje širenja zaraze virusom COVID-19. Pretpostavljani broj učesnika je do 30 (igrači, treneri, personalni asistenti, sudije, tehnička lica).

- Zahvaljujem se gradonačelnici Niša, Dragani Sotirovski, većniku za sport Grada Niša, Branislavu Kačaru, sekretaru Sekretarijata za omladinu i sport Grada Niša, Saši Šagriću i  g. Jančiću, šefu Odseka za sport pri Sekretarijatu za omladinu i sport Grada Niša za podršku da u ovim teškim vremenima KKK "Nais" opstane – izjavio je predsednik kluba Marko Aleksandrović.

Marko Aleksandrović


- Veoma nam je drago što u kratkom periodu imamo priliku da još jednom odmerimo snage sa novoformiranim klubom košarke u kolicima, koji je sastavljen od nekoliko vrhunskih pojedinaca, članova naše reprezentacije. Pripremne utakmice su veoma važne za naš klub, jer na najbolji način tempiramo formu za početak nove sezone – rekao je trener ekipe Miljan Hadžović. 
 
Utakmica se igra u subotu, 24. oktobra, u sali OŠ Mika Antić sa početkom u 11 časova.

KKK NAIS


 

Komentari
0
Pošalji komentar
123 13m
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: