B2B susreti Jugoistočne Srbije

Izvor: Niški portal | 04-Feb-2017 | 11:06

Regionalna razvojna agencija Jug u saradnji sa još tri agencije (Leskovac, Zaječar i Požarevac) organizuje prve poslovne susrete Jugoistočne Srbije u okviru projekta „B2B susreti Jugoistočne Srbije“, koji finansira Regionalna agencija Srbije.

Ovi poslovni susreti biće održani u Požarevcu 21. februara, a na njima mogu učestvovati privredni subjekti koji posluju u oblasti lake industrije. Susreti iz oblasti modne industrije (obuća, tekstil i sl.) održaće se u Zaječaru i agrobiznisa (uključujući i prehrambenu industriju) u Leskovcu, čiji će datumi biti naknadno određeni.

-Kao kruna ovog projekta uslediće Sajam preduzetništva u hali Čair u Nišu, 13. aprila 2017. godine, a pravo učešća će imati privredni subjekti koji su učestvovali na B2B susretima. Cilj ovih poslovnih susreta je inteziviranje saradnje sektora malih i srednjih preduzeća i preduzetnika koji se nalaze na teritoriji Jugoistočne Srbije, kažu u RRA „Jug“.

Učešće na B2B susretima je besplatno, a postoji i organizovani prevoz za prvih 15 prijavljenih učesnika. Takođe, učešće i izlaganje na Sajmu preduzetništva biće besplatno za one koji su učestvovali na B2B susretima. 

Rok za prijavu je 10. februar, a prijavljivanje se vrši putem portala b2bsusreti.rs 

Komentari
0
Pošalji komentar
WBT y5G
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: